kızlar yardım lütfen dün klomenim bitti.bugün hafif bir kanamam olmuş... Daha önce başınıza böyle bir şey gelmiş miydi???
Allahım sabır versin ailesine, yakınlarına ....kızlar başka bir topikte bi arkadaşımızın akrabası şehit oldu..polisti..haberlerde duymuşsunuzdur..eşi hamile olduğunu öğrenmiş eşini defnettikten sonra..çok üzüldüm..Allah hayırlısını versin ne verirse..adam çocuğu olacağını bile öğrenemeden gitti, kadın sevnemedi bile..Allahım ne zor ya....
benim olmadı canım.
teşekkürler hayatım... bu ne ki şimdidurudk yerde yaaa ???? bugün doktora gidicem bakalım ne diyecekkk
kızlar yardım lütfen dün klomenim bitti.Bugün hafif bir kanamam olmuş... daha önce başınıza böyle bir şey gelmiş miydi???
Kızlar hepiniz dualarınız için saolun,hastaneden çıktım ama kanamam bitmedi kesem iyi durumda zannedersem yoksa hiç ümit yoktu. Eğer kanamam kesilirse İnşallah kavuşurum bebişim hiç kıpırdamadan yatıyorum Kızlaar gebeliğinizde ilk haftalar dışında, son haftaya kadar alttan muayeneyi reddedin benim plesentam düşük olduğu için çok zararını gördüm ve en sonunda enfekte oldu nitekim, ikinci doktorum farketmeseydi bebeğimi kaybetmiştim ve halada tehlike geçmedi., Dua eden arkadaşlarımdan Allah bin kere razı olsun.Öptüm hepinizi.
ya alttan muayene ile düşük olayını birbir,ne baglamayın lütfen..tek sebep bu degil düşük için..bazı doktorlar dikkatsiz yapıyor bu işi birazda onun etkisi var..düşügün bir çok nedeni var o kadar çok ki ama elle tutulur sebep olarak herkes bunu vajinal ultrasona baglıyor yanlış düşünce..doktoruma kesinlikle güvenirim yanlış olacagını bilecegi şey varsa kesinlikle yapmaz ki bana söyledi alttan bakayım çok küçüktü bebişim keseyide kalp atışınıda hep alttan baktı..tabii muayeneyi kısa tutarak...eger öyle olsa idi doktorlar ilişkiyide kesinlikle yasaklardı buna aynı şey neden o zman bebk düşmüyor...yani neden ler o kadar fazla ki bunu gelip te vajinal ultrasona baglamak saçma.. iilk haftalarda genelde vajinal bakıyorlar tabii ilk olarak karından görmeye çalışıyor eger mümkün degilse alttan bakıyorlar sonuçta doktorlarda bundan emin olmak zorundamı dış gebelikmi degilmi kalp atışı olacakmı olmayacakmı? bende ilk keseyi görmediginde doktorum kesinlikle alttan bakmam lazım dedi gördükten sonra bana söyledi göremeyince karından dış gebelikten şüphelendim dedi bu tür olaylar sık oluyormuş..ki ben aşılama yaptırdım beklenen bir durum diye..benim düşük riskim normal bir gebeye göre daha fazla ama ben (allah korusun) düşük olsa hemen gidip aaa bak vajinal ultrasondan baktırdım ondan düştü diyemem.. bu başka gebelerin aklın karıştırmak olur... çünkü ortada olan sebep yada sebepler farklı...çok görüyorum kesinlikle alttan baktırma diye oratalıkta yazan ve birçok gebe arkadaşlarım bundan çok huzursuz oluyorlar gün be gün görüyorum..yapmayın allah aşkına eger doktor ihmali varsa sorun olur ama doktorunuza güveniyorsanız hemen ona baglamayın sonucu...ve en önemlisi herşey önce allahtan digerleri işin vesileleri önce inanın sonra içiniz rahat olun...bazı riskler vardır özellikle ilk aylar ki buda düşük olma ihtimali bu ayda kuvvetleniyor...o yüzden sebepleri iyi araştıralım..yanlış anlamayın söylediklerimi ben sürekli bunlarla karşılaştıgım için yazmak istedim çünkü bu yazılardan dolayı tedirgin olan arkadaşlarımı gördüm korkuyorlar ve strese giriyorlar...başka yerdede içleri rahat olsun diye yazdım görünce arkadaşların halini.. uamrım lafların yanlış anlaşılmaz..
iğneyi vurulalı 12.gün oldu adetimide geçeli 30 gün üzerinden hesaplarsam 2,28 gün üzerinden hesaplarsam 4 gün oldu benim adetim düzensizde..benim midem arada bulanıor bugün çok yoğun kendimi yorgun hissedorum gögüsler adet olacakmışım giibi şiştii sizce hamişmi oldummm yaaaa....pazartesi dr.gidicem sonucu ordan alıcamm bakalım tabi kırmızı kart görmesek....
