Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

EVET CNLAR BENDE FAZLA GÜVENMİORMM TESTLERE VERDGMMZZZ PARALARLA VARYAAA:teytey: OOOOOOO :):) YAA NEDE HEYCNLI OLUO YAPMAKK SORA HEPP KÖTÜ SONÇ ALIORUMMM .BALSURATTTT DOKTRLA KNŞTM İĞNEDEN NEDEN VAGECİPPTE İLAÇ VERDNZ Bİ DENEYLM DEDİİ BLKİ GEREK KALMCK DEDİ UFFFF İNŞŞŞ YAAAA BUGUNN İLACIM BİTİOO KIZLARRRR

Canım hakkında hayırlısıı olsunn belkide iğnelere gerek kalmadan hapla hamiş kalıcan dualarım seninle :)

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır pasif olarak takip ediyorum ama bu gün aranıza katılmaya karar verdim ne yazık ki ben de pco liyim
klomen ve glukophene tedavisi görüyorum 3 ay oldu 2 ay kistlerden dolayı bir şey yapılmadı bu ay 1 tane yumurta oluştu adetim tarihim 16 nisan günler geçmiyo çok merak ediyorum hamile olup olmadığımı 2 yıldır uğraşıyorum bıktım artık ama yalnız değilmişim desteklerinizi bekliyorum

hoşgeldn cnm aramızaa.s.
evet yalnz diilsn bizim gibi çoook insan var bebişi için uğraşan allah en yakn zamanda sağlıkla bebiş sahibi yapsn inşallah bizleri çok uğraşıyorz valla haklısn sabretmek....

şekerim bu pco nun gözü kör olsun ne diyim. bende de var. delirtti beni. atlatacaz inşallah. eğer eşinde ve sende başka bir sorun yoksa pco lular hamile kalabiliyo canım. benim bir arkadıımda da vardı. o tevasiz kendiliğinden hamile kaldı. inşallah bizde başarırız. bu arada hoş geldin aramıza canım. en kısa zamanda hamiş olursun inşallah.a.s.

BALLSUURATTTTT SAOLLLL CNMMMM BNMMMM AYNENN DUALARMDA SENNLE RİZZENİN NERESNDENSİN KAYINVALDM YANMDA:):)HEEEEEHEHEHEHEHEHEEH SORUOOO OOOO RİZENN İÇİNDENNN ESKİİİ SİKRİKKMİŞ:):):asigim:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2şakkıdı VALLLAAA ÖLEEEE O KÖYÜN ADI BİLİOSNDRR

teşekkür ederim kızlar sağolun bu kadar hızlı cevap beklemiyodum eşimde ve ben de başka bi sorun yok çok şükür
tabi ki allahın takdiri o ne derse o olur ama ...
allah hepimize sabır versin mutlu haberleri de beraber paylaşırız inşallah çığlık çığlığa .........

Canım ben bursadan rizeye gelin geldimm.SıKRıKı Duydum ama nerde bilmiyorum.Ben rize merkezden canım :roflol::roflol:Selam söyle :)kayınvalıdene hemşeriiiimm:smiley-cool:sikrik hep söylenirken değişik gelmiştir kulağıma hehe :)

umutlu kızlarrrrr adetıme 4gun var ama iğneden sonra bugun 14. gunum. sabah test yaptım çıkmadı çok üzüldüm çokmu erkendı arkadaşlar yapmak için????

:)AYNEN CNMMM İLK DUYDUGUMDA SAKA ZANNETMŞTMMM ONUNDA COK SLMI VARRR KIZ KAYNVALDMM GENNCCC 36YASINDA:):teytey::enbuyukkk:

CEylanın canınıı sıkma belli olmaz.Bende ilk klomen aynında antibiyotik kullanmıştım klomen alırken rahim flimi için içmiştim..Ama yumoş geliştii.Sorun olmazz verecek rabbimm kaderinde yazılıysa vericekk :)ilaçta neymiş dr da kimmiş.rabbim herşeyin en iyisini bilir..hihoyyyt

ay ağzından bal damlamış balımmmm
zaten bu ay canımın acısından şu hastalıktan kurtulayımda bebek falan yok gözümde önce benim sağlığımmış gerçekten yaaa kendime de daha iyi bakmam lazım artıkk neyse balım öptüm seni ben gideyim biraz daha uzanayım canımmm

demek sevil kaybetti meleğini çok üzüldüm.Allah sabır versin unutmayalım ki har şerde bir hayır vardır hayırlısı böyleymiş Allahım en kısa zamanda kendine sağlık versin ve toparlanıp yeniden çalışmalara başlasın biran önce sağlıklı bir meleği olsun:Saruboceq:

NAZANIMM CANIMM...ya bitanem ne söyleyeceğimi bilemiyorum, çok üüzldüm ve şokumm(yani o kadar inanıyordum ki o bebeğin doğacağına..canım yaa..Allah yardımcısı olsun..herşeyde bir hayır vardır demek sevilciğim için hayırlısı buydu demekten başka çare var mı...

canımsın sende iyisindir umarım..çok çok çok öpüyorum bitanem seni...
sevile selam söyle benden..arayacağım onu da...

canım süper bi manzara ya..bi ankaralı olarak hasret kaldığımız bir görüntü yani..valla evden çıkası gelmez insanın..SÜPERRRRRRRRR..kızım sen orda mest olup, kendiliğinden doğurursun hiç korkma....:)))) yeşilin büyüsü var orda canım yaa...

umutsuz canım şokum valla kayınvalidenin yaşına..yani nerdeyse aynı yaşız yaa(( ya sorsana kayınvaliden 15 yaşında evlenip 16 da doğurup, oğlunu da mı 16 da evlendirdi..pes diyorum valla..şaka mıydı yoksaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…