yaaaa gercektenmiiii dünküü spermlerle bugun catlasa dünkü spermlerle kalabilirmiyimmmmmmm napiiimmmm esimin bi sperm sonuclarına baksanaa ya lütfen yazdım
umutlarını kırmak gibi olmasın ama 2 gün geçmiş belli olması lazımdı ama istersen bir iki gün daha bekle ve testi tekrar yap belki geç döllenme olabilir canım.hayırlısı olsun hakkındayaa hamilee olan arkadaşlara bişi sorcam lütfeeen cvplasınlarr tabi hamile olmayıp bu konu hakknda fikr olanda yardımcı olsnn baana...
adetm 2 gün geçti en geç 13ünde olmam lazmdı ama olmadı test yaptm sabah çkmadı hiçç acaba diorm geç döllenme olaynda olurmu bu tarz şey nolluurrrr yardmm ediiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
umutlarını kırmak gibi olmasın ama 2 gün geçmiş belli olması lazımdı ama istersen bir iki gün daha bekle ve testi tekrar yap belki geç döllenme olabilir canım.hayırlısı olsun hakkında
merhaba arkadaşlar...hamile kalan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum..Allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip eder..inşallah bu ayda hamile kalamayan arkadaşlarımın inşallah önümüzdeki ay hamile haberlerini alırım.arkadaşlar uzun zaman oldu...çocuk işiyle uğraşırken hayatta çok önemli olan biricik babacığımı kaybettim...ani ölüm gizli kalp yüzünden...beklenmeyen bir şeydi...ama yüce rabbim alıyorda veriyorda..psikolojim çok bozuk inanın ...çocuğum olmuyor diye sıkılıyordum...alllahıma isyan mı ettim ne?keşke babam gitmeseydi..her şeye razıydım...cuma günü 40 ıncı günü ama ortalıkta salak gibi dolaşıyorum...psikolojimin bozukluğundan ara verdik...çocuk olayına sizleri daha fazla acımla sıkmayın...ama sizde çocuk olayından sıkılmayın...alın yazınızda varsa olur zaten Allah verir.ARKADAŞLAR HERSEY ALLAHIN ELİNDE...inanırmısınız geçen ay regl oldum...günümü bile hatırlamıyorum.bu ay regl olduğumda size haber veririm.beni mazur görünnn...şimdilik öpüyorum...hepinizi kendinize iyi bakın hayırlı ve güzel haberlerle inşallah...yeni gelen arkadaşlar sizde aramıza hoşgeldiniz...öpüyorum çok
--------------------------------------------------------------------------------
cok kötüyümm yardımm edinn bana cevap yazınn bana.çıldırıcam artık dün değil ondan önceki gün iğnemi vuruldum 18mm. idi bgnde doktr cagrdı dün ilişki günü verdi ilşkiye girdk sattlerce yattım bgn gittiimm catlamamışşşşş kızlar 24mm olmş napıcamm yardm edn banaaaa lütfen nolursunuz kızlar ne bu 48saat oldu ya neden catlamadı doktor dediki yarın ilşki sora gü aşırı ya bgn catlarsa kaçırıccam bugunu yardm edin napiim bugunde yapiimii 24olunca kalitesizmi oluo nedn catlamadı yardmedin :1no2: :1no2: :1no2:
herkese günayydıınnnnn... arkadaşlar klomen kullandıktan kaç gün sonra doktora gittiniz..
herkese günayydıınnnnn... arkadaşlar klomen kullandıktan kaç gün sonra doktora gittiniz..
öncelikle başın sağolsun diyorum arkadaşım...arkadaşlar klomen kullanıpta hamile kalan arkadaşlar ....bu ay ilk defa klomene başladım son adetim 17 mart.ben bugün kartujla gebeliğie baktım silik bir çizgi çıktı..acaba hamilemiyimdir yoksa ilaçtan lh hormon yüksekliliğinden böyle çıktı karnımda ağrı var adet ağrısı gibi beni korkutuyor hamişsem bu benim 4.gebeliğim olucak 2 düşüğüm oldu ve bir tane 4 yaşında oğlum var son düşüğü geçen sene yaptım 1 senedir 2.için uğraşıyorum çok zor beklemek gün saymak cumaya yine tahlil yapıcam ama içim kıpır kıpır bir yandan yoktur diyorum bir yandan ya varsa diyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar..lütfen bana cvp verin ....
canım ben de 15-17-15 şeklinde olmuştum. Ama doktorum. 15. Günden sonra kan testi yaptırabilirsin demişti. Inşallah vardır sen de güzel bişeyler..kızlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım.geçen ay iğnenin 15. Günü adet olmuştum.iğneden sonra düzenli oluyo diye biliyorum.böyle gecikmeler oluyormu?
muhtemel adet tarihini verirsen ekleyelimbenide listenize alırmısınız bende 4 gündür klomen kullanıyorum bugün son yarın doktora gidicem . rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?