Benim de kanamam olmadı, bence sen bir doktoruna sor..belki de normal bişeydir.. canını sıkma hemen..
teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız.... saat 4:30 da randevum var baklaım ne diyecek dr...canım öyle olur bende de olmuştu klomeni ilk kullandığım ay, kafana takma bir sorun olduğunu sanmıyorum hadi Allah bu ay yüzünü güldürsün inşallah
ya alttan muayene ile düşük olayını birbir,ne baglamayın lütfen..tek sebep bu degil düşük için..bazı doktorlar dikkatsiz yapıyor bu işi birazda onun etkisi var..düşügün bir çok nedeni var o kadar çok ki ama elle tutulur sebep olarak herkes bunu vajinal ultrasona baglıyor yanlış düşünce..doktoruma kesinlikle güvenirim yanlış olacagını bilecegi şey varsa kesinlikle yapmaz ki bana söyledi alttan bakayım çok küçüktü bebişim keseyide kalp atışınıda hep alttan baktı..tabii muayeneyi kısa tutarak...eger öyle olsa idi doktorlar ilişkiyide kesinlikle yasaklardı buna aynı şey neden o zman bebk düşmüyor...yani neden ler o kadar fazla ki bunu gelip te vajinal ultrasona baglamak saçma.. iilk haftalarda genelde vajinal bakıyorlar tabii ilk olarak karından görmeye çalışıyor eger mümkün degilse alttan bakıyorlar sonuçta doktorlarda bundan emin olmak zorundamı dış gebelikmi degilmi kalp atışı olacakmı olmayacakmı? bende ilk keseyi görmediginde doktorum kesinlikle alttan bakmam lazım dedi gördükten sonra bana söyledi göremeyince karından dış gebelikten şüphelendim dedi bu tür olaylar sık oluyormuş..ki ben aşılama yaptırdım beklenen bir durum diye..benim düşük riskim normal bir gebeye göre daha fazla ama ben (allah korusun) düşük olsa hemen gidip aaa bak vajinal ultrasondan baktırdım ondan düştü diyemem.. bu başka gebelerin aklın karıştırmak olur... çünkü ortada olan sebep yada sebepler farklı...çok görüyorum kesinlikle alttan baktırma diye oratalıkta yazan ve birçok gebe arkadaşlarım bundan çok huzursuz oluyorlar gün be gün görüyorum..yapmayın allah aşkına eger doktor ihmali varsa sorun olur ama doktorunuza güveniyorsanız hemen ona baglamayın sonucu...ve en önemlisi herşey önce allahtan digerleri işin vesileleri önce inanın sonra içiniz rahat olun...bazı riskler vardır özellikle ilk aylar ki buda düşük olma ihtimali bu ayda kuvvetleniyor...o yüzden sebepleri iyi araştıralım..yanlış anlamayın söylediklerimi ben sürekli bunlarla karşılaştıgım için yazmak istedim çünkü bu yazılardan dolayı tedirgin olan arkadaşlarımı gördüm korkuyorlar ve strese giriyorlar...başka yerdede içleri rahat olsun diye yazdım görünce arkadaşların halini.. uamrım lafların yanlış anlaşılmaz..
dimi ya bende bunu diyorum yani tamamen doktorun dikkatsizligi..haklısın mavi denizcim ben de gebeliğin ilk ayında alttan muayene olupta bir sorun yaşamayan bir çok kişi tanıyorum, bu alttan muayeneyle değil dr un dikkatsizliğiyle alakalı.
sana yürekten katılıyorum arkadaşım..bu konuya değinmen çok iyi olmuş..gerçekten çok tedirgin oluyo bazı arkadaşlar. ben de alttan muayene olmadım ama yine de düştü işte.. hiç ilgisi yok. zaten zararlı bişey olsa doktorlar asla yapmaz bunu. bile bile yapmaları canavarlık olur.. lütfen bayanlar doktorlarınıza güvenin, size zarar vericek birşey asla yapmazlar...
KARMEN5 arkadaşım teşekür ederim ilgilendiğin için.bu gün biraz stres yaptım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?