E
eemell
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar...hamile kalan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum..Allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip eder..inşallah bu ayda hamile kalamayan arkadaşlarımın inşallah önümüzdeki ay hamile haberlerini alırım.arkadaşlar uzun zaman oldu...çocuk işiyle uğraşırken hayatta çok önemli olan biricik babacığımı kaybettim...ani ölüm gizli kalp yüzünden...beklenmeyen bir şeydi...ama yüce rabbim alıyorda veriyorda..psikolojim çok bozuk inanın ...çocuğum olmuyor diye sıkılıyordum...alllahıma isyan mı ettim ne?keşke babam gitmeseydi..her şeye razıydım...cuma günü 40 ıncı günü ama ortalıkta salak gibi dolaşıyorum...psikolojimin bozukluğundan ara verdik...çocuk olayına sizleri daha fazla acımla sıkmayın...ama sizde çocuk olayından sıkılmayın...alın yazınızda varsa olur zaten Allah verir.ARKADAŞLAR HERSEY ALLAHIN ELİNDE...inanırmısınız geçen ay regl oldum...günümü bile hatırlamıyorum.bu ay regl olduğumda size haber veririm.beni mazur görünnn...şimdilik öpüyorum...hepinizi kendinize iyi bakın hayırlı ve güzel haberlerle inşallah...yeni gelen arkadaşlar sizde aramıza hoşgeldiniz...öpüyorum çok
başınız sagolsun canım ALLAH sabır versin sana ve ailene
canım benim saol ama gerçekten artık çok çok üzülüyorum sadece uyumak istiyorum ancak o zaman rahatım çünkü çok güzel rüyalar görüyorum... ben aslında çok takmazdım ama en yakınlarımdan 3 kişi hamile kaldı hepside benden sonra evlendi onlarla yanyana gelmek onların karnına bakmak artık beni çok acıtıyor insanlara çocuğum olmuyor diyemiyorum bu da beni ayrı üzüyor offff bilmiyorum bu ay dahada kötü oldum ALLAH 'IM en kısa zaman da bebiş isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşş:Saruboceq:
aynı duyguları bende yaşıyorum çok sinir oluyorum artık bende kimsaye diyemiyorum artık herkez anladı benimde olmadıgını hep yalan konuşuyorum yok borcumuz var diyolarki bitmedimi şimdide yalanım borç bitti düşünmeye başladık diyorum ama hepsi hikaye olmuyor işte evlendigimden bu yana hiç korunmadım