Emeeeelll sen ne yaptın yidin mi incir neyim? Haydi ben gidyorum kızlar iyi akşamlar herkese. İnşallah yarın sabah güzel haberlerinizi duyarım.
ıĞne olduktan sonra Çatlamama ıhtımalın Çok ama Çok az. Zaten doktorun Çatlatma ıĞnesı verdıyse yumoŞlarında gereklı boyuta ulaŞmıŞtır. Bol bol ÇalıŞ canım. Allah hayırlısını versın. Bır de umutsuz olma... Olur mu?kız benii hep unutuosnnzzz yaffffffbenneyaptımki
Ranacım regl olmana sevindim. Daha doğrusu tedaviye başlayabilecek olmana. Hayırlısı olsun canım arkadaşım. .Tez zamanda sevinirsin (iz) inşallah. Mesela mayıs ayı gibi.hihoyyyt
ben klomen ve ovitrelle ile ilk ayda hamile kaldım. (yaş 40) ama 2 aylık bebeğimin kalbi durdu(( ilaçtan mı diyede endişelenmedim değil. bu tür tedavilerden sonra bebeklerde bir sıkıntı oluyor mu bilginiz varmı? toplam 3 kere doğal yoldan denedik. 4. klomenliydi oldu.
seldacim regl oldum ama malesef tedaviye bu ay baslayamiyorum.. ben bagli oldugum sirketten saglik sigortasi icin basvuruda bulunmustum.. oda mayis 1 den itibaren gecerliymis.. bu ayi icermedigi icin mayisi beklemeyi tercih ettim.. bilen bilir Amerikada saglik sigortan yoksa ozelliklede bebek icin gorulen tedavide fiyatlar ucmus durumda.. (bir aylik cycle: klomen +yumurta takibi+ catlatma ignesi = $ 2500 ) o kadar bekledim bir ay daha bekleyeyim dedim hem save yapmis olurum.. herzamanki gibi vardir bundada bir hayir diyorum.. bu ayda kurlere devam.. :jeyyar:
offf ranacım . Bu nedir böyle? Azıcık daha eklesen tüp bebek yaparsın burada. Oralarda 4 ay sigortalı olma koşulu falan da yok herhalde. Bu da iyi birşey değil mi?
Hayırlısı olsun senin için.. Bakarsın takipsiz gelir bebiş.Ben hiç umudumu kaybetmiyorum
arkadaşlar mrh benim gibi ne çok hasta varmış bende klomen kullanıyorum bugün son gün dr bana adet oalamazsam 10. günü gel dedi ama eğer adet olursan 4. günü gidicekmişim bana yumurta takibinden sözetmedi ama şaşırdım şimdi ne yapıcağımı bana akıl verin lütfen
selam kıslar nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz.a.s.RABBİM fazla bekletmeden inşallah takrar hamiş haberlerinizi alırız..
oooo yeni hamişlerimiz var.kıslar maşallah,tebrik ederim.sorunsuz bi hamişlikten sonra RABBİM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.
adet olan canım arkadaşlarım.üzülmeyin kıslar bu ay olmadı, önümüzdeki ay inşallah bebişleriniz sürpriz yapar.:ecrin_bebek:
eee beni merak eden olmamış:çok üzgünüm:.olsun be gönüllerimiz bir olsun..canım kader arkadaşlarım,bu aralar topiğe pek giremedim.sebebi eşim iş kazası geçirdi.neyse şimdi iyi çok şükür.birde bu düşüklerimin sebebini araştırıyorum hatırlarsanız...ay ne zor işmiş bu yaa..devlette yapılmayan kan testlerimin kalanını üniversite hastanesinde yaptırmam gerekiyormuş.gittim oradada hepsi yapılmıyormuş.çapa'ya git dediler bende ssk'yla anlaşmalı özel hastaneleri araştırıyorum,hangisinde tüm tahlillerim yapılırsa orada yaptırmak istiyorum.bir kaçı orda bir kaçı burda kafamçokkarıştı
kıslar size birde birşey sormak istiyorum.düşükten sonra 23.günü adet olmuştum.normalde 28 günde olduğum için,düşükten sonraki ikinci adet tarihimi,(emin olmadığım için)30.gün olarak yazdırmıştım.ama benim akıntım ve idrarım yoğunlaştı,kokusu değişti.birde sık sık tuvalete gidiyorum.kasıklarımda ağrı ve batmalarda var.gerçi adet belirtileride olabilir..dün merak attim olabilirmi,acaba dedim ve test yaptım.ikinci çizgi gölge gibi zar zor belliydi.hadi sabah ilk idrarımla yapayım dedim ve 2. çizgi yine aynı,hatta eşimi çağırdım,bak ne görüyorsun dedim.tek çizgi ,başka dedim.şurda sanki bi çizgi daha var dedi.yaa kıslar şimdi ben ne düşüneyim hamişmiyim yoksa kan testi yaptıralım dedim,gününü bekle dedi of ooffkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?