Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

osmaniye benimde hamiş olacağımı hissette bende kalayım hadi canım bi konsantre olkaydirigubbakcemile3
 
osmaniye benimde hamiş olacağımı hissette bende kalayım hadi canım bi konsantre olkaydirigubbakcemile3

inş. canım bulemsuyu gerçekten bir akşam evde tv seyrederken hiç aklımda yokken hissettim içimden birden bulemsu hamiş diye geçti ertesi gün kendine demiştim.anlıycan isteyince hissedilmiyor doğaçlama olcak zaten öyle bir marifetim olsa önce kendimi sonra da burda hepinizi hissederdim hamiş kalmanız için kaydirigubbakcemile3
 

hadi o zaman yine tv karşısına kaydirigubbakcemile3
 
Kızlar merhabalar benide aranıza alırmısınız? Bende yarın klomen kullanmaya başlicam. Adetimin 5. günü bakalım ya bana klomen hakkında bilgi verebilirmisiniz klomen kullanırken hamile kalma olasılığı varmı varsa ne kadar çok sayfa var hepsini okuyamadım bi özetle anlatabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim.
 

canım klomen yumurta oluşumuna ve gelişmesine yardımcı oluyor.eğer yumurtan gerekli seviyeye ulaşıp çatlarsa olabilir diye biliyorum.tabi doktorun yumurta takibini yapıp gerekeni yapacaktır.belkide çatlatma iğnesi de uygulayacaktır.ben böyle biliyorum.
 
Ben yarın klomene başlicam. adetimin 14. günü tekrar doktora gidicem o zaman bakıcak yumurtam çatlamışmı çatlamamış mı bi de hep alttan bakıo dün adetimin 3. günüydü adetliyken baktı çok korktum ve çok kasıldım.fsh, estradiol,lh,prolaktin,tsh testleri yaptı sonuçların fena olmadığını yumurtralıklarımın birinde biraz tembellik olduğunu söyledi.
 
canım ebraar aynı durumları bende yaşıyorum.ve 7 aydır tedavi görüyorum klomen kullanıyorum.bana da hep alttan muayene yapılıyor.senin yaşadıklarını yaşadım.ama artık alıştım allah yardımcımız olsun.
 
Dünkü olay gözümün önünden gitmiyor Adetim geçmişti fartular kullanarak adet oldum onun etkisiyle sanırım aşırı oluyorum ama seninde deiğin gibi alıştım sanırım allahtan doktorum çok iyi. 14. gün gidicem bakıcak yumurtam çatlamışmı bide bişey sorucam aslında klomen bittikten sonra yumurtlama varmı diye bakması gerekmiyormu? direk çatlamışmı die bakıcak anlamadım bugün kafama takıldı.
 
canım bugün niye açık ecz yokki tekrar tahlil al ve yap bir daha 2. çizgi çıkarsa hamişsin kız:1hug: hadi canım inşallah bizde peşinden geliriz patlama yaparız belkikaydirigubbakcemile3

canım ya 2. çizgi çıktı ama silik yine bilmiyorum güvensem mi yoksa salı gününe kadar kırmızılar gelmese dr um çagırdı gel diye ama hayırlısı ben hamiş deyilsemde inş. aramızdan bol hamiş çıkar inş. RABBİM hepimize bi an önce nasip etsin inş.
 
bulemsu nasılsın canım
ben sana demedim mi sen hamiş kalcan hissettim diye çok sevindim ya hadi hayırlısı inş. kanda da çıkar senin regli günün 28 mart değilmiydi listede benmi yanlış okudum

canım evet 28 mart da geçen ay kist olmuştu klomenden dolayı dr um belara diye bi ilaç verdi ve 26 da adet oldum dedim sana da hatta bu tarihimi yoksa 28 tarihimi baz alsam dedimde sende son adet tarihini 28 martı baz al dedin ya ben senin yalancınım şaka şaka hayırlısı inş. hüsrana ugramam ilaç içmedigim halde başım dönüyo ilk hamişligimide baş dönmesiyle dr gittim hamiş çıktım bendeki ilk belirti bu ama bilmem ki hayırlısı sende son durum ne canım hadi ben hamiş deyilsemde inş. sizden hamiş çıkar inş.inş. bende
 

canım benimde sanki karnım ağrıyor adet olacağım galiba ama daha 6 gün var ya.inşallah canım hamişsindir.
 
kızlar hihoyyyt bu ay yine klomenden sonra doktoruma gittim ve ilk defa 3 tane yumurtam oldu.. hep 1 tane oluyordu en büyüğü 18,5 çok mutlu oldum pazartesi günü aşılama yapılacak ne olur dua edin bana hayırlı haberleri bu ay almak istiyorum
 


Canım inşallah hamiş kalırsın bu kez, ve yine inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına...:ecrin_bebek:
 
mavi deniz bende sana katılıyorum ben oğluma hamileyken ilk günlerde kaolp atışı saptanamadığı için sürekli alttan ultrason oluyordum taki kalp atışı alınana kadar kalp atışı alındıktan sonra karından ultrason olmaya başladım hiçbir zararınıda görmedim zaten doktorumda vajinal ultrasonun bebeğe hiç zararı olmadığını söylemişti.
 
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben yıne bu gece nöbetteyim sabaha kadar burdayım gecen gece nöbette çok heyecanlıydım kızlar bişi sorcam iğne vurulduktan 36. saate ilişkiye girildi ya ne zamana kadar yapılacak bu gün aşırı olayı????? benım gecen nöbette 36. saat olmuştu ALLAH a şükür hallettik bakalım kısmet..
 

herkese iyi akşamlar.....benim de bu ilk ayım hayatım bu konuda bir bilgim yok ama bence hemen başlamalısınız:)) bu rada senin yumurtaların büyüklüğü en son ne kadar dı ve kaç yumurtan oluşmuştu???
 
merhaba biolog -05 canım benım bu ay ılk denemem klomenle ıkı tane yumurtam oldu 19mm ve 23 iğne oldum sonra 36. satte ilişki dedi onu yaptık ondan sonra gün aşırı dedi ama ne zamana kadar yapılacak acaba adet olana kadar devammı acaba sen ne durumdasın canım???
 
hayatım ben pazartesi günü tekrar gidicem doktora.. şimdilik en büyüğü 18 mm. ama 3-4 tane daha var 15-13-16 mm boyutlarında. sonra da pregnyl vurulacağım bakalım şimdilik herşey normal.. bu ay olazsa rahim içi film çekilecek... hayatım bence 1 hafta boyunca siz çalışmalara devam edinhihoyyyteğer çatlama olmuşsa en fazla yumurta 2-3 gün canlı kalabiliyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…