maviş seni görmek ne güzel nasılsın?nasıl gidiyor?bende pek giremiyorum eskisi gibi ...kendine ii bak..
Oooo maviş hoşgeldin. Nasıl gidiyor hamilelik
canım benim tebrik ederim senide allah kucaklarımıza almayı nasip etsin ben daha kendimi yeni yeni toparladım bulantılarım çok oldu ama artık iyiyim çok şükür:Saruboceq: ağustos anneleri topicinde takılıyorum arada buraya bakıp çıkıyorum kendşne dikkat et bebişine ii bak
cerotum nasılsın tatlım?he kıs vallada unuttu nazan bizi.yoksam povyonda zengin bi herifmi bulduki.naniknanikgerçektende ismim uyuyoo ben hiç farketmemiştimyerimseniben.seldooşş canııım liste senin elinde ya alıcanmı kıs benide hee:roflol:
KIZLAR GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM VE HAMİLEYİMMMMM.......delikafadulden BETA HCG 326
kızlarrrrr cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bgn doktrla görştm gelme bugun dedi cuma cagrdı.yumurtlama takipi için....offfff yaaaa kızlar bende eşime keçboynuzu içiriorm bnde içiorm salebinde çk faydası var spermlere ayrıca karbonatla gebelik testiii oluomss biliomydnnzzzkaydirigubbakcemile5
canlarım hepinize selamlar..MEHTAPGÜLÜM,CEROTUM,MAVİDENİZİM,SELDAAM,RANAM,UMUTLUM22,AŞKKIZI ve adını sayamadığım meslektaşlarım hepinizi çok öpüyorum..
öncelikle yeni:CüvCüv: arkadaşlarımı kutluyorum kocamanmaşallah diyorum..Allah nazarlardan saklasın sizi sağlıkla 9 ayınızı tamamlayın inşallah..
aslında topiğe ara sıra giriyordum hepinizin yazılarını okuyordum fakat yazı yazacak gücü bulamıyordum..çünkü son bir haftadır çookk keyifsizdim sizlerinde keyfini kaçırmak istemedim..SEVİLİM78 ile ilgili tatsız şeyler oldu MELEĞİNİ kaybetti..ister istemez tadım tuzum kaçtı..çünkü çok etkileniyorum elimde değil..
artık ALLAHTAN bebek değil öncelikle sağlık diliyorum verip acı yaşatmasın kimseye..bütün günüm dua ile geçiyor Allahım bana kardeşlerimin annemin eşimin acısını gösterme..evet çocuk çok istiyordum ama inanın artık olmuyorsa üstelemeyeceğim bu konuda çok acı tecrübelerim oldu..ALLAHIN bir bildiği vardır ki vermiyordur(bunu kabullenmek çok zor oldu)
herşey olacağına varır..''HAYIRLI İSE BERİ GELSİN,DEĞİL İSE ÖTE GİTSİN''
hepinizi çok öpüyorum en çok altın kızlarımı onlar gendünü bilir..yakında şu pavyona bir el atacam merak etmeyin..:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?