Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlaarr selam. Ne o herkes akşam rehavetine mi girdi. Haliniz nicedir bakem. ıyi misiniz. Ben de farkettiğiniz gibi accıkk uçtum. topiğin dinazoru olaraktan bu kadarcık uçmak hakkım dimi. Yaa benim adetimin 15. günü arkadaşlar ama klomen kullanırken nasıl insan hissediyor ya yumoşlarının çatladığını sanki benim de yumoşlar mı çatlıyor ne. öylee sancılar giriyor kasıklarıma. bu incir işe mi yaracak ne...

Emeeeelll sen ne yaptın yidin mi incir neyim? Haydi ben gidyorum kızlar iyi akşamlar herkese. ınşallah yarın sabah güzel haberlerinizi duyarım.

Emeeeelll sen ne yaptın yidin mi incir neyim? Haydi ben gidyorum kızlar iyi akşamlar herkese. İnşallah yarın sabah güzel haberlerinizi duyarım.

umutluu bnm iğnem dündü vuruldm 6da hiç agrm yok ya nası anlıcam yumurtlağımın catladgnı kızlar yardmednnn balsurat hiçç gelmedi bgnn yaa heralde?umutlu bişii söle:1no2:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

14 NİSAN 2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
26.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
28.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
29.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
30.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
31.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
33.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
36.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
40.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
41.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
42.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
46.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
47.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN(+evicap eşi kullandı):hooray:
48.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
49.beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: iLAÇSIZ
50.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
51.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
MART AYI LİSTESİ

bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART ?????????
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART ?????????
sevval82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART ?????????
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART ?????????
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ?????????
silam_buse:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ?????????
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MART ?????????
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART ?????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART ?????????
safak_d::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART ?????????
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART ?????????
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
PRENSES47::::::::::::::::::::::::::::::::24 MART beklemede

NİSAN AYI LİSTESİ

asli_ist:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NiSAN ?????????
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NiSAN
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 NiSAN
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::15 NiSAN
aymuel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 NİSAN
26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSAN
kanguru82::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NiSAN
leblebişekeri:::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSAN
SWEETBABY17:::::::::::::::::::::::::::17 NiSAN
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NiSAN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NİSAN
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NiSAN
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 NiSAN
lotusan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 NiSAN
nix:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 NİSAN
ebraar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSAN
Ceylan (Kutahya)::::::::::::::::::::::::::::22 NiSAN
osmaniye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 NİSAN
loveli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 NİSAN (KLOMEN)
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 NiSAN
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSAN
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSAN
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSAN
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NİSAN
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 NiSAN

MAYIS AYI LİSTESİ

merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYIS
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYIS
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYIS
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYIS
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYIS
sinem26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???

CEROTUM KUSURA BAKMA YAVRIM. ASLINDA OKUMUŞTUM AMA TARİH YAZMAYI UNUTMUŞUM. BİR İŞ Bİ TOPİK DERKEN İKİSİNİ DE YARIM YAMALAK YAPIYORUM HERHALDE. EN İYİSİ İSTİFA ETMEK. BÜTÜN GÜN KADINLAR KULUBÜNDE SERİN SERİN TAKILIRIM OHHH :CüvCüv:

kız benii hep unutuosnnzzz yaffffffbenneyaptımki
ıĞne olduktan sonra Çatlamama ıhtımalın Çok ama Çok az. Zaten doktorun Çatlatma ıĞnesı verdıyse yumoŞlarında gereklı boyuta ulaŞmıŞtır. Bol bol ÇalıŞ canım. Allah hayırlısını versın. Bır de umutsuz olma... Olur mu?

