EVET CNLAR BENDE FAZLA GÜVENMİORMM TESTLERE VERDGMMZZZ PARALARLA VARYAAA:teytey: OOOOOOO :):) YAA NEDE HEYCNLI OLUO YAPMAKK SORA HEPP KÖTÜ SONÇ ALIORUMMM .BALSURATTTT DOKTRLA KNŞTM İĞNEDEN NEDEN VAGECİPPTE İLAÇ VERDNZ Bİ DENEYLM DEDİİ BLKİ GEREK KALMCK DEDİ UFFFF İNŞŞŞ YAAAA BUGUNN İLACIM BİTİOO KIZLARRRR
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır pasif olarak takip ediyorum ama bu gün aranıza katılmaya karar verdim ne yazık ki ben de pco liyim
klomen ve glukophene tedavisi görüyorum 3 ay oldu 2 ay kistlerden dolayı bir şey yapılmadı bu ay 1 tane yumurta oluştu adetim tarihim 16 nisan günler geçmiyo çok merak ediyorum hamile olup olmadığımı 2 yıldır uğraşıyorum bıktım artık ama yalnız değilmişim desteklerinizi bekliyorum
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır pasif olarak takip ediyorum ama bu gün aranıza katılmaya karar verdim ne yazık ki ben de pco liyim
klomen ve glukophene tedavisi görüyorum 3 ay oldu 2 ay kistlerden dolayı bir şey yapılmadı bu ay 1 tane yumurta oluştu adetim tarihim 16 nisan günler geçmiyo çok merak ediyorum hamile olup olmadığımı 2 yıldır uğraşıyorum bıktım artık ama yalnız değilmişim desteklerinizi bekliyorum
BALLSUURATTTTT SAOLLLL CNMMMM BNMMMM AYNENN DUALARMDA SENNLE RıZZENıN NERESNDENSıN KAYINVALDM YANMDA:):)HEEEEEHEHEHEHEHEHEEH SORUOOO OOOO RıZENN ıÇıNDENNN ESKııı SıKRıKKMıŞ:):):asigim:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2şakkıdı VALLLAAA ÖLEEEE O KÖYÜN ADI BıLıOSNDRR
:)AYNEN CNMMM İLK DUYDUGUMDA SAKA ZANNETMŞTMMM ONUNDA COK SLMI VARRR KIZ KAYNVALDMM GENNCCC 36YASINDA:):teytey::enbuyukkk:
:)AYNEN CNMMM İLK DUYDUGUMDA SAKA ZANNETMŞTMMM ONUNDA COK SLMI VARRR KIZ KAYNVALDMM GENNCCC 36YASINDA:):teytey::enbuyukkk:
balll manzara muhteşemmm bittimm ben bunaaaaaa
bide ben bu ay ayvayı yedim bal yaaa doktor bana sakın ilaç kullanma klomen işe yaramayabilir ilaç kullanırsan dedi ben mecburen antibiyotik kullanmak zorunda kaldım yaaa boşa gitti bu ayım sanırımmm
CEylanın canınıı sıkma belli olmaz.Bende ilk klomen aynında antibiyotik kullanmıştım klomen alırken rahim flimi için içmiştim..Ama yumoş geliştii.Sorun olmazz verecek rabbimm kaderinde yazılıysa vericekk :)ilaçta neymiş dr da kimmiş.rabbim herşeyin en iyisini bilir..hihoyyyt
canlarım hepinize selamlar..MEHTAPGÜLÜM,CEROTUM,MAVİDENİZİM,SELDAAM,RANAM,UMUTLUM22,AŞKKIZI ve adını sayamadığım meslektaşlarım hepinizi çok öpüyorum..
öncelikle yeni:CüvCüv: arkadaşlarımı kutluyorum kocamanmaşallah diyorum..Allah nazarlardan saklasın sizi sağlıkla 9 ayınızı tamamlayın inşallah..
aslında topiğe ara sıra giriyordum hepinizin yazılarını okuyordum fakat yazı yazacak gücü bulamıyordum..çünkü son bir haftadır çookk keyifsizdim sizlerinde keyfini kaçırmak istemedim..SEVİLİM78 ile ilgili tatsız şeyler oldu MELEĞİNİ kaybetti..ister istemez tadım tuzum kaçtı..çünkü çok etkileniyorum elimde değil..
artık ALLAHTAN bebek değil öncelikle sağlık diliyorum verip acı yaşatmasın kimseye..bütün günüm dua ile geçiyor Allahım bana kardeşlerimin annemin eşimin acısını gösterme..evet çocuk çok istiyordum ama inanın artık olmuyorsa üstelemeyeceğim bu konuda çok acı tecrübelerim oldu..ALLAHIN bir bildiği vardır ki vermiyordur(bunu kabullenmek çok zor oldu)
herşey olacağına varır..''HAYIRLI İSE BERİ GELSİN,DEĞİL İSE ÖTE GİTSİN''
hepinizi çok öpüyorum en çok altın kızlarımı onlar gendünü bilir..yakında şu pavyona bir el atacam merak etmeyin..:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?