arkadaşlar yarın hsg ye gidiyorum dualarınızı bekliyorum biraz tedirginim galiba:1no2:
bu ay hamile kalamazsam bende çektiricem. Canım elinden geldiğince rahat olmaya çalış. Kasılırsan yanlış sonuç çıkabilir. Iğne vyrduruken kasılmamak için nefes alıp veriyoruzya ondan yapabilirsin. Inşallah tüplerin tertemiz açık çıkar. Tabi bizimkide canım. şimdiden geçmiş olsun.
kızlar ben 4 gündür klomen kullanıyorum gece çok fazla terliyorum klomenmi yapıyo bunu.... bu üçüncü olacak klomende bu kez çok daha fazla terliyorum size böyle oluyomuydu...
canım yumurtaları büyütmek için incir suyu içmeni tavsiye ederim iyi geliyormuş
yaw iki tane emel olmuş ben karıştırdım bile... cerotum bende girmiyordum c.tesiden beri pazar çok kötü idim kusma baş agrısı valla dar oldu pazar günü bana dün gelemedim işe berbattım.. hala hafif baş agrısı var midemde bir garip şimdide acayip uyku çöktü aman.. nazan hala gelmedimi merak ettim yaa..
ya benim tanıdıgım emel hangisi hani daha önce konuştugum ..
bu ay hamile kalamazsam bende çektiricem. Canım elinden geldiğince rahat olmaya çalış. Kasılırsan yanlış sonuç çıkabilir. Iğne vyrduruken kasılmamak için nefes alıp veriyoruzya ondan yapabilirsin. Inşallah tüplerin tertemiz açık çıkar. Tabi bizimkide canım. şimdiden geçmiş olsun.
arkadaşlar yarın hsg ye gidiyorum dualarınızı bekliyorum biraz tedirginim galiba:1no2:
arkadaşlar merhaba,
bu ay ilk defa ganophen kullandım yumurtlama takibinin ardından yapılan bir çatlatma iğnesinin ardından ben de beklemedeyim...
Normalde pco rahatsızlığım olduğunda düzenli regl olamıyordum o yüzden bu ay hangi gün regl olmam gerektiğinden emin değilim... Ama doktorum geçen ayki regl olmamı baz almamı söyledi aslında bunu diyen asistanı.. Bugün o gün heyecan içindeyim... Hamilelik adına tek belirtim dayanılmaz bir uyku hali ve depresif bir kişilik yani belirti sayılmayabilir... Pazartesi günü dayanamadım bir test yaptım sonuç tek çizgiydi ama ben umudumu yitirmedim...
Hayırlısı olsun, dualarınızı bekliyorum...
canım ağrı kesici almayı unutma hadi canım inşallah birşey çıkmaz
sağol canım ağrı kesici alıcam inşaallah temiz çıkar bütün hsg ye girecek olanlara allah yardım etsin ya ben bi soru sormuştum hsg de anestezi uygulanıyormu? Lütfen cevap bekliyorum:uhm:
çatlatma iğnemi 12si perşembe günü olmuştum karmen.. Ve çok yeni bir üyeyim daha bir kaç saat oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?