Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:teytey::teytey:canım tebrik ederim Allahım saglıklı dogmasını nasip etsin inşallah

umutlu fırsat buldugumca girmeye çalışlıyorum ama bir kaç arkadaşın dışında kaale alıp pek yazan olmuyor ne diye yazayımki bende diger arkadaşları merak ettigim için giriyorum genelde online ve yazmıyorum...aslında bakarsanız diger arkadaşları bilmem bende kızıyordum neredeler diye..ama bazı zmanlar bulantılar vs oldugu zaman öyle tahammül oluyorsunuz ki buırada sorulan bazı sorular o kadar saçma geliyorki sırf laf kalabalıgı olsun sohbete katılayım diye yazanlar oluyor ..bende o tür yaızları görünce hiç bakmadan kapatmak geliyor gerçekten gebelikten sonra bir tahammülsüzlük sıkıntı daralma oluyor bunu nazan selda sevil falan daha iyi anlarlar bazen daraldıgımda söylüyordum...bazen öyle şaçma sorular soruluyorki inanın o kişini cidden yaşından şüphe duyuorum öyle evli barklı bebk bekleyen bir tip olmuyor karşımda yok şunu içtim buram agrıdı yok bunu yaptım buram sızladı yahu bu kadar dinlerseniz agrıyan yerlerinizi zaten olmaz ki...hayır burada aynı sorunlar zaten yazılmış oluyor neden ve niçin oldugu ama anlamıyor gibi tamda onun üstüne soranlar oluyor.. neyse önceden de artık özellikle bu topikte bu tür yazılar oldugunda daralıyordum sonrada gebe kaldıktan sonra iyi ce sınırlarımın azaldıgını farkettim ..bu sizlere karşı kasıtlı degil yanlış anlamayın bazı densizler oluyor arada ...madem gebeler ugramıyor diye bir laf atıldı ortaya bende kendi adıma cvp vereyim dedim umutlucum....ve buna da bir iki kişi dışında cvp veren çıkmaz tatlım..ben uzun zamndır buradayım çünkü biliyorum...ama sana şu konuda katılıyorum bir iki arkadaş var onları merak ediyorum bende gebe olduktan sonra hiç haber alamadık...gerçekten merak ettim bende en azından 2 kelime yazsalar da olurdu..tıpkı başak gibi o ara ara kendinden heberler veriyor..ama buda eger orada onu merak edenler varsa ..neyse aslında yazmayacaktım ama tutamıyorum kendimi herşeyi döküveriyorum...bazı insanların samimi olmadıklarını gördüm..bunun için bana kızma lütfen gördügümü yazıyorum kimse bu fikrime katılmak zorunda degil zaten... işte böyle bayagı uzun oldu ama umarım dogru ifade edebilmişimdir kendimi..

esarike tebrik ederim seni..rabbim bebişini saglıkla kucagınada almak nasip eder inş... umutlucum şimdi tekrar gördüm de yazını başak arkadaş ara ara ugruyor ama sanırım bir süredir yok bende farkettim ama..

bulemsu58 ılkonce senı cock ama cok tebrık ederım adet tarıhımız aynıydı 28 mart sen cesaret edıp test yapmıssın ama ben o cesaretı kendımde bulamadım henuz, umaraım sorunsuz cok gzuel bır hamılelık gecırıp melegını kucagına alırısın, dedgım gıbı ben hala hastalanmadım yarın dr gıdıcem, kendımı kaptırmak ıstemıyorum klomen kullanmaya baslıgım aydan berı adetım bır gun bıle gecıkmedı ama klomenın son ayında yanı bu ay nedense hastanamadım bıde ustune ustluk mantar oldum bılmıyorum ama ıcımde kı hıs hamıle olmadıgımı soyluyor cunku adet sancısı gıbı sancım var, hakkımızda hayırlsı yarın ınsallah hayırlı haberler alırım

canım klomeni kullanınca 28 günde mi adet oluyorsun. Yani iğneden 15. Gün sonramı.

esraie senıde tebrık ederım. Allah saglıklı sorunsuz bır hamılelık gecırmenı nasıp etsın.

KARMEN5 canım son 2 aylık adet tarıhlerım 28 OCAK - 28 SUBAT ve 28 MART adet tarıhım ama olmadım, benım dr bana catlama ıgnesı vermedı yumurtalıkların ıyı sadece klomen yeterlı dedı, cunku yumurtalıklarım cok normal bı sekılde olusuyo ve catlıyo ama nedense gebe kalamıyorum

inşallah hamilesindir canım. Inşlallah allah bir an önce nasip eder.

