Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar dört gün gecikmeyle adet oldum lekenme başlamıştı bu ay klomen kullanmıştım sanırım yine verir yazarım size elif darısı başımıza hayırlısıyla kucağına alırsın inşalllah

canım benim hoşgeldin hepsi geçicek sen vakit buldukca dinlen kendine ve bebişine
dikkat et arada fırsat buldukca burayada gir bizi merak ettirme kendinden haberler ver Şeniz

canım aç tok farketmez........................bende 1 senedir çocuk istiyordum bir ay klomen kullandım ve hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...çok mutluyum allah tüm isteyenlere versin ........

tebrikler ilk ayda süper maşşallah Allah saglıklı dogmasını nasip etsin

seldacım merhaba canım bizim halimiz ne olcak hala tık yok ben çok yoruldum artık her ay çabalar fooss diye iniyor

günaydın kızlar nasılsınız seldacım benim c.tesi günü lekelenmem geldi ama daha sonra durdu anırım yerleşme kanamasıydı daha adet olmadım ikl hamişliğimde de böyle olmuştu yarın test yapacam haber veririm sizlere

canımmm çok sağol Ranacığım.. Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah...çok öpüyorum seni...

mavidenizcim canım epeydir bende giremiyorum adamakıllı nete..bitanemm nazlı geldiler, nazlı doğacaklar dimi..İnşallah atlatırsın canım bu dönemi de, 3 ay dolunca yavaş yavaş gider derler..sık dişini canım..ontrollerini ihmal etme yeter..çok öptümm

26eser26, kelebekafyon, aysima ve elifciğim hepinizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum..epeydir giremiyorum nete ama tek tek okuyorum yazılanları..ne kadar güzel peşpeşe okudum ve motive oldum inanın..inşallah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim sizlere..bize de dua edin lütfeeeeeen...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisHerkeze hayırlı günlerr.İnşallahhh bol hamişli bir hafta olurrr.hihoyyythihoyyyt

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

27 NıSAN 2009 ıTıBARıYLE LıSTEMıZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE ıLE HAMıŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YıĞıDO17:::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :hooray:
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
25.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
26.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
28.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
29.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
30.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
31.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
33.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
36.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
40.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
41.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
42.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
46.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
47.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN(+evicap eşi kullandı):hooray:
48.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
49.beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: iLAÇSIZ
50.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
51.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
52.hazann:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
53.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
54.kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
55.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

NıSAN AYI LıSTESı

asli_ist:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 NiSAN ????????
leblebişekeri:::::::::::::::::::::::::::::::::16 NıSAN ????????
SWEETBABY17:::::::::::::::::::::::::::17 NiSAN ????????
nix:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 NıSAN ????????
ebraar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NıSAN ????????
Ceylan (Kutahya)::::::::::::::::::::::::::22 NiSAN ????????
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NıSAN ????????
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NıSAN ???????
umutsuzz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 NıSAN
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NıSAN
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 NiSAN

MAYIS AYI LıSTESı

merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYIS
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYIS (SEROPHENE)
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
ylmzhatice::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
benay_cinar::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYIS
S&U:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYIS
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYIS
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYIS
nayi26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYIS
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYIS
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYIS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MAYIS
maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 MAYIS
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYIS
lotusan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 MAYIS
aymuel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 MAYIS
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYIS
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYIS
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYIS
nilufer_3457::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYIS
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 MAYIS
nergis55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 MAYIS (SEROPHENE)
gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYIS
loveli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::27 MAYIS

HAZiRAN AYI LıSTESı

Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 HAZiRAN

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakim bu gün. kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum

balsurat iyi dileklerine benden de kocaman bir amiiiinnn:Saruboceq:

cerotcum gelmiş hoşgelmiş. Bi daha kaybolma böyle anacım. ınsan arıyor valla..

loveli:teselli: hayırlısı olsun arkadaşım senin için.. listede adını değiştirdim.

emellcim sabır ve umut deposu olan ben bile artık sabredemez oldum. Çok zor birşey bu. 3 yıl çocuk yapmıcam diye dolaştığım o günlere yanıyorum. Hastalanmayı bekliyorum ki iğne tedavisine başlayacağım. Hoş onun faydası olacak mı yoksa zaman kaybı mı bilmiyorum. Hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok canım. Listeye bakıp ohhh diyorum. Çünkü ben topiğe yazmaya başladığımda hamiş sayısının 2 katı bekleyen vardı. Şimdi bekleyenler azaldı hamişler çoğaldı. Umarım daha da çoğalır da aradan bizler de çıkıveririrz Allahın izniyle...

zeytincim inşallah güzel haberler verirsin bize. ınan çok ihtiyacımız var. sen de topikte eskilerdensin . Tam karamsarlığa kapıldığımız yerde bize umut oluverirsin inşallah.

