ya bende bu ayda olmazsa 1ay aramı versem dıyorum doktor olsanda olmasanda gel dedi 3.ay bıttı klomende hala tık yok bakalım sence napıyım :)fisfisfisiyi şekerim bomba gibiyim. Regl oldum bugün.bu ay da ilaçsız iğnesiz deneme yapıcam. Nisan sonunda hamile kalamamışsam yandım doktorcum ben ettim sen etme diyerek kapısına dayanıcam artık.
yeni hamiş varmış dahiliye hadi bakalım gözün aydın tebrik ederim ...
cnm sagol cnm anladıgıniçin...sende dediklerinde haklısın benimde merak ettiklerim var başka forumlarda yazıyorlar bir kaçına baktım çünkü..ama neyse dedim ya tercih meselesi..benimde neden sık gelmedigimi anlamışsındır..haa bu arada bak dedigim gene çıkıyor...
bak işte vefalı arkadaşım benim...tatlım bazen geliyor bana biliyorsun hemen yazıyorum..ki düşün gebelikten sonra bazı tahmamül sınırlarımda iyice daraldı valla..benimde merak ettiklerim var tabii işte ara ara bakıp gidiyorum varsa güzel haberler tebrik ediyorum..ama cidden bulantılardan sonra eski tadım kalmadı... am sorma umutsuzlara bende sopaları gönderiyorum..
kızlar sağolun ya bana moral verdiniz belemsucum benimde sağtarafta oluşmuş22 mm inşallah olur dediğiniz gibi ayrıca senide tebrik edrim
iyi şekerim bomba gibiyim. Regl oldum bugün.bu ay da ilaçsız iğnesiz deneme yapıcam. Nisan sonunda hamile kalamamışsam yandım doktorcum ben ettim sen etme diyerek kapısına dayanıcam artık.
seldacım nerelerdesin ya...ne zamandır yoksunuz..2 güne bir girip bakıyorum yeni arkadaşları çok iyi tanımadığımdan gözüm eskilere kayıyo..cerot,nazan,rana..sizleri çok merak ediyorum..acaba müjde var mı diye..ben takipteyim ve duacınızım..unutmayına.s...Rabbim yardımcınız olsun..buradaki tüm arkadaşlarla birlikte...
hamile arkadaşlarımızı da yürekten kutluyorum..darısı tüüüm isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
bulemsu tebruk ederim seni.. inşallah tatlı bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın..
esraie ve bulemsu ikinizide çook tebrk ederm kusura bakmayın biraz geç oldu ama olsn
allah bebeklerinize ve size sağlık versn kucağınıza almayı nasib etsn rabbim
maalesef alttan bakılıyor canım. Sonra ekranda çizerek büyüklüğünü ölçüyor.bişe sorucam belki saçma gelicek size ama ben 14. Gün kontrole gidicem yumurtalarıma bakıcak kaç mm olduğunu nasıl anlıyo alttan ultrasyonlamı?
kızlaaaaarr hamileyim bugun öğrendim stres ne kadar önemliymiş ben bu ay kafama takmadım kaç aydır olsun dye inatlasıyordum rabbim banada verdi eşim klomen ve evicap kullandı tam bu ay kontrole gdip hala olmadı derken bu ay benim için gdip oldu diyeceğim allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?