Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bulemsu canım kaçıncı ayında tutut güzelim klomende ne kadardır istiyodunuz bebek sen de demi pko vardı cnm

seldacım neden birşey yazmıyorsun iyimisin degilmisin neredeydin 10 gün yokum dedin nereye gittigini sordum yazmadın...cnm bi ses ver merak ediyoruz bak.?

kızlar selam...
belki hatırlarsınız kilo vermek için bebek olayına ara vermiştim. 11 şubat son reglim. çatlatma iğnesi falanda olmuştum ama progesteron düşük çıktı. doktor yumurtlama olmamış demişti. 15 martta regl olmam gerekiyordu fakat ben hala regl olmadım!!!!!!!!!!

zaten düzensizdi adetlerim ama bu arada antibiyotik falanda kullandım. 3-4 kilo verdim. bunlar aksatmış olabilirmi? 10 gün önce falan test yaptım herşeye rağmen ama birşey çıkmadı. bekle bekle bu ne yaaaa........ arada kasıklarıma ağrı giriyo diyorum tamam şimdi olucam ama gelen giden yok!

KIZLAR SELAM
OKUDUM OKUDUM BıTıREMEDıM ANCA GELDıM SON SAYFAYA.
ÖNCELıKLE BENı MERAK ETTıĞıNıZE SEVıNDıM (NE YALAN SÖYLEYEYıM AZICIK GÖĞSÜM KABARDI) EMELCıM( 2 L'Lı) MAVı DENıZıM MEHTAP GÜLÜM CEROTCUM UMUTLUCUM VE TABıKı NAZANIM. UNUTTUĞUM VAR MI BıLMıYORUM. HEPıNıZE ÖZEL SELAMLAR.
19 MARTTA BURUN AMELıYATI OLDUM KIZLAR. EVDEYDıM HEP ŞıMDı ıYıYıM BURNUMDA BANDAJ VAR AMA ıŞE GELDıM YıNE DE..ARTIK KURTULUŞUNUZ YOK BENDENdelikafadulden CAR CAR KONUŞUR DURURUM..
SEVGıLER HEPıNıZE

ÖNCE TEBRıKLERıMhihoyyyt
SEVGıLı ıNCıSU, SEVGıLı APPLE ARZU, SEVGıLı MAZBUT, VE SEVGıLı BULEMSU. TEBRıK EDıYORUM SıZı VE YANAKLARINIZI SIKIYORUM.kaydirigubbakcemile3 ALLAH HEPıNıZE SAĞLIKLI VE KOLAY HAMıLELıKLER NASıP ETSıN VE VE KÖTÜLÜKLERDEN AKSıLıKLERDEN KORUSUN. ıYı BAKIN KENDıNıZE.. ÖPÜYORUM

kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt

hayırlı olsun.allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alıp yine sağlıklı , mutlu analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısı isteyen herkesin başına:))))))))))))))))

canım benim hoşgeldin bende tam şimdi yazmadın diye mavi denize yazmıştım nerde bu kız diye çok geçmiş olsun şekerim iyi olmana sevindim
kız estetik falanmı yoksa delikafadulden
yada burnunda etmi vardı

Sevılcım mesajını aldım . ıyı olmana Çok ama Çok sevındım. Tabıkı yeĞenımız de sevıncımıze sevınÇ kattı dırenerek. Allah her ıkınızı de korusun. . En Çok senı merak ettım 30'luk Çıtır arkadaŞım benım. ınŞallah nur topu gıbı bır evladın olur... Bu gÜnlerı unutur gıdersın.

Emell cım et aldırdım ama burnum kemerlıydı onu da dÜzelttı doktorum saĞolsun. Estetık cerrah deĞıl kendısı ama Şıkayetı olanları dÜzeltıyormuŞ. Bakalım ne Çıkacak sonuÇ. Şımdılık ŞıŞım sadece..

kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt

Bulemsu tebrik ediyorum canım ay ne kadar güzel bir haber ya çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ya çok mutlu oldum darısı başımıza:teytey::Saruboceq:

canım benim tekrardan geçmiş olsun o şişlikde zamanla geçiyor zaten

black pearl ve aysima arkadaşlarım ne olur fazla üzmeyin kendinizi. Önce sevindik sonra üzüldük sizler için hepimiz. Ama hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok. . Evet canlarım çok acı ama dayanacağız başka çaremiz yok. sanırım ikiniz de kürtaja gerek kalmadan düşük yaptınız. Teselli olur mu bilmiyorum ama kürtaj olmadıysanız daha kısa sürede gebelik çalışmalrına başlayabilirsiniz. Bu topicte bir çoğumuzun başına gelmiş ben dahil. Yanlız değilsiniz bunu unutmayın.
kanguru senin de başın sağolsun arkadaşım . allah rahmet eylesin toprağı bol olsun dedenin.

Seldacım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun yeni burnun

Seldacığım hoşgeldin tekrar aramıza. Demek bir hafta yokum derken estetik olmaya gidecektin haaa:))) Geçmiş olsun canım. Allah başka hastalık vermesin.
Simeray 15 gün çok gecikme olmuş güzelim adetinde. Bence doktoruna gitmelisin. ıster misin güzel bir sürprizle karşılaşalım

nazanım nerdesin. Bak pavyonda iş tutayım da biri beni bu hayattan kurtarsın diye oramı buramı düzelttidim. Artık hesap işlerine bakmıyorum yavrım. Direkt olrak zilleri takıp ortalarda göbek atıcam herkese de mavi boncuk dağıtacağım. Allah hepimizi biran evvel kurtarsın.

merseray umutlu ikinize de teşekkür ederim. Evet kızlar artizler gibi gizli gizli yaptırayım diye gittim ama benim çene düşük söylemezsem çatlarım hemen ilan ettim. O yüzden artiz olamadım işte..pc başında oturup hesap kitap yapıyorum üç kuruş maaşa talim..
Bu arada ameliyatı da araya sıkıştırdım kafam dağılsın şu gebeliği unatayım tedavi yorgunluğunu üstümden atayım diye. Ama nafile kızlar. Şimdi koşa koşa doktoruma gidip ben ettim sen etme kendi kendime ara verdim tedavime. Ne olur haplarımı iğnelerimi verin her ay 2 kere değil 12 kere usg ye gireyim popom kevgir gibi olsun diyesim var. Yani neymiş. Bebek işini kafadan atmanın yolu ameliyat değilmiş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…