Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar yarın hsg ye gidiyorum dualarınızı bekliyorum biraz tedirginim galiba:1no2:

bu ay hamile kalamazsam bende çektiricem. Canım elinden geldiğince rahat olmaya çalış. Kasılırsan yanlış sonuç çıkabilir. Iğne vyrduruken kasılmamak için nefes alıp veriyoruzya ondan yapabilirsin. Inşallah tüplerin tertemiz açık çıkar. Tabi bizimkide canım. şimdiden geçmiş olsun.

kızlar ben 4 gündür klomen kullanıyorum gece çok fazla terliyorum klomenmi yapıyo bunu.... bu üçüncü olacak klomende bu kez çok daha fazla terliyorum size böyle oluyomuydu...

canım çok sağol,istesek anestezi yaparlarmı acabaCADIARZU ben hiç kıpırdamadan duramıycak gibiyim inşallah sen ve senin gibi gebelik bekleyenlerden güzel haberleri duyarızkaydirigubbakcemile5

kızlar ben 4 gündür klomen kullanıyorum gece çok fazla terliyorum klomenmi yapıyo bunu.... bu üçüncü olacak klomende bu kez çok daha fazla terliyorum size böyle oluyomuydu...

canım bende öyle bişey olmadı gerçi ben bi defa kullandım yağni çok tecrübeli değilim mutlaka daha iyi cevep veren olcaktır şimdiden hayırlı gebelikler

kullandım yağni çok tecrübeli değilim mutlaka daha iyi cevep veren olcaktır şimdiden hayırlı gebelikler[/QUOTE]

saol canım cuma doktora gidecem bide ona sorayım inş. normal bişeydir.fisfisfis

kızlar tünaydın kangurum canım inşallah film sonucun güzel çıkar fotojenik olsunkaydirigubbakcemile3 canım film sonunda kendiliğinden hamile olanlar çokmuş inşallah sende onların arasında olursun.
tek çizgi çıkanlar panik yok bir dahaki aya inşallah

canım yumurtaları büyütmek için incir suyu içmeni tavsiye ederim iyi geliyormuş

canım sağol duymuştum ama 2 günde hemen etki etmez diye düşünerek bu dönemi böyle geçireyim dedim...p.tesi gittim ve çarş tekrar göreyim dedi..birazdan gideceğim..inşallah büyümüştür....kendisini yesem olmazmı ki canım incirin..ne bileyim suyu??!!!!

canım başladı demek senin bulantılar..geçmiş olsun mavişim ya...ağrı kesici falan da alamazsın başağrısı için...yanında çubuk kraker taşı ve at ağzına, tutar mideni..öyle derler hani, bastırır ve bulantın gider..

nazanı bende merak ettim canım..sevili de dolayısıyla...nerde bu kızlar yaaa..inş iyidir bebişte kendisi de..
nazancım havuz başında sefa mı sürüyor yoksa..

canım çok öptüm seni..birazdan dr a gidiyorum..yarın gelişmeleri bildiririm size..

ya benim tanıdıgım emel hangisi hani daha önce konuştugum ..

:roflol::roflol::roflol: bu yazdığına çok güldüm ilahi:))))) bende adımı maviideniz mi yapsam:))) 1 tane i fazla:)))))

canım bende aynıyın eger RABBİM nasip ederse gerek kalmayacak yoksa ne yaparım bilmiyorum hayırlısı inş. herkes ve bizde bi an önce bebişlerimize kavuşuruz inş.:Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba,

Bu ay ilk defa ganophen kullandım yumurtlama takibinin ardından yapılan bir çatlatma iğnesinin ardından ben de beklemedeyim...

Normalde PCO rahatsızlığım olduğunda düzenli regl olamıyordum o yüzden bu ay hangi gün regl olmam gerektiğinden emin değilim... Ama doktorum geçen ayki regl olmamı baz almamı söyledi aslında bunu diyen asistanı.. Bugün o gün heyecan içindeyim... Hamilelik adına tek belirtim dayanılmaz bir uyku hali ve depresif bir kişilik yani belirti sayılmayabilir... Pazartesi günü dayanamadım bir test yaptım sonuç tek çizgiydi ama ben umudumu yitirmedim...

Hayırlısı olsun, dualarınızı bekliyorum...

cerotum yap valla karıştırılar sonra bizi avatardan yırtarız boşver...cnm evet yemek bile istemiyor cnm bi tuhafım ..bkalaım inş ksa zamanda atlatırım....seninde yumoş istenilen büyüklüge gelmemiş..inş bugün iyi haberler alırsın cnm yaa bekliyoruz yarını sabırsızlıkla..nazandan hala haber yok yaaa....

canım iğneni ne zaman yaptırdın. Birde yenimi geldin aramıza

nostok ne kadar cok benziyor ikimizin hali birbirine. hatta 2-3 aydan beri klomen kullanmamız da büyük tesadüf.. adet günlerimiz de yakınmış ama hala olamadık. Ve ikimiz de test yapıp herzamanki gibi tek çizgiyi görmüşüz. hayırlısı bakalım hakkımızda. tabii ki herkesin hakkında hayırlısı olsun. pohpoh canım adetin gecikmeden bu belirtilere fazla takılma derim. kullanmış olduğumuz ilaçlar da tıpkı hamilelik belirtisi gibi yan etki yapabiliyor çünkü. bunu neden söylüyorum, kendine hamileliğe hazırlarsan (inşallah hamilesindir) fakat sonra sonuç olumsuz olursa çok daha fazla üzülüyorsun.

ben de klomen kullanmaya bu ay başladım.adetimin 3.gününden itibaren 1 sabah 1 akşam 5 gün devam edecek.İnş. hayırlısı olur

sağol canım ağrı kesici alıcam inşaallah temiz çıkar bütün hsg ye girecek olanlara allah yardım etsin ya ben bi soru sormuştum hsg de anestezi uygulanıyormu? Lütfen cevap bekliyorum:uhm:

topiklerde bir kişi anestesi yaptırdığını yazmıştı. Biride doktorundan anestesi istediğini ancak doktorun anestesi ile yapmıyoruz dedğini okumuştum. Canım anestesiye gerek yok 10 dakika falan sürüyormuş. Yaptırmadan 1 saat önce ağrı kesici ve kas gevşetici alırsan daha rahat oluyormuş. Doktoruna tedirgin olduğunu söyle ona göre yardımcı olsun canım.

mrb sibel ben de klomene başlıcam ılk adetımde doktor 5.günde başlamamı tavsiye etti sana da 3demiş neye dayanarak söylüyorlar acaba?

çatlatma iğnemi 12si perşembe günü olmuştum karmen.. Ve çok yeni bir üyeyim daha bir kaç saat oldu:)

hoş geldin aramıza. Söylediğin belirtiler bende de var. Ama sanırım iğneden oluyor. Benimde ilk denemem olduğundan her belirtiye acaba hamilemiyim diye düşünüyorum. Umarım öyleyizdir ama adet günüm yaklaştıkça umudum azalıyor. Başta çok umutluydum.bende 17. Sinde yaptırmıştım.iğneyi.

Ben her zaman hayırlısı ile olması yolunda dua ediyorum ama tabi inşallah çok yıpranmadan atlatırız bu dönemi.
Benim ilk denemem sanırım senin de öyle neden olmasın ki :) Doktorlarınızdan bahsediyor musunuz burada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…