Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

26eser.. hayırlı olsun inş kucagına alırsın ben aranıza yeni katıldım
nasıl gebe kaldın ne ilaç kullandın bende tedavi görüyorum
canım hoş geldina.s.inşallah RABBıM tez zamanda sanada,hayırlısıyla bebiş nasip eder,fazla bekletmez inşallah:Saruboceq:

amin canım.RABBıM fazla bekletmeden hayalin gerçek olur inşallah:Saruboceq: tatlım..

maksimen çok teşekkür ederim canımm.İyi dileklerini okuyunca çok duygulandım tüm kalbimle hepinize dua ediyorum inşallah en kısa zamanda hiç beklemediğiniz anlarda hamile kalırsınız.Ama kızlar gerçekten şunu anladım kafaya takınca olmuyor.Ben de geçen yaz 3 ay kadar çocuk çalışmasında bulundum ben hemen ilk ay tutar sandım olmadı olmayınca yıkıldım korktum bişeyim mi var aceba dedim sonraki 2 ay da olmayınca çok üzüldüm o kadar üzüldüm ki adet olmamaya başladım doktora gittim.Doktor pko var dedi.Şok oldum çünkü adetlerim çok düzenlidir üstelik tahlillerim de temiz çıkmıştı.O anda bunların hepsini kendimin yaptığına karar verdim ve hazır hissedene kadar korunmaya karar verdim.Bu şubatta da ablamın arkadaşına göründüm o doktordan havva abladan Allah razı olsun senin hiç bişeyin yok dedi.pko falan değilsin dedi.Hem öyle bile olsan pkoluların%85i kendiliğinden hamile kalır %15i tedavi gerektirebilir dedi nasıl rahatladım.O ay bi delilik edip gonaphene içtim ablam duysa öldürür beni çünkü doktor kontrolü olmadan kullanmak çok riskli neyse ben o ay hamile kaldım ama hemen bebeğimi kaybettim yani martın 19uydu bebeğimi kaybettiğim tarih sonrası da işte belli bunu sizlere hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmamanız için yazdım.Sürekli kafamızda bebek olursa olmuyor.O yüzden anlattım ben hala inanamıyorum ve de çok korkuyorum lütfen bana dua edin kızlar bu bebeğimi rabbim bana bağışlasın.

podmena traffica test canım lütfen öyle şeyler düşünme bebeğinin nasibi ne zamansa o zaman sana merhaba diyecek.Rabbimden ümidini kesme.Rabbim inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürür tüm dileklerin kabul olur.

günaydın herkese

sabahtan beri burda yazdıklarınızı okuyorum kafayı yiyicem beklemek çok zormuş 17 nisanda prgnyl iğne vuruldum burda iğneden sonra kasıklarda sancı olan arkadaşlar var bende hiçbişey olmadı ne sancı ne ağrı bu ne demek acaba

canım ben geçen yıl vurdurdum. ilk vurdurduğumda başladı ağrılar. ama olmadı. ağrı falan bahane olacaksa olur. şimdide yumurtlama takibi yapıyoruz. ikinci ayım. 2 3 gündür acayip ağrım var karnımda şiş. çatlatma iğnesi vurdurmadm ama. sadece klomen kullandım. şimdide duphaston kullanmaya başladım ama ağrılar ondan önce başladı

merhaba
benim doktorum yumurta takibi yapmaktan falan bahsetmedi 3 ay kullancaksın olmazsa rahim filmi çekcez dedi.bende pko varmış bide başka sorunun yok bebeğin olur demişti.

slm kızlar uzun zmandır giremedim kah evde yatıyordum kah işe geliyordum pek iyi degildim biraz lekelenmem bulantı ve kusmalarım oldu rapor aldım iki kere evde yattım...ilk aylarım sıkıntılı geçiyor bunada şükür...sizler nasılsınız varmı yeni hamişler gözüm yemez en sonki bıraktıgım sayfayı bulmayı...bayadır giremiyorum çünkü...nazan flan gelmiyormu hala en son bıraktıgımda girmiyordu hatta sevilde.. emell cerot selda rana mehtap gülü aşk kızı bal surat ee nasılsınız bakalım ayy unuttuklarım olabilir malum hafızada bayagı zayıfladı...neyse herkese iiyi tatiller..

merhaba
benim doktorum yumurta takibi yapmaktan falan bahsetmedi 3 ay kullancaksın olmazsa rahim filmi çekcez dedi.bende pko varmış bide başka sorunun yok bebeğin olur demişti.

canım çağırması lazımdı seni. adetinin 11. günü gideceksin doktor yumurtlama varmı bakacak. varsa sana büyüklüğüne göre ilişki günü verecek. sonra 16 . günü tekrar bakacak çatlama olmuşmu diye

slm arkadaşlar.bugün bende ilk çatlama iğnemi oldum.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasib etsin

kızlar bende kist vardı soğan syu içtim gitmiş bugün doc geldim.doc dediki klomen kullanacaksın.5 gün kullan sabah akşam adetinin 2. günü başla bugün adetimin 1 günü yarın başlayacam ilaçı kullanmaya.bununla birlikte incir kürüne başlayacam inşlh.şimdi kızlar benim size sorum şu:25 nisan adet başladı,26 nisan klomene başlanılacak,30 nisan da hap bitecek.doc bana 11. gün gel dedi yani yumurta takibi yapacakmiş.yani benim doktora gitme günüm 11.günün 6 mayıs mı olmuş oluyor?iyice kafam karişti valla.bi bilgi verin kızlar.

evet canım 11. günün 6 mayıs. yani adetin 11. günü dmek istiyor.

offf kızlar yaaa adetim biteli 9 gün oldu ama hala göğüslerim ağrıyor geceleri ağrıdan uyanıyorum dokunamıyorum hayatımda ilk defa böyle bişey oldu anlamıyorum sanki tekrar adet olacakmışım gibi ama ağrı daha şiddetli:1no2:

mavişim canım.geçtimi lekelenmen?sabır tatlım sabır.ben kendi adıma iyiyim canım.nazan ve sevil uzun zamandır gelmiyorlar tatlım.inşallah sağlıkları iyidir.öpüyorum canım Şenizkendine ve yeğenime iyi bak..
slm arkadaşlar.bugün bende ilk çatlama iğnemi oldum.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasib etsin
hayırlı olsun tatlım.inşallah bebişin bu ay gelir.duan için içten bi amiiinn..:Saruboceq:

mrbb cnmm nasılsn bakalım şimdi?? iyisndrr sen iyi yerimseniben... valla bnde işte klomene başladım tekrar bu ay bittii pztrsi dr.a gidiorm allahın iznyle bakalım öylce devam edicez işte tatlımm Şeniz

:1hug:Canım benim allahın izniyle ilk aylarr geçicekk ve hamişliğinn rahat birşekildee geçicekkk inşallahh...Allaha emanet ol bebeğinle canım kendine iyii bak.özlemişim seni:1rolleyes:Bende bu hafta ailemin yanına gidiyorum bursaya 1 ay kalıcam iyice bir güzel tatil yapıcam kafayı toparlayım ..Bu arada 4.ay klomende tutmadı :roflol:bu ay ara vericez.Mayıs ayında klomenime tekrar başlıcam 5.aya bakalım foslarmı toslarmı ne olur allah bilir:roflol:Öpüyorum canım allaha emanett oll belkii görüşemiyizz çok özlücemm sizleri:a015:Şeniz

saol canım ıyı dıleklerın ıcın darısı tum ısteyenlerın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…