kızlar bu ay günde 3 tane klomen aldım sanırım bende görme bozukluğu yaptı iki gündürde gözüm seğiriyor hayırdır inşallah.yarın doktora gidicem inşallah değmiştir.bu ay yumoşların büyüdüğünü daha fazla hissettim.

ay inş. kızlar eğer hamişsem bu ay doğru düzgün takip etmedim yumoşları ne zaman canım istedi o zaman yaptım kızlar yarın test yapacam inş. güzel haber veririm canlarım hala ne leke var ne bişe allah hayırlısını versin takmayın kafanıza canşarım rahat olun ben ialçta kellenmadım bu ay dr. gitmedim bakalım sonuç ne olacak

Canım evet yan etkilerinde yazıyor zatenn merak etme .İlacın etkisi 1 haft sonra geçiyorr normale dönüyorsun..İnşallahh güzelce yumoşlarınn kaliteli olmuşturr .Allaha emanet ol :Saruboceq:

Kızlar Merhaba!! Uzun zamandır giremiyordum nete bir sürü hamişimiz olmuş hepsini tebrik ediyorum Allah hepsine bolbol sağlık versin

Arkadaşlar ben yine adet oldum yine moralim bozuldu yani, yarın gidicem doktora .. Doktorum ve çevremdeki herkes kafama takmamamı söylüyo ama bu işin nasıl olacağını söyleyemiyor maalesef, yine ağladım ama şimdi daha iyiyim inşallah önümüzdeki ay yüzüm güler tabiki benimle birlikte burdaki tüm arkadaşların.. ınşallah:Saruboceq:
Sigarayıda bırakmıştım oysa ki ... zor oldu ama başardım, darısı bırakamayanların başına..Neyse listeyi hazırlayan arkadaşlar yeni adet tarihim 26 mayıs yeniden eklerseniz sevinirim.. Herkese iyi haftalar...

oy oy oyyy....cerot senin estetikli burnundan yesün emiiiiiiii:))
yevrüm ekmek parası..gece pavyondan kazandığım yetmiyor, ek iş yapıyorum özel bir şirkette...:roflol::roflol: ay seldacım biri ilk kez okusa şu yazdıklarımızı valla da gerçekten pavyonda sanacak:)))))
sahi nazan nerelerde yaw..görüşüyorsan benim yerime ısır kulağını:)) özlemiş seni dee...sevilcim zaten girmiyor artık...haklı da ne yapsın dimi...

KELEBEKAFYON VE ELıF85 tebrikler canım inş.kucağinizada alırsınız.
rabbim kolay doğum nasip etsin.çok sevindim

kızlar ben bu ay birsürü şey denicem valla.bi yandan ada çayı bi yandan ballı tarçınlı çörekotu
bunlar yumoşları geliştiriyormuş..incir falan ne bulursam yiyorumcokacimcoook
yeterki bebişim gelsin:ecrin_bebek:ha unutmadan sorayım klomen regliyi gününü azaltıyormu.
benim normalde 8,9gün sürerdü ama bukez 6.gün bitti çok şaşirdim ilk böle kısa oldu

inş.hamişsindir şekerim yaaaaa:Saruboceq:.yarın mutlu habere beraberce seviniriz
ama eğer yoksa çok üzülme tmmıçalişmalara dvm:lepi::lepi:

Canlarım hepinize selamlar. Neredeyse bir hafta oldu KK ya girmeyeli. Vallahi özlemişim sizleri. Öncelikle 26eser26-kelebekafyon1-aysima_85 ve elif83 hepinizi teker teker tebrik ediyorum. Maşallahhhh... Allah güzel hamilelikler, kolay doğumlar ardın da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşaalllaahh...:Saruboceq: AŞKKIZI seni de tebrik ediyorum sigarayı bıraktığın için:1hug:
Kızlar benim adet tarihim dündü ama hala teşrif etmedi. Geçen ay da 38 günde adet olmuştum zaten. Kasıklarım acayip sancıyor ve çok rahatsız ediyor. Allah hepimize ve herkese tez zamanda muradını versin inşallah...

Cerotum nazan ve sevili gözüm hep arıyor. Özel mesajlar yazdım yine de tık yok. Umarım iyidirler.

Pavyon konusuna da bkz vermek lazım. Gerçekten dumura uğrayabilir ilk okuyan. Şimdi geçmişi aramayayım bi dipnot vereyim Azıcık geyik olsun hem

pavyon: ilaç iğne doktor müptelası olmuş, yaşı 30 ve üzeri olan, aşılama iğneleme(böyle bişey yok haaa) vs yaptırmış ama sonuç foss olmuş azıcık çatlak ama hala umutlu, acılı şarkılar ya da oynak şarkılar eşliğinde kah gülen kah ağlayan ama maalesef döltutmayan hatunlardan oluşan topluluktur. Patroniçe nazan orbaydır. kendisi pavyon fikrinin mimarı ve kurucusudur. Lakin bizim gibi müdavimleri boş bırakmıştır son günlerde. Vesileyle kendisine selam eder bir an evvel iyi haberini almayı umarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…