Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım iyi dileklerin için sağol ve amin. tatlım böylr ol bu ay olmadı birdahaki aya inşallah hep öyle demiyormuyuz

canım başın sağolsun allah sabır versin

Hormon tahlilimi? Hımmm bunu bilmiyordum, bende burdan duymuştum doktorum söylemedi öyle bir sey nasıl yapılıyo ki o?**
Buarada saol canım.

canım kan veriyorsun ve fsh lh prolaktine falan bakıyor.adetli olman onlar için farketmiyor

canım 2. çizginin çıkması silik veya değil hamiş olduğunu gösteriyor inşallah doğrudur

canım ben yarım doz vurdurduğum için olabilir ( yanlışlıkla) sadece 1 gün şiddetli ağrı yapmıştı, ona ragmen son ana kadar umudumu yitirmedim, inşallah bu ay hamiş olursun, hiç belli olmaz..

inşallah. Ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Daha önceden 3 defa kantesti yaptırmıştım. Eşim psikolojik hamile diye dalga geçiyordu artık. O yüzden ümitlenmek de istemiyorum ama allahtan da umut kesilmez.

lekelenmem başladı kızlar 1 2 güne de söker belki de akşama benden bu ay bu kadarrr koca bir bomboş ay daha yani pes diyorum artık peeesss

sanada günaydın canım ben hamişim demek isterdim ama bilmiyorum daha günüme 6 gün var
inş. hamişsindirde bizi svindirirsin hala kırmızılar gelmedi 3 gün günüm geçeli ama yinede kantahliline baglı neyse hayırlısı olun RABBİM inş. hepimize bi an önce nasip eder hayırlısından inş.

bulemsu sen hamişsin bence canımmm ikinci çizgiyi görmüşsün yerinde olsam bugün bikez daha tekrarlar ve daha net görürüm canım hadi güzel haberlerle gell

bulemsu sen hamişsin bence canımmm ikinci çizgiyi görmüşsün yerinde olsam bugün bikez daha tekrarlar ve daha net görürüm canım hadi güzel haberlerle gell

canım ya inş. ama testi nerde yaptıracam hafta sonu oldugu için bide eşim salı günü dr a gidecen ögrenirsin şimdi hiç diüşünme hüsrana ugrarsak üzülürsün diyo bilmiyorum ne dersiniz

bulemsu sen evde bi idrar daha yap bence canım daha net görürsün çizgiyi bence şimdi kan yaptıramazsın zaten haftasonuu

canım ya inş. Ama testi nerde yaptıracam hafta sonu oldugu için bide eşim salı günü dr a gidecen ögrenirsin şimdi hiç diüşünme hüsrana ugrarsak üzülürsün diyo bilmiyorum ne dersiniz

ya eğer hüsrana uğrayacaksan ha üç gün önce ha üç gün sonra ne far eder sanki. Hafta sonu kan tahlili yaptırabileceğin bir yer yoksa tekrar bir idrar testi yap. Belki çizgiyi daha koyu görürsün.

canım benim inş. hamişimdir hepimiz inş. ama tahlili nerde bulacam ki blmiyorum ilginiz için çk sagolun

canım bugün niye açık ecz yokki tekrar tahlil al ve yap bir daha 2. çizgi çıkarsa hamişsin kız:1hug: hadi canım inşallah bizde peşinden geliriz patlama yaparız belkikaydirigubbakcemile3

lekelenmem başladı kızlar 1 2 güne de söker belki de akşama benden bu ay bu kadarrr koca bir bomboş ay daha yani pes diyorum artık peeesss

pes etmek yok yok yok bak ben pes etmedim sadece yaz boyunca erteleleme yaptım yazı rahat geçireyim kilo almadan diyorum ama bebiş gelirsede başımın üstünde yeri var. karamsarlığa kapılmak senin bünyeni daha kötü etkiler canım.

canım bakalım adetlerim hap düzensiz olurdu 2 aydır sanki düzene girdi gibi tabi yine düzensizleşmezse. canım bilmiyorum hiçbir belirti yok sadece belim çok ağrıyor oda bel fıtığındandır diyorum.

bulemsu nasılsın canım
ben sana demedim mi sen hamiş kalcan hissettim diye çok sevindim ya hadi hayırlısı inş. kanda da çıkar senin regli günün 28 mart değilmiydi listede benmi yanlış okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…