başakcım sağol tatlım. inşş bebiş isteyen bütün kıslar, bu ay olmadı mayıs'da hamiş haberlerimizi veririz..canım 16 veya 18 inde adet olmam lazım.
aşkkızı canımcım,teşekkür ederim canım,eşim şimdi iyi çok şükür..ben 10 gündür vcden çıkamıyorum desem yalan olmaz.eşim diyoki,gününün yarısından çoğu orda geçiyoo..canımm inşallah hamişizdir, RABBİM bütün arkadaşlarımdan hamileyim haberini tez zamanda hayırlısıyla duymamızı nasip etsin..
canım yanılıomuyum bılmıyorum ama sen dusuk yapmıstın dımı bıde bebeklerın ıkızmıydı sanırım dusuk yapalıda uzun bı zaman olmadı dımı
evet tatlım,şubat'ın 26 sında düşük yapmıştım.1 yıl arayla ikinci düşüğüm oldu..yok canım yaa ikiz değildi,badem arkadaşımızın düşüğü ikizdi.nerdeeee ah keşke bu sefer ikizim olsaaa kıs yoksa ALLAH'mı söyletti senii heeea.s.:1hug:ah dr öyle bişey söylese ne oynarım ne oynarım.:sm_cool:hihoyyyt:dance:valla kızlığımdan beri hep hayalim.ailemde ikizler çok ama bana vurmadı.dayımın 3 çift ikizi var,teyzemden ,amcamdan aaahh bide bende olsaa
balsuratımmm kaldı 4 gün..hadi bakalım bekliyorum valla senden müjdeli haberi ona göreeee
balsurat sagol canım ben pcos degılım ostrojen hormonum biraz düşük günde 2 clomen içtigimde 3 yumoş oldu ama sadece bir tanesi büyümuş.yumurtalarım biraz tembel galiba.doktordan acıkcası bıktım artık iş yerınden de izin alamıyorum artık.kendım dedım dozunu yukselterım ve bu son artık clomen fılan ıstemıyorum.zanedıyorum gunde 3 tanesıne yukseltırsam yumurtalıklarım uyanacak ha??
kızlar nasılsınız. ya benim moralim çok bozukkkkkkkk. inanılmaz. kahverengi akıntım geldi yani adete dönüşmesine az var ya bugece ya yarın sabah kırmızılar gelmiş olur. ve benim canım çok sıkkın. ya boşamı uğraşıyorum acaba hiç beeğim olmıcakmı. niye bizimde hemen olmuyo. bukadar uğraşıyoruz yin de gelmiyo. bazen diyorum demekki uğraşmamız gerekiyo diye sizleri de teselli ediyorum ama insan kendisine duyuramıyo bu sesi işte. sanki hiç anne olmıcakmışım bu duyguyu tadamıcakmışım gibi gelio.niye.niye. niye. sebebini çok merak ediyorum. elimizden gelen herşeyi yaptık ama olmuyo işte.artık çok şanssız bi insan olduğmu düşünüyorum.bu başıma gelenler d enormaldir dimi ama.
amiin tatlım inşallah,hayırlısını versin..ınsallh allah hepımızın gonlune gore versın canım
canım zaten şurda ne kaldıki adet günüme,16 veya 18inde olmam gerekiyo,beklerim napiym.eşim bekle günün geçsin ne o acele öyle diye kızıyoomehtap gülü canım açokcası topikte görmeyince merak etmiştim ama bişey yazmadı buaralar bende okadar sık giremiyorum..
hamilelik durumun olabilir ama idrar testi döllenmeden 15 gün sonra çıkıyor bence kan testi yaptır öyle ancak öyle emin olursun.
imşallah hamişsindir..
heparin testi yaptılarmı oda düşüğe sebep oluyo ve o testi çok nadir bayanda oluyor diye atlıyorlar aklında bulunsun canım..
arkadaşlar herkese iyi geceler!
dün sabah regl oldum sandım... akıntıyla birlikte biraz pıhtı vardı. hatta sonra buraya yazdım doktormı gitsem soğan incir vs bişeymi denesem diye...
neyse... dün bi daha hiç gelmedi kırmızılar... bugün dedim sökülür artık. ama öğlen yine akıntıyla birlikte birazcık ama sonra yine yok hala yok... ne oldu şimdi ben regl oldummu olacakmıyım ne bu ya bi bilen varsa benide aydınlatsın! sanki regl olacakmışım gibi karnım bi tuhaf şiş gibi bişeyler... bi ara baya ağrım oldu gündüz ama kırmızılar yok piyasada...
