kız senin üzülmne suratını asmaya dayanamıyo heralde anladığm kadarıyla snde azcık belli et yada daha fazlasını yap bebek konusu açıldığnda baksana hemen vericem demiş testi sni öle görnce :1rolleyes:
inşallah becerebilrsn cnm bnmki dünden razı vermye ama işte daha vermedk vericez inş sorun çkmaz cnm yaa allah yardmcımz olsn
ben seldaya küstüm ben yokum beni sormamış
Ceretomm aminn inşallahh canımm.Dönüşte hamiş olarak görmek istiyorum seni ona göre bende arkandan gelicem :jeyyar:
kızlar beni de aranıza alın lütfen kaç kez yazdım ama kimse cvp yazmadı bende klomen kullandım adetin 10 gün gecikirse 10. günü gel dedi ama eğer adet olursam 4. günü gidicem yazılanları okuyorumda yumurta takibinden sözediliyo bana böyle bişey demedi dr.
KIZLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN....
esraie yavrum ben teselli yazısı yazdım. Çok şükür ki sen hamilesin ve inşallah sağlıkla evladını kucağına alacaksın. Aman dikkat et kendine. Yatman gerekse hiçbişey yapmadan yat. Sakın bana küseyim deme yoksa çok fena küserim haaa..kaydirigubbakcemile3
küsmeee, o döltutmayanlara hitap etmiş canım yaa...sen o guruptan değilsin diyee..
canım hazirana kadar hamiş olur muyum bilmem ama 10 kilo atmazsam -tatlicadiarzu- aha bööle olayımm e mii
Kız selda bu arkadaŞların hepsİ hamİŞ olup, sessİzce topİĞİmİzİ terketmİŞ olmasınlar sakın. Hadİ bakalım. İnŞalllah Öyledİr.
Cerotom sen bana ver o kiloları :jeyyar:küsmeee, o döltutmayanlara hitap etmiş canım yaa...sen o guruptan değilsin diyee..
canım hazirana kadar hamiş olur muyum bilmem ama 10 kilo atmazsam -tatlicadiarzu- aha bööle olayımm e mii
Kız selda bu arkadaŞların hepsİ hamİŞ olup, sessİzce topİĞİmİzİ terketmİŞ olmasınlar sakın. Hadİ bakalım. İnŞalllah Öyledİr.
Cerotom sen bana ver o kiloları :jeyyar:
hihoyyytİnşallahh öyledirr canımm
evet canım bugün kandil değilmiş efendimizin doğum günü bugün..kusura bakmayın bi yanlış anlaşılma olduya canım bugün kandil değilmiş senin gibi bende şaşırdım. ama tatlım beni sormamıştın bende alınayım bari dedim.amin canım darısı siz canlarımın başına
canım çok zayıfsan bende verebilirim doğum öncesi biraz inceleyimkaydirigubbakcemile3
nasılsın balım
evet canım bugün kandil değilmiş efendimizin doğum günü bugün..kusura bakmayın bi yanlış anlaşılma oldu
bu arada bu ne listesi orda mart ayı yazıyo..beni eklemişlerdi yokum yaawwCADIARZU
neyse siz nasıl isterseniz öyle olsun..:sm_confused:
:dance:Canım tabiki 2-3 kilo alabirim sendenkaydirigubbakcemile3 ..Sağolasın canım iyiyiim sen nasılsınnkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?