Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

SEVİL ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. SENDEN SONRA BU TOPİKTE BİR KAÇ KÖTÜ HABER DAHA ALDIK. BEBİŞİNİ KAYBETMEDİĞİNE ÇOK SEVİNDİM. SÖYLE O KÜÇÜK MELEĞE SIMSIKI TUTUNSUN SANA. ALLAH SANADA ONADA SAĞLIK VERSİN. ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.:sm_cool:

sevilcim çok sevindim tatlım umarım melegin hiç bırakmaz senii..şimdi iyisindir umarım cnm aman allah nazarlardan saklasın seni kem gözlerden korusun..ben nazar degdigine inanıyorum sana...

mavidenizim canım dün dr a gittim ve yumuşlar yerinde sayıyor..bu ay klomene rağmen hiç gelişme olmadı ve bu ay da aşılamam ertelendi..hatta regl tarihim de ileriye atacak yumurtalar büyümediği için..dr cuma öğleden sonra bir daha bakayım dedi.hayırlısı..bu ayda böyle geçti artık, gelecek aya Allah kerim..
canım sendeki durum normal ama sen yine de mideni boş tutmamaya çalış meleğin için ok..çok öptüm...

sevilcim sana özelden de yazdım ama şimdi de yazayım..hoşgeldin canım...canım hep diyorum ya ben hiç ümidimi yitirmedim senin için..kucağına alacağına da inanıyorum Allahın izniyle...alttan muayene konusunda haklısın canım kesinlikle katılıyorum ben de sana..vee dr ların hepsi aynı değill...
çok öptüm bitanem...

kızlar çk mutluyum.bugün dktrla randevum vardı.ilaca iyi cevap vermişin dedi. bugün adetimin 8. günü sağda 5 tane solda da 3-4 tane yumurtam var. hepsi aktif dedi. şuan 11-12 mm büyüklüğündeler. 2 gün daha iğnme devam edicem. çok olumlı dedi. cumartesi yine kontrolüm var. kasıklarımdaki ağrılar devam ediyo. demekki dediğiniz gibi yuoşlarım büyüyomuş. Allahım inşallah güzel sonucunu da almayı da nasip eder. yani dopingi aldım bugün. çok heyecanlı ve mutluyum umarım en güzel doğumünü süprizimi alırım bu a

arkadaşlarrr orgametril kullanıpta hamile kalınabiliyor mu bilgisi olan varsa cvp verebilir mi lütfenn
orgametrili klomenden sonra kistim olmuştu.onun için kullandım ve adet olmuyorum.hiç belirtimde yok.dr ada salı günü gidicemm.oofff ooffff

canım bebişin gelmesi yakın Allah tamamına erdirsin tatlım

sevilcim bebişinin iyi olmasına çok sevindim inan sen ilk anlatınca kendimi gördüm bir an canım. kızlar sakın alttan muayene olmayın sevilin bebeğini Allah ona bağışladı.benim bebişim düşmüştü.yat dinlen arkadaşım

canım ben ilk tedaviye başlayacağım zaman doktor adet olmam için vermişti bu ilacı.5 gün günde 3 tane içitim. Ilaç bittikten 12 gün sonra adet oldum. Zaten doktor ilaç bittikten 10-15 gün içinde adet olursun demişti. Adetin 5. Günüde klomene başladım. Canım orgametrilin içeriği yanlış hatırlamıyorsam progesteron. Hamile kaırsan adet olmayabilirsin. Yani bu ilaç doğum kontrol hapı değil.

kızlar slm SEVıL RABBıM bebişini sana bagışlasın inş. yat sakın kalkma annesi bebişe ve kendine iyibak inan çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inş. kucagına almayı RABBıM nasip etsin bizede dua et canım

osmaniye sende ne var ne yok benimde azıcık belim agrıyo ama hayırlısı 2mizde hamiş oluyomuşuz siteyi mutluluktan patlatıyomuşuz nerde inş.inş

canım maşallah. Inşallah hamile kalırsın buay. Benimde 4 yumoşum olmuştu. Bakalım beklemedeyim.

inş. ama canım benim bugün o kadar fazlaki kırmızıların belirtisi o yüzden artık yarını beklemiyorum.belki hiç test yapmam çünkü eminim bugün yada yarın yüzde yüz gelcekeşimde istemiyor yapma mı bekle günün bi geçsin bakalım diyo şimdiden ister istemez moralimin bozulduğunun farkında testi yapıp çıkmazsa bundan kötü olcağımı da biliyor heralde ondan bekle diyor zaten üzülmiycem diye düşünmek bile üzüyor insanı elden ne gelir Allahın işi karılmıyor hayırlısı bana buayda nasip değilmiş demkki ama inş. senin ve diğer arkadaşların mutlu haberlerini alırım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yardım lütfen dün klomenim bitti.Bugün hafif bir kanamam olmuş... daha önce başınıza böyle bir şey gelmiş miydi???

kızlar başka bir topikte bi arkadaşımızın akrabası şehit oldu..polisti..haberlerde duymuşsunuzdur..eşi hamile olduğunu öğrenmiş eşini defnettikten sonra..çok üzüldüm..Allah hayırlısını versin ne verirse..adam çocuğu olacağını bile öğrenemeden gitti, kadın sevnemedi bile..Allahım ne zor ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…