Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar hangimiz farklıyız ki ya..benden sonra evlenen 4 arkadaşim hamile şuanda.birisi doğum bile yapmak üzere.ben onların adına çok mutlu oluyorum ama. insan çok üzülüyor kendine..hele gelen geçenin sorması yokmu...artık millet de anladı zaten.benim bulunduğum yer çok küçük.doktora gittimden herkezin haberi olur.....ama bu ay daha iyiyiym ilk başlar sürekli ağliyordum.umarım bebişim ve bebişler gelir bu ay

canım bendede kasıklarda batma ve ani harekette ağrı oluyor belirtin hamilelikte olabilir inşallh öyledir canım senide ve diğer ark aramızda görmek istiyoruz

:1rolleyes:Canım sağolasınn inşallahh...Sende nasıl oluyordu tam anlatırmısın kaç gün kala başladı?nasıldı :jeyyar:

kızlar beni listeden silebiirsiniz artık tedaviden vazgeçtim bu ay HSG de yaptırdım yine bişşey çıkmadı doktor aşılama yapacağım dedi..önümüzdeki ay diyor ama ben artık istemiyorum ...
tedaviyi bırakıtyorum çocuk istemiyorum napıym benimde kaderim bu diyorum..
ama inanki üzülmüyrum her ay bu stresi yaşamaktansa olmasın daha iyi topiğe uğrarım ama siz neler yaptınız diye bakarım umarım siz başarırsınız ben başramdım ve pes ettiğim andır.....

nostok tatlım üzme kendiniiiii yılmak pes etmek yok hepimiz için her zaman bi umut var bak benimde olmuyo kaç aydır klomenle ama vakti zamanı var işte biz elimizden geleni yapıyoruz gerisini allaha bırakıyoruz rabbim bizim içinde ol diyecek bigün inşallah dualarım hepimiz içinn

merhaba arkadaşlar.bugün dr a gittim.malesef güzel şeyler duymadım.tüp bebek diyorr.eşimde ısrarla doğal yolla diyor.yeniden klomen verdi.yarın başlıycam yine.günde 1 tane 5 gün.bana kist yaptığı için dr da endişeli.bu sefer iğnede verdi.pregnyl bulabilirsen al dedi.işte ayın 25 inde gidicem tekrar.iğneyi buluyorum allahtan.eşimin yeğeni eczacı.istedik gönderecek.ben sizin uğurlu listenizde artık yer almak istiyorum.beni de eklerseniz sevinirim.

en son adet tarihim 14 nisan.bir sonraki 9 mayıs olabilir.ama inşallah olmaz diyorum.listenin uğuruna inanıyorum

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

16 NİSAN 2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
26.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
28.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
29.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
30.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
31.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
33.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
36.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
40.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
41.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
42.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
46.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
47.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN(+evicap eşi kullandı):hooray:
48.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
49.beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: iLAÇSIZ
50.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
51.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
MART AYI LİSTESİ

Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART ?????????
sevval82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART ?????????
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART ?????????
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ?????????
silam_buse:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ?????????
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MART ?????????
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART ?????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART ?????????
safak_d::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART ?????????
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART ?????????
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
PRENSES47::::::::::::::::::::::::::::::::24 MART beklemede

NİSAN AYI LİSTESİ

asli_ist:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NiSAN ????????
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NiSAN ????????
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::15 NiSAN ????????
aymuel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 NİSAN ????????
26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSAN
leblebişekeri:::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSAN
SWEETBABY17:::::::::::::::::::::::::::17 NiSAN
mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::18 NİSAN
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NiSAN
nix:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 NİSAN
ebraar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSAN
Ceylan (Kutahya)::::::::::::::::::::::::::22 NiSAN
osmaniye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 NİSAN
loveli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 NİSAN (KLOMEN)
gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 NiSAN
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSAN
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSAN
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NİSAN
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 NiSAN

MAYIS AYI LİSTESİ

merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYIS
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
ylmzhatice::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYIS
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYIS
nayi26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYIS
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYIS
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYIS
lotusan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYIS
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYIS
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYIS
nilufer_3457::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYIS
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??
benay_cinar::::::::::::::::::::::::::::::::::::??

bayanlar bu arada son regl tarihim 9 nisan.Hadi hayırlısı bakalım...Eklemeyi unutmayınyerimseniben

listeyi düzenleyen arkadaslar;
adetim bekledigim tarihten 3 gun once geldi bu ayımda tutmadı yeni tarihim 18 mayıs

en son adet tarihim 14 nisan.bir sonraki 9 mayıs olabilir.ama inşallah olmaz diyorum.listenin uğuruna inanıyorum

mrb kızlar ben d ebugün doktora gittim arkadan gelen küçük yumurtalarım büyümüş ama çatlayamamış ve kist olmuş.tedaviye ara verdi doktorum. ama işin garibi ben tam zamanında adet oldum.niye adetle atılmadıki. bidahaki adet olduğunda gel dedi. yine gitmezse doğum kontrol ilacı veririz dedi. ya gitmezse. ben şimdiden gitmesi için ne yapabilirim bana akıl verin lütfen vakit kaybetmek istemiyorum daha fazla.

