kızlar ben bebeğimi kaybettim sevinemeden gitti yavrumm.Çok acı bir durummuş rabbim kimsenin başına vermesin hamile olan tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.KIzlar bana dua edin çok üzülüyorum.
hayatım ben pazartesi günü tekrar gidicem doktora.. şimdilik en büyüğü 18 mm. ama 3-4 tane daha var 15-13-16 mm boyutlarında. sonra da pregnyl vurulacağım bakalım şimdilik herşey normal.. bu ay olazsa rahim içi film çekilecek... hayatım bence 1 hafta boyunca siz çalışmalara devam edinhihoyyyteğer çatlama olmuşsa en fazla yumurta 2-3 gün canlı kalabiliyo
anladım canım o zaman benım yumurtam çarşamba gunu çatladı o gun 36. saat dolmuştu o zaman 3 4 gunden sonra yapmanın bı anlamı yok ya insan kendını şartlandırıncada olmuyor ya inş. canım yumoşiların büyümüştür senin ilk denemenmi???
evet hayatım ilk denemem:))evet haklısın bu şartlanma olayı beter bir durum ama işte .... iğne vurulduktan sonra tekrar baktı mı doktor çatlamış mı diye yoksa sen mi çarşamba çatladığını düşünüyosun??
bende geçmişe bakıyodum kimse yok diye, ben pztesi gidicem canım kist varmı diye bakacak yoksa klomene devam, senin ne kadar var adete?
Canım ben geçen ay ilkti olmadı ama, benim tem gününde geldi bence sen 10 u bekle kesin olur.canım iğneden sonraki 14.gün ayın 6nisana denk gelıyor ama normalde regl gunum 10 nısan ben sence hangısını beklemeliyım. sen daha önceden klomen kullandınmı???
tam gününde geldi demek istedim.[/
hayırlısı olsun canım inş. en kısa zamanda olur ınternetı araştırdımda iğneden 1hafta sonra bile test yapmaya başlayanlar var anlamadım gıttı en ıyısı ben ayın 10unu bekleyım ay beklemek ne kadar zor böle bakalım hayırlısı...
kızlar hihoyyyt bu ay yine klomenden sonra doktoruma gittim ve ilk defa 3 tane yumurtam oldu.. hep 1 tane oluyordu en büyüğü 18,5 çok mutlu oldum pazartesi günü aşılama yapılacak ne olur dua edin bana hayırlı haberleri bu ay almak istiyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben yıne bu gece nöbetteyim sabaha kadar burdayım gecen gece nöbette çok heyecanlıydım kızlar bişi sorcam iğne vurulduktan 36. saate ilişkiye girildi ya ne zamana kadar yapılacak bu gün aşırı olayı????? benım gecen nöbette 36. saat olmuştu ALLAH a şükür hallettik bakalım kısmet..
canım yaşadığın umarım yerleşme kanamasıdır adete 6 gün var demişsin canım şuan test yapsan çıkmayabilir erken henüz ama kanda baktırırsan belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?