Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bulemsu listeye ekleyecektim seni ama kimbilir hangi sayfada kaldı liste. Artık ranacım halleder. Birazdan uyanır zaten ya da uyanmıştır. Ranaaaa kuşum napıyosun ?

Selda sahi RANA ya biraz daha seslen belki bizi hatırlar. Birkaç günden beri hiç görünmüyor. Onu da özledik yahuu

mavi deniz sen nasılsın canım. bebiş nasıl. yanlış hatırlamıyorsam midende biraz problem oluşmuştu şimdi nasıl?

meraba kızlar ne güzel değilmi bu gün bir hamiş haberi daha aldık. şimdi ben hesapladım. böyl eher gün bir hamiş haberi alsan 2 aya hepimiz kurtuluruz. hadi bakem durmak yok çalışmaya devam.

bu arada bulemsu tebrik mesajı yazdım belki görmedim. tekrar tebrikler canım.hihoyyyt

seldacım ha şöyle özledim valla ya demek artist olmak iin burnunu düzelttirdin heee kızıp nazan patrona kaş göz yapıyor seni buradan çıkartmazlar sen en iyisimi hesabı kitabı bırakta niki kıvır şöyle kıvırırkende öpücükler at hee...hadi bakalım geçmiş olsun...nazanım pek gelmiyor zaten sevilde artık gelmiyor valla bilmem ama bende biraz koptum gibi zaten keyfimde yok bizim kızlarda boşladı yaa...sanki eski atdı kalmadı topigin (lütfen diger arkadaşlarım alınmasın ama neredeyse sürekli olarak buradaydım bir ara geldim sonra ara verdim gelmeye sonra bi daha baktım flan derken bayagı zaman olmuş.....umutlu cum sen sormuşsun galiba ..midem ara ara bulanıyor valla öyle şiddetli degil ama halsizlik falanda olunca dayanılmaz oluyor valla elimi kolumu nereye kaoyacagımı şaşırıyorum bi huzursuzluk var işte bende... 3 aydan sonra normale döner diyorlar sadece agırlaştıgın için yorulursun hemen diyorlar zaten o bende şimdide var..gebe kaldıktan sonra az iş yapım sanarsın maratondan geldim nefes nefese..işte bende böyle sabırsızlıkla 1 ay daha geçmesini bekliyorum..

ya arkadaşlar ya içime bir hüzün çöktü nedense, ne zaman hamile kalıcam, biliyorum bunda da bir hayır vardır ama o hayırın ne olduğunu görebilsem keşke hesapladım tam 20 ay olmuş 20 aydır bebek için uğraşıyorum artık karamsarlığa kapılmaya başladım galiba

Merseray canım çok ayıp umutsuzluğa kapılmak yok. Yüce Allah eninde sonunda yüzümüze gülecek bundan eminim. Benim de tam bir yıl oldu bebek için uğraştığım. Ama geçen gün eski bir tanıdığıma rastladım, 12 yıldan bu yana bebek için uğraşıyormuş. Ben de senin gibi bazen accık isyan ettiğim oluyordu ama o tanıdığımın gözlerindeki ışıltıyı bir gördüm ki, kendimden utandım. Hala çok umutlu ve hala çok heyacanlı. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin. Bizleri de unutmasın tabii. Ama hep diyoruz ya hayırlı vakti saati var mutlaka ve meleklerimiz o saati bekliyor. Biraz daha sabır lütfen canım...

merseray bende sanırım umutsuzluğa kapıldım artıkk bugün adet oldum ondan belki ama korkmaya başladım iyice artık sana göre yeniyim ama şunu anladım bu işin yenisi eskisi olmuyomuş hepsinin acısı aynı bbebiş özlemi özlem işte anla herkesin canı aynı şekilde acıyo ha 20 ay ha 1 ay bence pek farkı yok ilk ay olmadığındaki hayal kırıklığım da çok kötüydü şimdiki de çok kötü hepsi kötüü ben umudumu kaybetmeye başladığım için korkmaya başladım birazda.bide bu aralar öyle kötü oluyorum ki televizyonda hamile kadınlar eşlerinin onlara yaşlaşımı....bebek fotoğrafları...videoları gördükçe artık içimden ağlamak geliyo o kadar özledim ben bebeğimi ne zaman geleceğide belli değil rabbim daha fazla özletmesin

resmen özledim kızlar yaaa ben artık özledimm(( ağlamak geliyo hep içimden artık bende kucağıma alıp sevmek istiyorum onu sarılmak yanaklarını öpmek( çok özledim kızlar çokkkk tanımadığım bilmediğim halde öyle çok özledimkii...

