Kızlar hepiniz dualarınız için saolun,hastaneden çıktım ama kanamam bitmedi kesem iyi durumda zannedersem yoksa hiç ümit yoktu. Eğer kanamam kesilirse İnşallah kavuşurum bebişim hiç kıpırdamadan yatıyorum Kızlaar gebeliğinizde ilk haftalar dışında, son haftaya kadar alttan muayeneyi reddedin benim plesentam düşük olduğu için çok zararını gördüm ve en sonunda enfekte oldu nitekim, ikinci doktorum farketmeseydi bebeğimi kaybetmiştim ve halada tehlike geçmedi., Dua eden arkadaşlarımdan Allah bin kere razı olsun.Öptüm hepinizi.
cerotum yap valla karıştırılar sonra bizi avatardan yırtarız boşver...cnm evet yemek bile istemiyor cnm bi tuhafım ..bkalaım inş ksa zamanda atlatırım....seninde yumoş istenilen büyüklüge gelmemiş..inş bugün iyi haberler alırsın cnm yaa bekliyoruz yarını sabırsızlıkla..nazandan hala haber yok yaaa....
Kızlar hepiniz dualarınız için saolun,hastaneden çıktım ama kanamam bitmedi kesem iyi durumda zannedersem yoksa hiç ümit yoktu. Eğer kanamam kesilirse İnşallah kavuşurum bebişim hiç kıpırdamadan yatıyorum Kızlaar gebeliğinizde ilk haftalar dışında, son haftaya kadar alttan muayeneyi reddedin benim plesentam düşük olduğu için çok zararını gördüm ve en sonunda enfekte oldu nitekim, ikinci doktorum farketmeseydi bebeğimi kaybetmiştim ve halada tehlike geçmedi., Dua eden arkadaşlarımdan Allah bin kere razı olsun.Öptüm hepinizi.
selam herkese bende Progestan ve Klomen kullandım 1 ay boyunca tembel yumurta teşhisi konmuştu sonra çatlatma iğnesi oldum ve ilk ay hamile kaldım şimdi 5.5 haftalık hamişim....
kızlar çk mutluyum.bugün dktrla randevum vardı.ilaca iyi cevap vermişin dedi. bugün adetimin 8. günü sağda 5 tane solda da 3-4 tane yumurtam var. hepsi aktif dedi. şuan 11-12 mm büyüklüğündeler. 2 gün daha iğnme devam edicem. çok olumlı dedi. cumartesi yine kontrolüm var. kasıklarımdaki ağrılar devam ediyo. demekki dediğiniz gibi yuoşlarım büyüyomuş. Allahım inşallah güzel sonucunu da almayı da nasip eder. yani dopingi aldım bugün. çok heyecanlı ve mutluyum umarım en güzel doğumünü süprizimi alırım bu a
arkadaşlarrr orgametril kullanıpta hamile kalınabiliyor mu bilgisi olan varsa cvp verebilir mi lütfenn
orgametrili klomenden sonra kistim olmuştu.onun için kullandım ve adet olmuyorum.hiç belirtimde yok.dr ada salı günü gidicemm.oofff ooffff
kızlar çk mutluyum.bugün dktrla randevum vardı.ilaca iyi cevap vermişin dedi. Bugün adetimin 8. Günü sağda 5 tane solda da 3-4 tane yumurtam var. Hepsi aktif dedi. şuan 11-12 mm büyüklüğündeler. 2 gün daha iğnme devam edicem. çok olumlı dedi. Cumartesi yine kontrolüm var. Kasıklarımdaki ağrılar devam ediyo. Demekki dediğiniz gibi yuoşlarım büyüyomuş. Allahım inşallah güzel sonucunu da almayı da nasip eder. Yani dopingi aldım bugün. çok heyecanlı ve mutluyum umarım en güzel doğumünü süprizimi alırım bu a
selam herkese bende progestan ve klomen kullandım 1 ay boyunca tembel yumurta teşhisi konmuştu sonra çatlatma iğnesi oldum ve ilk ay hamile kaldım şimdi 5.5 haftalık hamişim....
kızlar slm SEVİL RABBİM bebişini sana bagışlasın inş. yat sakın kalkma annesi bebişe ve kendine iyibak inan çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inş. kucagına almayı RABBİM nasip etsin bizede dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?