Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

iyi şekerim bomba gibiyim. Regl oldum bugün.bu ay da ilaçsız iğnesiz deneme yapıcam. Nisan sonunda hamile kalamamışsam yandım doktorcum ben ettim sen etme diyerek kapısına dayanıcam artık.
ya bende bu ayda olmazsa 1ay aramı versem dıyorum doktor olsanda olmasanda gel dedi 3.ay bıttı klomende hala tık yok bakalım sence napıyım :)fisfisfis

aymuelcim inan ben başladıgımda 2 adet yumoş ve biri iiyi diyeri fıstık dedi dr olmadı geçen ay sag tarafında 1 adet yumoş iyi diyerleri küçük dedi BEN HAMıLEYıM ıNANMAK ÇALIŞMAK DUA ETMEK VE BAŞARMAK EN ÖNEMLı UNSUR BENDE SENıN GıBı BU AY KESıNLıKLE OLMAZ YUMOŞLARDA FISTIK DEYıL DEDıM VE DR DÜN GıTTıM KAN BıLE DEYıL ıDRAR TAHLıLı ıSTEDı 15 DAKKA SONRA HAMıLESıN DEDı DUA ET VE ÇALIŞ HAYIRLISINI VERSıN RABBıM HEPıMıZE ıNŞ.

canım onlar demekki hamile olana kadar geliyorlar boşver canım kendileri bilir. sen takılma böyle şeylere

arkadaşlar hamişler çoğalıyor hepsini tekrar tebrik ediyorum RABBıM sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bunlarda bizim için bir umut oluyor, arkadaşlar bende bu ay tedavi görmüyorum sadece hsg çekildi ama yinede listeye yazdırdım,inşaallah bu güzel bahar aylarında bizde o güzel haberi size haykırırız kendinize iyi bakın herşeyin başı sağlıka.s.

canlarım ben çıkıyorum sonra tekrar gelicem beni özleyinkaydirigubbakcemile3

kızlar sağolun ya bana moral verdiniz belemsucum benimde sağtarafta oluşmuş22 mm inşallah olur dediğiniz gibi ayrıca senide tebrik edrim

kızlar progestan diye bir ilacı çok duyuyorum bir çok arkadaşa vermiş doktorlar.bebeğin tutunmasını sağlıyormuş bana vermedi doktor

ya bu progestanı herkese verecekler diye bir şey yok doktor hastanın durumuna göre veriyor bazısına verirken bazısına gerek bile duymuyor tedirgin olmayın .. dertsiz kafanıza dert sokuyorsunuz..rahat ol bebişinle ilgili bir sıkıntınmı var ki versin doktorun...genelde düşük riski olabilecekelre falan veriyorlar..

iyi şekerim bomba gibiyim. Regl oldum bugün.bu ay da ilaçsız iğnesiz deneme yapıcam. Nisan sonunda hamile kalamamışsam yandım doktorcum ben ettim sen etme diyerek kapısına dayanıcam artık.

seldacım nerelerdesin ya...ne zamandır yoksunuz..2 güne bir girip bakıyorum yeni arkadaşları çok iyi tanımadığımdan gözüm eskilere kayıyo..cerot,nazan,rana..sizleri çok merak ediyorum..acaba müjde var mı diye..ben takipteyim ve duacınızım..unutmayına.s...Rabbim yardımcınız olsun..buradaki tüm arkadaşlarla birlikte...
hamile arkadaşlarımızı da yürekten kutluyorum..darısı tüüüm isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

esraie ve bulemsu ikinizide çook tebrk ederm kusura bakmayın biraz geç oldu ama olsn
allah bebeklerinize ve size sağlık versn kucağınıza almayı nasib etsn rabbim

Bişe sorucam belki saçma gelicek size ama ben 14. gün kontrole gidicem yumurtalarıma bakıcak kaç mm olduğunu nasıl anlıyo alttan ultrasyonlamı?

SELAM ZEZECİM NASIL GİDİYOR HAMİLELİK.?
BEN İYİYİM BURNUMU YAPTIRDIM.-tatlicadiarzu- 10 GÜN EVDE YATTIM ŞİMDİ İŞ BAŞI YAPTIK YENİDEN. BEBEK İŞİNİ UNUTAYIM DİYE BÖYLE İŞLERE SARDIM YAVRUM GÖRDÜĞÜN GİBİ. BURNUM KAŞIM GÖZÜM DERKEN UNUTURUZ DA HAMİLE KALIVERİRİZ DEDİK AMA DOĞRU MU DEDİK BİLMEM
ALLAH SONUMU HAYRETSİN BENİMDE. NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIMdelikafadulden

tebrik ederim Allahım saglıklı dogmasını nasip etsin ve darısı bizim başımıza :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…