hadi inşallah baharcım, inşallah psikolojik değildir ben geçen bu belirtileri yaşamıştım da psikolojikti benimki, idrar testi yaptınmı?
kızlar başka bir topikte bi arkadaşımızın akrabası şehit oldu..polisti..haberlerde duymuşsunuzdur..eşi hamile olduğunu öğrenmiş eşini defnettikten sonra..çok üzüldüm..Allah hayırlısını versin ne verirse..adam çocuğu olacağını bile öğrenemeden gitti, kadın sevnemedi bile..Allahım ne zor ya....
iğneyi vurulalı 12.gün oldu adetimide geçeli 30 gün üzerinden hesaplarsam 2,28 gün üzerinden hesaplarsam 4 gün oldu benim adetim düzensizde..benim midem arada bulanıor bugün çok yoğun kendimi yorgun hissedorum gögüsler adet olacakmışım giibi şiştii sizce hamişmi oldummm yaaaa....pazartesi dr.gidicem sonucu ordan alıcamm bakalım tabi kırmızı kart görmesek....
kızlar 2 gündür canım çıkıyor çalışmaktan valla şu bilgisayarın başında çalışmaktan
omuzlarım koptu kk ne bile giremiyorum ancak okuyorum yazmaya vakit bulamıyorum
ama sizdende kopamıyorum en azından yazdıklarınızı okuyorum.
bende sabırla adet günümü bekliyorum valla gece gündüz dua edip duruyorum her fırsat buldugumda
bu ayda ümit ediyorum inşallah adet olmam çift çizgiyi görürüm die offf offf aklım fikrim bu oldu artık
ama inanın hepimiz için dua ediyorum gece yatıyorum uyuyana kadar
cnlarım inşallah hepimiz muradımıza en kısa zamanda hayırlısıyla ereriz
ya alttan muayene ile düşük olayını birbir,ne baglamayın lütfen..tek sebep bu degil düşük için..bazı doktorlar dikkatsiz yapıyor bu işi birazda onun etkisi var..düşügün bir çok nedeni var o kadar çok ki ama elle tutulur sebep olarak herkes bunu vajinal ultrasona baglıyor yanlış düşünce..doktoruma kesinlikle güvenirim yanlış olacagını bilecegi şey varsa kesinlikle yapmaz ki bana söyledi alttan bakayım çok küçüktü bebişim keseyide kalp atışınıda hep alttan baktı..tabii muayeneyi kısa tutarak...eger öyle olsa idi doktorlar ilişkiyide kesinlikle yasaklardı buna aynı şey neden o zman bebk düşmüyor...yani neden ler o kadar fazla ki bunu gelip te vajinal ultrasona baglamak saçma.. iilk haftalarda genelde vajinal bakıyorlar tabii ilk olarak karından görmeye çalışıyor eger mümkün degilse alttan bakıyorlar sonuçta doktorlarda bundan emin olmak zorundamı dış gebelikmi degilmi kalp atışı olacakmı olmayacakmı? bende ilk keseyi görmediginde doktorum kesinlikle alttan bakmam lazım dedi gördükten sonra bana söyledi göremeyince karından dış gebelikten şüphelendim dedi bu tür olaylar sık oluyormuş..ki ben aşılama yaptırdım beklenen bir durum diye..benim düşük riskim normal bir gebeye göre daha fazla ama ben (allah korusun) düşük olsa hemen gidip aaa bak vajinal ultrasondan baktırdım ondan düştü diyemem.. bu başka gebelerin aklın karıştırmak olur... çünkü ortada olan sebep yada sebepler farklı...çok görüyorum kesinlikle alttan baktırma diye oratalıkta yazan ve birçok gebe arkadaşlarım bundan çok huzursuz oluyorlar gün be gün görüyorum..yapmayın allah aşkına eger doktor ihmali varsa sorun olur ama doktorunuza güveniyorsanız hemen ona baglamayın sonucu...ve en önemlisi herşey önce allahtan digerleri işin vesileleri önce inanın sonra içiniz rahat olun...bazı riskler vardır özellikle ilk aylar ki buda düşük olma ihtimali bu ayda kuvvetleniyor...o yüzden sebepleri iyi araştıralım..yanlış anlamayın söylediklerimi ben sürekli bunlarla karşılaştıgım için yazmak istedim çünkü bu yazılardan dolayı tedirgin olan arkadaşlarımı gördüm korkuyorlar ve strese giriyorlar...başka yerdede içleri rahat olsun diye yazdım görünce arkadaşların halini.. uamrım lafların yanlış anlaşılmaz..
