Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım yanılıomuyum bılmıyorum ama sen dusuk yapmıstın dımı bıde bebeklerın ıkızmıydı sanırım dusuk yapalıda uzun bı zaman olmadı dımı

kızlar bu ay dr a gıdemedım ev tasıdık yumurtlama donemıme geld tam gıtsemde ıgnem bosa gıdecek ılıskıye gırecek durumda olmayacaktık nasıp bakalım adetımede az kaldı goguslerım acıyo nasıpte ne var bakalım ama egr kalırsam bu ay mucıze olur herhalde nese bakalım ne gostercek zamn

canım yanılıomuyum bılmıyorum ama sen dusuk yapmıstın dımı bıde bebeklerın ıkızmıydı sanırım dusuk yapalıda uzun bı zaman olmadı dımı

evet tatlım,şubat'ın 26 sında düşük yapmıştım.1 yıl arayla ikinci düşüğüm oldu..yok canım yaa ikiz değildi,badem arkadaşımızın düşüğü ikizdi.nerdeeee ah keşke bu sefer ikizim olsaaa kıs yoksa ALLAH'mı söyletti senii heeea.s.:1hug:ah dr öyle bişey söylese ne oynarım ne oynarım.:sm_cool:hihoyyyt:dance:valla kızlığımdan beri hep hayalim.ailemde ikizler çok ama bana vurmadı.dayımın 3 çift ikizi var,teyzemden ,amcamdan aaahh bide bende olsaa

ınsallh allah hepımızın gonlune gore versın canım

mehtap gülü canım açokcası topikte görmeyince merak etmiştim ama bişey yazmadı buaralar bende okadar sık giremiyorum..
hamilelik durumun olabilir ama idrar testi döllenmeden 15 gün sonra çıkıyor bence kan testi yaptır öyle ancak öyle emin olursun.
imşallah hamişsindir..
heparin testi yaptılarmı oda düşüğe sebep oluyo ve o testi çok nadir bayanda oluyor diye atlıyorlar aklında bulunsun canım..

arkadaşlar herkese iyi geceler!

dün sabah regl oldum sandım... akıntıyla birlikte biraz pıhtı vardı. hatta sonra buraya yazdım doktormı gitsem soğan incir vs bişeymi denesem diye...
neyse... dün bi daha hiç gelmedi kırmızılar... bugün dedim sökülür artık. ama öğlen yine akıntıyla birlikte birazcık ama sonra yine yok hala yok... ne oldu şimdi ben regl oldummu olacakmıyım ne bu ya bi bilen varsa benide aydınlatsın! sanki regl olacakmışım gibi karnım bi tuhaf şiş gibi bişeyler... bi ara baya ağrım oldu gündüz ama kırmızılar yok piyasada...

balsuratımmm kaldı 4 gün..hadi bakalım bekliyorum valla senden müjdeli haberi ona göreeee
Cerotom bu ay bende iŞŞ YOHHH.vALLA bekleme benden haberr..delilik edip kudurdum geçen ama fossss
cANIM HAKKINDA hayırlısı olsun bencede iç bişicik olmazz..

kızlar hamiş olan varmı yaaaaaaaa..beim kontrol 14mayıs ...şimdilik beklemedeyim.stresimi atmak için evde durmuyorum doğru düzgün.doktor baş düşmanın stres kötükedihüso dedi.burda hamişleri duyunca acayip deşarj oluyorum

canım ya bizim gibi olan okadar çok kişi varki walla.ssabretmesi çok zor grçekten.ama hep hayırlısı olsun istiyoruz değilmi..kim ister hayırsız evlat.işte Rabbim bu duamizi kabul buyurdu ki :Saruboceq::1hug:hayırlı zamanın gelmesini bekliyoruz inş. sabırla bekleyim kaydirigubbakcemile5

ınsallh allah hepımızın gonlune gore versın canım
amiin tatlım inşallah,hayırlısını versin..
canım zaten şurda ne kaldıki adet günüme,16 veya 18inde olmam gerekiyo,beklerim napiym.eşim bekle günün geçsin ne o acele öyle diye kızıyooklava: mecburen beklerim yaniitabii varmı yokmu derken böyledelikafadulden olmazsamlaelaelaelaelaeamiin canım RABBİM hepimize hayırlısıyla versin,hepiniz tez zamanda hamiş haberlerinizi verin burdan:Saruboceq::Saruboceq:tabii bendeevalla bir sürü test var ama,o yok çok sağol tatlım yaa.o testide dra söyleyeyimde yaptırsın..

