arkadaşlar klomen düzenli adet görenlerde de adet gecikmesi yapıyormu?Benim normalde adetlerim oldukça düzenlidir fakat bu ay gecikti klomenle bi ilgisi olbilir mi sizce?
arkadaşlar klomen düzenli adet görenlerde de adet gecikmesi yapıyormu?Benim normalde adetlerim oldukça düzenlidir fakat bu ay gecikti klomenle bi ilgisi olbilir mi sizce?
ah seldacım ahh.kader ağlarından bi kurtulsam.neyse sen beni şimdilik işe al,bakarsın bi zengin herif ayarlar kurtuluruk hee..zuzucuk sen cv yi bırak pavyona patroniçe nazana iletiriz. Sanıyorum pavyon için bazı kriterleri var(en az 2 yıl çabalamak. en az 3 ay ilaç ve iğne kullanmak en az bir kere düşük yapmak azıcık yaşını da almış olmak gibi.) Ama yine de allah düşürmesin be güzelim.
Mehtap gülü şekerim sen yırttın demiştik ama kahpe kader ağlarını ördü. Çok yakında işe başlarsın.
Ranacım hoşgeldin canım. Bizim iş zor canım ama ben yine de bi güzel haber verir misin acaba diyordum. Hayırlısı artık. Ben de pekmeze başladım bi de onu deneyeceğim(keçiboynuzu pekmezi.) Malum soğan suyu ,incir suyu, bal tarçın çörekotu nar suyu hepsini yaptım. Kar etmedi. Son duyduğum tavsiye de bu.
merseray hayurlısı olsun canım En güzelini yaparsın. Heh şööle. Ne yapmıycez. Kafamıza takmiycez.
canım hadi bakem inşallah güzel haberlerini verirsin,sonra hep beraber :teytey::teytey:benim bugün çatlatma iğnesi olduktan sonra 16. günüm henüz adet olmadım....klomen kullanıp çatlatma iğnesi olup hamiş kalan arkadaşlar sizce umutlanmalı mıyım????? her ay hüsrana uğramaktan bırak test yapmayı "acaba hamilemiyimdir?" diye düşünmeye bile korkar oldum:çok üzgünüm:.....haydiiiiiiii uyanın artık bakim....
nerde kaldın be güzelim merak ettim seni..bitanem hayırlısı olsun.benimde 18 nisan, inşallah beraberce veririz hamiş haberimizii:1hug::dance:Herkezee günaydınnlarr hele şükürr gelebildimm..Listekii yeni tarihimii değiştirirsiniz kızlar 18 nisann
canım gözünaydın keseyi görmüşsün.arkadaslar hepinize selam
ben de klomenle 2. ayımda hamile kalmıştım pcos oldupum için de 2 ayda sonuclandığı için cok sevindim insallah allah hepinize nasip eder şimdi 6 haftalıkız keseyi gördük gecen hafta haftaya da kalp atışlarını izlemeye gideceğiz. hayırlısı bakalım gelişmeler oldukça sze de iletmek istiyorum
selamlar herkese
yaw kızlar az önce de dediğim gibi bugün iğne olalı 16 gün oldu adete göre de 28. gün dayanamadım az önce test yaptım ama nöb. eczanede sadece oncomed varmış hassas filan diil...koca bi tek çizgi çıktı:1no2: şimdi ben bu sonuca güvensem ve umudu kessem mi bu ay da acep??eğer normal adet tarihimi beklersem 31-32 gün olmuş olacak..çatlatma iğnesi olup bu kadar sürer mi ki adet olmak...kafam karıştı oooofffkafamçokkarıştı bari bebek olmayınca hemen adet olup rahatlasak.yyoooookk olmaz illa çatlatacak mrk ettirecek sıpalar...sonra dananiknanik gelsin kırmızılar:tomato:
merhaba kızlarr ben yeni katıldımm yazılarınızı cok yakından takip ediorm çkta beğeniorrmmm benide aydınlatın nolurrr klomene başladmmm adetmn 3.günüü günde üçer tane içiorm yarn doktora gidicmm çk korkuorm cock istiyorummm artık çkk kötüü allah hepimize evlat nasip etsn cvbınızı bekliorm:ecrin_bebek:cokacimcoook:CüvCüv:benneyaptımki:a015::uhm:
cnmmm cok saolll yokk ben 1senedr doktorlara alştmmm korkum yokta olmck yine die korkuormmm ben her ay bunu yasıorm ama bnm doktorum cok emn konuşuoiğne için menegon içn cok gsel seler sölmşti ama klomen verdi...korkuorm yine olmck yaaa bgn son günüm bitiorm yarn doktora gidicem gnde 3tane içiorm sabah öğlen akşam cok sterslym içimdeki heycan yne mahvolck....çk zor ya cokkkkkbenneyaptımki
arkadaslar hepinize selam
ben de klomenle 2. ayımda hamile kalmıştım pcos oldupum için de 2 ayda sonuclandığı için cok sevindim insallah allah hepinize nasip eder şimdi 6 haftalıkız keseyi gördük gecen hafta haftaya da kalp atışlarını izlemeye gideceğiz. hayırlısı bakalım gelişmeler oldukça sze de iletmek istiyorum
selamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?