slm kızlar adet beklenen adet tarihinden 2 gün önce yapılan idrar testi doğru sonuç verirmi.. yani silikte olsa 2. çizgiyi gösterirmi ( tabi pozitif olursa) ne olur bilenler söylesin...
merhaba arkadşalr nasılsınz bi sorun olck size ama 31martta igne oldum iğne hap tedavısı oldum yani.
sorum su reglımı normal bekeldıgım gundmeı beklemelıyım yoksa iğneden 14 gun sonramı yardımcı olursanız sevınırım
canım olabilir eğer silik olsada belkide geç döllenme sonunda hamiş olan var
:dance:Bence çok silikk yazmadığına göree silik yazmışsın bence hamile OLABLİRSİN canım:dance:
saol canım bende hiç bişey çıkmadı ikinci çizgi silikte olsa çıkarmış bende niye çıkmadı diye üzüldüm demekki pozitif değil sonuç :çok üzgünüm:
canım bende çizgi çıkmadı işte sorunda ooo 2 gün önce yaptım testi ikinci çizginin gölgesi bile yoktu.. aşılamayı 30 martta oldum çatlama iğnesini 28 martta oldum henüz kırmızılar gelmedi ama silikte olsa ikinci çizgiyi görmeyi çok isterdim..:çok üzgünüm:
Benim hep 16.gün geliyorr canım:jeyyar:
balım tesekkurler sorumu cvpladıgn için tamda sana özelden yazcaktım soruyu bende sğl tatlım :)
iğne 17 mı 18.gundmeı ne yapıldı zatn.normalde 33 34 gunde bı regl oldugum için gec catlama oldu galıba.bugun 15.gun.ama gecn ay 8gun gecıkmıştı ya bılıyosun buay kacında beklıycegımı sasırdım acıkcası.33 34 gunu bekelrsembugun ayrın aydabı bekelrsem 14uydu gectı amnn gecıpte sankı bıay gecmiş gibi konuştum bende :)) kaydirigubbakcemile3 baklım test yapmayı istıyodum ama cesaretım yok.bide şimdi alsamda yarın sabh idrarımla yapcam almadım oyuzdenn
Canım heyecanlandrıdın şimdi benidee :)biraz daha sabret bakalım:)
Bizim seninle adetler aynıydı 32-33 günde ama ben 4 aydır klomenle 29.gün geliyorr :)erkenden çok iyi oluyo :)belkı senınde öne kayar tarıhın:jeyyar:
--------------------------------------------------------------------------------
cok kötüyümm yardımm edinn bana cevap yazınn bana.çıldırıcam artık dün değil ondan önceki gün iğnemi vuruldum 18mm. idi bgnde doktr cagrdı dün ilişki günü verdi ilşkiye girdk sattlerce yattım bgn gittiimm catlamamışşşşş kızlar 24mm olmş napıcamm yardm edn banaaaa lütfen nolursunuz kızlar ne bu 48saat oldu ya neden catlamadı doktor dediki yarın ilşki sora gü aşırı ya bgn catlarsa kaçırıccam bugunu yardm edin napiim bugunde yapiimii 24olunca kalitesizmi oluo nedn catlamadı yardmedin :1no2: :1no2: :1no2:
ilk iğnemı canım bu.daha oncekıayalrdada vurulmusmuydun iğne?normlde 22 mm de catlaması alzım doktorun nededi catlaması konusunda.
