:uhm:Aslında adet olunca göğüslerindeki ağrılar hafifleyip yok olması lazımdı...Canım çatlatma iğnesinden ilaçlardanda olabilir...Geçmezse evet doktoruna sorr için rahat eder..Benimde 7 gündür felaket acıyorlar ilaçtan diye düşünüyorum.Benim adet gelmedi bugun bekliyorum ama gelen yokkaydirigubbakcemile3Gelir büyük bir ihtimal
canım ya bu saatten sonrada gelmesin adetin artık inş. hamilesindir normalde hiç gecikirmi seninki... öyle bi gecikme yaşamıyorsan yarın sabah test yap ve inş. güzel haberi ver bize ... şuan sana dua ediyorum canım... hayırlı haberlerini bekliyorum:Saruboceq:
Bugün bu saatten sonra gelmez zaten .Benim genelde sabahları gelirAllah razı olsun canım duaların içinn...2 aydır günü gününe adetim geliyor şaşmıyordu yani.Bu ay :)kırmızıların oyunu bana biliyorum.kaydirigubbakcemile3Canım test için çok erken daha 4-5 gün geçsin öyle yaparım..:1rolleyes:
mehtap gülü şekerim gelmişsin hoşgelmişsin. Kız silik çizgiler iyidir. İnşallah hamilesindir. Allahım sana sağlık sıhhat versin inşallah.:CüvCüv:
selda canım hoş buldum bitanem.Şenizyok be tatlım geldi benim kırmızılar.yeni tarihimi eklersen sevinirim canım.13 mayıs inşş haziran'da hamiş olurum.duan için amin bitanem,RABBİM sanada sağlık, sıhhat,huzur,bol rızık vee boool boool bebişler nasip etsin evinden miss gibi bebiş kokusu eksik olmasın amiiinn..:Saruboceq:
canım başınız sağolsun.RABBİM sana ve ailene sabırlar versin.baba ve kardeş acısını çoook iyi bilirim canım benim:teselli:RABBİM başka acılar göstermesin:Saruboceq:merhaba arkadaşlar...hamile kalan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum..Allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip eder..inşallah bu ayda hamile kalamayan arkadaşlarımın inşallah önümüzdeki ay hamile haberlerini alırım.arkadaşlar uzun zaman oldu...çocuk işiyle uğraşırken hayatta çok önemli olan biricik babacığımı kaybettim...ani ölüm gizli kalp yüzünden...beklenmeyen bir şeydi...ama yüce rabbim alıyorda veriyorda..psikolojim çok bozuk inanın ...çocuğum olmuyor diye sıkılıyordum...alllahıma isyan mı ettim ne?keşke babam gitmeseydi..her şeye razıydım...cuma günü 40 ıncı günü ama ortalıkta salak gibi dolaşıyorum...psikolojimin bozukluğundan ara verdik...çocuk olayına sizleri daha fazla acımla sıkmayın...ama sizde çocuk olayından sıkılmayın...alın yazınızda varsa olur zaten Allah verir.ARKADAŞLAR HERSEY ALLAHIN ELİNDE...inanırmısınız geçen ay regl oldum...günümü bile hatırlamıyorum.bu ay regl olduğumda size haber veririm.beni mazur görünnn...şimdilik öpüyorum...hepinizi kendinize iyi bakın hayırlı ve güzel haberlerle inşallah...yeni gelen arkadaşlar sizde aramıza hoşgeldiniz...öpüyorum çok
vallada doğru söylüyon kıs, bizede sıra versin dimii ya..ah aahh bende sıfır beden olurdum ama nerdeee,hani gece 8,gündüz 9 derler ya aynen öyle,:roflol:yine 75 kiloyum yaamehtapgülü canım dayın köşeyi dönmüştür o halde..yevrüm bu ne hırstır yaw..ağzım açık okudum valla da..ve kıskandım yengeni yani..yumurta kaynıyor kadın:)))))deseydin "yenge sen biraz dur sıra bize de gelsin, dünya nüfusunun dengesini bozacaksın" diyeee:)))))))
canım yeğenlerini Allah bağışlasın şaka bi yana...yengenin incecik olmasını da ayrıca kutluyorum yani..bence .çalışmadan değil ooo..genetik genetik..valla çalışmadan olsaydı ben şu an sıfır bedendim:))))
seldam canım benim bu ara fazla giremiyorum kk ya..hasret kaldım yazmaya ve yazdıklarınızı okumaya inan..bu yoğunluk beni delirtecekk..derhal hamile kalıp doğum iznine kaçmalıyım:))) ama nerdeee...ben kaçsam kaçsam döltutmaz pavyonuna kaçarım geceleri..sahibinden hor kullanılmış bir hatun olarak orada da para etmem gaaali :))))) senin burun kurtarır olayı da benim çok çalışmam lazım çoooook:)yok kıs nirdee dayım köşe olsaydı,belki birazcık bizede faydası olurdu.onun aklı çocuk yapmaya yetiyo:roflol:
bn adet oldum oooffffff o kdr bekle bekle umutlann sonra.... 4.günümdü ya adettim geçeli bi uyandım sabah farkettim
