Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

BULEMSUUUUUUUUU SÜPERSİİNN.hihoyyythihoyyythihoyyyt Allah sağlıklı sihhatli bir hamilelik geçirmeni sağlasın gülüm. Yine sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı güzel bir evlat versin inşallah...İnan çok duygulandım. Şeniz

bulemsu tebrik ederim cnm rabbim bundan sonra saglıkla keseyi görmeyi kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin.. sevindim yazını görünce gerçekten çok şükür.. darısı olmayanlarada inş..

inş. canım sagol RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞ. keseyi ne zama görebiliyoruz biliyosunuz ben ilk hamişligimi dış gebelikten kay bettim inş. RABBİM bunu bagışlar inş. bana hepimizinkini RABBİM bagışlasın inş.İNŞ İSTEYENLERLE İNŞ.OSMANİYEYEDE Bİ AN ÖNCE NASİP ETSİN mevlam DUA EDİN KESEYİ GÖREYİM VE KALP ATIŞLARINI DUYAM İNŞ.

Ece aramıza hoşgeldin canım. Evet tam yerine geldin. Hemen hepimiz klomen kullandık ya da hala kullanıyoruz. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi klomen yumurta gelişimini sağlıyor. Seni tekrar çağırmasının sebebi ise yumurtalarına tekrar bakacak. Yine yeterli büyüklüğe ulaşmazsa tekrar çağıracak. İnşallah hemencik büyürler sonra da çatlatma iğnesi verir büyük ihtimalle, daha sonra da çalışmalar başlayacakk:asigim: Allah hayırlısını versin. Aramıza tekrar hoşgeldina.s.

İNŞ. SAGOL GÜZELİM İNŞ rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin inş.

Nasıl keyifler Geleceğin en güzel anne adayları..
En erken topicten vakit kalmıyor hep aklıma geliyorsunuz yine adet gördüm 23martta klomen sürecine başladım
Yeni tarihim 22 Nisan kaydirigubbakcemile3çocuk bayramında süpriz yapsa..

kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt

ne kadar güzel bir haber bu, çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı ve upuzun, huzurlu, mutlu bir ömür geçirmenizi nasip eder inşallah...

BULEMSUUUU tebrikler hamileymişsin Sağlıklı kucağına almak nasip etsin sürecini anlattınmı??:hooray:

canım bu ay tutturacaksın inanıyorum ben sana hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

cnm sanırım 5 haftaya girdiginde keseyi görebiliyorsun valla ben de karından görünmedi alttan baktı o yzüden biraz erken oldu sanki ama bilmiyorum bazı kişilerin hemen görünmeyebiliyor.. geç döllenme vs olduysa eger 5 haftaya gir öyle bak istersen yada doktorunu ara o zaten ne zman gelmen gerektigini söyler.
patricia ne haber cnm yoksun uzun zamndır?

cerotcum hayırlısı olsun be balım inş bakarsın bebişin aşılamaya gerek kalmadan gelir hadi ya inş öyle olur..

bulemsu tebrikler canım darısı başımıza

adet oldum kızlar bende bugün yeni tarihim 30 nisan rana gelince eklersin cnm

canım bana haftaya cuma gel dedi ama bilmiyorum cevabın için sagol

arkadaşlar kafama takıldı, adetler düzensiz olsa da çatlama iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyor mu sanki düzenliymiş gibi???

Bulemsu tebrikler canım RABBıM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böyle güzel haberler baharın gelmesiyle inşallah artar darısı başımıza kendine iyi bak kaydirigubbakcemile5:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…