dediki yarın ilşki sora gü aşırı ya bgn catlarsa kaçırıccam bugunu yardm edin napiimbugun catlarsa kaçırcam demissin galıba nıye kacırcaksınkı.dun ilişki olmuşnasılsa bugunde canlı sperm vardır içerde panık yapma gulum sakınol
yaaaa gercektenmiiii dünküü spermlerle bugun catlasa dünkü spermlerle kalabilirmiyimmmmmmm napiiimmmm esimin bi sperm sonuclarına baksanaa ya lütfen yazdım
inşallah canım,tez zamanda hepimiz buradan hamiiileyiim diye haykırırız..mehtapgülü aşkkızı simeray hadi arkadaşlar inşaallah çok yakında hamileyiiiiiiim delikafadulden diye haykırırsınız bizde peşinizden geliriz bizi habersiz bırakmayınsengözlerimebaksanab
ammiinn umutlucum inşşş.pek umutlu değilim ama RABBİM büyük inşş hamişimdir..Günaydın hatunlaarr. Herkese hayırlı günler. UMUTSUZ canım ben akşamları KK da olmuyorum canım evde internet yok artık. O yüzden de sorulara cevap veremiyorum ancak sabah okuyabiliyorum çünkü. Yumurtalarımın çatladığını kasık sancılarımdan, batmalarımdan anlıyorum güzelim. Klomen kullanırken daha belli oluyor büyüdükleri, çatladıkları. MEHTAPÇIĞIM valla silik ikinci çizgiyi duydugğum kişilere direk hamilesin diyorum. İnşallah sen de hamilesindir gülüm Allah hayırlısını versin. MERSERAY sanırım senin lekelenmelerin oluyordu, canım benim de öyle olmuştu ama 2 gün sonra adetim sökülmüştü. Merak etme senin de bugün yarın teşrif ederler. Ki inşallah etmezler de burada göbek atarız
cerot canımm inşş tatlım hepimiz tez zamanda hamiş oluruz..canım dayım avusturya'da,hani çocuk parası varya.işte ondan hayır demedi,ikizlerden başla tek çocuklarıda var,toplam 9 çocuk 1 çiftde aldırmışlar.2 tanede 2 yaşında ölmüş bebekleri var.artık sen düşün nasıl çalışmışlar.yengemi bir görsen incecik valla..bitanemm aşkolsun ne kusuru yaw..kaçmıyoruz ya..1 gün geç yazılır yani..kasma bebeğim yayıl şöylee..:)) istifa mı delisin sen..çatlarsın evde çatlar...valla bana göre değil canım ya.eve hele internet gelsin izle beni sen..:)
mehtapcığım inşallah hamilesindir canım..demek dayının 3 çift ikizi var..ya çok ilginç 6 çocuk var ve hepsi ikiz ha:) canım 2. ikizden sonra 3. ye nasıl ok demiş dayın ve yengen şaşırdım..Allah bana da ikiz versin canım valla isterim..tabi hayırlısıyla...sana ve tüm ikiz isteyenlere de..ama nerdee teki bulamadık canım ya
ya canım noluyo yaaa..yine karamasarlık falan..duymuyorum ben seni..
balım sıpalar gelecek yani başka yolu yok..var mı sence..kısırmıyız yevrüm ya...kimlerin oluyor yani..tek yumurtası bile oluşmadan bebeği olanlar var..dr mucize diyor olunca da..ben bizden ümitliyim balım..
sağol tatlım..inşallah hamileyimdir canım.deyilsemde öbür aya inşş..tatlım incir suyunu bende hiç içmedim,hep elimde yedim(düşüğümden önce)faydasınıda gördüm canım,inşallah sende görürsün bitanemm..selam kızlar
umutlu canım bende yiyiyorum incir sabah evden çıkarkaen 2 tane yedim yolda :)) akşam gidincede yerim bakalım inşallah faydasını görürüz
canım çok geçmiş olsun.bu arada inşallah yarabbim hamilesindir bize müjdeyi verirsin
kadriye canımm.hadi inşş hamişsindir,hayırlı haberini bekliyorum tatlım..ÖNEMI KAYAR KIZZ DUR HEYCANALNDIM BENDE SIMDI GİDİP TEST ALCAM BAK delikafadulden ÖNE KAYMİŞ OLSA REGL GELEMSI LAZIMDI DIMIBUGUN 33.GUN CANIM
üzülme canımm.bu ay olmadı bi dahaki ay olur inşallah.moralleri bozmak,umutsuz olmak,stres yapmak yookk..napcez kafaya takmiycez.öpüyorum tatlımm..kızlar meraba. ben adet oldum tam anlamıyla benim yeni tarihim 12 mayıs. yarın doktora gidicem. üffffff canım sıkkın ama gitmekten başka çaremiz yokki. umarım mayıs da olur.
mehtapgülü aşkkızı simeray hadi arkadaşlar inşaallah çok yakında hamileyiiiiiiim delikafadulden diye haykırırsınız bizde peşinizden geliriz bizi habersiz bırakmayınsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?