canım listeyi düzenleyen topiğe girince senide listeye ekler tatlım
canım bendede kasıklarda batma ve ani harekette ağrı oluyor belirtin hamilelikte olabilir inşallh öyledir canım senide ve diğer ark aramızda görmek istiyoruz
kızlar moralim çoook bozuk sabah geldi kırmızılar aşılama yapılmıştı çok umutluydum bu ay ama olmadı henüz doktorumu armadım ne yapacağımada karar vermiş değilim inş. toparlanırım... anlamıyorum zaten adetim düzenli her ay yumurtlamam düzenli oluyo eşimde bir sorun yok neden olmuyo çıldıracam... bu arada yeni tarihim 16 mayıs senağlama
arkadaşlar benim kırmızılar gelmişti önceki sayfalarda yazmıştım ama sizin gözünüzden kaçmış heralde bugün yine klomene başlıycam günde bitane ve buay ilk defa çatlatma iğneside olucam RABBİM emeklerimizi boş çıkarmasın.
bayanlar bu arada son regl tarihim 9 nisan.Hadi hayırlısı bakalım...Eklemeyi unutmayınyerimseniben
listeyi düzenleyen arkadaslar;
adetim bekledigim tarihten 3 gun once geldi bu ayımda tutmadı yeni tarihim 18 mayıs
kızlar beni listeden silebiirsiniz artık tedaviden vazgeçtim bu ay HSG de yaptırdım yine bişşey çıkmadı doktor aşılama yapacağım dedi..önümüzdeki ay diyor ama ben artık istemiyorum ...
tedaviyi bırakıtyorum çocuk istemiyorum napıym benimde kaderim bu diyorum..
ama inanki üzülmüyrum her ay bu stresi yaşamaktansa olmasın daha iyi topiğe uğrarım ama siz neler yaptınız diye bakarım umarım siz başarırsınız ben başramdım ve pes ettiğim andır.....
en son adet tarihim 14 nisan.bir sonraki 9 mayıs olabilir.ama inşallah olmaz diyorum.listenin uğuruna inanıyorum
merhaba arkadaşlar.bugün dr a gittim.malesef güzel şeyler duymadım.tüp bebek diyorr.eşimde ısrarla doğal yolla diyor.yeniden klomen verdi.yarın başlıycam yine.günde 1 tane 5 gün.bana kist yaptığı için dr da endişeli.bu sefer iğnede verdi.pregnyl bulabilirsen al dedi.işte ayın 25 inde gidicem tekrar.iğneyi buluyorum allahtan.eşimin yeğeni eczacı.istedik gönderecek.ben sizin uğurlu listenizde artık yer almak istiyorum.beni de eklerseniz sevinirim.
mrb kızlar ben d ebugün doktora gittim arkadan gelen küçük yumurtalarım büyümüş ama çatlayamamış ve kist olmuş.tedaviye ara verdi doktorum. ama işin garibi ben tam zamanında adet oldum.niye adetle atılmadıki. bidahaki adet olduğunda gel dedi. yine gitmezse doğum kontrol ilacı veririz dedi. ya gitmezse. ben şimdiden gitmesi için ne yapabilirim bana akıl verin lütfen vakit kaybetmek istemiyorum daha fazla.
mrb kızlar ben d ebugün doktora gittim arkadan gelen küçük yumurtalarım büyümüş ama çatlayamamış ve kist olmuş.tedaviye ara verdi doktorum. Ama işin garibi ben tam zamanında adet oldum.niye adetle atılmadıki. Bidahaki adet olduğunda gel dedi. Yine gitmezse doğum kontrol ilacı veririz dedi. Ya gitmezse. Ben şimdiden gitmesi için ne yapabilirim bana akıl verin lütfen vakit kaybetmek istemiyorum daha fazla.
mrb senin de kist olmuş galiba. nasıl gitti. ben adetim ve hala varmış. bidahaki adette gider dedi gider mi. ne öneririsin. bua y doğum kontrol ilacı kullansammı. ama tedavime olumsuz etki yaparmı bidaki ay.
