Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

başınız sagolsun canım ALLAH sabır versin sana ve ailene

aynı duyguları bende yaşıyorum çok sinir oluyorum artık bende kimsaye diyemiyorum artık herkez anladı benimde olmadıgını hep yalan konuşuyorum yok borcumuz var diyolarki bitmedimi şimdide yalanım borç bitti düşünmeye başladık diyorum ama hepsi hikaye olmuyor işte evlendigimden bu yana hiç korunmadım

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytbeklemede olan arkadaşlar durumlarınız bildirin

:1hug:Canım dayanmakan ,sabretmekten,dua etmekten elimizden birşey gelmiyorrr...Bende yarın arkandan geliyorr merak etme canımm benimde belirtiler fosstirikmirmirmirmirkaydirigubbakcemile3

cnm doru diyosn ölede ama gecikince işte acabamı demekten alamıyo insan 3 gün az da diil aslnda bakarsan...
nesee toparlandmm şimdi ve bu ay doktora gtmeyi düşünüyorm 2 aydan beri gtmiyodm bırkmıştm ama devam edicma.s:smiley-cool:

:lepi:Yola devam canım herşey--çocuk ---içinhihoyyythihoyyyt

ben hala yokum listede ...neyse kızlar bişiy sorucam .bilenler cevap yazsın lütfen.klomen kullanın ca ikiz bebek riski artuyormuş.bizim sulalede hiç yok ikiz.acaba bilgisi olan varmı.olma ihtimali yüksekmi.bende olabilirmi mesala.ırsilik olmadan

teşekkürler canım .inş amiş listesinede ekleniriz:CüvCüv:

amin canım inş en yakın zamanda hepiniz hamiş olursunuz

canım bende öyleydim sakın moralini bozma benden sonra evlenenler çocuk doğurup hamile kaldılar bende çok takıyordum ama boşverdim ve hamile kaldım .önce moral canım

:1rolleyes:Canım sağolasınn inşallahh...Sende nasıl oluyordu tam anlatırmısın kaç gün kala başladı?nasıldı :jeyyar:

canım bende adetime 2 gün kala başladı bu tarz ağrılar. hareket edince sancım oluyordu ve batmalar vardı. inş canım sende hamişsindir

canım ne olur önce moral ve beyinden atmak. bak o zaman bebiş nesıl gelecek. hormonların böyle yaparsan yumurtlamanı etkiler

canım merak etme eklerler. ve bu konu hakkında bilgim yok

canım selam...genetiğinde ikiz olmasa bile, klomen tedavisi birden fazla yumurta oluşturacağı için, her biri ayrı ayrı döllenebiliyor yani..genetikte olması demek tek yumurta ikizi demek..ayrı yumurta ikizi olabilir yani klomenle... 2 yumurtan da ayrı ayrı döllenebilir..anlatabildim umarım..

ben klomen kullandım ya klomenden yada normal yolla o ayhamile kaldım şu 4 ay bitti ikiz bebek annesi olacam işallah darısı isteyen herkesin başına ama kayınvalidemin ikizi varmış benim genetikte olabilir 2 olması allah gönlüne göre versin

canım Allah bağışlasın

anladım canım teşekkürler..bi arkadaşin doktoru söylemiş..kafama takıldı..olsun da ikizde olur ya yeterki olsun hayırlısından

ay maşallah ya ne güzel canım.evet amin isteyen herkeze versiin inş

biri kız biri erkek olma şanşıda artıyor ozaman ya..Rabbim hayırlısını versin.benim koçiş cok istiyor ya.ikiz olsun birine ben bakarım diyor..sankim birini doğurdum bende ikizinidüşünüyom ..alemmiyim neyim ya-tatlicadiarzu-

esraire tesekkürler bitanem..demek hamişsin ya .inan çok çok sevindim.kucanada aldığını duymak temennisiyle inş........:Saruboceq:
ay kızlar topiği ben doldurdum ya kimse yokmu şekerler nirdesiniz:teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:

evet canım 6+4 günlük hamileyim sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına. amin tatlım

merhaba arkadaşlar baş sağlığı dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim...allah hepinizden razı olsun...hepinizin gönlüne göre hayırlı ve güzel,sağlıklı olan bebekler nasip etsin...ıNŞALLAHH

canım bu dilekler bizdende sana gelsin

selam arkadaşlar ne zamandır yazmıyordum ama yazılanları okuyorum ara sıra yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldiniz arkadaşlar,

esrae canım hayırlı olsun çok sevindim Allah bağışlasın. bize de dua etmeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…