KIZLAR GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM VE HAMİLEYİMMMMM.......delikafadulden BETA HCG 326
KIZLAR GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM VE HAMİLEYİMMMMM.......delikafadulden BETA HCG 326
:teytey:Tebriklerrrr canım .rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Herkese günaydın arkadaşlar. Hayırlı birgün hayırlı bir hafta diliyorum herkese. Hafta sonu yoktum bu saate kadar olmadığım yerleri okuyabildim ancak. Ehh birara da çalışacam artıkk:)) Haydi bakalım ilk güzel haberi kimm verecek. KARMENCİĞİM bence listeden sildirme ismini. İlaç almasan bile belki bu ay kendiğinden hamile kalırsın. Bende de olmuştu 3 cm lik bir kist ama şu anda ne durumda bilmiyorum. BALSURAT özlettin kendini yahuuu. Şükür kavuşturana. BAŞAKÇIĞIM seni de özlemiştim vallahi. İyi ki uğradın da bi haberini aldık. Arayı uzatma be gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?