mrb senin de kist olmuş galiba. nasıl gitti. ben adetim ve hala varmış. bidahaki adette gider dedi gider mi. ne öneririsin. bua y doğum kontrol ilacı kullansammı. ama tedavime olumsuz etki yaparmı bidaki ay.
inşallah canım,tez zamanda hepimiz buradan hamiiileyiim diye haykırırız..
ammiinn umutlucum inşşş.pek umutlu değilim ama RABBıM büyük inşş hamişimdir..
cerot canımm inşş tatlım hepimiz tez zamanda hamiş oluruz..canım dayım avusturya'da,hani çocuk parası varya.işte ondan hayır demedi,ikizlerden başla tek çocuklarıda var,toplam 9 çocuk 1 çiftde aldırmışlar.2 tanede 2 yaşında ölmüş bebekleri var.artık sen düşün nasıl çalışmışlar.yengemi bir görsen incecik valla..
amiiiinn canım inşallah RABBıM tüm ikiz isteyenlere nasip eder..niye öyle diyon kıs, bekle bekle bide bakmışın çift inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh..
he kıs valla balcım çok umutsuz,benim yazdıklarımıda heeeçç deyerlendirmiyoo..olacak balım sabır,sabır tatlım..
sağol tatlım..inşallah hamileyimdir canım.deyilsemde öbür aya inşş..tatlım incir suyunu bende hiç içmedim,hep elimde yedim(düşüğümden önce)faydasınıda gördüm canım,inşallah sende görürsün bitanemm..
kadriye canımm.hadi inşş hamişsindir,hayırlı haberini bekliyorum tatlım..
üzülme canımm.bu ay olmadı bi dahaki ay olur inşallah.moralleri bozmak,umutsuz olmak,stres yapmak yookk..napcez kafaya takmiycez.öpüyorum tatlımm..
selda,rana,döl tutmaz pavyonunun güzel,tatlı güllerii..tüm kıslaaarr sizler nasılsınız tatlişkolarım?
bu arada nazan hala ortalıklarda yok.gerçi telle görüşmüştük ama,topiğe uğramıyo.kııııss nazaaaaaaaaaann nerdesinnn,yoksam kaçtınmı patronlan..:roflol::roflol:
günaydın hanımlar.
Bernadette başın sağolsun arkadaşım. Ne desem acını hafifletemem .Allah sabır versin...
mehtap gülü şekerim gelmişsin hoşgelmişsin. Kız silik çizgiler iyidir. ınşallah hamilesindir. Allahım sana sağlık sıhhat versin inşallah.:CüvCüv:
cerotum. sen olmasan bu topic çekilmez.Diğer kızlar alınmasın ama cerotun yazıları ve esprileri ben de arkası yarın hissi uyandırıyor. Merakla bir sonrakini bekliyorum.
aşkkızı beklemedesin galiba sen. Bende düşük yaptığım gebelikte adetim geçtikten 4 gün sonra yapmıştım test negatif çıktı. Sonra(bir hafta) kan testi yaptırdım da öyle öğrendim. Çıkmadık candan ümit kesilmez.
Topiğe uğramayan mavi denizcim ve nazanım size sesleniyorum. Geri dönüüüüüüünnn........
bn adet oldum oooffffff o kdr bekle bekle umutlann sonra.... 4.günümdü ya adettim geçeli bi uyandım sabah farkettim
bn napıcam artık bilmiorm güçlü olmaya çalışıorm ama gücüm kalmadı sanırım.isyan etmiorm kesnlkle ama bebeğini aldrmaya giden,cinsiyet ayrımı yapıp bebek beğenmiyen insanların bu kdr kolay bi şeklde bebeği oluyo bizm neden hemen olmuyo sabah hiç ağlamadığm kadar ağladm allahım o kdr zor ki çok ümitlenmştimm allahım hayrlısını versn yine rabbimin bi bildiği vardır diip geçmeye çalışıormsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?