mrb senin de kist olmuş galiba. nasıl gitti. ben adetim ve hala varmış. bidahaki adette gider dedi gider mi. ne öneririsin. bua y doğum kontrol ilacı kullansammı. ama tedavime olumsuz etki yaparmı bidaki ay.

beni niye yazmıyosunuz listeye kızlar ya..ama bende anna olmak istiyorumbenneyaptımki:çok üzgünüm:

soğan suyu yokediyor diiye duymuştum.canım ama yinede bi araştır netttemirmirmirmir Allah yardımcın olsun

canım benimde 4 yumurtadan 3 atılmış biri büyüyerek 3,5 cm lik kist yapmıştı. Sakın moralini bozma. Kistlerin küçükse kendiliğinden eriyebilir.doktor bana desolet isimli doğum kontorl hapı verdi ve kistin 1 ay içinde eriyebileceğini söyledi. Ayrıca soğan kürüde yapabilirsin. çok geçmiş olsun.

mrb senin de kist olmuş galiba. nasıl gitti. ben adetim ve hala varmış. bidahaki adette gider dedi gider mi. ne öneririsin. bua y doğum kontrol ilacı kullansammı. ama tedavime olumsuz etki yaparmı bidaki ay.

cnm öncelikle geçmiş olsun.benim dr um bana ilaç verdi.25 gün kullandım.ben 15 günde düzenli olarak soğan suyu içtim.sabah akşam aç karnına.allaha şükür bir ayda attım ve tedavime kaldığım yerden devam ediyorum şimdi.tedaviyi etkiliyor canım.dr um boşa bir ay geçirdik dedi bana.yine klomen verdi.yine kist olabilir dedi.bünyem kaldırmıyormuş.ben yinede soğan yapacağım faydası oluyor.ama kendi kafana göre ilaç kullanma derim kardeşimm.dr un en doğrusunu bilir.sağlocakla kal.

cnm bu arada adetle atabiliyorsun zaten.kahverengimsi lekeler halinde.benim adetle tamamen atmadığım için ilaçla attım.diğer adetimi etkiledi sadece.umarım sen adetinle atarsın ve kaldığın yerden devam edersin.ama soğan kürünü uygula derim.i.saraçoğlunun sitesinse var tarifi.uygula bence.

mehtapgülü canım dayın köşeyi dönmüştür o halde..yevrüm bu ne hırstır yaw..ağzım açık okudum valla da..ve kıskandım yengeni yani..yumurta kaynıyor kadın:)))))deseydin "yenge sen biraz dur sıra bize de gelsin, dünya nüfusunun dengesini bozacaksın" diyeee:)))))))

canım yeğenlerini Allah bağışlasın şaka bi yana...yengenin incecik olmasını da ayrıca kutluyorum yani..bence .çalışmadan değil ooo..genetik genetik..valla çalışmadan olsaydı ben şu an sıfır bedendim:))))

seldam canım benim bu ara fazla giremiyorum kk ya..hasret kaldım yazmaya ve yazdıklarınızı okumaya inan..bu yoğunluk beni delirtecekk..derhal hamile kalıp doğum iznine kaçmalıyım:))) ama nerdeee...ben kaçsam kaçsam döltutmaz pavyonuna kaçarım geceleri..sahibinden hor kullanılmış bir hatun olarak orada da para etmem gaaali :))))) senin burun kurtarır olayı da benim çok çalışmam lazım çoooook:)

bn adet oldum oooffffff o kdr bekle bekle umutlann sonra.... 4.günümdü ya adettim geçeli bi uyandım sabah farkettim
bn napıcam artık bilmiorm güçlü olmaya çalışıorm ama gücüm kalmadı sanırım.isyan etmiorm kesnlkle ama bebeğini aldrmaya giden,cinsiyet ayrımı yapıp bebek beğenmiyen insanların bu kdr kolay bi şeklde bebeği oluyo bizm neden hemen olmuyo sabah hiç ağlamadığm kadar ağladm allahım o kdr zor ki çok ümitlenmştimm allahım hayrlısını versn yine rabbimin bi bildiği vardır diip geçmeye çalışıormsenağlamasenağlama

:1hug:Canım dayanmakan ,sabretmekten,dua etmekten elimizden birşey gelmiyorrr...Bende yarın arkandan geliyorr merak etme canımm benimde belirtiler fosstirikmirmirmirmirkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…