Son düzenleme:
Ranacım regl olmana sevindim. Daha doğrusu tedaviye başlayabilecek olmana. Hayırlısı olsun canım arkadaşım. .Tez zamanda sevinirsin (iz) inşallah. Mesela mayıs ayı gibi.hihoyyyt

seldacim regl oldum ama malesef tedaviye bu ay baslayamiyorum.. ben bagli oldugum sirketten saglik sigortasi icin basvuruda bulunmustum.. oda mayis 1 den itibaren gecerliymis.. bu ayi icermedigi icin mayisi beklemeyi tercih ettim.. bilen bilir Amerikada saglik sigortan yoksa ozelliklede bebek icin gorulen tedavide fiyatlar ucmus durumda.. (bir aylik cycle: klomen +yumurta takibi+ catlatma ignesi = $ 2500 ) o kadar bekledim bir ay daha bekleyeyim dedim hem save yapmis olurum.. herzamanki gibi vardir bundada bir hayir diyorum.. bu ayda kurlere devam.. :jeyyar:

hayır arkadaşım. Gebeliklerdeki sıkıntıların ilaç kullanıp kullanmamakla hiçbir ilgisi yok. Ben bir kez ilaçsız hamile kaldım. Dış gebeliği de sayarsan 2 kez. ıki kez sorunlu gebelik yaşadım ilaç kullanmadığım halde. Bunun yanında ilaç kullanarak sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşan bir sürü arkadaşımız da var.. Hiç endişelenme

offf ranacım . Bu nedir böyle? Azıcık daha eklesen tüp bebek yaparsın burada. Oralarda 4 ay sigortalı olma koşulu falan da yok herhalde. Bu da iyi birşey değil mi?
Hayırlısı olsun senin için.. Bakarsın takipsiz gelir bebiş. Ben hiç umudumu kaybetmiyorum

kızlar nasılsınız. ya benim moralim çok bozukkkkkkkk. inanılmaz. kahverengi akıntım geldi yani adete dönüşmesine az var ya bugece ya yarın sabah kırmızılar gelmiş olur. ve benim canım çok sıkkın. ya boşamı uğraşıyorum acaba hiç beeğim olmıcakmı. niye bizimde hemen olmuyo. bukadar uğraşıyoruz yin de gelmiyo. bazen diyorum demekki uğraşmamız gerekiyo diye sizleri de teselli ediyorum ama insan kendisine duyuramıyo bu sesi işte. sanki hiç anne olmıcakmışım bu duyguyu tadamıcakmışım gibi gelio.niye.niye. niye. sebebini çok merak ediyorum. elimizden gelen herşeyi yaptık ama olmuyo işte.artık çok şanssız bi insan olduğmu düşünüyorum.bu başıma gelenler d enormaldir dimi ama.

canim burada sigorta sistemi biraz farkli. benimki calistigin sirket araciligi ile yapilan ozel bir grup sigortasi.. aylik belli miktarda odeme yapiliyor.. neyseki benim gittigim saglik merkezi bu sigortayi kabul ediyor..

dedigin gibi canim hayirlisi olsun diyelim.. insallah tedavili yada tedavisiz biran once gelir bizim nazli bebisler..

arkadaşlar benide silebilirsiniz maalesef kırmızılar geldi yarın yine doktora gidiyorum 2.ayımın tedavisine başlıycam inşaallah bu sefer tutar sveetbaby arkadaşım bende aynı duygulara sahibim ama okadarda umutsuz olma mutlaka RABBıM (ANNE) kelimesini bizede duyurtacak inşaallah

arkadaşlar mrh benim gibi ne çok hasta varmış bende klomen kullanıyorum bugün son gün dr bana adet oalamazsam 10. günü gel dedi ama eğer adet olursan 4. günü gidicekmişim bana yumurta takibinden sözetmedi ama şaşırdım şimdi ne yapıcağımı bana akıl verin lütfen

canım bazı doktorlar oluşuna bırakıyor.benimde ilk doktorum böyle demişti.doktorumu değiştirdim.yumurta takibine aldı ve çatlatma iğnesi verdi adet oluncada gitmen lazım kist yapmışmı diye.bence sende değiştir doktorunu.

