ya alttan muayene ile düşük olayını birbir,ne baglamayın lütfen..tek sebep bu degil düşük için..bazı doktorlar dikkatsiz yapıyor bu işi birazda onun etkisi var..düşügün bir çok nedeni var o kadar çok ki ama elle tutulur sebep olarak herkes bunu vajinal ultrasona baglıyor yanlış düşünce..doktoruma kesinlikle güvenirim yanlış olacagını bilecegi şey varsa kesinlikle yapmaz ki bana söyledi alttan bakayım çok küçüktü bebişim keseyide kalp atışınıda hep alttan baktı..tabii muayeneyi kısa tutarak...eger öyle olsa idi doktorlar ilişkiyide kesinlikle yasaklardı buna aynı şey neden o zman bebk düşmüyor...yani neden ler o kadar fazla ki bunu gelip te vajinal ultrasona baglamak saçma.. iilk haftalarda genelde vajinal bakıyorlar tabii ilk olarak karından görmeye çalışıyor eger mümkün degilse alttan bakıyorlar sonuçta doktorlarda bundan emin olmak zorundamı dış gebelikmi degilmi kalp atışı olacakmı olmayacakmı? bende ilk keseyi görmediginde doktorum kesinlikle alttan bakmam lazım dedi gördükten sonra bana söyledi göremeyince karından dış gebelikten şüphelendim dedi bu tür olaylar sık oluyormuş..ki ben aşılama yaptırdım beklenen bir durum diye..benim düşük riskim normal bir gebeye göre daha fazla ama ben (allah korusun) düşük olsa hemen gidip aaa bak vajinal ultrasondan baktırdım ondan düştü diyemem.. bu başka gebelerin aklın karıştırmak olur... çünkü ortada olan sebep yada sebepler farklı...çok görüyorum kesinlikle alttan baktırma diye oratalıkta yazan ve birçok gebe arkadaşlarım bundan çok huzursuz oluyorlar gün be gün görüyorum..yapmayın allah aşkına eger doktor ihmali varsa sorun olur ama doktorunuza güveniyorsanız hemen ona baglamayın sonucu...ve en önemlisi herşey önce allahtan digerleri işin vesileleri önce inanın sonra içiniz rahat olun...bazı riskler vardır özellikle ilk aylar ki buda düşük olma ihtimali bu ayda kuvvetleniyor...o yüzden sebepleri iyi araştıralım..yanlış anlamayın söylediklerimi ben sürekli bunlarla karşılaştıgım için yazmak istedim çünkü bu yazılardan dolayı tedirgin olan arkadaşlarımı gördüm korkuyorlar ve strese giriyorlar...başka yerdede içleri rahat olsun diye yazdım görünce arkadaşların halini.. uamrım lafların yanlış anlaşılmaz..
arkadaşlar anladığım kadarıyla Mavideniz arkadaşımızın demek istediği şey şu; illaki alttan muayene yaptırınca düşükle sonuçlanmaz, sadece buna bağlayarak buraya böyle yazarsak alttan muayene olan bütün arkadaşları endişelendiririz, ama dr umuza güvenmemiz gerekir demek istedi.
Selam canlarım. Gul_ay adetinin 3-5 günleri alttan muayene ediyorlar canım. Kist var mı yok mu diye bakıyorlar. Eğer yoksa klomene devam. Sen hazırlıklı git bence. Sinem26 çatlatma iğnesi kesinlikle bahsettiğin yan etkileri yapıyor. Ama tabii ki dayanılmayacak gibi değil. Allah hayırlısını versin. bulemsu sen de hatırlarsın ki burada silik de olsa ikinci çizgiyi görenlerin hepsi sonra bize müjdeyi verdi. İnşallahh sen de verirsin canım. Yaradan herkesin gönlündeki muradı versin. Herkese iyi akşamlar iyi tatiller. Pazartesi güzel haberlerinizi bekliyorum....
arkadaşlar acımı sizinle paylaşmak istedim dedem vefet etmiş çok severdim dedemi çok şükür acı çekmeden aniden gitmiş, tabiki ölümde allahın emri ama bianda duyunca insan kötü oluyor RABBİM rahmet eylesin mekanı cennet olsun hemen kuranı kerim hatmi yaptırtıyorum bende yasin okuycam mutlaka yerine ulaşacaktır MEVLAMcümlemize hayırlı ölümler nasip etsin.kusura bakmayın içinizi karartmak istemiyorum ama buda hayatın takendisi dualarınızı bekliyorum buarada dedem 97 (küsuruda vardır) yaşındaydı bizlerde inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde o yaşlarımızı görürüz üzülünce çenem açıldı burada tanıdığım olmayınca sizinle paylaşmak istedim kusuruma bakmayın nolur, hayırlı cumalar ....:Saruboceq:
inşallah canım inşallah. her zaman yazıyorum burda. allah isteyen herkese nasip etsin burdaki herkesin bi,r an önce yüzünü güldürsün inşallah.
kızlarrr bişi sorcam yaaa bu kloemen adetin 3. günün başlaya biliyormuyuz?
slm kızlar bugün rahim filmi çekildi ayrıca yumurtalarıma bakıldı, bu sefer günde bir tane klomen kullanmıştım 5 gün ama geçen aydan daha çok yumurtam oluşmuş 4-5 tane var ama iki tanesi yiy gelişmiş,yarın çatlatma iğnesi vurulacak bugün rahim filmi çekildiği için gerçekten zor oldu adet sancısının çok daha şiddetlisi, peki aranızda benim gibi hem klomen kullanıp hemde rahim filmi çektiren oldumu olduysa çatlatma iğnesini nasıl ne zaman yaptılar
takmamaya çalışıyorum ama beceremiyorum herelde rabbim seninde gönlüne göre versin canım benim
evet merseraycım ama ben konuyu açtım yanlış anlaşılmamak için malum herkes tek neden olarak buna bagladıgı için..
ama kist varken hamile kalınabilir mi?inan şimdi kafam karıştıı.ayy birde oluyomuş.tam sürpriz olur vallahi.ama heveslenmiyeyim şimdi.yıllardır bekliyorum.hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum.
arkadaşlar merhaba dün rahim filmim çekildi yaben kendimi çok kastım yada canım çok tatlı acayip kötü oldum çok zorlandım ya arkadaşlar kendini kasmıycan diyosunuz,ama mümkünmü kasmamak en hassas yeriniz... benim canım çok yandı ama allahtan çok sürmüyor 10 dakka bile sürmedi sanki, neyse çok anlatıpda sizi strese sokmiyim herkesin böyle olacak diye bi kuralyok benim bünyedende olmuş olabilir ama güzel haberi alınca acı çektiğime değdi çok şükür tüplerim açık doktorum bunun üzerine tedaviye gerek kalmadan hamilede kalabilirsin dedi bu ay tedavi yok çalışmaya devam inşaallah çektiğimiz zahmetlerin sonunda rahmeti buluruz Not:arkadaşlar ilerde daha büyük acıyı çekmektense bu acıya katlanabiliriz dimi hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?