bn napıcam artık bilmiorm güçlü olmaya çalışıorm ama gücüm kalmadı sanırım.isyan etmiorm kesnlkle ama bebeğini aldrmaya giden,cinsiyet ayrımı yapıp bebek beğenmiyen insanların bu kdr kolay bi şeklde bebeği oluyo bizm neden hemen olmuyo sabah hiç ağlamadığm kadar ağladm allahım o kdr zor ki çok ümitlenmştimm allahım hayrlısını versn yine rabbimin bi bildiği vardır diip geçmeye çalışıormsenağlamasenağlama
canımsenin kırmızılarda gelmiş.üzülme bitanem,biliyorum demesi kolay.RABBİMDEN sabır ve bebiş dilemekten başka çaremiz yokii:çok üzgünüm:belkide hayırlısı böyleymiş.inşallah hayırlısıyla, önümüzdeki ay verirsin hamiş haberini.öpüyorum seni bitanemŞeniz
sositosositoRana canım benim kırmızlar teşrif ettii.Yeni adet tarihim mayısı atlıyorum tatile gidicem..Mayıs sonu klomenimi içicem adet tarihimi 14 HAZİRAN yazarsın sositososito
canım inş.. tatilde hamiş kalırsın da sanada bizede süpriz olur...:CüvCüv:
listede yyine yokumm:1shok:
beni niye yazmıyosunuz listeye kızlar ya..ama bende anna olmak istiyorumbenneyaptımki:çok üzgünüm:
bn adet oldum oooffffff o kdr bekle bekle umutlann sonra.... 4.günümdü ya adettim geçeli bi uyandım sabah farkettim
bn napıcam artık bilmiorm güçlü olmaya çalışıorm ama gücüm kalmadı sanırım.isyan etmiorm kesnlkle ama bebeğini aldrmaya giden,cinsiyet ayrımı yapıp bebek beğenmiyen insanların bu kdr kolay bi şeklde bebeği oluyo bizm neden hemen olmuyo sabah hiç ağlamadığm kadar ağladm allahım o kdr zor ki çok ümitlenmştimm allahım hayrlısını versn yine rabbimin bi bildiği vardır diip geçmeye çalışıormsenağlamasenağlama
kızlar sabahleyin geldi kırmızılar yeni tarihim muhtemelen15 mayıs.
inşallah arkadaşım benimde muhtemelen adet günüm 3mayıs olarak yazabilirsiniz bu ay güzel haberleri duymamız dileğiyle
selda canım hoş buldum bitanem.Şenizyok be tatlım geldi benim kırmızılar.yeni tarihimi eklersen sevinirim canım.13 mayıs inşş haziran'da hamiş olurum.duan için amin bitanem,RABBıM sanada sağlık, sıhhat,huzur,bol rızık vee boool boool bebişler nasip etsin evinden miss gibi bebiş kokusu eksik olmasın amiiinn..:Saruboceq:
merhaba bayanlar.listeye eklenmişim sağolun.beklenen adet tarihim 5 mayıs.bunu da ekler misiniz?inşallah bu liste uğurlu gelir hepimize...
sositosositoRana canım benim kırmızlar teşrif ettii.Yeni adet tarihim mayısı atlıyorum tatile gidicem..Mayıs sonu klomenimi içicem adet tarihimi 14 HAZıRAN yazarsın sositososito
merhaba arkadaşlar adetimin bugün 2.günü önümüzdeki adet tarihim 16 mayıs eklerseniz sevinirim...öpüyorum sizleri
zaten adetını 10 gun gecmeden kese pek gorunmuyor dımı canım olese sen ADETIN GECTIKTEN SONRAKI 2 HAFTADA DR A GTTIN OLE DIMI 1 BUCUK AYLIK DIYORSUN YA
Canlarım herkese günaydın. Hayırlı günler, hayırlı haftalar inşallah. BALSURAT hayırlısı olsun güzelim. Bizler öylesine alıştık ki bu durumlara artık teselliye ihtiyaç duymuyoruz dimi? Canlarımız sağ olsun bebişlerimiz de olacak inşallahh....
26eser 26 hadi bakalım canım çok umutlandımsenin adına. İnşallh Allah yüzümüze güler sen de artık bebeğine sağlıkla kavuşursun.
Mehtap gülüm hayırlısı olsun. İnşallah bizim hamişliklerin eli kulağındadır.Yoksa vallahi çatlıcam artık.
cerotum. Pavyon gülüm. Hiç çıkanayacağız galiba pavyondan. Patroniçe yok iyice başıboş kaldı tabi. Olsaydı kendileri nar suyu için bunu yapın şunu yapın derdi de biraz daha iyi pazarlardı bizi. ama yok. Kimkime dumduma derler ya aynı o haldeyiz.
aşkkızı patlatmışsın kırmızıları yavrum. Biraz üzül ama üzüntüye fazla takılı kalma olur mu? bizim gebe kalamamamızdaki en büyük etken kendimiziz. Bunu unutma.
Balsurat tatilin inşallah güzel gider. Haziran açılışını da senle yapmış olduk. İnşallah son tarihimiz de haziran olur. Sonra doğum yapacağımız günü sayarız Allahın izniyle...
nostok umutsuzluğa kapılmadın değil mi arkadaşım. Öyle gibi geldi yazında. Hiç ihtimali olmayan bile hamile kalabiliyor artık. Bu işin aşılaması var ,tüpü var. Hiçç umut yok diyeceğimiz bir noktada değiliz hiçbirimiz. Sadece zamanlama bizim istediğimiz gibi olmuyor. O kadar..
umutlu 22 ve Karmen siz de benim gibi sabah kuşusunuz galiba. İkinize de özel selamlar günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?