evet canım 3-4 gün perhiz diyorlar.. Çok şükür ya. Ne nazlı kocan varmış. Biz her ay iğnesini ilacını usg sini çekelim beyefendiler kırım kırım kırılsınlar. Yok öyle şey...:mymeka:Gerçi benimki paşa paşa 2 kere verdi. Gıkı çıkmadı adamcağızın. Tabi benim kocam istisna. Yoksa erkekler hakikaten kaçıyorlar bu işten. kaydirigubbakcemileseldam canım sanada günaydın biraz geç oldu ama anca yazabildim işlerden başımı kaldıramıyorumki
canım bende döl tutmayan pavyona girmek istiyorum artık hiç böyle bir talebim olmamıştı ama eskidim benide al nazancım dimi ama selda
bide bi sorum olacak benim koca çarşamba günü testyaptırcak sonunda perhiz olayı varya
en son cumartesi çalışalım sonra 3 gün ara 4. gün doktora dimi seldacım
göya bugün gitcektik ama gine gidemedik çarşamba kesin gidicekmişiz öyle dedi
canım yumurtlama dönemlerinde lekelenme yaşayanlar olabiliyor. ama sen bu şikayetleri bir de doktoruna sor. Ne olur ne olmaz.:1no2:kızlarrr bana acil yardımmm.... ya ben bu ay neler oluyo anlamıyorum.. nisan 16 da kırmızıları gördüm 3 gün sürdü bitti. ama göğüslerimdeki sancı hiç gitmedi 3 gündür benden leke gelmeye başladı önce tekrar adet oluyorum sandım ama sadece leke geliyo 3 gün oldu kafayı yicem yumurtlama günlerim ondanmı yumurtlama günlerinde böyle olurmu 3 gün leke gelirmi ben ilk defa böyle bişi yaşıyorum anlamadımbenneyaptımkisenağlama
evet canım 3-4 gün perhiz diyorlar.. Çok şükür ya. Ne nazlı kocan varmış. Biz her ay iğnesini ilacını usg sini çekelim beyefendiler kırım kırım kırılsınlar. Yok öyle şey...:mymeka:Gerçi benimki paşa paşa 2 kere verdi. Gıkı çıkmadı adamcağızın. Tabi benim kocam istisna. Yoksa erkekler hakikaten kaçıyorlar bu işten. kaydirigubbakcemile
Pavyona gelince...ben isterim ki düşmeyesin ama kaderin bu galiba güzelim. patroniçe nazan hemen sana iş bulur. Ama pavyondan çıkmak çoooookk zor ona göre. Bak görüyorsun halimizi.-tatlicadiarzu-
herkese merhaba arkadaşlar
selda listeye baktımda dahiliye hamişler listesinde eşide bi ilaç kullanmış dikkatimi çekti o ilaç ne şekerim ne işe yarıyor yani sen biliyorsundur bi anlatsan şeker bana yaaa
canımcım evicap e vitamini hapı dr bizim kocayada verdi içiyor her gün sperm sayısını arttırmak için devlet karşılamıyo onu zten ucuz bişi 6 7 tl civarında oyy bi görseniz bi tuhaf şeker gibiiii sarıı:dance:
canım saol cevapladıgın için bende alsam içirsemmi kocama ii gelir belki ayyy ne yapsam acabakafamçokkarıştı
canım yumurtlama dönemlerinde lekelenme yaşayanlar olabiliyor. ama sen bu şikayetleri bir de doktoruna sor. Ne olur ne olmaz.
selda listeye baktımda dahiliye hamişler listesinde eşide bi ilaç kullanmış dikkatimi çekti o ilaç ne şekerim ne işe yarıyor yani sen biliyorsundur bi anlatsan şeker bana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?