kızlar günaydın ve hayırlı cumalar inş. bugünün yüzüsuyu hürmetine Allah isteyen herkezi çocuk sahibi etsin:Saruboceq:işlerimizde kolaylık versin,zorda olanlara yardım etsin ve günahlarımızı affetsin:Saruboceq:Buarada bugün benim regli günümdü ama ben dünden beri heran gelmesini bekliyorum hala gelmedi fakat dün gece sol tarafımdali ağrıdan sabaha kadar uyumadım çok şiddetli değildi fakat sürekli vardı ve çok sık wc ye gittim en son sabah gittiğimde dayanamayıp test yaptım veeeeeee yine tek çizgi sonuç artık kırmızıların gelceğinden eminim demekki bu sancı ondan ama ilginç olan yattığımda çok hissetmem ayakta hissetmiyorum aman ne önemi var ki nede olsa gelecek.hayırlısı kendimi üzmemeye çalışıp kendi kendime tesselli veriyorum.inş. bida ki aya olur bebişim hayırlısyla...buarada BULEMSU sen neyaptın bugün test yaptın mı?hadi senden alırız inş. bugün güzel haberi:Saruboceq:
arkadaşlar acımı sizinle paylaşmak istedim dedem vefet etmiş çok severdim dedemi çok şükür acı çekmeden aniden gitmiş, tabiki ölümde allahın emri ama bianda duyunca insan kötü oluyor RABBİM rahmet eylesin mekanı cennet olsun hemen kuranı kerim hatmi yaptırtıyorum bende yasin okuycam mutlaka yerine ulaşacaktır MEVLAMcümlemize hayırlı ölümler nasip etsin.kusura bakmayın içinizi karartmak istemiyorum ama buda hayatın takendisi dualarınızı bekliyorum buarada dedem 97 (küsuruda vardır) yaşındaydı bizlerde inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde o yaşlarımızı görürüz üzülünce çenem açıldı burada tanıdığım olmayınca sizinle paylaşmak istedim kusuruma bakmayın nolur, hayırlı cumalar ....:Saruboceq:
Hormon tahlilimi? Hımmm bunu bilmiyordum, bende burdan duymuştum doktorum söylemedi öyle bir sey nasıl yapılıyo ki o?**
Buarada saol canım.
fıstıgım belli deyil ama az önce test yaptım ve 2 çizgi baya silik çıktı gerçi ben bu tahlile güvenmiyom ama yinede ALLAH dan ümit kesilmez canım salı günü dr çagırdı kırmızılar o güne kadar gelrse rahim filmi start neyse RABBİM hepimize hayırlısından nasiip etsin inş.
bacılar günaydın hamiş varmı hamiş
canım ben yarım doz vurdurduğum için olabilir ( yanlışlıkla) sadece 1 gün şiddetli ağrı yapmıştı, ona ragmen son ana kadar umudumu yitirmedim, inşallah bu ay hamiş olursun, hiç belli olmaz..
inş. hamişsindirde bizi svindirirsin hala kırmızılar gelmedi 3 gün günüm geçeli ama yinede kantahliline baglı neyse hayırlısı olun RABBİM inş. hepimize bi an önce nasip eder hayırlısından inş.sanada günaydın canım ben hamişim demek isterdim ama bilmiyorum daha günüme 6 gün var
bulemsu sen hamişsin bence canımmm ikinci çizgiyi görmüşsün yerinde olsam bugün bikez daha tekrarlar ve daha net görürüm canım hadi güzel haberlerle gell
canım ya inş. Ama testi nerde yaptıracam hafta sonu oldugu için bide eşim salı günü dr a gidecen ögrenirsin şimdi hiç diüşünme hüsrana ugrarsak üzülürsün diyo bilmiyorum ne dersiniz
Bulemsu adetİm 3 gÜn geÇtİ derken İĞneden sonra kaÇıncı gÜnÜn.
bulemsu sen evde bi idrar daha yap bence canım daha net görürsün çizgiyi bence şimdi kan yaptıramazsın zaten haftasonuu
canım benim inş. hamişimdir hepimiz inş. ama tahlili nerde bulacam ki blmiyorum ilginiz için çk sagolun
lekelenmem başladı kızlar 1 2 güne de söker belki de akşama benden bu ay bu kadarrr koca bir bomboş ay daha yani pes diyorum artık peeesss
inş. hamişsindirde bizi svindirirsin hala kırmızılar gelmedi 3 gün günüm geçeli ama yinede kantahliline baglı neyse hayırlısı olun RABBİM inş. hepimize bi an önce nasip eder hayırlısından inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?