Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bazıları bahsediyor ama ben hayır. çünkü ben şırnakta çalışıyorum. Doktora başka bir ilçeye gidiyorum 1 saat uzaklıkta. Sağlık imkanları çok sınırlı canım. Bir hormon tahlilimi 1 haftada çıkardılar benim. Normalde 1-2 saatte çıkar. Ama ne yapayım işte.

Bır gÜn o Çıft Çızgıyı gÖrsem Ölsemde gam yemem heralde. Ben dÜn akŞam test yaptım. Çok erken bılyorum ama bakalım ıĞneden dolayı pozıtıf sonuÇ verırmı dıye. YanlıŞda olsa yınde gÖremedım o Çıft Çızgıyı. Ama mutlaka gÖrıcem bırgÜn ınanıyorum buna. Ya bnım kasıklarım Çok aĞrıyor. Hayırlısı ınŞallah.

karmenciim teşekürler canım inşallah senin haberinide burdan alırız hayılısıyla bu ay kalırsın ama herşeyede hazılıklı ol yerimseniben pohpoh arkadaşım sende hoşgeldin aramıza inşaallah uğurlu gelirsinde hepimiz hamiş kalırız:hooray:

sağol canım ağrı kesici alıcam inşaallah temiz çıkar bütün hsg ye girecek olanlara allah yardım etsin ya ben bi soru sormuştum hsg de anestezi uygulanıyormu? lütfen cevap bekliyorum:uhm:

hayır canım gerek yok ve yapmıyorlar bildiğim kadarıyla

kız hamile olabilirsin yada yumoşlarının çatlama zamanı ise çatlıyor olabilir eğer öyleyse bu gece çalışma yap derim hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar arkadaşımın 25 günde yumurta oluşumu oluyordu.ve onlarda adet olacağı için çürüyormuş ayrıca onda pko da vardı doktoru hap ve iğne verdi ve o ay hamile kaldı bilginiz olsun

Kızlar hepiniz dualarınız için saolun,hastaneden çıktım ama kanamam bitmedi kesem iyi durumda zannedersem yoksa hiç ümit yoktu. Eğer kanamam kesilirse İnşallah kavuşurum bebişim hiç kıpırdamadan yatıyorum Kızlaar gebeliğinizde ilk haftalar dışında, son haftaya kadar alttan muayeneyi reddedin benim plesentam düşük olduğu için çok zararını gördüm ve en sonunda enfekte oldu nitekim, ikinci doktorum farketmeseydi bebeğimi kaybetmiştim ve halada tehlike geçmedi., Dua eden arkadaşlarımdan Allah bin kere razı olsun.Öptüm hepinizi.

canım sana kesinlikle katılıyorum ben bebişimi alttan muayene olduğum için düşürdüm doktor keseyi göremedi ve o gün düşük yaptım göremediği için haldur huldur girdi şerefsiz kadın.kesinlikle her seferinde reddedin. canım sanada geçmiş olsun ve bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

selam herkese bende Progestan ve Klomen kullandım 1 ay boyunca tembel yumurta teşhisi konmuştu sonra çatlatma iğnesi oldum ve ilk ay hamile kaldım şimdi 5.5 haftalık hamişim....

arkadaşım seni hepimiz merakla bekliyorduk çok şükür kesen iyiyse inşallah tehlikeyi atlatmışsındır tekrar geçmiş olsun canım RABBİM sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin RABBİM yar ve yardımcın olsun kendine iyi bak :teselli:

canımm seni çok merak ettik.sana özeldende yazdım,tekrar geçmiş olsun bacım.RABBİM bebişini sana ve eşine bağışlasın,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımcım.bencede kesen iyiyse sorun yok.sen bol bol dinlen dualarım seninle tatlişkom..Şeniz

cerot canımm drdan inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlişkom.
mavişimm bulantıların başlamış,çok zordur canım.sabah yataktan kalkmadan peynir,tuzlu kraker türü şeyler atıştır tatlım..
kıslar seldacım,nazancım ve balsuratcımdan haber yokmu yaa..
huuuu kıssslaaarr nerdesiniiiizz ce deyin daa...klava:

çok şükür canım güzel haberlerini hepimiz dualarımızla bekledik inan hep aklımız sendeydi senin ve bebişinin iyi olduğunu duymak çok güzel inş. bundan sonrada hiç sorunun olmaz ve sağlıkla ona kavuşursun.yat dinlen hele bide bakan varsa hiç kalkmamaya çalış canım.tekrar geçmiş olsunkaydirigubbakcemile5

Herkese günaydın hayırlı günler arkadaşlar. Sevilciğim aramızda olman nasıl sevindirdi bizi bilemezsin. Yaklaşık bir haftadan bu yana senden haber bekliyorduk canım. Ama sen sürpriz yapıp kendin geldin. Hoşgeldin güzel annnee.... Allah o günleri bir daha yaşatmasın senin de bebeğinin de sağlığı hiç bozulmasın inşallah.

günaydın kızlar
çok şükürki sevilcim güzel haberlerle döndün hep yat dinlen bi tek wc ye kalk bebişin sana sımsıkı tutuncak annesiyle olcak.çok geçmiş olsun canım benim

selam herkese bende Progestan ve Klomen kullandım 1 ay boyunca tembel yumurta teşhisi konmuştu sonra çatlatma iğnesi oldum ve ilk ay hamile kaldım şimdi 5.5 haftalık hamişim....

merhaba hadise, benim de aradığım progestan ile hamiş kalandı bana verilmedi bu ilaç ne için ve ne zaman kullanmaya başladın bilgi verirsen çok sevinirimm...:uhm:

bu arada tebrik etmeyi unuttum kusura bakma çoook tebrikler Allahım tamamına erdiriri inşşşşşaaallllaahhhh...

sevil çoook geçmiş olsunn, bolll boll dinlen , Allahın izni ile atlatırsın inşalllah, :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…