CEROTUM KUSURA BAKMA YAVRIM. ASLINDA OKUMUŞTUM AMA TARİH YAZMAYI UNUTMUŞUM. BİR İŞ Bİ TOPİK DERKEN İKİSİNİ DE YARIM YAMALAK YAPIYORUM HERHALDE. EN İYİSİ İSTİFA ETMEK. BÜTÜN GÜN KADINLAR KULUBÜNDE SERİN SERİN TAKILIRIM OHHH :CüvCüv:
evet tatlım,şubat'ın 26 sında düşük yapmıştım.1 yıl arayla ikinci düşüğüm oldu..yok canım yaa ikiz değildi,badem arkadaşımızın düşüğü ikizdi.nerdeeee ah keşke bu sefer ikizim olsaaa kıs yoksa ALLAH'mı söyletti senii heeea.s.:1hug:ah dr öyle bişey söylese ne oynarım ne oynarım.:sm_cool:hihoyyyt:dance:valla kızlığımdan beri hep hayalim.ailemde ikizler çok ama bana vurmadı.dayımın 3 çift ikizi var,teyzemden ,amcamdan aaahh bide bende olsaa
Cerotom bu ay bende iŞŞ YOHHH.vALLA bekleme benden haberr..delilik edip kudurdum geçen ama fossss
cANIM HAKKINDA hayırlısı olsun bencede iç bişicik olmazz..
Emeeeelll sen ne yaptın yidin mi incir neyim? Haydi ben gidyorum kızlar iyi akşamlar herkese. İnşallah yarın sabah güzel haberlerinizi duyarım.
selam kıslar nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz.a.s.RABBİM fazla bekletmeden inşallah takrar hamiş haberlerinizi alırız..
oooo yeni hamişlerimiz var.kıslar maşallah,tebrik ederim.sorunsuz bi hamişlikten sonra RABBİM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.
adet olan canım arkadaşlarım.üzülmeyin kıslar bu ay olmadı, önümüzdeki ay inşallah bebişleriniz sürpriz yapar.:ecrin_bebek:
eee beni merak eden olmamış:çok üzgünüm:.olsun be gönüllerimiz bir olsun..canım kader arkadaşlarım,bu aralar topiğe pek giremedim.sebebi eşim iş kazası geçirdi.neyse şimdi iyi çok şükür.birde bu düşüklerimin sebebini araştırıyorum hatırlarsanız...ay ne zor işmiş bu yaa..devlette yapılmayan kan testlerimin kalanını üniversite hastanesinde yaptırmam gerekiyormuş.gittim oradada hepsi yapılmıyormuş.çapa'ya git dediler bende ssk'yla anlaşmalı özel hastaneleri araştırıyorum,hangisinde tüm tahlillerim yapılırsa orada yaptırmak istiyorum.bir kaçı orda bir kaçı burda kafamçokkarıştı
kıslar size birde birşey sormak istiyorum.düşükten sonra 23.günü adet olmuştum.normalde 28 günde olduğum için,düşükten sonraki ikinci adet tarihimi,(emin olmadığım için)30.gün olarak yazdırmıştım.ama benim akıntım ve idrarım yoğunlaştı,kokusu değişti.birde sık sık tuvalete gidiyorum.kasıklarımda ağrı ve batmalarda var.gerçi adet belirtileride olabilir..dün merak attim olabilirmi,acaba dedim ve test yaptım.ikinci çizgi gölge gibi zar zor belliydi.hadi sabah ilk idrarımla yapayım dedim ve 2. çizgi yine aynı,hatta eşimi çağırdım,bak ne görüyorsun dedim.tek çizgi ,başka dedim.şurda sanki bi çizgi daha var dedi.yaa kıslar şimdi ben ne düşüneyim hamişmiyim yoksa kan testi yaptıralım dedim,gününü bekle dedi of ooffkafamçokkarıştı
:jeyyar:Cerotomm evett hayat mucizelerleee doluu yakında hepimiz böyle olcaz inşallahh:CüvCüv: kaydirigubbakcemile3bitanemm aşkolsun ne kusuru yaw..kaçmıyoruz ya..1 gün geç yazılır yani..kasma bebeğim yayıl şöylee..:)) istifa mı delisin sen..çatlarsın evde çatlar...valla bana göre değil canım ya.eve hele internet gelsin izle beni sen..:)
mehtapcığım inşallah hamilesindir canım..demek dayının 3 çift ikizi var..ya çok ilginç 6 çocuk var ve hepsi ikiz ha:) canım 2. ikizden sonra 3. ye nasıl ok demiş dayın ve yengen şaşırdım..Allah bana da ikiz versin canım valla isterim..tabi hayırlısıyla...sana ve tüm ikiz isteyenlere de..ama nerdee teki bulamadık canım ya
ya canım noluyo yaaa..yine karamasarlık falan..duymuyorum ben seni..
balım sıpalar gelecek yani başka yolu yok..var mı sence..kısırmıyız yevrüm ya...kimlerin oluyor yani..tek yumurtası bile oluşmadan bebeği olanlar var..dr mucize diyor olunca da..ben bizden ümitliyim balım..
slm kızlar adet beklenen adet tarihinden 2 gün önce yapılan idrar testi doğru sonuç verirmi.. yani silikte olsa 2. çizgiyi gösterirmi ( tabi pozitif olursa) ne olur bilenler söylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?