Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Allahım sabır versin ailesine, yakınlarına ....

kanguru arkadaşımız bugün hsg çektirecekti henüz girmedi buraya dimi? ben mi görmedim yoksa. ben 2 ay önce çektirdim hsg arkadaşlar korkmayın aynı adet sancısı gibi, ben anesteziyle çektirdim ama ayıldığımda ağrım vardı, benim regl günüm çok sancılı olduğu için bu ağrı hiç yabancı değildi

bu arada herşeyim temiz çıktı, dr gürül gürül çalışıyorsun herşeyin çok güzel dedi ama hala bişey yok

teşekkürler hayatım... bu ne ki şimdidurudk yerde yaaa ???? bugün doktora gidicem bakalım ne diyecekkk

canım öyle olur bende de olmuştu klomeni ilk kullandığım ay, kafana takma bir sorun olduğunu sanmıyorum hadi Allah bu ay yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar bır Şey sormak ıstıyorum. Prengly konusunda tecrÜbelı arkadaŞlara Özellıkle. Prengly vurdurduktan 3 gÜn sonra kasık aĞrılarım baŞladı. ıĞneyı 17. Sınde vurdurmuŞtum. Kasıklarım hala aĞrıyor. Ara ara gÖĞÜslerıme de aĞrı gırıyor. Prengly bu kadar Çokmu aĞrı yapar. AĞrıda sankı yanma gıbı bır hıs.

ya alttan muayene ile düşük olayını birbir,ne baglamayın lütfen..tek sebep bu degil düşük için..bazı doktorlar dikkatsiz yapıyor bu işi birazda onun etkisi var..düşügün bir çok nedeni var o kadar çok ki ama elle tutulur sebep olarak herkes bunu vajinal ultrasona baglıyor yanlış düşünce..doktoruma kesinlikle güvenirim yanlış olacagını bilecegi şey varsa kesinlikle yapmaz ki bana söyledi alttan bakayım çok küçüktü bebişim keseyide kalp atışınıda hep alttan baktı..tabii muayeneyi kısa tutarak...eger öyle olsa idi doktorlar ilişkiyide kesinlikle yasaklardı buna aynı şey neden o zman bebk düşmüyor...yani neden ler o kadar fazla ki bunu gelip te vajinal ultrasona baglamak saçma.. iilk haftalarda genelde vajinal bakıyorlar tabii ilk olarak karından görmeye çalışıyor eger mümkün degilse alttan bakıyorlar sonuçta doktorlarda bundan emin olmak zorundamı dış gebelikmi degilmi kalp atışı olacakmı olmayacakmı? bende ilk keseyi görmediginde doktorum kesinlikle alttan bakmam lazım dedi gördükten sonra bana söyledi göremeyince karından dış gebelikten şüphelendim dedi bu tür olaylar sık oluyormuş..ki ben aşılama yaptırdım beklenen bir durum diye..benim düşük riskim normal bir gebeye göre daha fazla ama ben (allah korusun) düşük olsa hemen gidip aaa bak vajinal ultrasondan baktırdım ondan düştü diyemem.. bu başka gebelerin aklın karıştırmak olur... çünkü ortada olan sebep yada sebepler farklı...çok görüyorum kesinlikle alttan baktırma diye oratalıkta yazan ve birçok gebe arkadaşlarım bundan çok huzursuz oluyorlar gün be gün görüyorum..yapmayın allah aşkına eger doktor ihmali varsa sorun olur ama doktorunuza güveniyorsanız hemen ona baglamayın sonucu...ve en önemlisi herşey önce allahtan digerleri işin vesileleri önce inanın sonra içiniz rahat olun...bazı riskler vardır özellikle ilk aylar ki buda düşük olma ihtimali bu ayda kuvvetleniyor...o yüzden sebepleri iyi araştıralım..yanlış anlamayın söylediklerimi ben sürekli bunlarla karşılaştıgım için yazmak istedim çünkü bu yazılardan dolayı tedirgin olan arkadaşlarımı gördüm korkuyorlar ve strese giriyorlar...başka yerdede içleri rahat olsun diye yazdım görünce arkadaşların halini.. uamrım lafların yanlış anlaşılmaz..