mavideniz tamam canım bende sana katılıyorum, hatta 12 haftalıkken ilk kızımı vajinal usg de öğrendim ben..sonra çevremde kanamamı buna bağlayanlar da oldu hatta..
ancak bazı doktorlar dikkatsiz yapıyor bu işi diyorsun..nasıl emin olabiliriz canım dikkatli yapacaklarına..yani insan güvenemiyor..ne kadar uzman da olsa ufak bi dikkatsizlik değil midir yani buna sebep..neden riske atılsınki öle değil mi..etrafımda bi sürü düşük yapan da biliyorum vajinal usg sonucu..en son eşimin kuzeninin eşi 8 haftalıkken gitti dr a ve alttan bakıldı..aynı gün kanaması başladı ve bebek düştü..tamam dr dikkatsizdi diyip geçilebiliyor mu dimi..bence mecbur kalmadıkça bakılmamalı..eskiden vajinal usg mi vardı..canım çok özür dilerim ama penis boyu ile o usg azmanının arasında da cm farkı var bence..sence de ööle değilmi...:)))
canım bu kadar kafaya takmaman lazım kafanı başka şeylere vermeye çalış. ve Allah'ım gönlüne göre versin
canım ben doktora gitmeden 2 hafta önce test yaptım ve çift çizgi çıktı sonra doktora gitmeye karar verdim doktor ultrasonla bakmadan hemen alttan muayene yaptı tansiyonum düştü alttan muayene olduğum için hayır hamile değilsin dedi birde sanki kabak oyar gibi uğraştı benimle sonra kan tahlili istedi tahlil sonucunu ertesi gün aldım 3 haftalık hamileymişim ama olan olmuştu bebişim o akşam düşmüş şimdi canım üstten ultrasonla baksaydı bebişim belkide duracaktı.şimdi 7 aydır bebiş olsun diye uğraşıyoruz stresi ayrı bide düşüğün. aklıma geldikçe ağlama komaları cabasıydı
mavideniz tamam canım bende sana katılıyorum, hatta 12 haftalıkken ilk kızımı vajinal usg de öğrendim ben..sonra çevremde kanamamı buna bağlayanlar da oldu hatta..
ancak bazı doktorlar dikkatsiz yapıyor bu işi diyorsun..nasıl emin olabiliriz canım dikkatli yapacaklarına..yani insan güvenemiyor..ne kadar uzman da olsa ufak bi dikkatsizlik değil midir yani buna sebep..neden riske atılsınki öle değil mi..etrafımda bi sürü düşük yapan da biliyorum vajinal usg sonucu..en son eşimin kuzeninin eşi 8 haftalıkken gitti dr a ve alttan bakıldı..aynı gün kanaması başladı ve bebek düştü..tamam dr dikkatsizdi diyip geçilebiliyor mu dimi..bence mecbur kalmadıkça bakılmamalı..eskiden vajinal usg mi vardı..canım çok özür dilerim ama penis boyu ile o usg azmanının arasında da cm farkı var bence..sence de ööle değilmi...:)))
Kızlar hepiniz dualarınız için saolun,hastaneden çıktım ama kanamam bitmedi kesem iyi durumda zannedersem yoksa hiç ümit yoktu. Eğer kanamam kesilirse İnşallah kavuşurum bebişim hiç kıpırdamadan yatıyorum Kızlaar gebeliğinizde ilk haftalar dışında, son haftaya kadar alttan muayeneyi reddedin benim plesentam düşük olduğu için çok zararını gördüm ve en sonunda enfekte oldu nitekim, ikinci doktorum farketmeseydi bebeğimi kaybetmiştim ve halada tehlike geçmedi., Dua eden arkadaşlarımdan Allah bin kere razı olsun.Öptüm hepinizi.
kızlar merhaba ben o gece 36. satte nöbetten çıkmayı becerebildim benım sabah 6da iğne vurdurmam gerekıyor dıye izin aldım bıraz zor oldu ama kızlar başardım ama eve gıttık kendımızı şartlandırdıkya olmuyor bir türlü heyecan strest hepsı bırbırıne gırdı ama en sonunda başardık arkadaşlar bılmıyorum artık hayırlsı rabbım inş. emeklerımızı boşa çıkartmaz ve bebişlerimizi en kısa zamanda kucagımıza almamızı nasip eder.OSMANİYEEEEEE lütfen ümitsizliğe düşme inş. canım hamilesindir ALLAH YARDIMCIN OLSUNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?