kızlar moralim çoook bozuk sabah geldi kırmızılar aşılama yapılmıştı çok umutluydum bu ay ama olmadı henüz doktorumu armadım ne yapacağımada karar vermiş değilim inş. toparlanırım... anlamıyorum zaten adetim düzenli her ay yumurtlamam düzenli oluyo eşimde bir sorun yok neden olmuyo çıldıracam... bu arada yeni tarihim 16 mayıs senağlama
:teselli:Canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim hayırlı zamanda göndericek inşallahh .Sabırla bekleyelim dua edelim.Benimde geçen ay tutmadı aşılama unutum gitti .yaşanan geride kalıyorrr.İleri bak canım demek hakkımzda hayırlısı böyleymiş buda bizim sınavımız:1hug:
canım benim saol ama gerçekten artık çok çok üzülüyorum sadece uyumak istiyorum ancak o zaman rahatım çünkü çok güzel rüyalar görüyorum... ben aslında çok takmazdım ama en yakınlarımdan 3 kişi hamile kaldı hepside benden sonra evlendi onlarla yanyana gelmek onların karnına bakmak artık beni çok acıtıyor insanlara çocuğum olmuyor diyemiyorum bu da beni ayrı üzüyor offff bilmiyorum bu ay dahada kötü oldum ALLAH 'IM en kısa zaman da bebiş isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşş:Saruboceq:
canım benim bu kadar sıkıntı yapma hamile olan arkadalarına evlatlarını veren allah ondan dilemek lazım sabretmemiz lazım bu siteye giren herkes seninle aynı kaderi paylaşıyo hem sen sıkıntı yaptıkça meleğin gelmez bol bol dua et ve bekle bir gün bizde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz sonra bu yazdıklarımıza 3-5 sene sonra bakıp gülümsiycez....:sm_cool:
İĞne olduktan sonra Çatlamama İhtİmalİn Çok ama Çok az. Zaten doktorun Çatlatma İĞnesİ verdİyse yumoŞlarında gereklİ boyuta ulaŞmıŞtır. Bol bol ÇalıŞ canım. Allah hayırlısını versİn. Bİr de umutsuz olma... Olur mu?
canım hemen moralini bozma. yumurtan çatlayabilirde. ama çatlamazsa ilaçla bir ayda falan çatlıyor. benimki çatlamamış ve 3,5 cm olmuştu. doktor doğum kontorl haı verdi. canım allah başka rahatsızlık vermesin. sakin olmaya çalış ve doktorun dediği günlerde ilişkiye gir. hem spermler vücutta 48-72 saat yaşayabiliyır. bunu untma.allah sabır versin.
günaydın hanımlar.
Bernadette başın sağolsun arkadaşım. Ne desem acını hafifletemem .Allah sabır versin...
mehtap gülü şekerim gelmişsin hoşgelmişsin. Kız silik çizgiler iyidir. İnşallah hamilesindir. Allahım sana sağlık sıhhat versin inşallah.:CüvCüv:
cerotum. sen olmasan bu topic çekilmez.Diğer kızlar alınmasın ama cerotun yazıları ve esprileri ben de arkası yarın hissi uyandırıyor. Merakla bir sonrakini bekliyorum.
aşkkızı beklemedesin galiba sen. Bende düşük yaptığım gebelikte adetim geçtikten 4 gün sonra yapmıştım test negatif çıktı. Sonra(bir hafta) kan testi yaptırdım da öyle öğrendim. Çıkmadık candan ümit kesilmez.
Topiğe uğramayan mavi denizcim ve nazanım size sesleniyorum. Geri dönüüüüüüünnn........
merhaba arkadaşlar...hamile kalan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum..Allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip eder..inşallah bu ayda hamile kalamayan arkadaşlarımın inşallah önümüzdeki ay hamile haberlerini alırım.arkadaşlar uzun zaman oldu...çocuk işiyle uğraşırken hayatta çok önemli olan biricik babacığımı kaybettim...ani ölüm gizli kalp yüzünden...beklenmeyen bir şeydi...ama yüce rabbim alıyorda veriyorda..psikolojim çok bozuk inanın ...çocuğum olmuyor diye sıkılıyordum...alllahıma isyan mı ettim ne?keşke babam gitmeseydi..her şeye razıydım...cuma günü 40 ıncı günü ama ortalıkta salak gibi dolaşıyorum...psikolojimin bozukluğundan ara verdik...çocuk olayına sizleri daha fazla acımla sıkmayın...ama sizde çocuk olayından sıkılmayın...alın yazınızda varsa olur zaten Allah verir.ARKADAŞLAR HERSEY ALLAHIN ELİNDE...inanırmısınız geçen ay regl oldum...günümü bile hatırlamıyorum.bu ay regl olduğumda size haber veririm.beni mazur görünnn...şimdilik öpüyorum...hepinizi kendinize iyi bakın hayırlı ve güzel haberlerle inşallah...yeni gelen arkadaşlar sizde aramıza hoşgeldiniz...öpüyorum çok
Benimde Şafak 2 yine foss çıkıcak biliyorum belirtiler
Kızlar hamile olanlara birşey sormak istiyorum..
Benim adete 10 gün kala sağ ve sol kasıkta iğne batmaları yaşıyorum..Daha önceden ağrı olurdu ama bu sefer farklı..Nasılmı farklı anlatayım
son 3-4 gündür yürürken bacak ile kasığımın arasına ani hareketten sonra bir zonklama gibi iğne batar gibi sankii sanki birşey çekiliyormuş gibi ağrı oldu..Birde koltuktan hızla kalkmıştım o zamanda yine aynı yer sancıdı..Bugünde namaz kılarken eğilip kalkarken oldu..Böyle yaşayan varsa paylaşırsanız sevinirimfisfisfis
Benimde Şafak 2 yine foss çıkıcak biliyorum belirtiler
Kızlar hamile olanlara birşey sormak istiyorum..
Benim adete 10 gün kala sağ ve sol kasıkta iğne batmaları yaşıyorum..Daha önceden ağrı olurdu ama bu sefer farklı..Nasılmı farklı anlatayım
son 3-4 gündür yürürken bacak ile kasığımın arasına ani hareketten sonra bir zonklama gibi iğne batar gibi sankii sanki birşey çekiliyormuş gibi ağrı oldu..Birde koltuktan hızla kalkmıştım o zamanda yine aynı yer sancıdı..Bugünde namaz kılarken eğilip kalkarken oldu..Böyle yaşayan varsa paylaşırsanız sevinirimfisfisfis
canım benim saol ama gerçekten artık çok çok üzülüyorum sadece uyumak istiyorum ancak o zaman rahatım çünkü çok güzel rüyalar görüyorum... ben aslında çok takmazdım ama en yakınlarımdan 3 kişi hamile kaldı hepside benden sonra evlendi onlarla yanyana gelmek onların karnına bakmak artık beni çok acıtıyor insanlara çocuğum olmuyor diyemiyorum bu da beni ayrı üzüyor offff bilmiyorum bu ay dahada kötü oldum ALLAH 'IM en kısa zaman da bebiş isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşş:Saruboceq:
kslar benide listenize alınsana...topikte kaç kez soru falan sordum kimse cvp vermedi...benide aranıza alın yaaabenneyaptımki....benim tarih 14 mayıs.tabi bi sorun çıkmazsa...
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?