Sevilcim canım tekrar tekrar geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda bütün riskleri ortadan kaldırır inşallah, canım gerçekten durumundan çok etkilendim şuanda ağlıcam neredeyse, ne umutlarla bekliyoruz hamileliği, Allah beterinden korusun tekrar tekrar geçmiş olsun canım.

arkadaşlar ben düzenli giremiyorum siteye 3-4 günde bir, o yüzden son durumları takip edemiyorum, bekleyen arkadaşlardan bir haber varmı?

haklısın mavi denizcim ben de gebeliğin ilk ayında alttan muayene olupta bir sorun yaşamayan bir çok kişi tanıyorum, bu alttan muayeneyle değil dr un dikkatsizliğiyle alakalı.

iğneyi vurulalı 12.gün oldu adetimide geçeli 30 gün üzerinden hesaplarsam 2,28 gün üzerinden hesaplarsam 4 gün oldu benim adetim düzensizde..benim midem arada bulanıor bugün çok yoğun kendimi yorgun hissedorum gögüsler adet olacakmışım giibi şiştii sizce hamişmi oldummm yaaaa....pazartesi dr.gidicem sonucu ordan alıcamm bakalım tabi kırmızı kart görmesek....

sevilcim bu durumu senle özel konuşacam ben merak etme..lafım yerine gidecek...içiniz rahat olsun doktorunuzun iyi doktor oldugundan emin olun sadece..

hadi inşallah baharcım, inşallah psikolojik değildir ben geçen bu belirtileri yaşamıştım da psikolojikti benimki, idrar testi yaptınmı?

Benim de kanamam olmadı, bence sen bir doktoruna sor..belki de normal bişeydir.. canını sıkma hemen..

canım öyle olur bende de olmuştu klomeni ilk kullandığım ay, kafana takma bir sorun olduğunu sanmıyorum hadi Allah bu ay yüzünü güldürsün inşallah
teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız.... saat 4:30 da randevum var baklaım ne diyecek dr...

sana yürekten katılıyorum arkadaşım..bu konuya değinmen çok iyi olmuş..gerçekten çok tedirgin oluyo bazı arkadaşlar. ben de alttan muayene olmadım ama yine de düştü işte.. hiç ilgisi yok. zaten zararlı bişey olsa doktorlar asla yapmaz bunu. bile bile yapmaları canavarlık olur.. lütfen bayanlar doktorlarınıza güvenin, size zarar vericek birşey asla yapmazlar...

haklısın mavi denizcim ben de gebeliğin ilk ayında alttan muayene olupta bir sorun yaşamayan bir çok kişi tanıyorum, bu alttan muayeneyle değil dr un dikkatsizliğiyle alakalı.
dimi ya bende bunu diyorum yani tamamen doktorun dikkatsizligi..

işte bir örnekte yukarıda altatn muane olmuş sorun yok sen olmamışsın düğşük oldu dedin..yani nedenler o kadar farklı ki... ve bana hak verdiginiz görüşlerime katıldıgınız içinde ikinize tşk ederim merseray ve seventy cim..

KARMEN5 arkadaşım teşekür ederim ilgilendiğin için.bu gün biraz stres yaptım işte.

kızlar 2 gündür canım çıkıyor çalışmaktan valla şu bilgisayarın başında çalışmaktan
omuzlarım koptu kk ne bile giremiyorum ancak okuyorum yazmaya vakit bulamıyorum
ama sizdende kopamıyorum en azından yazdıklarınızı okuyorum.
bende sabırla adet günümü bekliyorum valla gece gündüz dua edip duruyorum her fırsat buldugumda
bu ayda ümit ediyorum inşallah adet olmam çift çizgiyi görürüm die offf offf aklım fikrim bu oldu artık
ama inanın hepimiz için dua ediyorum gece yatıyorum uyuyana kadar
cnlarım inşallah hepimiz muradımıza en kısa zamanda hayırlısıyla ereriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…