inş. canım inş. hepiniz bi an önce bu güzel haberi hayırlısıyla alırsınız inş.:lepi:Bulemsu tebrikler canım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böyle güzel haberler baharın gelmesiyle inşallah artar darısı başımıza kendine iyi bak kaydirigubbakcemile5:hooray:
EVET CANIM 1 2 GÜN ÖNCE YADA SONRA OLUYO ama bende düzensizdim igneden sonra düzenleniyo o ay adet tarihin şaşmıyo canım
seldacım neden birşey yazmıyorsun iyimisin degilmisin neredeydin 10 gün yokum dedin nereye gittigini sordum yazmadın...cnm bi ses ver merak ediyoruz bak.?
kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt
KIZLAR SELAM
OKUDUM OKUDUM BİTİREMEDİM ANCA GELDİM SON SAYFAYA.
ÖNCELİKLE BENİ MERAK ETTİĞİNİZE SEVİNDİM (NE YALAN SÖYLEYEYİM AZICIK GÖĞSÜM KABARDI) EMELCİM( 2 L'Lİ) MAVİ DENİZİM MEHTAP GÜLÜM CEROTCUM UMUTLUCUM VE TABİKİ NAZANIM. UNUTTUĞUM VAR MI BİLMİYORUM. HEPİNİZE ÖZEL SELAMLAR.
19 MARTTA BURUN AMELİYATI OLDUM KIZLAR. EVDEYDİM HEP ŞİMDİ İYİYİM BURNUMDA BANDAJ VAR AMA İŞE GELDİM YİNE DE..ARTIK KURTULUŞUNUZ YOK BENDENdelikafadulden CAR CAR KONUŞUR DURURUM..
SEVGİLER HEPİNİZE
kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt
Emell cİm et aldırdım ama burnum kemerlİydİ onu da dÜzelttİ doktorum saĞolsun. Estetİk cerrah deĞİl kendİsİ ama Şİkayetİ olanları dÜzeltİyormuŞ. Bakalım ne Çıkacak sonuÇ. Şİmdİlİk ŞİŞİm sadece..
Emell cİm et aldırdım ama burnum kemerlİydİ onu da dÜzelttİ doktorum saĞolsun. Estetİk cerrah deĞİl kendİsİ ama Şİkayetİ olanları dÜzeltİyormuŞ. Bakalım ne Çıkacak sonuÇ. Şİmdİlİk ŞİŞİm sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?