kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt
canım arkadaşım hoş geldin.maşallah kıs yumoşlara inşallah RABBıMıN izniyle aşılamaya gerek kalmadan bu ay tutunur bebişin ..kızlar günaydın herkese.
3-4 gündür giremedim nete..dr ve iş arasında gidip gelmekten fırsat bulamadım kk ya girmeye.biraz da moral bozukluğu işte, malum..
geçen hafta p.tesi aşılama öncesi yumoşlara bakıldı sol overde 3 tane vardı ve en büyüğü 9,7 mm idi( tam bir hüsran...sağda da 1 tane idi ve 13 mm de kalmıştı çarşamba tekrar gittim yerinde sayıyorduççdr um ısrarla cuma da görmek istedi ve inanmayacaksınız soldakiler de sağdakiler de bir anda büyümüş ve 20-22 mm arası idi hepsi de..ancak aşılama için geç kalınmış olabilir diye bu ay da spontana bırakıldım..bakalım kısmet..kendiliğinden olmazsa gelecek ay aşılama dedi dr .um..
sevgiler hepinize..
canııımmm gözünaydın,çooookk sevindim yaa..:dance:hihoyyytRABBıM sorunsuz bi hamişlikten sonra,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..:Saruboceq:darısı hepimizin başına,bizlere dua etmeyi unutmayın heekızlar günaydın RABBıM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMhihoyyyt
canım yaa.incirin suyunu içemiyorum.kaynatmadan yesek olmazmıki?canım meraklanma bende öyleydim bu 4 gün sonra inş. daha çok büyüsün sonra çatlatma yapacak o yüzden yumoşların daha iyi büyümesini bekleyecektir sıkma canını 15 adet kuru inciri 2 su bardagı kaynayan suya at ve 5 dak.kaynat sonra süz 2 ye böl ve yemeklerden 15 dakika önce iç çok faydası var ben denedim ŞBRAHıM SARAÇOGLU nun sitesinden aldım bu kürü
selda canımm,hoşgeldin özlettiniz kıslar yaa.böyle uzun aralar vermeyin.geçmiş olsun tatlım..bizden habersiz estetik hee..nazanım bi gelsin assolistliğe ben çıkacamm..naniknanikKIZLAR SELAM
OKUDUM OKUDUM BıTıREMEDıM ANCA GELDıM SON SAYFAYA.
ÖNCELıKLE BENı MERAK ETTıĞıNıZE SEVıNDıM (NE YALAN SÖYLEYEYıM AZICIK GÖĞSÜM KABARDI) EMELCıM( 2 L'Lı) MAVı DENıZıM MEHTAP GÜLÜM CEROTCUM UMUTLUCUM VE TABıKı NAZANIM. UNUTTUĞUM VAR MI BıLMıYORUM. HEPıNıZE ÖZEL SELAMLAR.
19 MARTTA BURUN AMELıYATI OLDUM KIZLAR. EVDEYDıM HEP ŞıMDı ıYıYıM BURNUMDA BANDAJ VAR AMA ıŞE GELDıM YıNE DE..ARTIK KURTULUŞUNUZ YOK BENDENdelikafadulden CAR CAR KONUŞUR DURURUM..
SEVGıLER HEPıNıZE
ceylancım ne o umutsuzluk öylemerseray bende sanırım umutsuzluğa kapıldım artıkk bugün adet oldum ondan belki ama korkmaya başladım iyice artık sana göre yeniyim ama şunu anladım bu işin yenisi eskisi olmuyomuş hepsinin acısı aynı bbebiş özlemi özlem işte anla herkesin canı aynı şekilde acıyo ha 20 ay ha 1 ay bence pek farkı yok ilk ay olmadığındaki hayal kırıklığım da çok kötüydü şimdiki de çok kötü hepsi kötüü ben umudumu kaybetmeye başladığım için korkmaya başladım birazda.bide bu aralar öyle kötü oluyorum ki televizyonda hamile kadınlar eşlerinin onlara yaşlaşımı....bebek fotoğrafları...videoları gördükçe artık içimden ağlamak geliyo o kadar özledim ben bebeğimi ne zaman geleceğide belli değil rabbim daha fazla özletmesin
resmen özledim kızlar yaaa ben artık özledimm(( ağlamak geliyo hep içimden artık bende kucağıma alıp sevmek istiyorum onu sarılmak yanaklarını öpmek ( çok özledim kızlar çokkkk tanımadığım bilmediğim halde öyle çok özledimkii...
kızlar bugün aşılamam yapıldı çok iyi geçti ilk defa olduğu için çok korkuyordum ama iiii geçti... ama eve gelince sol kasığımda hafif bi ağrı oluştu halada var aşılamadan dolayımı oluyor kızlar bileniniz varmı..:ecrin_bebek:
KIZLAR SELAM
OKUDUM OKUDUM BİTİREMEDİM ANCA GELDİM SON SAYFAYA.
ÖNCELİKLE BENİ MERAK ETTİĞİNİZE SEVİNDİM (NE YALAN SÖYLEYEYİM AZICIK GÖĞSÜM KABARDI) EMELCİM( 2 L'Lİ) MAVİ DENİZİM MEHTAP GÜLÜM CEROTCUM UMUTLUCUM VE TABİKİ NAZANIM. UNUTTUĞUM VAR MI BİLMİYORUM. HEPİNİZE ÖZEL SELAMLAR.
19 MARTTA BURUN AMELİYATI OLDUM KIZLAR. EVDEYDİM HEP ŞİMDİ İYİYİM BURNUMDA BANDAJ VAR AMA İŞE GELDİM YİNE DE..ARTIK KURTULUŞUNUZ YOK BENDENdelikafadulden CAR CAR KONUŞUR DURURUM..
SEVGİLER HEPİNİZE
ya arkadaşlar ya içime bir hüzün çöktü nedense, ne zaman hamile kalıcam, biliyorum bunda da bir hayır vardır ama o hayırın ne olduğunu görebilsem keşke hesapladım tam 20 ay olmuş 20 aydır bebek için uğraşıyorum artık karamsarlığa kapılmaya başladım galiba
bulemsu listeye ekleyecektim seni ama kimbilir hangi sayfada kaldı liste. Artık ranacım halleder. Birazdan uyanır zaten ya da uyanmıştır. Ranaaaa kuşum napıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?