Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende hala adet olmadım kızlar hadı ınsallah hamıle arkadaslar hadı bıze dua edın nolur

bende hala adet olmadım kızlar hadı ınsallah hamıle arkadaslar hadı bıze dua edın nolur

hihoyyythihoyyytCanım şimdi anladım bu listeyi diyordunkaydirigubbakcemile3
:teytey:Günün 3 gün geçmişş hadii bakalımm inşallahh olmazsınn varmı değişikliklerr..Benimde şafak yarınsırnaşık şey

anlastık canımvallahı goguslerım delı gıbı acıyoama yok gelen gıden benım ılk gebelıgımdede bole olmustu adet olacakmısım gıbı gogus acım vardı aman bılmıyorum ya ınsallah hamıleyımdır ama va ya eger hamıleysem gercekten bu psıkolojık canım ya bu ay ınan aklıma gelmek deıl ben ılıskıyı bıle dusunemedım o kadar yogun bı aydı kı kı bıde aıle ıcı buyuk sorun yasadık yanı eger hamıssem gercekten bu bana rabbımın verdıgı en buyuk hedıye yanı ınsallah hamıleyımdır ama konduramıyorum bıle yanı nasıp test yapsam cıkar galıba dımı benım ılk bebısımde 1 gun gecmıstı yaptım cok net deıldı 2 cısgı ama vardı bellı olmustu yanı napıyım sence

hihoyyytCanım zaten hep öyle olur.Bu sitede bir çok kişiye şahit oldum.Hiç beklemediği bir ayda ..ya tatilde yada ev taşırkenn.yada yoğunluk arasında hamile kaldıla.Sen nedne olmayasın:dance:Günün 3 gün geçmiş benceee çıkarr testte eğer varsa yapsana bugunnn:)hihoyyythihoyyyt

kardesımı aradım alıp gelcek yapıcam bıde balcım ben tedavıye basladıgımdan berı adetım hep 2 gun 3 gun once gelmeye baslamıstı yanı ayın ayın 13 14 gıbı gelmesı lazımdı onceden geldıgı ıcın sen sıtedemısın daha vaktın varmı kardesım gelsın hemen yapıp sana cevap yazarım dıye dedım

:teytey::teytey:Canımmm bugun öğleden sorna çıkıcam şuan evdeyim işlerim varr.AMA PC AÇIK senn yazz ben takip edicem pcyi arada.Yupiiiiii test yapıyorrr :dance:
Benim adet bugun gelicek :)şaşmazz dakik uyuz kafa lülülülülülüAteş düştüü yolcu :) geliyorr :roflol:

canım test yap haberini bekliyoruz

sağol canım darısı hepinizin başına dualarım hep sizinle canım

:hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

kız adetmi oldun yoksa bebişmi var böyle seviniyorsun

:jeyyar:Yok canım bugun kırmızılar gelir yoldalar ateşte düştüü kaydirigubbakcemile3Adetime sevinicem eğer gelirse çok özledim onu:asigim::roflol:

ne dim sana kız bilmemkikaydirigubbakcemile3

adetın kac gun gectıkten sonra evde tes yaptın yada adetın gecelı kac gun sonra dr a gıttın ultrasonda gorundumu bebısın

canım günüm geçmeden yaptım rüyamda görmüştüm.o gün olanların hepsini.evet canım ultrasonda gördük canım

ne dim sana kız bilmemkikaydirigubbakcemile3

canım günüm geçmeden yaptım rüyamda görmüştüm.o gün olanların hepsini.evet canım ultrasonda gördük canım

zaten adetını 10 gun gecmeden kese pek gorunmuyor dımı canım olese sen ADETIN GECTIKTEN SONRAKI 2 HAFTADA DR A GTTIN OLE DIMI 1 BUCUK AYLIK DIYORSUN YA

merhaba bayanlar.listeye eklenmişim sağolun.beklenen adet tarihim 5 mayıs.bunu da ekler misiniz?inşallah bu liste uğurlu gelir hepimize...

inşallah arkadaşım benimde muhtemelen adet günüm 3mayıs olarak yazabilirsiniz bu ay güzel haberleri duymamız dileğiyle

slm kızlar 2 gündür çok kötüydüm yeni kendime geldim alıştım kırmızılara artık.... benim adetimin bugün 3, günü normalde 6 gün sürüyor fakat bugün azaldı yarına kalmaz bişey göğüslerimdeki acıyı anlatamam adet olunca geçerdi ama inanılmaz bir sancı var dayanamıyorum artık öyle bir sancı pazartesi geçmezse doktorumu arayacam çatlama iğnesinden mi oldu yoksa yumoşlar çatlamadımı anlamadım sizede hiç böyle olmuşmuydu kasıklarımdada ağrı var ne oluyor anlamadım yaaa kızlar yardım edin bana.... balsurat sen neyaptın canım varmı güzel haber

:uhm:Aslında adet olunca göğüslerindeki ağrılar hafifleyip yok olması lazımdı...Canım çatlatma iğnesinden ilaçlardanda olabilir...Geçmezse evet doktoruna sorr için rahat eder..Benimde 7 gündür felaket acıyorlar ilaçtan diye düşünüyorum.Benim adet gelmedi bugun bekliyorum ama gelen yokkaydirigubbakcemile3Gelir büyük bir ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…