kızlar bnm dün adet olmam gerekiyodu aslnda ama olmadım hala bekliorm geckme pek olmaz bnde haa olmadımı hiç oldu ama işte aklıma da hamile olablrmiyim acaba sorusuda gelmio diil off yrn test yapiim dedm eşim boşver nede olsa adet olcan bekle dio umudu kalmamş heralde artk :) ama bn umutlanıorm böle oldukça göğüslerde şişlk ve hasasiyet var ara ara sancı oluo rahmimde bakalım bekliorm o yzden beklemede die yazarsanz ismimin yanına sevinrm
ayyy nolceeekkk acep çok heycanlıım bn yaaa

haa bu arada sık sık idarara çkma gibi bi durumumda oluo acaba psikolojik mi kesn öledr off geçmz bu günlerde hee dua ediorm allahım hamile diilsem hemen adet oliim die çok umutlanıorm her dakka da...
allahım hayrlısını nasib etsn inşallah:Saruboceq:

selam kıslar nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz.a.s.RABBİM fazla bekletmeden inşallah takrar hamiş haberlerinizi alırız..
oooo yeni hamişlerimiz var.kıslar maşallah,tebrik ederim.sorunsuz bi hamişlikten sonra RABBİM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.
adet olan canım arkadaşlarım.üzülmeyin kıslar bu ay olmadı, önümüzdeki ay inşallah bebişleriniz sürpriz yapar.:ecrin_bebek:
eee beni merak eden olmamış:çok üzgünüm:.olsun be gönüllerimiz bir olsun..canım kader arkadaşlarım,bu aralar topiğe pek giremedim.sebebi eşim iş kazası geçirdi.neyse şimdi iyi çok şükür.birde bu düşüklerimin sebebini araştırıyorum hatırlarsanız...ay ne zor işmiş bu yaa..devlette yapılmayan kan testlerimin kalanını üniversite hastanesinde yaptırmam gerekiyormuş.gittim oradada hepsi yapılmıyormuş.çapa'ya git dediler bende ssk'yla anlaşmalı özel hastaneleri araştırıyorum,hangisinde tüm tahlillerim yapılırsa orada yaptırmak istiyorum.bir kaçı orda bir kaçı burda kafamçokkarıştı
kıslar size birde birşey sormak istiyorum.düşükten sonra 23.günü adet olmuştum.normalde 28 günde olduğum için,düşükten sonraki ikinci adet tarihimi,(emin olmadığım için)30.gün olarak yazdırmıştım.ama benim akıntım ve idrarım yoğunlaştı,kokusu değişti.birde sık sık tuvalete gidiyorum.kasıklarımda ağrı ve batmalarda var.gerçi adet belirtileride olabilir..dün merak attim olabilirmi,acaba dedim ve test yaptım.ikinci çizgi gölge gibi zar zor belliydi.hadi sabah ilk idrarımla yapayım dedim ve 2. çizgi yine aynı,hatta eşimi çağırdım,bak ne görüyorsun dedim.tek çizgi ,başka dedim.şurda sanki bi çizgi daha var dedi.yaa kıslar şimdi ben ne düşüneyim hamişmiyim yoksa kan testi yaptıralım dedim,gününü bekle dedi of ooffkafamçokkarıştı

mehtapcım inşallah hamişsindir ama bilirsinde yani birşey yoksa ikinci çizgi hiç çıkmıyor adetine daha kaç gün var istersen birazdaha bekle adetin gecikirse tekrar yaparsın ama biz sabırsızız o kadar bekleyemeyiz sen iyisim kan testi yaptırda için rahat olsun güzel haberlerini bekliyoruz

cnm inş hamilesndrr yaaa bndede var sık idrara çkma durumu bgn oldu tabi o
bide adetmi dün görmem gerekti en geç ama olmadıııı inşa ikimzde hamileyzdirr yaaa bu arada eşin için geçmş olsn:asigim:

başakcım sağol tatlım. inşş bebiş isteyen bütün kıslar, bu ay olmadı mayıs'da hamiş haberlerimizi veririz..canım 16 veya 18 inde adet olmam lazım.
aşkkızı canımcım,teşekkür ederim canım,eşim şimdi iyi çok şükür..ben 10 gündür vcden çıkamıyorum desem yalan olmaz.eşim diyoki,gününün yarısından çoğu orda geçiyoo..canımm inşallah hamişizdir, RABBıM bütün arkadaşlarımdan hamileyim haberini tez zamanda hayırlısıyla duymamızı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…