Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hadi inşallah baharcım, inşallah psikolojik değildir ben geçen bu belirtileri yaşamıştım da psikolojikti benimki, idrar testi yaptınmı?

canım idrar testi için çok erken ama ben dün dayanamadım yaptım negatif
iğneyi vurulalı bugün 12. gün adetimide geceli 2 gün oldu bakalımm....

offf bu şehit haberlerini duyunca çok üzülüyorum Allah'ım bebişinide öğrenememiş.ailesine Allah'ım sabirlar versin

canım inşallah bebiş vardır hayırlı haberlerle gel ve sevinçli haberlerini var tatlım

canım bu kadar kafaya takmaman lazım kafanı başka şeylere vermeye çalış. ve Allah'ım gönlüne göre versin

mavideniz tamam canım bende sana katılıyorum, hatta 12 haftalıkken ilk kızımı vajinal usg de öğrendim ben..sonra çevremde kanamamı buna bağlayanlar da oldu hatta..

ancak bazı doktorlar dikkatsiz yapıyor bu işi diyorsun..nasıl emin olabiliriz canım dikkatli yapacaklarına..yani insan güvenemiyor..ne kadar uzman da olsa ufak bi dikkatsizlik değil midir yani buna sebep..neden riske atılsınki öle değil mi..etrafımda bi sürü düşük yapan da biliyorum vajinal usg sonucu..en son eşimin kuzeninin eşi 8 haftalıkken gitti dr a ve alttan bakıldı..aynı gün kanaması başladı ve bebek düştü..tamam dr dikkatsizdi diyip geçilebiliyor mu dimi..bence mecbur kalmadıkça bakılmamalı..eskiden vajinal usg mi vardı..canım çok özür dilerim ama penis boyu ile o usg azmanının arasında da cm farkı var bence..sence de ööle değilmi...:)))

canım ben doktora gitmeden 2 hafta önce test yaptım ve çift çizgi çıktı sonra doktora gitmeye karar verdim doktor ultrasonla bakmadan hemen alttan muayene yaptı tansiyonum düştü alttan muayene olduğum için hayır hamile değilsin dedi birde sanki kabak oyar gibi uğraştı benimle sonra kan tahlili istedi tahlil sonucunu ertesi gün aldım 3 haftalık hamileymişim ama olan olmuştu bebişim o akşam düşmüş şimdi canım üstten ultrasonla baksaydı bebişim belkide duracaktı.şimdi 7 aydır bebiş olsun diye uğraşıyoruz stresi ayrı bide düşüğün. aklıma geldikçe ağlama komaları cabasıydı

canım beni çok güldürdün ya:roflol: bencede ikisi arasında cm farkı vardırkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar ben bugün adet oldum yeni tarihim 25 Nisan, üzüldüm ama ne yapayım bu ay ilk klomen tedavisiydi, kısmet bir dahaki aya inşallah

Sevil e çok mutlu oldum ama umarım bundan sonrası daha da iyi olur...

BOL bol hamiş haberleri almak dileğiyle...

cnm haklısın lafım yok ama doktor dikkatsizse zaten kaçınılmaz olur sorun..tabii ki ben kimseyi teşvik etmiyorum alttan muayeneye ama oldugu zmanda üzülen arkadaşlarım için yazdım..kesinlikle ve kesinlikle düşügün tek nedeni bu degil kanımca ...

cnm zaten doktorun dikkatsizse sen az çok bilirsin..ama kesinlikle düşük sebebi bu degil ben bunu demek istedim o kadar neden varki..cnm bak düşük riski olan gebe ile olmayana da uygulanıyor bu o zman düşük kaçınılmaz oluyor...ama demiyorum zaten ben gidin alttan muayene olun diye eger baktırmanız gerekiyorsa ve doktorunuza kesinlikle güveniyorsanız korkmayın demek istedim..

arkadaşlar anladığım kadarıyla Mavideniz arkadaşımızın demek istediği şey şu; illaki alttan muayene yaptırınca düşükle sonuçlanmaz, sadece buna bağlayarak buraya böyle yazarsak alttan muayene olan bütün arkadaşları endişelendiririz, ama dr umuza güvenmemiz gerekir demek istedi.

