26eser 26 hadi bakalım canım çok umutlandımsenin adına. İnşallh Allah yüzümüze güler sen de artık bebeğine sağlıkla kavuşursun.
Mehtap gülüm hayırlısı olsun. İnşallah bizim hamişliklerin eli kulağındadır.Yoksa vallahi çatlıcam artık.
cerotum. Pavyon gülüm. Hiç çıkanayacağız galiba pavyondan. Patroniçe yok iyice başıboş kaldı tabi. Olsaydı kendileri nar suyu için bunu yapın şunu yapın derdi de biraz daha iyi pazarlardı bizi. ama yok. Kimkime dumduma derler ya aynı o haldeyiz.
aşkkızı patlatmışsın kırmızıları yavrum. Biraz üzül ama üzüntüye fazla takılı kalma olur mu? bizim gebe kalamamamızdaki en büyük etken kendimiziz. Bunu unutma.
Balsurat tatilin inşallah güzel gider. Haziran açılışını da senle yapmış olduk. İnşallah son tarihimiz de haziran olur. Sonra doğum yapacağımız günü sayarız Allahın izniyle...
nostok umutsuzluğa kapılmadın değil mi arkadaşım. Öyle gibi geldi yazında. Hiç ihtimali olmayan bile hamile kalabiliyor artık. Bu işin aşılaması var ,tüpü var. Hiçç umut yok diyeceğimiz bir noktada değiliz hiçbirimiz. Sadece zamanlama bizim istediğimiz gibi olmuyor. O kadar..
umutlu 22 ve Karmen siz de benim gibi sabah kuşusunuz galiba. İkinize de özel selamlar günaydınlar
mehtap gülü şekerim gelmişsin hoşgelmişsin. Kız silik çizgiler iyidir. İnşallah hamilesindir. Allahım sana sağlık sıhhat versin inşallah.:CüvCüv:
selda canım hoş buldum bitanem.Şenizyok be tatlım geldi benim kırmızılar.yeni tarihimi eklersen sevinirim canım.13 mayıs inşş haziran'da hamiş olurum.duan için amin bitanem,RABBİM sanada sağlık, sıhhat,huzur,bol rızık vee boool boool bebişler nasip etsin evinden miss gibi bebiş kokusu eksik olmasın amiiinn..:Saruboceq:
canım başınız sağolsun.RABBİM sana ve ailene sabırlar versin.baba ve kardeş acısını çoook iyi bilirim canım benim:teselli:RABBİM başka acılar göstermesin:Saruboceq:
vallada doğru söylüyon kıs, bizede sıra versin dimii ya..ah aahh bende sıfır beden olurdum ama nerdeee,hani gece 8,gündüz 9 derler ya aynen öyle,:roflol:yine 75 kiloyum yaayok kıs nirdee dayım köşe olsaydı,belki birazcık bizede faydası olurdu.onun aklı çocuk yapmaya yetiyo:roflol:
canımsenin kırmızılarda gelmiş.üzülme bitanem,biliyorum demesi kolay.RABBİMDEN sabır ve bebiş dilemekten başka çaremiz yokii:çok üzgünüm:belkide hayırlısı böyleymiş.inşallah hayırlısıyla, önümüzdeki ay verirsin hamiş haberini.öpüyorum seni bitanemŞeniz
amiiin cnm allah hayrlısını versin bnde hep öyle dua ediyorm ama işte bilirsin geckncede insan kndini kaptırıyo garip bişiler oluyo yaa ama tabi 4. gün geldilerr olsn allah bize sağlık versn demi tatlımm gerisi zaten gelir:1rolleyes:
günaydın kızlar
dün yolda ilkokulu orta okulu birlikte okudugum arkadaşımla karşılaştık biz eşimle tam sqahile giriyorduk oda bankta oturmuş eşini bekliyormuş bakkalda dedi neyse nbr nasılsın faslından sonra ben manyak dedimki varmı bebek falan demezmi evet 5 aylık hamileyim hehhh dedim şiştinmi emel hn sor soruyu al boruyu oldu benim için valla kötülük yok içimde Allah analı babalı büyütsün ama bi acayip oluyor insan işte anlarsınız umarım beni sonra hemen ardaında o bana sordu sende varmı bi şey diye bende yok dedim ama derken halimi görseniz eşimde benim arkamda sonra yola devam ettik benim surat düştü tabikide bizimkide bana moral veriyor bende ona kızdım sen önce doktora git diye perşembe gidicem diyo sperm testi için ama bak görceksiniz gidemiycez hep beni kandırıyor
ufff ya çok uzattım kızlar dimi kafayı yedim ondan laelaelaelaelaesizinle konuşunca rahatlıyorum
günaydın kızlarrrr. bu hafta inş. hepimiz için güzel bir hafta olur.benim kırmızılara bugünü saymazsak 3 gün kaldı ne olur sanki gelmesede 23 nisanda bende çocuklar gibi mutlu olup bebişimi kutlasam çocuklar bayram kutlarken ne güzel olurdu hayırlısı umudumu yitirmrk istemiyorum fakat umudun sonu hüsran olunca insan umutlandığınada pişman oluyor.kırmızılar yolda gibi çünkü ne yapayım gelirse gelsin bu hafta moralimi bozmalarına izin vermiycem çünkü ANNEM gelecek inş.kızlar Annemle aramızda13 saatlik yol var,dağlar var en önemlisi hasret var ve bu hafta bitecek inş. beni ziyarete geliyor evlendiğimden beri bu 2. gelişi çok mutluyum.ALLAH bütün hasret çekenleri kavuştursun en yakın zamanda inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eşin test vermek istemiyomu cnm??? ama bebek istiyo heralde demi??
