Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar merhabalar ben 5 aylık hamileyim klomenle hamile kaldım zaten hamile kalanların arasında ismim var sizlere taviyem sakın umutlarınızı kaybetmeyin kafanızı rahat tutun hiç bişeyi takmayın inanın o takmadığınız ay hamile kalacaksınız arasıra girip bakıyorum bu topice eski günlerim aklıma geliyor bende sizler gibiydim ama allahtan hiçbirzaman ümidinizi kesmeyin dua edin yüce rabbim elbet verecektir

maviş seni görmek ne güzel nasılsın?nasıl gidiyor?bende pek giremiyorum eskisi gibi ...kendine ii bak..

canım benim tebrik ederim senide allah kucaklarımıza almayı nasip etsin ben daha kendimi yeni yeni toparladım bulantılarım çok oldu ama artık iyiyim çok şükür:Saruboceq: ağustos anneleri topicinde takılıyorum arada buraya bakıp çıkıyorum kendşne dikkat et bebişine ii bak

sagol cnm tşk ederim..benimde bulantılarım var iyi degilim yanii...bende dedigin topiklere bakıyorum kasım olacak inş dogum...hayırlısı olsun artık..sende kendine ve bebişine iyi bak..

sağol bitanemm..nasıl olayım..2 ara 1 dere fırsat bulup yazıyorum burada ve rahatlıyorum canım valla az da olsa..ev ve iş arasında mekik dokuyorum sürekli..
kızım nazan patrona kaçtı yaaa..ne herif bulması garı patrona vardııı:)))))senin adın flash bacım, güveniyorum sana...:))))
seldaaa gereğini yapıver gızz, mehtap gülü de girsin bizim hareme:))))

KIZLAR GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM VE HAMİLEYİMMMMM.......delikafadulden BETA HCG 326

canım tebrik ederim..inşallah 9 ay sorunsuz bir gebelik geçirir ve kucağına alırsın bebişini dee:)))

kızlar bu arada herkese güzel bir hafta diliyorummmm

canlarım hepinize selamlar..MEHTAPGÜLÜM,CEROTUM,MAVİDENİZİM,SELDAAM,RANAM,UMUTLUM22,AŞKKIZI ve adını sayamadığım meslektaşlarım hepinizi çok öpüyorum..

öncelikle yeni:CüvCüv: arkadaşlarımı kutluyorum kocamanmaşallah diyorum..Allah nazarlardan saklasın sizi sağlıkla 9 ayınızı tamamlayın inşallah..

aslında topiğe ara sıra giriyordum hepinizin yazılarını okuyordum fakat yazı yazacak gücü bulamıyordum..çünkü son bir haftadır çookk keyifsizdim sizlerinde keyfini kaçırmak istemedim..SEVİLİM78 ile ilgili tatsız şeyler oldu MELEĞİNİ kaybetti..ister istemez tadım tuzum kaçtı..çünkü çok etkileniyorum elimde değil..

artık ALLAHTAN bebek değil öncelikle sağlık diliyorum verip acı yaşatmasın kimseye..bütün günüm dua ile geçiyor Allahım bana kardeşlerimin annemin eşimin acısını gösterme..evet çocuk çok istiyordum ama inanın artık olmuyorsa üstelemeyeceğim bu konuda çok acı tecrübelerim oldu..ALLAHIN bir bildiği vardır ki vermiyordur(bunu kabullenmek çok zor oldu)
herşey olacağına varır..''HAYIRLI İSE BERİ GELSİN,DEĞİL İSE ÖTE GİTSİN''

hepinizi çok öpüyorum en çok altın kızlarımı onlar gendünü bilir..yakında şu pavyona bir el atacam merak etmeyin..:1hug:a.s.

kızlar mrb gülşahcım çok tebrık ederım. ALLAH tamamıne erdırsın.. kızlarrrrrrrrrrrrr benım bugun iğneden sonra 14. gunum ama gecen aykı reglıme göre regle 4gun var sabah test yaptım alelacele ama tek çizgiiiiiiiiiiii çıktı moralım bozuldu sızce erkenmıydı neyı baza almalıyım sızceeeeeeeeee. yada idrarda çıkmayıpda kanda çıkan oldumu???

kızlar nisan ayına benide ekleyin tahmini adet tarihim 21 nisan adetin 3. günü dr a gidicem takibe başlıcaz 23 yada 24 nisan da başlıcam...

Nazancığım hoşgeldin gülüm özlettin kendini. Demek Sevil kaybetti bebeğini. Allah yardımcısı olsun. Yüce Allahım önce sağlık sıhhat versin sonnra da bütün sevdiklerine.

Sevıl ıÇın Çok ÜzÜldÜm. Bızım gıbı uĞraŞıpta daha sonra bebeĞını kaybedenler ıÇın Çok daha zor olsa gerek. Kısa zamanda kolay yodan olanlar nasıl olsa yıne kolayca hamıle kalabılıyor.sevıl e allah sabır sıhhat versın. En kısa zamanda yenıden olur ınŞallah.

kızlar bgn doktrla görştm gelme bugun dedi cuma cagrdı.yumurtlama takipi için....offfff yaaaa kızlar bende eşime keçboynuzu içiriorm bnde içiorm salebinde çk faydası var spermlere ayrıca karbonatla gebelik testiii oluomss biliomydnnzzzkaydirigubbakcemile5

kızlarrrrr cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bade bazılarınki adete 6 gün kala çıkıyor bazıların ki ise adet geçtikten 3-4 gün sonra ancak belli olabiliyor. o yüzden henüz üzülmek için erken. hatta bak bir çok yerde erken test yapmışsanız ve negatif çıkmışsa 1 hafta sonra testi tekrarlayın diye yazar. inşallah en kısa zamnada hamiş olursun. ben bu ay ara verdiğim için artık sizler için dua edicem.

ben o karbonat testini araştırdım canım. pek güvenli değil. bazıları köpürdüğü halde hamile çıkmıyor, bazıları köpürmediği halde hamile çıkabiliyor. ona pek güvenme.canım.

Bu karbonat testini bir arkadaşım yapmıştıı .KÖPÜRMÜŞTÜ ama hamile değilmişşş:roflol::roflol::roflol:

cnmmmm ablacmm mrbb isindir inşallahhh özletiysn kndini valla :asigim:
yalnz çook üzüldümm SEVİLe allah yardmcısı olsn yaa inşallah yeniden sağlıklı bi gebelk yaşar.. öncelikle allah ona sağlık versn geriisi ztn gelirr.. rabbbim sabır versn ne deneblrki!!! allah hepimz yardmcısı olsn çook öpüyorm seni kendine dikkat et cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…