Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlar.. benim de daha 5 günüm vardı ama bugün pembe lekelenmem var.yarına da tam sökülürüm sanırım, zaten 1 haftadır belim ağrıyodu. of yaa çok moralim bozuldu.. sanırım ben de ara verivem biraz.. kendime gelmem lazım.. inşallah sizlerin güzel haberlerinizi alırız..

Günaydınnn bende klomen kullanmaya başladım bugün 2. günüm 14. gün kontrole gidicem beni neler bekliyo bilgilerinini paylaşırsanız sevinirim.

Günaydınnn bende klomen kullanmaya başladım bugün 2. günüm 14. gün kontrole gidicem beni neler bekliyo bilgilerinini paylaşırsanız sevinirim.

kontrolde doktor yumurtalarının durumuna bakıp, muhtemelen sana çatlatma iğnesi vurup ilişki tarihi vericek. inşallah hemen hamile kalırsın ama kalamazsan 3 ay ilaç deneyip aşılamaya geçecektir sanırım. her doktor aynı olmuyo tabii ki. belki daha uzun belki daha kısa süre ilaç tedavisi uygular doktorun. umarım aşılamaya gerek kalmadan hemen hamile kalırsın da burdan bize güzel haberini verirsin..

kızlar günaydın herkese.
3-4 gündür giremedim nete..dr ve iş arasında gidip gelmekten fırsat bulamadım kk ya girmeye.biraz da moral bozukluğu işte, malum..
geçen hafta p.tesi aşılama öncesi yumoşlara bakıldı sol overde 3 tane vardı ve en büyüğü 9,7 mm idi( tam bir hüsran...sağda da 1 tane idi ve 13 mm de kalmıştı çarşamba tekrar gittim yerinde sayıyorduççdr um ısrarla cuma da görmek istedi ve inanmayacaksınız soldakiler de sağdakiler de bir anda büyümüş ve 20-22 mm arası idi hepsi de..ancak aşılama için geç kalınmış olabilir diye bu ay da spontana bırakıldım..bakalım kısmet..kendiliğinden olmazsa gelecek ay aşılama dedi dr .um..

sevgiler hepinize..

canım beni çok güldürdün ya:roflol: bencede ikisi arasında cm farkı vardırkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: valla da öyle yaa..düşünüyorum düşünüyorum hiçbir fark yok başka...:))

mavidenizim canım anladım ben senin ne demek istediğini..düşüğün sebebini ona bağlamamak gerekiyor diyorsun sadece..ama bazen düşük riski olmasına rağmen dr larda il başta anlayamayabiliyorlar ve direk vajinal usg ye başvuruyorlar..bilseler belki de yapmayacaklar diye düşünüyorum canım ben..yani iyice bebek yerleşmeden bence yanlış..seni anladım canım ben merak etme:)

osmaniye canım çatlatma iğnesi olduğum 3 ay boyunca benimde hep 15. günde geldi kırmızılar..dediğin gibi klomen umut yapıyor ve yıkılıyor insan olmayınca canım Allah hayırlısıyla tez zamanda hepimizin de yüzünü güldürsün..

kızlar günaydın RABBıM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMhihoyyyt

kızlar CANLARIM osmaniye cerot ve diger arkadaşlar dua edin inş. bende dua ediyorum sizlere ne olur sözümü yabana atmayın hepinizde bilgisayar var yazın DıLEK DUASI diye ve orda sabah namazından önce yada sonra (ben yaptıgımda sabah namazından önceydi)bu duayı 100 kere tesbih edin ve çalışın RABBıM ıNŞ. HAYIRLISINDAN Bı AN ÖNCE SıZEDE NASıP EDER ıNŞ. DÜNYA DUA ÜSTÜNE orada yazıyo zaten nasıl okunması gerektigini duanın ve sabah namazını da kılın ve eşinle beraber olun RABBıM ıNŞ. HAYIRLISIYLA NASıP ETSıN BENıMKıNı VE TÜM HAMıLELERı TAMAMINA KAVUŞTURSUN KUCAGIMIZA ALMAK NASıP ETSıN MEVLAM ıNŞ.

kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt

:teytey::teytey:tebrik ederim canım Allah saglıklı dogmasını nasip etsin rabbim nazarlardan korusun darısı bizim başımıza:Saruboceq:

:teytey::teytey:tebrik ederim canım allah saglıklı dogmasını nasip etsin rabbim nazarlardan korusun Darısı bizim başımıza:saruboceq:

amin canım amin inş. En yakın zamanda ve hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyen arkadaşlarıma inş.duanızı eksik etmeyin ben sizin için hep dua edecem inş.

Gözünaydın canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımızaaa

Gözünaydın canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımızaaa

İNŞ. CANIM rabbim bi an önce sizede bu güzel duyguyu yaşatsın inş. hayırlısıyla hamiş arkadaşları ve benim bebişimizide hayırlısıyla bebişlerimizi bize bagışlasın inş.:Saruboceq:

kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt

CANIM TEBRİKLER. ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN. SANA VE MELEĞİNE SAĞLIK VERSİN. ALLAH BURADAKİ HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU NASİP ETSİN İNŞALLAH.

ESARAİE UMARIM SENİNKİDE YERLEŞME KANAMASIDIR.:lepi:

merhabalar yeni katıldım aranıza benim sorum klomen kullananan varmı ben kulllandım adetimin 5 ğünü günde 2 defa ama buğün dok gittim yumurtalıklar büyümemiş dedi 4 gün sonra tekrar gidicem acaba ne yapacak çok merak ediyorum benim gibi sorunu olan varmı beni aydınlatırsannız sevinirim

canım meraklanma bende öyleydim bu 4 gün sonra inş. daha çok büyüsün sonra çatlatma yapacak o yüzden yumoşların daha iyi büyümesini bekleyecektir sıkma canını 15 adet kuru inciri 2 su bardagı kaynayan suya at ve 5 dak.kaynat sonra süz 2 ye böl ve yemeklerden 15 dakika önce iç çok faydası var ben denedim ŞBRAHİM SARAÇOGLU nun sitesinden aldım bu kürü

bulemsu tebrik ederim cnm rabbim bundan sonra saglıkla keseyi görmeyi kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin.. sevindim yazını görünce gerçekten çok şükür.. darısı olmayanlarada inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…