Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım Allah rahmey eylesin okuyunca birden içim cızz etti benimde dedem yaşıyor ve ben onu çok seviyorum hemen o geldi aklıma Allah sabır versin sizlere

kızlarrr bişi sorcam yaaa bu kloemen adetin 3. günün başlaya biliyormuyuz?

bana dr um bu ay 3.günü başlamamı istedi bende bu ay 3. günü içtim drun dediyse canım sende iç

başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.

canım valla adetliykende alttan bakılıyor.benim doktorum hep öyle yapıyor.

[uote=had;5962383]canım valla adetliykende alttan bakılıyor.benim doktorum hep öyle yapıyor.[/quote]

Bakıcakmı yaniii ona göre hazırlıklı olayım ozaman, desene sürekli ordan bakılacak artık, ben adetliyken bakmaz diye düşünmüştüm...

Karmen senin ağrılar devam ediyormu canım??

[uote=had;5962383]canım valla adetliykende alttan bakılıyor.benim doktorum hep öyle yapıyor.

Bakıcakmı yaniii ona göre hazırlıklı olayım ozaman, desene sürekli ordan bakılacak artık, ben adetliyken bakmaz diye düşünmüştüm...

Karmen senin ağrılar devam ediyormu canım??[/QUOTE]

canım hazırlıklı git. allttan bakabilir. benimki karından baktı ama alttan da bakılıyormuş. adetin 3 günü hormon tahlilide kandan yapılıyor canım.
benim ağrılarım yok dnecek kadar azaldı. umudumda her geçen gün azalıyor. nasip kısmet bakalım. hamile kalamazsam banada hsg yolu görünüyor.

arkadaşlar merhaba ;klomen ve ovitrelle tedavisi oluyorum.22 mart ta ovitrelle yaptıdım ve belime ,bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı var ayağa kaltığımda özellikle kasıklarıma giren bir ağrı.iğneden mi acaba sizler yaşadınızmı böyle bişey.

ben yaşadım. iğneden 2 yada 3 gün sonra ağrılarım başladı. kasıklarım yanma gibi bir ağrı bazen çift baen tek taraflı oldu. ama bu gün bitti ağrılarım. iğneden olabilir canım. ama inşallah hamile olursun.

evet karmen5 aynı ağrılar bazen baskı tarzında iğneden şüpheleniyorum.pregnly daha önce böyle yapmamıştı ama.senin durumun ne adet günün geldimi.

öncelikle KANGURU82 başın sağolsun arkadaşım.BULEMSU canım senin yine azda olsa silik çıkmış ikincisi benim hiç çıkmadı diyorum sen diyosun ki inş. hamişsindir yok gülüm bende yok.sen patlat bombayı da hepimiz sevinelim inş.SıNEM26 arkadaşım evet hap ve iğnenin etkisi hepimizde oldu korkma yani kötü giden bişey yok canım hayırlısı inş. işe yararda hamiş kalırsın:Saruboceq:

teşekkürler .inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz burada.

Selam canlarım. Gul_ay adetinin 3-5 günleri alttan muayene ediyorlar canım. Kist var mı yok mu diye bakıyorlar. Eğer yoksa klomene devam. Sen hazırlıklı git bence. Sinem26 çatlatma iğnesi kesinlikle bahsettiğin yan etkileri yapıyor. Ama tabii ki dayanılmayacak gibi değil. Allah hayırlısını versin. bulemsu sen de hatırlarsın ki burada silik de olsa ikinci çizgiyi görenlerin hepsi sonra bize müjdeyi verdi. İnşallahh sen de verirsin canım. Yaradan herkesin gönlündeki muradı versin. Herkese iyi akşamlar iyi tatiller. Pazartesi güzel haberlerinizi bekliyorum....

evet karmen5 aynı ağrılar bazen baskı tarzında iğneden şüpheleniyorum.pregnly daha önce böyle yapmamıştı ama.senin durumun ne adet günün geldimi.

daha gelmedi. iğneyi 17. si sabahında yaptırmıştım. yani 10 gün oldu. beklemedeyim. inşallah tutar buay. klomen kullanmak istemiyorum. çünkü kullanınca görme bozukluğu yaptı bende.:Saruboceq:

cevabın için teşekkürler iyi tatiller arkadaşım.

daha gelmedi. iğneyi 17. si sabahında yaptırmıştım. yani 10 gün oldu. beklemedeyim. inşallah tutar buay. klomen kullanmak istemiyorum. çünkü kullanınca görme bozukluğu yaptı bende.:Saruboceq:
geçmiş olsun inşallah gelmez hepimizin duaları birleşince bu iş olacak:))))))

iğne bu yan etkileri yapıyor ama bu kadar uzun sürermi. benimki 7-8 gün ağrıdı.

cnm başınz saolsun allah mekanını cennet etsn allah rahmet eylesn...:Saruboceq:

kızlar yaa bnm bgn sol tarafıma iğne batıyomş gibi oluo arada bide sağ tarafa oluo bu çatlama habercisimi?? nedir anlamadm tam ilk defa iğne gibi batmalar oluo genelde sancı tarzında oluoyodu..
neden sizceee????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…