canım tebrikler. allah sağlık sıhhat versin. Bize şu kafadan atma işini nasıl yaptığını da yazsan çok makbule geçer. Hiçbirimiz yapamıyoruz çünkü..kızlaaaaarr hamileyim bugun öğrendim stres ne kadar önemliymiş ben bu ay kafama takmadım kaç aydır olsun dye inatlasıyordum rabbim banada verdi eşim klomen ve evicap kullandı tam bu ay kontrole gdip hala olmadı derken bu ay benim için gdip oldu diyeceğim allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
seldafid naber canım napıyosun nasıl gıdıyor
kızlar dün doktora gittim bu ay sadece bir yumurtam oluşmuş22mm.geçen ay klomeni günde bir kullanmama rağmen iki yumurtam oluşmuştu.bu ay ikitaneye rağmen bir tane doktor bu ay şansımız daha az dedi.kötü oldum.bide rahmin biraz ince dedi.rahim filmi çektirdinmi dedi hayır dedim.rahim ince olunca döllenme olsa bile bebek tutunamıyormuş.yarında iğnemi olcam.üf ya moralim çok bozuk.
sağol canım . Allah sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahdahiliye canım tebrikler oooo hamileler çoğaldı hadi kızlar ayağımızı sürttük gelin peşimizden
seldacığım inan benim içinde çok zordu kafadan atmak ama becerebildim ve hamişim.kendi kendime dedim aman olursa olur ne dert ettim ağlama krizine girdim o bana desin anne gelebilirmiyim diye sorsun dedim. Yaz geliyor kilo almadan keyfini çıkarayım dedim ve oldu tatlım
darısı sizlerin başına canlarım
kızlar dün doktora gittim bu ay sadece bir yumurtam oluşmuş22mm.geçen ay klomeni günde bir kullanmama rağmen iki yumurtam oluşmuştu.bu ay ikitaneye rağmen bir tane doktor bu ay şansımız daha az dedi.kötü oldum.bide rahmin biraz ince dedi.rahim filmi çektirdinmi dedi hayır dedim.rahim ince olunca döllenme olsa bile bebek tutunamıyormuş.yarında iğnemi olcam.üf ya moralim çok bozuk.
kızlaaaaarr hamileyim bugun öğrendim stres ne kadar önemliymiş ben bu ay kafama takmadım kaç aydır olsun dye inatlasıyordum rabbim banada verdi eşim klomen ve evicap kullandı tam bu ay kontrole gdip hala olmadı derken bu ay benim için gdip oldu diyeceğim allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
mavi denizciğim bir sürü yazı yazdım ama sistemde birşeyler var galiba. yazılarım gitmedi. canım kısaca ben seni anladım. benim demek istediğimde, bazı arkadaşların hamilelik haberlerini burdan aldık ki çoğuyla da birsürü şeyler paylaştık. doğal olarak da şimdi ne durumda, nasıl olduklarını merak ediyorum. sen de çok haklısın tabi hamilelik bambaşka birşey. tahammül sınırının azaldığını söylemişsin bu çok doğal gülüm. Allah sağlık sihhat versin bunlar geçici günler. yavrunun yüzünü gördüğünde var yaa, bütün bunları unutacaksın. cevabın için teşekkür ederim canım.
mavi denizim döktürmüş yine. doğrucu davut seni...Söylemeden geçemezsin. Harbi delikanlı arkadaşım. Ne yalan söyleyeyim bi ara ben de çok bunaldım. Ama nasıl bir sorumluluk duygusuysa bendeki bir türlü bağımı kesemedim. Merak ettiklerim ve daha çok merak ettiklerim var çünkü.Güzel haberlerlerine en en az kendi haberim gibi sevineceğim, yüzünü, huyunu suyunu bilmediğim ama hislerini paylaştığım kalplerinin tertemiz olduğuna inandığım kaderdaşlarım. Bir kişiye bile yardımcı olabilsem elimden gelen yardımı bilgiyi paylaşabilsem yeterli benim için.
hepinize sevgiler kızlar.
Şu umutsuzlara da kızılcık sopası hazırlıyorum haaa bilginiz olsun.klava:
Merhaba bulemsu 58
bende o iğnenin aynısından oldum ama ilişki sonrası kan gelmedi acaba nerden oldun iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?