Connet Şubat 28 Çektı bunuda hesaba katarsak senın 31 martta olman lazım gıbı. Ama bu gÜnde olmamıŞsın hadı hayırlısı.

mavi denizciğim bir sürü yazı yazdım ama sistemde birşeyler var galiba. yazılarım gitmedi. canım kısaca ben seni anladım. benim demek istediğimde, bazı arkadaşların hamilelik haberlerini burdan aldık ki çoğuyla da birsürü şeyler paylaştık. doğal olarak da şimdi ne durumda, nasıl olduklarını merak ediyorum. sen de çok haklısın tabi hamilelik bambaşka birşey. tahammül sınırının azaldığını söylemişsin bu çok doğal gülüm. Allah sağlık sihhat versin bunlar geçici günler. yavrunun yüzünü gördüğünde var yaa, bütün bunları unutacaksın. cevabın için teşekkür ederim canım.

aaaa evet karmen ya bak ben bu ayrıntıyı hıc dusunmemıstım sımdı bende kontrol ettım haklısın canım zaten umudum yoktu sımdı hepten umudumu yıtırdım

kızlar hepiniz çok sağolun.inanın gece yatmadan önce hepiniz için dua ediyorum.en yakın zamanda hepiniz arkamızdan hamiş olarak gelirsiniz
belemsucum senide tebrik ederim
kızlar gerçekten kafadan atmak gerekiyor biliyorsunuz ben artık olursa olur demeye başlamıştım bu ay hatta geleceği zaman benden izin alsın demeye başlamıştım.
kızlar buna inanın incir suyu ovulasyon günümün ilk günü dr yumurtlama zayıflığı var demişti ve ben o günden sonra incir suyu içtim ve çatlama ağrısı nedir bilmezdim bu ay hissettim ve hamile olduğumu gördüm.bazı şeylere inanmak gerekir.
birde bilmem inanırmısınız kurşun gibi bal mumu döktüler bana.ilk bebişimi düşürünce kırk karışması olurmuş.inanın ama ilk döküldüğünden sonra önce adetlerim düzene girdi sonraki ayda hamile kaldım

canım bende deniycem bu ay incir suyunu eger kırmızıları görürsem ama kesin görürüm zaten keşke görmesem

bulemsu58 arkadaşım haberi şimdi aldım.çok tebrik ediyorum.allahım sağlıklı,hayırlı bir evlat kucağına almayı nasib etsin.

esraie incir kürü demişsin canım ama benim bugün 6 günü oluyor adetimin. bu saatten sonra fayda etmez herhalde. yok yok ben doktora gitmeden olmayacak(((

bulemsu canım kaçıncı ayında tutut güzelim klomende ne kadardır istiyodunuz bebek sen de demi pko vardı cnm

canım kusura bakma şimdi fark ettim canım ben 10 aylık evliyim evliligimin 3. ayında canım ilk bebiş beklenmedik bi zamanda süpriz yaptı ve kaybettim 2 ayında sonra dr um 4 ay gibi bi süreçte dinlenmemi istedi ve sonra klomene başladım sonra 1. ay olmadı bende adet düzensizligi var ilk adet oluşumdan beri ama dr lara baş vurdum sorun yok dediler klomene başlayınca bende tarih şaşmadı 1.ay pko oldu ve o ay belara diye bi ilaç kullandım sonra 2. ay igneyi ovitral diye bişey vuruldu ve 36 saat sonra dedi dr um bende dilek duasını okudum ALLAHın izniyle sabah namazını kıldım dua ettim mevlama eşimde ve birlikte olduk ŞÜKÜR RABBİME NASİP ETTİ ALLAH HERKESE VE BANADA HAYIRLISINDAN NASİP ETSİN İNŞ. DUA EDİN TAMAM FISTIGIM

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

31-03-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
26.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
28.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
29.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
31.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
32.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
33.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
34.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
36.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
37.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.yazgülüm::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
40.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
41.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
42.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
44.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
46.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
47.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
48.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

MART AYI LİSTESİ

bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART ?????????
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART ?????????
sevval82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART ?????????
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART ?????????
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ?????????
silam_buse:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ?????????
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MART ?????????
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART beklemede
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART ?????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART ?????????
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART beklemede
safak_d::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART ?????????
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART ?????????
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART ?????????
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
Ceylan (Kutahya)::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
PRENSES47::::::::::::::::::::::::::::::::24 MART ?????????
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MART
connet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MART
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MART
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::31 MART

NİSAN AYI LİSTESİ

hülyaeyüp::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 NİSAN
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 NİSAN
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 NİSAN
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NİSAN
KARMEN5::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NiSAN
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NİSAN
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NiSAN
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NiSAN
ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 NiSAN
bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 NiSAN
sinem26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 NiSAN
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NiSAN
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 NiSAN
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::15 NiSAN
26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSAN
kanguru82::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NiSAN
SWEETBABY17:::::::::::::::::::::::::::17 NiSAN
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NiSAN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NİSAN
nilufer_3457::::::::::::::::::::::::::::::::::19 NiSAN
osmaniye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 NİSAN
umutlu22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSAN
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NİSAN
olweys:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???
veysi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???
ebraar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???

ebraar veysi olveys kızlar muhtemel adet tarihinizi verirseniz şu soru işaretlerini kaldıralım.
umutlucum kaçırdım herhalde regl olduğunu. Klomen kullanıyor musun ?

esraie incir kürü demişsin canım ama benim bugün 6 günü oluyor adetimin. bu saatten sonra fayda etmez herhalde. yok yok ben doktora gitmeden olmayacak(((

KIZ BEN klomen kullandım 5 . gün dr a gittim fazla iyi deyil dedi ve ben adetin 6 7. günü incir kürünü yaptım ve igneyi vurdurdum ALLAHa dua ettim ve sonuç çok şükür pozitif geç kalmadın bence hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…