osmaniye benimde hamiş olacağımı hissette bende kalayım hadi canım bi konsantre olkaydirigubbakcemile3
inş. canım bulemsuyu gerçekten bir akşam evde tv seyrederken hiç aklımda yokken hissettim içimden birden bulemsu hamiş diye geçti ertesi gün kendine demiştim.anlıycan isteyince hissedilmiyor doğaçlama olcak zaten öyle bir marifetim olsa önce kendimi sonra da burda hepinizi hissederdim hamiş kalmanız için kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhabalar benide aranıza alırmısınız? Bende yarın klomen kullanmaya başlicam. Adetimin 5. günü bakalım ya bana klomen hakkında bilgi verebilirmisiniz klomen kullanırken hamile kalma olasılığı varmı varsa ne kadar çok sayfa var hepsini okuyamadım bi özetle anlatabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim.
canım bugün niye açık ecz yokki tekrar tahlil al ve yap bir daha 2. çizgi çıkarsa hamişsin kız:1hug: hadi canım inşallah bizde peşinden geliriz patlama yaparız belkikaydirigubbakcemile3
bulemsu nasılsın canım
ben sana demedim mi sen hamiş kalcan hissettim diye çok sevindim ya hadi hayırlısı inş. kanda da çıkar senin regli günün 28 mart değilmiydi listede benmi yanlış okudum
canım ya 2. çizgi çıktı ama silik yine bilmiyorum güvensem mi yoksa salı gününe kadar kırmızılar gelmese dr um çagırdı gel diye ama hayırlısı ben hamiş deyilsemde inş. aramızdan bol hamiş çıkar inş. RABBİM hepimize bi an önce nasip etsin inş.
kızlar hihoyyyt bu ay yine klomenden sonra doktoruma gittim ve ilk defa 3 tane yumurtam oldu.. hep 1 tane oluyordu en büyüğü 18,5 çok mutlu oldum pazartesi günü aşılama yapılacak ne olur dua edin bana hayırlı haberleri bu ay almak istiyorum
Canım inşallah hamiş kalırsın bu kez, ve yine inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına...:ecrin_bebek:
kızlarrr bişi sorcam yaaa bu kloemen adetin 3. günün başlaya biliyormuyuz?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben yıne bu gece nöbetteyim sabaha kadar burdayım gecen gece nöbette çok heyecanlıydım kızlar bişi sorcam iğne vurulduktan 36. saate ilişkiye girildi ya ne zamana kadar yapılacak bu gün aşırı olayı????? benım gecen nöbette 36. saat olmuştu ALLAH a şükür hallettik bakalım kısmet..
hayatım ben pazartesi günü tekrar gidicem doktora.. şimdilik en büyüğü 18 mm. ama 3-4 tane daha var 15-13-16 mm boyutlarında. sonra da pregnyl vurulacağım bakalım şimdilik herşey normal.. bu ay olazsa rahim içi film çekilecek... hayatım bence 1 hafta boyunca siz çalışmalara devam edinhihoyyyteğer çatlama olmuşsa en fazla yumurta 2-3 gün canlı kalabiliyomerhaba biolog -05 canım benım bu ay ılk denemem klomenle ıkı tane yumurtam oldu 19mm ve 23 iğne oldum sonra 36. satte ilişki dedi onu yaptık ondan sonra gün aşırı dedi ama ne zamana kadar yapılacak acaba adet olana kadar devammı acaba sen ne durumdasın canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?