mehtap gülü saolasın canım moral verdiğin için bugün yine adet oldum iki güne geçer inşallah karamsarlık var o yüzden üzerimde inşallah rabbim meleklerimizi gönderecek asi gelmiyorum hep dua ediyorum bizlere de nasip et diye
sende durumlar nasıl canım??
bebiş çalışmaları başladımı
allahım fazla bekletmeden tekrar nasip etsin inşallah
canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım kahveler gelmeye başladı1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
darısı diğer can dostlarımın başına
black pearl ve aysima arkadaşlarım ne olur fazla üzmeyin kendinizi. Önce sevindik sonra üzüldük sizler için hepimiz. Ama hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok. . Evet canlarım çok acı ama dayanacağız başka çaremiz yok. sanırım ikiniz de kürtaja gerek kalmadan düşük yaptınız. Teselli olur mu bilmiyorum ama kürtaj olmadıysanız daha kısa sürede gebelik çalışmalrına başlayabilirsiniz. Bu topicte bir çoğumuzun başına gelmiş ben dahil. Yanlız değilsiniz bunu unutmayın.
kanguru senin de başın sağolsun arkadaşım . allah rahmet eylesin toprağı bol olsun dedenin.
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım kahveler gelmeye başladı1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım
darısı diğer can dostlarımın başına
ÖNCE TEBRİKLERİMhihoyyyt
SEVGİLİ İNCİSU, SEVGİLİ APPLE ARZU, SEVGİLİ MAZBUT, VE SEVGİLİ BULEMSU. TEBRİK EDİYORUM SİZİ VE YANAKLARINIZI SIKIYORUM.kaydirigubbakcemile3 ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLI VE KOLAY HAMİLELİKLER NASİP ETSİN VE VE KÖTÜLÜKLERDEN AKSİLİKLERDEN KORUSUN. İYİ BAKIN KENDİNİZE.. ÖPÜYORUM
Çok tebrik ederim canım, Allah sağlıklı bir hamilelik ve çok sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah!! hihoyyytDarısı bizlere.....
günaydın kızlarrrr. BULEMSU ve ESRAİE tebrikler ALLAH sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim canlarım gözlerim doldu okurken daha yeni okuya bildim dün sabah biraz açtım sonra evde yoktum. SELDACIM sanada geçmiş olsun inan yokluğun belliydi okumamış olabilirsin benim kırmızılar geldi yazmıştım yeni tarih 23 nisan görünüyor eklersin değil mi??SABAHTAN BERİ AYNI ŞEYLERİ YAZIYORUM İNTERNETTE Mİ YOKSA STEDE Mİ VAR PROBLEM ANLAMADIM. BİR TÜRLÜ MSJ GİTMİYOR SAYFADA DEĞİŞMİYOR OFFFFF
canım ALLAH kucagına almak nasip etsin hayırlı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?