Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kizlar bu ay benimde klomende ilk ayimdi ama malesef olmadi hatta iki gun erken adet oldum simdi merak ettigim su acaba bende kist mi yapti klomen hic erken adet olmazdim hep gununde gelirdi
bilenler yardim edebilirmi lutfen

valla ben hamile olmadığım halde ben bile tedirgin oldum...haklısın...

bence de öyle demek istemiş tamamen iyi niyetli...biçok hamile vardır şuan alttan muayene olmuş...panik olmasınlar diye illa düşük olabilir diye düşünmesinler diye ööle demiş...ben öyle anladım walla fisfisfis

Evet canım alttan bakıyomuş tüm arkadaşlar saolsun söyledi, inşallah kist yoktur.. saol cevap için..

başın sağolsun canım...burada acıları da mutlulukları da paylaşıyoruz öyle sıktım filan diye düşünme...dedene Allahtan rahmet diliyorum dualarınızı da Allah kabul etsin inşallah

inşallah canım inşallah. her zaman yazıyorum burda. allah isteyen herkese nasip etsin burdaki herkesin bi,r an önce yüzünü güldürsün inşallah.

Canım ben yarım doz vurdurduğum için olabilir ( yanlışlıkla) sadece 1 gün şiddetli ağrı yapmıştı, ona ragmen son ana kadar umudumu yitirmedim, inşallah bu ay hamiş olursun, hiç belli olmaz..

bu arada ben biraz geciktim söylemekte ama SEVıLCıM ÇOOOOKK GEÇMıŞ OLSUN...ıNŞALLAH ALLAH BEBEĞıNı SANA BAĞIŞLAR VE HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAK NASıP EDER...dualarımız seninle:Saruboceq:dikkatli ol bol bol dinlen ve toparlan...tekrar geçmiş olsun

ben de bu aralar siteye pek giremedim çok yoruluyorum okulum çok uzak hergün git gel zor oluyo...neyse 21 inde ovitrel vurulmuştum...3 gün normal sonra gün aşırı devam etmeye çalıştık...ilk klomen kullandığımda bende hiiiç ama hiiiç bişi olmamıştı ne belirti ne bişi...kist oldu kullanmadım.bu ikinci deneme ama bu günlerde akıntım çok oluyor...çatlama olayı bitmiştir diyorum ama hala çatlama ihtimali varmı acaba?zaten 2 yumurtam vardı topu topu...

geçen ay hep acaba acaba diye düşünmüş kendime belirtiler uydurmuştum psikolojik(klomen kullanmamıştım) klomendenmidir nedir kullandığım ay bana bi durgunluk geliyo sanki hiiiiiççç hamiş filan olmıcakmışım gibi umrumda diilmiş gibi...aaahh adet yaklaşınca da bu durgunluk devam etse bari sonra hayal kırıklığı ii olmuyo...hadi hayırlısı:asigim:

nostok inşallah bu ay gelir canım meleğin benimde karnım ağrımaya başladııı erken olacam sanırımmm(

slm kızlar bugün rahim filmi çekildi ayrıca yumurtalarıma bakıldı, bu sefer günde bir tane klomen kullanmıştım 5 gün ama geçen aydan daha çok yumurtam oluşmuş 4-5 tane var ama iki tanesi yiy gelişmiş,yarın çatlatma iğnesi vurulacak bugün rahim filmi çekildiği için gerçekten zor oldu adet sancısının çok daha şiddetlisi, peki aranızda benim gibi hem klomen kullanıp hemde rahim filmi çektiren oldumu olduysa çatlatma iğnesini nasıl ne zaman yaptılar

:a015:karmen,ceylan,nayi,bade,gülay,sinem,eemell,had,osmaniye,aşkkızı,zuzucuk ve gözden kaçırdığım bütün arkadaşlarıma dualarınızdan,desteğinizden ve iyi niyetinizden dolayı teşekkür ediyorum sağolun iyki varsınız üzüntüdenmi bilmiyorum hiçuykum yok ama zorlada olsa uyumam lazım dimi hepinize ALLAH rahatlık versin inşallah yarın güzel haberler alırızda seviniriz iyi geceler:a015:

eee o zaman hadi bakalım isminin aksine şimdi umutlu olma zamanı:dance:çalışmalarında başarılar en kısa zamanda bebişi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

bu arada kiiimsecikler yok..herkes uyudu herhal...hepinize tatlı ballı bebişli rüyalar....rüyalarınızın gerçek olması dileğiyle.....:CüvCüv:

evet merseraycım ama ben konuyu açtım yanlış anlaşılmamak için malum herkes tek neden olarak buna bagladıgı için..

canım işte nerden bileceğiz doktorun kabiliyetli olup olmadığını ben çok ünlü bir hasteneye ve op. olan bir doktora gidiyorum kadın bu ay beni yumurta takibine bile çağırmadı.oysa tahlilleri çatır çatır yaptırıyor

ama kist varken hamile kalınabilir mi?inan şimdi kafam karıştıı.ayy birde oluyomuş.tam sürpriz olur vallahi.ama heveslenmiyeyim şimdi.yıllardır bekliyorum.hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum.

canım hiç belli olmaz Allah'ın işi ol der olur

canım iyi olmana sevindim bakarsın bebeğin bunun üstüne gelir çok duydum filmden sonra hamiş olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…