Kızlar herkese hayırlı günler. Osmaniye hayırlısını dilemek en güzeli tabii. Helal olsun sana. Olsun birdahaki aya olur inşallah. Bade22 canım seni merak ettiydik valla:))) Sonuca ulaşmanıza sevindim. Nostok birkaç günden beri görünmüyorsun canım ne oldu adet oldun mu olmadın mı? Ben dün adet oldum. Azar azar geliyor ama neticede geldi yani... Ben üç aydan beri gitmiyordum doktora kızlar ne yapmalıyım sizcee. En son gittiğimde karından yapılan iğnelerden vermişti doktorum. Hem maliyetli hem de başka rahatsızlıklarım nüksettiği için o tedaviye başlamadım. Şimdiyse klomen kullanmadan önceki gibi adetlerim yine düzensizleşti. Yani doktorun dediği yumurtlama bozukluğu yine baş gösterdi herhalde. Çoğumuzun olduğu gibi benim de kafam çok karışık yani kızlar.
ilacın biteli kaç gün oldu
arkadaşlar merhaba dün rahim filmim çekildi yaben kendimi çok kastım yada canım çok tatlı acayip kötü oldum çok zorlandım ya arkadaşlar kendini kasmıycan diyosunuz,ama mümkünmü kasmamak en hassas yeriniz... benim canım çok yandı ama allahtan çok sürmüyor 10 dakka bile sürmedi sanki, neyse çok anlatıpda sizi strese sokmiyim herkesin böyle olacak diye bi kuralyok benim bünyedende olmuş olabilir ama güzel haberi alınca acı çektiğime değdi çok şükür tüplerim açık doktorum bunun üzerine tedaviye gerek kalmadan hamilede kalabilirsin dedi bu ay tedavi yok çalışmaya devam inşaallah çektiğimiz zahmetlerin sonunda rahmeti buluruz Not:arkadaşlar ilerde daha büyük acıyı çekmektense bu acıya katlanabiliriz dimi hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile5
cnm ben ilaça 1 martta başladım.20 martta bitti.15 marttan 24 marta kadar da çok hafif lekelenmem oldu.bunu dr söylemişti zaten.lekelrnmeler olunca dr u aradım.işte bu salı gidicem.ama adet olmadım işte.o lekelenmeler de gitti.dr da bana adet kanama başlayınca gel demişti cnm.işte olanlar bu.normalde ayın 22 sinde adet olmam lazımdı.bakalım salı günü gidicem dr a.inşallah adet olurum o zamana kadar
ben inşallah olursun demicem. inşallah hamileisndir diyorum.
ama kist varken hamile kalınabilir mi?inan şimdi kafam karıştıı.ayy birde oluyomuş.tam sürpriz olur vallahi.ama heveslenmiyeyim şimdi.yıllardır bekliyorum.hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum.
kızlarrr bişi sorcam yaaa bu kloemen adetin 3. günün başlaya biliyormuyuz?
Selam nayi,
Yanıltmak istemem ama bende de kist problemi var doktorum seneler boyunca hamile kal hepsinden kurtulursun diye beynimi yedi. Demek ki kist varken hamile kalınabilir...
arkadaşlar acımı sizinle paylaşmak istedim dedem vefet etmiş çok severdim dedemi çok şükür acı çekmeden aniden gitmiş, tabiki ölümde allahın emri ama bianda duyunca insan kötü oluyor RABBİM rahmet eylesin mekanı cennet olsun hemen kuranı kerim hatmi yaptırtıyorum bende yasin okuycam mutlaka yerine ulaşacaktır MEVLAMcümlemize hayırlı ölümler nasip etsin.kusura bakmayın içinizi karartmak istemiyorum ama buda hayatın takendisi dualarınızı bekliyorum buarada dedem 97 (küsuruda vardır) yaşındaydı bizlerde inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde o yaşlarımızı görürüz üzülünce çenem açıldı burada tanıdığım olmayınca sizinle paylaşmak istedim kusuruma bakmayın nolur, hayırlı cumalar ....:Saruboceq:
Merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar, kanguru başın sağolsun canım Allah sabır versin..
Kızlar bir sey sorucamm doktor bana adetinin 3. günü gel demişti ama bugün öğrendimki ameliyatı varmış. 5. günü gidicem artık aynı şey olurmu bilmiyorum.. herneyse kızlar adetli iken gidicem ya alttanmı bakılıyor, bilginiz varmı?
arkadaşlar acımı sizinle paylaşmak istedim dedem vefet etmiş çok severdim dedemi çok şükür acı çekmeden aniden gitmiş, tabiki ölümde allahın emri ama bianda duyunca insan kötü oluyor RABBıM rahmet eylesin mekanı cennet olsun hemen kuranı kerim hatmi yaptırtıyorum bende yasin okuycam mutlaka yerine ulaşacaktır MEVLAMcümlemize hayırlı ölümler nasip etsin.kusura bakmayın içinizi karartmak istemiyorum ama buda hayatın takendisi dualarınızı bekliyorum buarada dedem 97 (küsuruda vardır) yaşındaydı bizlerde inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde o yaşlarımızı görürüz üzülünce çenem açıldı burada tanıdığım olmayınca sizinle paylaşmak istedim kusuruma bakmayın nolur, hayırlı cumalar ....:Saruboceq:
kızlar günaydın ve hayırlı cumalar inş. bugünün yüzüsuyu hürmetine Allah isteyen herkezi çocuk sahibi etsin:Saruboceq:işlerimizde kolaylık versin,zorda olanlara yardım etsin ve günahlarımızı affetsin:Saruboceq:Buarada bugün benim regli günümdü ama ben dünden beri heran gelmesini bekliyorum hala gelmedi fakat dün gece sol tarafımdali ağrıdan sabaha kadar uyumadım çok şiddetli değildi fakat sürekli vardı ve çok sık wc ye gittim en son sabah gittiğimde dayanamayıp test yaptım veeeeeee yine tek çizgi sonuç artık kırmızıların gelceğinden eminim demekki bu sancı ondan ama ilginç olan yattığımda çok hissetmem ayakta hissetmiyorum aman ne önemi var ki nede olsa gelecek.hayırlısı kendimi üzmemeye çalışıp kendi kendime tesselli veriyorum.inş. bida ki aya olur bebişim hayırlısyla...buarada BULEMSU sen neyaptın bugün test yaptın mı?hadi senden alırız inş. bugün güzel haberi:Saruboceq:
kızlar nasılsınız bakalım???? Benim iğneden sonra 36. Saat ve başka ne zamanlarda ilişkiye girilecek gün aşırı derken ne zmaana kadar???? Kanguru82 başın sagolsun canım allah rahmet eylesinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?