kızlar bugün aşılamam yapıldı çok iyi geçti ilk defa olduğu için çok korkuyordum ama iiii geçti... ama eve gelince sol kasığımda hafif bi ağrı oluştu halada var aşılamadan dolayımı oluyor kızlar bileniniz varmı..:ecrin_bebek:

slm kızlar benim bir sorunum var bu ay klomen kullandım 8 gün önce çatlatma iğnesi vurundum bugün ilişki sırasında pembemsi çok az bi kan geldi adet kanı gibi deildi adetime daha 7 gğn var neden oldu acaba kızlar sizce lütfen cvp yazınnnnnn

kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

Çok tebrik ederim canım, Allah sağlıklı bir hamilelik ve çok sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah!! hihoyyyt Darısı bizlere.....

canım arkadaşım hoş geldin.maşallah kıs yumoşlara inşallah RABBıMıN izniyle aşılamaya gerek kalmadan bu ay tutunur bebişin ..
kızlar günaydın RABBıM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMhihoyyyt
canııımmm gözünaydın,çooookk sevindim yaa..:dance:hihoyyytRABBıM sorunsuz bi hamişlikten sonra,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..:Saruboceq:darısı hepimizin başına,bizlere dua etmeyi unutmayın heeklava:
canım yaa.incirin suyunu içemiyorum.kaynatmadan yesek olmazmıki?
selda canımm,hoşgeldin özlettiniz kıslar yaa.böyle uzun aralar vermeyin.geçmiş olsun tatlım..bizden habersiz estetik hee..nazanım bi gelsin assolistliğe ben çıkacamm..naniknanik
ceylancım ne o umutsuzluk öyleklava:elbet RABBıM hepinize bol bol bebiş verecek.yeterki hayırlısını isteyin kıslar,zamanı var demek.MEVLAM sabrımızı deniyordur.üzülmek,asi olmak,stres yapmak yoookkklava:RABBıMıZE sığınıp bol bol dua edelim,yumurtlama günlerimizi kaçırmayalımm.sabredin kıslar yaa..SABREDEN DERVıŞ MURADINA ERMıııŞŞ..Şeniz

canım geçmiş olsun inşallah bebişin tutunurda bi hamişimiz daha olur arkadaşım..
tatlım bişi sorucam !aşılamanı nerde ve kaça yaptırdın bi mahsuru yoksa yazarmısın?ist, devlet hastaneleri yaparmıki?
bende eşimle konuştum nasipse önümüzdeki ay aşılama yaptırmak istiyorum..birde aşılama sırasında ikiz olma olasılığı varmı, ben ikiz istiyorumhani iki düşüğüm oldu ya,:çok üzgünüm:bununda birisi düşerse biri kalsın(tabii ikiside kalsa çoookk mutlu olurum)

Son düzenleme:

geçmiş olsuuuuuunnnnna.s.

mehtap gülü saolasın canım moral verdiğin için bugün yine adet oldum iki güne geçer inşallah karamsarlık var o yüzden üzerimde inşallah rabbim meleklerimizi gönderecek asi gelmiyorum hep dua ediyorum bizlere de nasip et diye

sende durumlar nasıl canım??
bebiş çalışmaları başladımı

allahım fazla bekletmeden tekrar nasip etsin inşallah

neden bilmiyorum ama bu ay bende de bir umutsuzluk isteksizlik var...sanki ömür boyu olmıcakmış gibi bi hüzün bi melankoli....oooofffff oof:1no2:

çoook sıkıntılı ve uzun dönemlerden geçenleri düşününce de kızıyorum kendime.....adet yaklaştı geri sayım başladı ondan galiba bu stres ya hadi hayırlısı...alıştım artık....bazen tek çizgi bazen ona bile gerek kalmadan nakavtneyse akşam akşam moralleri bozmiyim...neşem yerine gelince görüşmek üzere arkadaşlarrrr:a015:

bulemsu listeye ekleyecektim seni ama kimbilir hangi sayfada kaldı liste. Artık ranacım halleder. Birazdan uyanır zaten ya da uyanmıştır. Ranaaaa kuşum napıyosun ?

Seldacim canim ve diger arkadaslarim;

bu aralar nete hic giremedim gelismeler ne durumda bilmiyorum sayfalari okumayada inanin vaktim yok. cumartesi gibi kacirdigim butun sayfalari okuyacagim seldacim listeye bir el at be gulum kac gundur ilgilenilmedi zannediyorum.. sanada cok gecmis olsun.. hepinizi opuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…