eee bazı şeler için oda uğraşıcak hep biz hep biz olurmu böle
hemde çok istiyor aşkkızı ama o çıkıcak sonuçtan korkuyor sanırım beni sinir ediyor ne bileyim valla herşeyi düşünüyor kendi aklınca çekiniyorda biraz nasıl vercem diye herelde bide beyfendiyle ugraşıyorum
sositosositoRana canım benim kırmızlar teşrif ettii.Yeni adet tarihim mayısı atlıyorum tatile gidicem..Mayıs sonu klomenimi içicem adet tarihimi 14 HAZİRAN yazarsın sositososito
26eser 26 hadi bakalım canım çok umutlandımsenin adına. İnşallh Allah yüzümüze güler sen de artık bebeğine sağlıkla kavuşursun.
Mehtap gülüm hayırlısı olsun. İnşallah bizim hamişliklerin eli kulağındadır.Yoksa vallahi çatlıcam artık.
cerotum. Pavyon gülüm. Hiç çıkanayacağız galiba pavyondan. Patroniçe yok iyice başıboş kaldı tabi. Olsaydı kendileri nar suyu için bunu yapın şunu yapın derdi de biraz daha iyi pazarlardı bizi. ama yok. Kimkime dumduma derler ya aynı o haldeyiz.
aşkkızı patlatmışsın kırmızıları yavrum. Biraz üzül ama üzüntüye fazla takılı kalma olur mu? bizim gebe kalamamamızdaki en büyük etken kendimiziz. Bunu unutma.
Balsurat tatilin inşallah güzel gider. Haziran açılışını da senle yapmış olduk. İnşallah son tarihimiz de haziran olur. Sonra doğum yapacağımız günü sayarız Allahın izniyle...
nostok umutsuzluğa kapılmadın değil mi arkadaşım. Öyle gibi geldi yazında. Hiç ihtimali olmayan bile hamile kalabiliyor artık. Bu işin aşılaması var ,tüpü var. Hiçç umut yok diyeceğimiz bir noktada değiliz hiçbirimiz. Sadece zamanlama bizim istediğimiz gibi olmuyor. O kadar..
umutlu 22 ve Karmen siz de benim gibi sabah kuşusunuz galiba. İkinize de özel selamlar günaydınlar
günaydın kızlarrrr. bu hafta inş. hepimiz için güzel bir hafta olur.benim kırmızılara bugünü saymazsak 3 gün kaldı ne olur sanki gelmesede 23 nisanda bende çocuklar gibi mutlu olup bebişimi kutlasam çocuklar bayram kutlarken ne güzel olurdu hayırlısı umudumu yitirmrk istemiyorum fakat umudun sonu hüsran olunca insan umutlandığınada pişman oluyor.kırmızılar yolda gibi çünkü ne yapayım gelirse gelsin bu hafta moralimi bozmalarına izin vermiycem çünkü ANNEM gelecek inş.kızlar Annemle aramızda13 saatlik yol var,dağlar var en önemlisi hasret var ve bu hafta bitecek inş. beni ziyarete geliyor evlendiğimden beri bu 2. gelişi çok mutluyum.ALLAH bütün hasret çekenleri kavuştursun en yakın zamanda inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
balım bende diğer topikte neden haziran ayı diye anlam verememiştim..tatil yarasın canım inşallah sana ve gelince hamiş ol hemennn.
seldam canım ne güzel yazmışsın tane tane herkese..ellerine sağlık..sahiden de kimkime dumduma değilmi halimiz..hayırlısı canım değil mi..
çok öpüyorum seniii..
gözün aydın canım
sağol canım nasıl gidiyor hamişlik inş. iyidir kızlar bu arada kandiliniz mubarek olsun Rabbim bu günde bize en kıymetlimizi yollamış Hz. MUHAMMED (S.A.V) NE MUTLU Kİ ONUN ÜMMETİ OLARAK DOĞDUK İNŞ. rABBİME VE ONA LAYIK OLARAKTA ÖLÜRÜZ.ALLAHIM BUGÜNÜN SUYU HÜRMETİNE PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE DUALARIMIZI VE TEVBELERİMİZİ KABUL ET BİZLERE EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR VER ONLARI KOKLAMAYI NASİP ET.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?