canımm inşallah yerleşme kanamasıdır.dra gitsene tatlım,niye bekliyosunki.bendede aynı sancılar olmuştu,oldum olacam derken hamiş olduğumu öğrenmiştim,hatta hatırlarsan kanama bile olmuştu.ihmal etme tatlım dra git.hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

balcım nasılsın tatlım?sana kaç kez yazdım hiç cevap vermedin,aşkolsun kıs men sana tüstümyerimseniben

topik te kimse kalmamiş ya
...ya kızlar ben şimdi mayısta kntrole gitcem ya.bu arada hamiş kalma şansım var mı acaba
klomen kkullanırken.yoksa bidaki regliyimi beklicem..ya ne süpriz olur ama ya:CüvCüv:

mehtapgülü aşkkızı simeray hadi arkadaşlar inşaallah çok yakında hamileyiiiiiiim delikafadulden diye haykırırsınız bizde peşinizden geliriz bizi habersiz bırakmayınsengözlerimebaksanab

Günaydın hatunlaarr. Herkese hayırlı günler. UMUTSUZ canım ben akşamları KK da olmuyorum canım evde internet yok artık. O yüzden de sorulara cevap veremiyorum ancak sabah okuyabiliyorum çünkü. Yumurtalarımın çatladığını kasık sancılarımdan, batmalarımdan anlıyorum güzelim. Klomen kullanırken daha belli oluyor büyüdükleri, çatladıkları. MEHTAPÇIĞIM valla silik ikinci çizgiyi duydugğum kişilere direk hamilesin diyorum. ınşallah sen de hamilesindir gülüm Allah hayırlısını versin. MERSERAY sanırım senin lekelenmelerin oluyordu, canım benim de öyle olmuştu ama 2 gün sonra adetim sökülmüştü. Merak etme senin de bugün yarın teşrif ederler. Ki inşallah etmezler de burada göbek atarız

bitanemm aşkolsun ne kusuru yaw..kaçmıyoruz ya..1 gün geç yazılır yani..kasma bebeğim yayıl şöylee..:)) istifa mı delisin sen..çatlarsın evde çatlar...valla bana göre değil canım ya.eve hele internet gelsin izle beni sen..:)

mehtapcığım inşallah hamilesindir canım..demek dayının 3 çift ikizi var..ya çok ilginç 6 çocuk var ve hepsi ikiz ha:) canım 2. ikizden sonra 3. ye nasıl ok demiş dayın ve yengen şaşırdım..Allah bana da ikiz versin canım valla isterim..tabi hayırlısıyla...sana ve tüm ikiz isteyenlere de..ama nerdee teki bulamadık canım ya

Cerotom bu ay bende iŞŞ YOHHH.vALLA bekleme benden haberr..delilik edip kudurdum geçen ama fossss

cANIM HAKKINDA hayırlısı olsun bencede iç bişicik olmazz..

ya canım noluyo yaaa..yine karamasarlık falan..duymuyorum ben seni..
balım sıpalar gelecek yani başka yolu yok..var mı sence..kısırmıyız yevrüm ya...kimlerin oluyor yani..tek yumurtası bile oluşmadan bebeği olanlar var..dr mucize diyor olunca da..ben bizden ümitliyim balım..

Emeeeelll sen ne yaptın yidin mi incir neyim? Haydi ben gidyorum kızlar iyi akşamlar herkese. İnşallah yarın sabah güzel haberlerinizi duyarım.

selam kızlar
umutlu canım bende yiyiyorum incir sabah evden çıkarkaen 2 tane yedim yolda :)) akşam gidincede yerim bakalım inşallah faydasını görürüz

canım çok geçmiş olsun.bu arada inşallah yarabbim hamilesindir bize müjdeyi verirsin

:jeyyar:Cerotomm evett hayat mucizelerleee doluu yakında hepimiz böyle olcaz inşallahh:CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

slm kızlar adet beklenen adet tarihinden 2 gün önce yapılan idrar testi doğru sonuç verirmi.. yani silikte olsa 2. çizgiyi gösterirmi ( tabi pozitif olursa) ne olur bilenler söylesin...

slm kızlar adet beklenen adet tarihinden 2 gün önce yapılan idrar testi doğru sonuç verirmi.. yani silikte olsa 2. çizgiyi gösterirmi ( tabi pozitif olursa) ne olur bilenler söylesin...

canım olabilir eğer silik olsada belkide geç döllenme sonunda hamiş olan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…