Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam aysima

sakın uzulme bebeğin gitti diye bu doğal seleksiyonmus genlerde kromazomlarda problem olduğunda doğa bir sekilde bu gebeliği iptal ediyormus sağlıksız bir bebek dunyaya gelmesi bu sekilde engelleniyormus, yeni ve sağlıklı bir gebeliğin önü bu sekilde acılırmıs
bu da allahın takdiri

benimde su an 6 haftam ben de tehlikeli dönemdeyim bu doğal seleksiyonu ögrendiğimden beri biraz daha rahatım, insallah bu dönemi alatıp saglıklı bir bebek dunyaya getiririm

dilerim sen de en kısa zamanda hamile kalıp bebegine kavusursun

sevgiler

anladım canım o zaman benım yumurtam çarşamba gunu çatladı o gun 36. saat dolmuştu o zaman 3 4 gunden sonra yapmanın bı anlamı yok ya insan kendını şartlandırıncada olmuyor ya inş. canım yumoşiların büyümüştür senin ilk denemenmi???

evet hayatım ilk denemem:))evet haklısın bu şartlanma olayı beter bir durum ama işte .... iğne vurulduktan sonra tekrar baktı mı doktor çatlamış mı diye yoksa sen mi çarşamba çatladığını düşünüyosun??

canım ben dr gıtmıştım dedıkı yumurtalar büyümü bu akşam saat 6da iğne yaptır dedi ve 36 saat sonra yumurtan çatlatayack dedi. ve o gun ve ertesi gun bi akıntı oldu gercektende yumurta çatladı. kasıklarımda acayıp bır agrı oldugunu hissettım bu şartlanma olayı gercekten zor olmuyor çok ugrastık valla bıde benım nöbete denk gelmişti nöbetten ızın aldım çıktım gecenın bır vaktı baya bi zor oldu ama en sonunda hallettik canım

formda olan arkadaşlar neden konuşmuyorsunuz??? neler yapıyorsunuz ne durumdasınız gul_ay senı görüyorum naptın canım gıttınmı doktora??

bende geçmişe bakıyodum kimse yok diye, ben pztesi gidicem canım kist varmı diye bakacak yoksa klomene devam, senin ne kadar var adete?

bende geçmişe bakıyodum kimse yok diye, ben pztesi gidicem canım kist varmı diye bakacak yoksa klomene devam, senin ne kadar var adete?

canım iğneden sonraki 14.gün ayın 6nisana denk gelıyor ama normalde regl gunum 10 nısan ben sence hangısını beklemeliyım. sen daha önceden klomen kullandınmı???

canım iğneden sonraki 14.gün ayın 6nisana denk gelıyor ama normalde regl gunum 10 nısan ben sence hangısını beklemeliyım. sen daha önceden klomen kullandınmı???
Canım ben geçen ay ilkti olmadı ama, benim tem gününde geldi bence sen 10 u bekle kesin olur.

canım inşallah bebişine kavuşursun Allah dualarımızı kabul etsin

bir gün bekle diğer gün yapmaya devam 2-3 gün boyunca canım bildiğim kadarıyla

kızlar bendede anormallik başladı dün çok hafif bir karın ağrım vardı ki adet zamanı düz duvara tırmanırım wcye gittim bir damla kahverengi leke gelmiş daha 6 gün var adete. neyse yine düzensiz olmaya başladım galiba dedim pedi koydum dün akşam 6da ama bu saate kadar onada 1 damla kahve leke gelmiş heycanlanmaya başladım acaba varmı diye bizimkini ikna edersem bugün nöbetçi ecz.bulup test yapıcam bu zamana kadar önceden hiç leke gelip bekletmezdi leke gelir 1 saat içinde sökülürdüm ama hiçbir belirti yok anlamadım gerçi ilk bebişimdede sadece gündüz uyuma belirtisi vardı.arada birde kasıklarıma sancı giriyor böyle hamile kalanınız var mı?

canım yaşadığın umarım yerleşme kanamasıdır adete 6 gün var demişsin canım şuan test yapsan çıkmayabilir erken henüz ama kanda baktırırsan belli olur

topic ikinci sayfaya düşmüş nerde bu topiğin güzel anne adayları

kızlar ranadan haberi olan varmı görmüyorum kaç gündür meraklanmaya başladım

canım yaşadığın umarım yerleşme kanamasıdır adete 6 gün var demişsin canım şuan test yapsan çıkmayabilir erken henüz ama kanda baktırırsan belli olur

beklicem zaten canım adet tarihimi.bir taraftan acaba dememin nedeni daha önce hiç böyle olmamıştı hemen leke gelince tuvalete giderdim ve sökülürdü.hayırlısı olsun artık

Herkese günaydın arkadaşlar. Hayırlı günler ve hayırlı haftalar inşallah. Benden erkencisi yok galiba. nostok demek sen de adet gördün? Benim yeni adet tarihim de 26 nisan arkadaşlar. Rana yok sahiden uzun zamandan beri. Nazan da gelmiyor. Kızlar hayırdır nerelere kayboldunuz. Balsurat da bi haber vermedi. Bekleemedeyiz arkadaşlar merakta bırakmayın bizi.kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar yerimseniben
umutlu22 bende merak ediyorum kızlardan hiç ses yok bide seldada gelmedi nereye gitti
bu kız yaa yokum demişti gerçi geçen hafta içi ama gelsin artık özletti kendini valla

günaydın kızlarrrrrr bol hamişli bir hafta geçiririz inş.malesef benim kırmızılar cumartesi günü geldi iğneden tam 15 gün sonra hayırlısı böyleymiş şuan üzülmüyorum.ama geldiği gün üzülmedim dersem yalan olur bide insan klomen ve iğneden sonra daha bir umutla beklerken sonuç hüsran olunca ve zaten klasik adet sendromlarıda eklenince yıkılıyor.bu ay dr gitmiycem bırakcam kendi haline kısmet Allah inş. herkeze içinde de bana biran önce anneliği nasip etsin sağlıklı ahlaklı ve imanlı bir evlat versin.:Saruboceq:ama sizden gelecek güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum siz yüzümüzü güldürürsünüz inş. kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…