YA BACILAR HAFTAYA CUMA günü gel dedi dr um sizce bebiş rahmin içine girmiş midir ve ben nesıl anlaya bilir bunu yardımcı olun hamişler lütfennnnnnnnnnnnn
kızlar ben bu ay ilk defa klomen kullanıyorum...oda doktora ısrarımla oldu..pkoluyum.bu ay ilk defa yumurta takibi yapılacak bende..İlacıda benim söylememle yazdığı için pek çatlatma iğnesi kullanacağını sanmmıyorum öle bişeyin söz konusuda hiç olmadı sölemedi.. Aranızda çatlatma iğnesi olmayan sadece klomeni kullanan varmı? veya bu şekilde deneyimi olan var mı? klomenle yumurtanında çatladığını hissediyormusunuz?
BAŞAK selam canım. İnşalalh okuyorsundur yazdıklarımızı. Sen hamile kalmak üzereyken ben yeni yeni yazmaya başlıyordum hatırlarsan. 6 ay olmuş ha.. Maşallah. Allah hayırlısıyla ikinci fındık kızını kucağına almayı nasip eder. Hasta bakıyormuşsun şimdi de. Ne zaman rahat edeceksin ben de anlamadım. Hamile olduğunu öğrendiğinde de büyük bir üzüntü geçirmiştin. Geçti mi onu da bilmiyorum. İnşallah kızlarından yüzün güler canım. Sen yine de kendine iyi bak.
klomenle 4.ayıma giriş yaptımm :) 4 klomenle bu ay doktoruda şaşırttı 1 yumoş olmşum..aman 4 tane 3 tane olduda ne oldu tutmadı..1 tane olsa ne farkeder sağlıkk olsunn:) lanett olasııı PKO :roflol:
canım ya...o kadar çok kişiyiz ki her ay aynı heyecanı ve hüsranı yaşayan..gene de umudumuzu kaybetmemek lazım(ben de arada umutsuz oluyorum ama) çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı...inşallah bi gün bizimde bebeklerimiz olcak hayırlısıyla...Allah acısını göstermeden sağlıklı sıhhatli nasip etsin....işi deliliğe vurucaz artık naaapalımdelikafaduldendelikafadulden bak ben çoktan delirdim bilelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?