arkadaşlar acımı sizinle paylaşmak istedim dedem vefet etmiş çok severdim dedemi çok şükür acı çekmeden aniden gitmiş, tabiki ölümde allahın emri ama bianda duyunca insan kötü oluyor RABBİM rahmet eylesin mekanı cennet olsun hemen kuranı kerim hatmi yaptırtıyorum bende yasin okuycam mutlaka yerine ulaşacaktır MEVLAMcümlemize hayırlı ölümler nasip etsin.kusura bakmayın içinizi karartmak istemiyorum ama buda hayatın takendisi dualarınızı bekliyorum buarada dedem 97 (küsuruda vardır) yaşındaydı bizlerde inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde o yaşlarımızı görürüz üzülünce çenem açıldı burada tanıdığım olmayınca sizinle paylaşmak istedim kusuruma bakmayın nolur, hayırlı cumalar ....:Saruboceq:
kızlarrr bişi sorcam yaaa bu kloemen adetin 3. günün başlaya biliyormuyuz?
gülay genelde adetinin 3. yada 4. günü hormon tahlili istiyolar, yani bende öle olmuştu.
arkadaşlar acımı sizinle paylaşmak istedim dedem vefet etmiş çok severdim dedemi çok şükür acı çekmeden aniden gitmiş, tabiki ölümde allahın emri ama bianda duyunca insan kötü oluyor RABBİM rahmet eylesin mekanı cennet olsun hemen kuranı kerim hatmi yaptırtıyorum bende yasin okuycam mutlaka yerine ulaşacaktır MEVLAMcümlemize hayırlı ölümler nasip etsin.kusura bakmayın içinizi karartmak istemiyorum ama buda hayatın takendisi dualarınızı bekliyorum buarada dedem 97 (küsuruda vardır) yaşındaydı bizlerde inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde o yaşlarımızı görürüz üzülünce çenem açıldı burada tanıdığım olmayınca sizinle paylaşmak istedim kusuruma bakmayın nolur, hayırlı cumalar ....:Saruboceq:
Merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar, kanguru başın sağolsun canım Allah sabır versin..
Kızlar bir sey sorucamm doktor bana adetinin 3. günü gel demişti ama bugün öğrendimki ameliyatı varmış. 5. günü gidicem artık aynı şey olurmu bilmiyorum.. herneyse kızlar adetli iken gidicem ya alttanmı bakılıyor, bilginiz varmı?
[uote=had;5962383]canım valla adetliykende alttan bakılıyor.benim doktorum hep öyle yapıyor.
arkadaşlar merhaba ;klomen ve ovitrelle tedavisi oluyorum.22 mart ta ovitrelle yaptıdım ve belime ,bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı var ayağa kaltığımda özellikle kasıklarıma giren bir ağrı.iğneden mi acaba sizler yaşadınızmı böyle bişey.
ben yaşadım. iğneden 2 yada 3 gün sonra ağrılarım başladı. kasıklarım yanma gibi bir ağrı bazen çift baen tek taraflı oldu. ama bu gün bitti ağrılarım. iğneden olabilir canım. ama inşallah hamile olursun.
öncelikle KANGURU82 başın sağolsun arkadaşım.BULEMSU canım senin yine azda olsa silik çıkmış ikincisi benim hiç çıkmadı diyorum sen diyosun ki inş. hamişsindir yok gülüm bende yok.sen patlat bombayı da hepimiz sevinelim inş.SİNEM26 arkadaşım evet hap ve iğnenin etkisi hepimizde oldu korkma yani kötü giden bişey yok canım hayırlısı inş. işe yararda hamiş kalırsın:Saruboceq:
evet karmen5 aynı ağrılar bazen baskı tarzında iğneden şüpheleniyorum.pregnly daha önce böyle yapmamıştı ama.senin durumun ne adet günün geldimi.
Selam canlarım. Gul_ay adetinin 3-5 günleri alttan muayene ediyorlar canım. Kist var mı yok mu diye bakıyorlar. Eğer yoksa klomene devam. Sen hazırlıklı git bence. Sinem26 çatlatma iğnesi kesinlikle bahsettiğin yan etkileri yapıyor. Ama tabii ki dayanılmayacak gibi değil. Allah hayırlısını versin. bulemsu sen de hatırlarsın ki burada silik de olsa ikinci çizgiyi görenlerin hepsi sonra bize müjdeyi verdi. İnşallahh sen de verirsin canım. Yaradan herkesin gönlündeki muradı versin. Herkese iyi akşamlar iyi tatiller. Pazartesi güzel haberlerinizi bekliyorum....
geçmiş olsun inşallah gelmez hepimizin duaları birleşince bu iş olacak:))))))daha gelmedi. iğneyi 17. si sabahında yaptırmıştım. yani 10 gün oldu. beklemedeyim. inşallah tutar buay. klomen kullanmak istemiyorum. çünkü kullanınca görme bozukluğu yaptı bende.:Saruboceq:
Selam canlarım. Gul_ay adetinin 3-5 günleri alttan muayene ediyorlar canım. Kist var mı yok mu diye bakıyorlar. Eğer yoksa klomene devam. Sen hazırlıklı git bence. Sinem26 çatlatma iğnesi kesinlikle bahsettiğin yan etkileri yapıyor. Ama tabii ki dayanılmayacak gibi değil. Allah hayırlısını versin. bulemsu sen de hatırlarsın ki burada silik de olsa ikinci çizgiyi görenlerin hepsi sonra bize müjdeyi verdi. İnşallahh sen de verirsin canım. Yaradan herkesin gönlündeki muradı versin. Herkese iyi akşamlar iyi tatiller. Pazartesi güzel haberlerinizi bekliyorum....
geçmiş olsun inşallah gelmez hepimizin duaları birleşince bu iş olacak:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?