evet merseraycım ama ben konuyu açtım yanlış anlaşılmamak için malum herkes tek neden olarak buna bagladıgı için..

cnm çoook geçmiş olsun allah yardımcn olsun bundan sonrası içinde inşallaah sağ sağlim bebişini alırsn kucağına
ama ben inanıyorm bu kadarını atlattın bundan sonrası çok kolay allahın izniyleeyerimseniben

sevilcim çok geçmiş olsun canım rabbim bebeğini sana sizide sevdiklerinize bağışlasın bitanem dualarımız seninlee

kızlar günaydın ve hayırlı cumalar inş. bugünün yüzüsuyu hürmetine Allah isteyen herkezi çocuk sahibi etsin:Saruboceq:işlerimizde kolaylık versin,zorda olanlara yardım etsin ve günahlarımızı affetsin:Saruboceq:Buarada bugün benim regli günümdü ama ben dünden beri heran gelmesini bekliyorum hala gelmedi fakat dün gece sol tarafımdali ağrıdan sabaha kadar uyumadım çok şiddetli değildi fakat sürekli vardı ve çok sık wc ye gittim en son sabah gittiğimde dayanamayıp test yaptım veeeeeee yine tek çizgi sonuç artık kırmızıların gelceğinden eminim demekki bu sancı ondan ama ilginç olan yattığımda çok hissetmem ayakta hissetmiyorum aman ne önemi var ki nede olsa gelecek.hayırlısı kendimi üzmemeye çalışıp kendi kendime tesselli veriyorum.inş. bida ki aya olur bebişim hayırlısyla...buarada BULEMSU sen neyaptın bugün test yaptın mı?hadi senden alırız inş. bugün güzel haberi:Saruboceq:

kızlar merhaba ben o gece 36. satte nöbetten çıkmayı becerebildim benım sabah 6da iğne vurdurmam gerekıyor dıye izin aldım bıraz zor oldu ama kızlar başardım ama eve gıttık kendımızı şartlandırdıkya olmuyor bir türlü heyecan strest hepsı bırbırıne gırdı ama en sonunda başardık arkadaşlar bılmıyorum artık hayırlsı rabbım inş. emeklerımızı boşa çıkartmaz ve bebişlerimizi en kısa zamanda kucagımıza almamızı nasip eder.OSMANıYEEEEEE lütfen ümitsizliğe düşme inş. canım hamilesindir ALLAH YARDIMCIN OLSUNNNNN

Amin canım hepimizin yardımcısı olsun inş.desteğin için sağol yok şükür umduğumdan iyiyim.sende stres yapmamaya çalış bende sen gibi olmuştum bende buay ilk kez klomen kullandım ve ayın 13 de çatlama iğnesi vuruldum ama rahat olmaya çalış bunu başkasına demek kolay biliyorum insanın kendi başına gelince stres yapmamak zor umarım iğnenin faydasını sen görürsün canıma.sa.s

Kızlar herkese hayırlı günler. Osmaniye hayırlısını dilemek en güzeli tabii. Helal olsun sana. Olsun birdahaki aya olur inşallah. Bade22 canım seni merak ettiydik valla:))) Sonuca ulaşmanıza sevindim. Nostok birkaç günden beri görünmüyorsun canım ne oldu adet oldun mu olmadın mı? Ben dün adet oldum. Azar azar geliyor ama neticede geldi yani... Ben üç aydan beri gitmiyordum doktora kızlar ne yapmalıyım sizcee. En son gittiğimde karından yapılan iğnelerden vermişti doktorum. Hem maliyetli hem de başka rahatsızlıklarım nüksettiği için o tedaviye başlamadım. Şimdiyse klomen kullanmadan önceki gibi adetlerim yine düzensizleşti. Yani doktorun dediği yumurtlama bozukluğu yine baş gösterdi herhalde. Çoğumuzun olduğu gibi benim de kafam çok karışık yani kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…