canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım kahveler gelmeye başladı1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
darısı diğer can dostlarımın başına
bulemsu58 ılkonce senı cock ama cok tebrık ederım adet tarıhımız aynıydı 28 mart sen cesaret edıp test yapmıssın ama ben o cesaretı kendımde bulamadım henuz, umaraım sorunsuz cok gzuel bır hamılelık gecırıp melegını kucagına alırısın, dedgım gıbı ben hala hastalanmadım yarın dr gıdıcem, kendımı kaptırmak ıstemıyorum klomen kullanmaya baslıgım aydan berı adetım bır gun bıle gecıkmedı ama klomenın son ayında yanı bu ay nedense hastanamadım bıde ustune ustluk mantar oldum bılmıyorum ama ıcımde kı hıs hamıle olmadıgımı soyluyor cunku adet sancısı gıbı sancım var, hakkımızda hayırlsı yarın ınsallah hayırlı haberler alırım
karmen5 canım son 2 aylık adet tarıhlerım 28 ocak - 28 subat ve 28 mart adet tarıhım ama olmadım, benım dr bana catlama ıgnesı vermedı yumurtalıkların ıyı sadece klomen yeterlı dedı, cunku yumurtalıklarım cok normal bı sekılde olusuyo ve catlıyo ama nedense gebe kalamıyorum
kızlar hepiniz çok sağolun.inanın gece yatmadan önce hepiniz için dua ediyorum.en yakın zamanda hepiniz arkamızdan hamiş olarak gelirsiniz
belemsucum senide tebrik ederim
kızlar gerçekten kafadan atmak gerekiyor biliyorsunuz ben artık olursa olur demeye başlamıştım bu ay hatta geleceği zaman benden izin alsın demeye başlamıştım.
kızlar buna inanın incir suyu ovulasyon günümün ilk günü dr yumurtlama zayıflığı var demişti ve ben o günden sonra incir suyu içtim ve çatlama ağrısı nedir bilmezdim bu ay hissettim ve hamile olduğumu gördüm.bazı şeylere inanmak gerekir.
birde bilmem inanırmısınız kurşun gibi bal mumu döktüler bana.ilk bebişimi düşürünce kırk karışması olurmuş.inanın ama ilk döküldüğünden sonra önce adetlerim düzene girdi sonraki ayda hamile kaldım
canım bende deniycem bu ay incir suyunu eger kırmızıları görürsem ama kesin görürüm zaten keşke görmesem
bulemsu58 arkadaşım haberi şimdi aldım.çok tebrik ediyorum.allahım sağlıklı,hayırlı bir evlat kucağına almayı nasib etsin.
bulemsu canım kaçıncı ayında tutut güzelim klomende ne kadardır istiyodunuz bebek sen de demi pko vardı cnm
esraie incir kürü demişsin canım ama benim bugün 6 günü oluyor adetimin. bu saatten sonra fayda etmez herhalde. yok yok ben doktora gitmeden olmayacak(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?