kızlar ben en son yumurta takibine gittiğimde 22 cm lik iki yumurtam ve bide küçük 8 cm lik bir yumurta gelişmişti.Sizce o az gelişen yumurta adet gecikmesine sebep olbilir mi.Yoksa ben artık iyice paronayak mı oldum .Lütfen beni aydınlatın....
kızlar iyi akşamlar ve benım yarın 14. gün oluyor adetten sonra yarın test yapmayı düşünüyorum sizce çokmu erken ama çok sabırsızlanıyorum eger varsa sizce bellı olmuşmudur arkadaşlar..........
meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım we pco luyum klomen kullandım we yumurtalıım 19 mm oldu şimdi nisan 17 yi bekliorum nolursunuz bana yardımcı olun umarım hepoimiz için hayırlısı olur
inş canım hepimiz kavuşuruz umarım çok heycanlıyım we çok korkuorum
:BALSURAT SAOL CNMMM TKRr yarn doktora gidicemyrn yazıcam kaç mm olduunu hiç agrm yok kasıklarımda büyümüş olsa agrımazmydıı ya yter bi hormonlarım bozktu düzeldi sonra bu ilaç stresii HERŞEYYYYY ALLAHTANNN ALLAH YERİ VE ZAMANIN BİLİOR BKLEMEKTEN BAŞKA HÇBİŞİİ YAPAMAYZ.DUA EDİN LTFN KIZLAR...:çok üzgünüm::çok üzgünümhihoyyythihoyyyt
:BALSURAT SAOL CNMMM TKRr yarn doktora gidicemyrn yazıcam kaç mm olduunu hiç agrm yok kasıklarımda büyümüş olsa agrımazmydıı ya yter bi hormonlarım bozktu düzeldi sonra bu ilaç stresii HERŞEYYYYY ALLAHTANNN ALLAH YERİ VE ZAMANIN BİLİOR BKLEMEKTEN BAŞKA HÇBİŞİİ YAPAMAYZ.DUA EDİN LTFN KIZLAR...:çok üzgünüm::çok üzgünümhihoyyythihoyyyt
cnm bnm çok saol inanılmaz motiwe oldum inş herşey yolundadır yo çok korkuorm ama elimde deil hep böle oluorm bildiğim kada rıyla herkes beşinci günü ilaca başlamış bana üçüncü günü başlattı bu ay yumurtlamada daha umutluyum kist yapar die endişeliniorm kötükedihüso gerçekten açıldım sizle konuşarak çok saolunhihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2 :içelim:
cnm bnm çok saaol inş sennde hayırlı haberlerini alırız bişe sorucam ama bn geçen ay gittiğimde ilk kontrolde çokm ii gördü sonra ii çalışan yumurtalık bulamadı ondan önceki ayda süperdi herşey 21 olmuş bile dedi doktorum bile şasırdı kesin tutar dedi ama tutmadı iki ay geçtı üstünden ama anlmadığım bişe daha war:)doktorum çok alçak gönüllü ilk başta menogon kullanıcas dedi yüzde yüz olcak dedi eşim ineleri ücretsiz almamız için doktora gitti saolsun çok ilgilenmiş heyet raporu bile ayrlamış ozaman kadar hiç wazgeçmedi ssk mızın bittiğini duyunca ilç yazıcam bunu alın dedi klomen masraf yapmayın dedi yani sizce bizi mi düşündüğü için öle dedi anlam weremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?