26eser.. hayırlı olsun inş kucagına alırsın ben aranıza yeni katıldım
nasıl gebe kaldın ne ilaç kullandın bende tedavi görüyorum
slm kızlar uzun zmandır giremedim kah evde yatıyordum kah işe geliyordum pek iyi degildim biraz lekelenmem bulantı ve kusmalarım oldu rapor aldım iki kere evde yattım...ilk aylarım sıkıntılı geçiyor bunada şükür...sizler nasılsınız varmı yeni hamişler gözüm yemez en sonki bıraktıgım sayfayı bulmayı...bayadır giremiyorum çünkü...nazan flan gelmiyormu hala en son bıraktıgımda girmiyordu hatta sevilde.. emell cerot selda rana mehtap gülü aşk kızı bal surat ee nasılsınız bakalım ayy unuttuklarım olabilir malum hafızada bayagı zayıfladı...neyse herkese iiyi tatiller..
podmena traffica test lar rabbime şükürler olsunnn ben hamileyimmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına
slm kızlar topigegirmeyeli cok uzunzamanoldu.bu sene tayıncı oldugumuz ıcın ev toplama falan fıian isderken fazla vakıt bulamıyorum.bugun sabah taest yapdım hayatımda ılkdefa silikte olsa cift cızgıyı gördüm.alalhım sana bınlerce ve :Saruboceq:sonsuz şükürler olsun
canım aç tok farketmez........................bende 1 senedir çocuk istiyordum bir ay klomen kullandım ve hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...çok mutluyum allah tüm isteyenlere versin ........
canım aç tok farketmez........................bende 1 senedir çocuk istiyordum bir ay klomen kullandım ve hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...çok mutluyum allah tüm isteyenlere versin ........
kızlar bi sorum olcak bende pkoyum adetim bazen 48 bazen 38 son adetim 60.gün oldu doktora gittim bu ay ilk defa klomen kullandım..Klomenle adetiniz genelde kaçıncı gün geliyor? ben şimdi ne kadar beklemeliyim? 14.gün bi tane yumurta atmışım doktorun sölemesi şimdi 28gündenmi hesaplamalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?