slm kızlar uzun zmandır giremedim kah evde yatıyordum kah işe geliyordum pek iyi degildim biraz lekelenmem bulantı ve kusmalarım oldu rapor aldım iki kere evde yattım...ilk aylarım sıkıntılı geçiyor bunada şükür...sizler nasılsınız varmı yeni hamişler gözüm yemez en sonki bıraktıgım sayfayı bulmayı...bayadır giremiyorum çünkü...nazan flan gelmiyormu hala en son bıraktıgımda girmiyordu hatta sevilde.. emell cerot selda rana mehtap gülü aşk kızı bal surat ee nasılsınız bakalım ayy unuttuklarım olabilir malum hafızada bayagı zayıfladı...neyse herkese iiyi tatiller..
canım aç tok farketmez........................bende 1 senedir çocuk istiyordum bir ay klomen kullandım ve hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...çok mutluyum allah tüm isteyenlere versin ........
a.s ceylancim saglik olsun be canim insallah birdaha o ilaclari kullanmana gerek kalmaz yumosunun gelismedigine bakma bellimi olur son andada gelisebilir Guzel Allahimin ne zaman surpriz yapacagi hic belli olmaz sen yine calismayi elden birakma haydi bakalim sana bol sanslar diliyorum..
eser arkadasim gec oldu biraz ama senide coook tebrik ediyorum :teytey: insallah yavrunu saglicakla kucagina alirsindarisi tum bebek isteyenlerin basina ins. :Saruboceq:
selda. nazan, balsurat, cerot, mehtap gulu, umutlu, askkizi, emel, ebrunisa, esemos, merseray, nostok, bihter canlarim sizlerden en kisa zamanda mujdeli haberleri bekliyorum aklima hep eskilerden kalan arkadaslarin isimleri geldi, yeni arkadaslarda dahil insallah en kisa zamanda teker teker bebislerinize kavusmaniz dilegiyle...
slm kızlar uzun zmandır giremedim kah evde yatıyordum kah işe geliyordum pek iyi degildim biraz lekelenmem bulantı ve kusmalarım oldu rapor aldım iki kere evde yattım...ilk aylarım sıkıntılı geçiyor bunada şükür...sizler nasılsınız varmı yeni hamişler gözüm yemez en sonki bıraktıgım sayfayı bulmayı...bayadır giremiyorum çünkü...nazan flan gelmiyormu hala en son bıraktıgımda girmiyordu hatta sevilde.. emell cerot selda rana mehtap gülü aşk kızı bal surat ee nasılsınız bakalım ayy unuttuklarım olabilir malum hafızada bayagı zayıfladı...neyse herkese iiyi tatiller..
kızlar bu ay günde 3 tane klomen aldım sanırım bende görme bozukluğu yaptı iki gündürde gözüm seğiriyor hayırdır inşallah.yarın doktora gidicem inşallah değmiştir.bu ay yumoşların büyüdüğünü daha fazla hissettim.
balsurat iyi dileklerine benden de kocaman bir amiiiinnn:Saruboceq:
cerotcum gelmiş hoşgelmiş. Bi daha kaybolma böyle anacım. ınsan arıyor valla..
loveli:teselli: hayırlısı olsun arkadaşım senin için.. listede adını değiştirdim.
emellcim sabır ve umut deposu olan ben bile artık sabredemez oldum. Çok zor birşey bu. 3 yıl çocuk yapmıcam diye dolaştığım o günlere yanıyorum. Hastalanmayı bekliyorum ki iğne tedavisine başlayacağım. Hoş onun faydası olacak mı yoksa zaman kaybı mı bilmiyorum. Hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok canım. Listeye bakıp ohhh diyorum. Çünkü ben topiğe yazmaya başladığımda hamiş sayısının 2 katı bekleyen vardı. Şimdi bekleyenler azaldı hamişler çoğaldı. Umarım daha da çoğalır da aradan bizler de çıkıveririrz Allahın izniyle...
zeytincim inşallah güzel haberler verirsin bize. ınan çok ihtiyacımız var. sen de topikte eskilerdensin . Tam karamsarlığa kapıldığımız yerde bize umut oluverirsin inşallah.
ay inş. kızlar eğer hamişsem bu ay doğru düzgün takip etmedim yumoşları ne zaman canım istedi o zaman yaptım kızlar yarın test yapacam inş. güzel haber veririm canlarım hala ne leke var ne bişe allah hayırlısını versin takmayın kafanıza canşarım rahat olun ben ialçta kellenmadım bu ay dr. gitmedim bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?