Günaydınnn bende klomen kullanmaya başladım bugün 2. günüm 14. gün kontrole gidicem beni neler bekliyo bilgilerinini paylaşırsanız sevinirim.
Emel bak Selda gelmiş. Hoşgeldin Seldacığıımm nerelerde kaldın.
canım beni çok güldürdün ya:roflol: bencede ikisi arasında cm farkı vardırkaydirigubbakcemile3
cnm zaten doktorun dikkatsizse sen az çok bilirsin..ama kesinlikle düşük sebebi bu degil ben bunu demek istedim o kadar neden varki..cnm bak düşük riski olan gebe ile olmayana da uygulanıyor bu o zman düşük kaçınılmaz oluyor...ama demiyorum zaten ben gidin alttan muayene olun diye eger baktırmanız gerekiyorsa ve doktorunuza kesinlikle güveniyorsanız korkmayın demek istedim..
günaydın kızlarrrrrr bol hamişli bir hafta geçiririz inş.malesef benim kırmızılar cumartesi günü geldi iğneden tam 15 gün sonra hayırlısı böyleymiş şuan üzülmüyorum.ama geldiği gün üzülmedim dersem yalan olur bide insan klomen ve iğneden sonra daha bir umutla beklerken sonuç hüsran olunca ve zaten klasik adet sendromlarıda eklenince yıkılıyor.bu ay dr gitmiycem bırakcam kendi haline kısmet Allah inş. herkeze içinde de bana biran önce anneliği nasip etsin sağlıklı ahlaklı ve imanlı bir evlat versin.:Saruboceq:ama sizden gelecek güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum siz yüzümüzü güldürürsünüz inş. kızlar
kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt
:teytey::teytey:tebrik ederim canım allah saglıklı dogmasını nasip etsin rabbim nazarlardan korusunDarısı bizim başımıza:saruboceq:
Gözünaydın canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımızaaa
kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt
merhabalar yeni katıldım aranıza benim sorum klomen kullananan varmı ben kulllandım adetimin 5 ğünü günde 2 defa ama buğün dok gittim yumurtalıklar büyümemiş dedi 4 gün sonra tekrar gidicem acaba ne yapacak çok merak ediyorum benim gibi sorunu olan varmı beni aydınlatırsannız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?