canım hoş geldina.s.inşallah RABBıM tez zamanda sanada,hayırlısıyla bebiş nasip eder,fazla bekletmez inşallah:Saruboceq:26eser.. hayırlı olsun inş kucagına alırsın ben aranıza yeni katıldım
nasıl gebe kaldın ne ilaç kullandın bende tedavi görüyorum
AYSıMA85 canım yazdıklarını okurken çok tuaf oldum ya. çok güzel anlatmişşin demek bebek gibi kokuyorsun öylemi ayyy
çok güzel olmalı.inş.o kokuyu bebişinden de 9 ay sonra alırsın ,
kendimi hayal ettim. bende böyle hiç ummadım bi anda hamiş oldumu öğrensem ne yapardım acaba ya....
Rabbim herkeze nasip etsin
günaydın herkese
sabahtan beri burda yazdıklarınızı okuyorum kafayı yiyicem beklemek çok zormuş 17 nisanda prgnyl iğne vuruldum burda iğneden sonra kasıklarda sancı olan arkadaşlar var bende hiçbişey olmadı ne sancı ne ağrı bu ne demek acaba
canım ben geçen yıl vurdurdum. ilk vurdurduğumda başladı ağrılar. ama olmadı. ağrı falan bahane olacaksa olur. şimdide yumurtlama takibi yapıyoruz. ikinci ayım. 2 3 gündür acayip ağrım var karnımda şiş. çatlatma iğnesi vurdurmadm ama. sadece klomen kullandım. şimdide duphaston kullanmaya başladım ama ağrılar ondan önce başladı
merhaba
benim doktorum yumurta takibi yapmaktan falan bahsetmedi 3 ay kullancaksın olmazsa rahim filmi çekcez dedi.bende pko varmış bide başka sorunun yok bebeğin olur demişti.
kızlar bende kist vardı soğan syu içtim gitmiş bugün doc geldim.doc dediki klomen kullanacaksın.5 gün kullan sabah akşam adetinin 2. günü başla bugün adetimin 1 günü yarın başlayacam ilaçı kullanmaya.bununla birlikte incir kürüne başlayacam inşlh.şimdi kızlar benim size sorum şu:25 nisan adet başladı,26 nisan klomene başlanılacak,30 nisan da hap bitecek.doc bana 11. gün gel dedi yani yumurta takibi yapacakmiş.yani benim doktora gitme günüm 11.günün 6 mayıs mı olmuş oluyor?iyice kafam karişti valla.bi bilgi verin kızlar.
slm arkadaşlar.bugün bende ilk çatlama iğnemi oldum.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasib etsin
mavişim canım.geçtimi lekelenmen?sabır tatlım sabır.ben kendi adıma iyiyim canım.nazan ve sevil uzun zamandır gelmiyorlar tatlım.inşallah sağlıkları iyidir.öpüyorum canım Şenizkendine ve yeğenime iyi bak..slm kızlar uzun zmandır giremedim kah evde yatıyordum kah işe geliyordum pek iyi degildim biraz lekelenmem bulantı ve kusmalarım oldu rapor aldım iki kere evde yattım...ilk aylarım sıkıntılı geçiyor bunada şükür...sizler nasılsınız varmı yeni hamişler gözüm yemez en sonki bıraktıgım sayfayı bulmayı...bayadır giremiyorum çünkü...nazan flan gelmiyormu hala en son bıraktıgımda girmiyordu hatta sevilde.. emell cerot selda rana mehtap gülü aşk kızı bal surat ee nasılsınız bakalım ayy unuttuklarım olabilir malum hafızada bayagı zayıfladı...neyse herkese iiyi tatiller..
hayırlı olsun tatlım.inşallah bebişin bu ay gelir.duan için içten bi amiiinn..:Saruboceq:slm arkadaşlar.bugün bende ilk çatlama iğnemi oldum.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasib etsin
slm kızlar uzun zmandır giremedim kah evde yatıyordum kah işe geliyordum pek iyi degildim biraz lekelenmem bulantı ve kusmalarım oldu rapor aldım iki kere evde yattım...ilk aylarım sıkıntılı geçiyor bunada şükür...sizler nasılsınız varmı yeni hamişler gözüm yemez en sonki bıraktıgım sayfayı bulmayı...bayadır giremiyorum çünkü...nazan flan gelmiyormu hala en son bıraktıgımda girmiyordu hatta sevilde.. emell cerot selda rana mehtap gülü aşk kızı bal surat ee nasılsınız bakalım ayy unuttuklarım olabilir malum hafızada bayagı zayıfladı...neyse herkese iiyi tatiller..
slm kızlar uzun zmandır giremedim kah evde yatıyordum kah işe geliyordum pek iyi degildim biraz lekelenmem bulantı ve kusmalarım oldu rapor aldım iki kere evde yattım...ilk aylarım sıkıntılı geçiyor bunada şükür...sizler nasılsınız varmı yeni hamişler gözüm yemez en sonki bıraktıgım sayfayı bulmayı...bayadır giremiyorum çünkü...nazan flan gelmiyormu hala en son bıraktıgımda girmiyordu hatta sevilde.. emell cerot selda rana mehtap gülü aşk kızı bal surat ee nasılsınız bakalım ayy unuttuklarım olabilir malum hafızada bayagı zayıfladı...neyse herkese iiyi tatiller..
saol canım ıyı dıleklerın ıcın darısı tum ısteyenlerın basınacanımm çook sevindimmaşallah .RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
canım duan için içten bi amiiin.RABBİM tez zamanda isteyen, bütün arkadaşlarıma,hayırlısıyla nasip etsin canım ..
gözünaydın tatlım.hayırlısıyla kalp atışlarınıda duymak nasip olur inşş..
canımm tebrik ederim,RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.maşallahdarısı hepimizin başınaaa:Saruboceq::Saruboceq:
tatlım tebrik ederim maşallahRABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş. çoook seviniyorum topiğimiz hamişlerle dolup taşsın,inşallah hepimize çift çizgiyi tez zamanda görmeyi nasip etsin YÜCE RABBİM.:Saruboceq::Saruboceq:
eee kıslar nasılsınız.yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz.a.s.inşş hepimiz hayırlısıyla buradan hamişiiiz diye haykıracağız..esengül canım rahim filminin temiz çıkmasına sevindim.inşş mayıs ayında güzel haberi verirsin,hepinizi çoook öpüyorum kıslar..:1hug:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?