Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

meraba arkadaşlar. uzun zmandır yazmıyordum. yeni hamişleirmizi tebrik ediyorum. bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah.

esemos canım bak bu tür tedavi alanlarda yani klomen vs. hormon ilacı alanlarda böyle şeyler olabiliyor. ilk kullandığımda bende de akıntı olmuştu. canını sıkma. eminim önemli bir şey çıkmayacaktır. geçmiş olsun.

beni soracak olursanız bilenler vardır klomenden dolayı kistim oluşmuştu. geçen ay tedaviye ara vermiştim. iyi haber kistim erimiş. klomene devam. kötü haber eşimin spem hızında sorun çıktı. benimki yetmiyomuş gibi bide bu çıktı. sonuç aşılama yapılcak.

öptüm hepinizi.delikafadulden

kızlar nasılsınız ben geldim nasıl gidiyor yeni hamiş haberi varmı? inşallah hepinizden güzel haberler alıcam

canım ilk defa olduğu için telaş yaptım düşünsene 10 gün arayla kırmızıları gördüm bebiş derken sağlığımmı bozuldu diye korktum artık herşeyin hayırlısı diyorum... aşılaman inş. tutar çifter çifter bebişlerin olsun inşşşş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:Saruboceq:
hihoyyytSelam herkeze hayırlı günler diliyorumm..CUMANIZ mübarek olsun inşallahh.Bursadayım :) neti açtırmış babam buralardayım arada hihoyyyt

ooo canım ya özletme kendini gel arada böyle... dün akşam biraz hüzünlenmiştim bebiş için dua ediyordum bebişim en hayırlı zamanda olsun diye birden sen ve rana abla geldi aklıma üçümüzede bol bol dua ettim inş. hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

Canım benım allah razı olsun senden.rabbim dualarını kabul etsin inşallahh.AdINI Söylede bana şimdi hemen bırazdan namaz kılıcam sanda dua edeyımm :Saruboceq::Saruboceq:

:çok üzgünüm:senağlamaalkisalkisalkisalkisalkisalkisBenide bu yazın duygulandırdıgı için özel msj attım sana

hihoyyytAldım şimdi çıkıyorum canım duamızı edem :)allaha emanet ol:Saruboceq:

saol canım benim bende çıkıyorum arkadaşlarım gelecek birazdan malum benim kocada şehir dışında yanlız takılıyorum birkaç gündür... kız kıza laflayacaz... kendine iii bak byya.s.

a.s canim dusunup dualarina ortak etmissin bizleri Allah senden razi olsun bende dua edecegim senin icin.. insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz guzel Allahim hepimizin gonlune gore versin.. :Saruboceq: :Saruboceq:

herkese günaydın arkadaşlar bu ay o kadar az girdimki siteye, kafamı dağıtmak için bana bebek düşündürecek herşeyden uzak durmaya çalıştım (tabi arada bir kaçamak yapıyodumkaydirigubbakcemile3)
yeni hamilelerimiz ve yeni arkadaşlarımız var. hamileleri çok tebrik ediyorum Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. yeni arkadaşlara da selamlar.
mayıs listesinin başında ben varım dün regl olmam gerekiyodu ama henüz olmadım bugün olcam galiba olunca yeni tarihimi haber veririm
arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim (burdaki konumuzla çok alakasız amayerimseniben) yarın kapds sınavı var bana dua edermisiniz o sınavdan en az 50 almam lazım şimdiden teşekkürlera.s.

ayyyyyy ben k.k. fene alşmışım 2gündür nette sorun vardı giremedim..sıkıntıdan patladım walla
burasu acayip kafamı rahatlatıyoooooooo:enbuyukkk:2günde hamiş çıktıkysa çoook
tebrikler

inşalla alırsın o puanı ve inş. bebek sahji
bi oluruz en kısa zamanda

a.s canim dusunup dualarina ortak etmissin bizleri Allah senden razi olsun bende dua edecegim senin icin.. insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz guzel Allahim hepimizin gonlune gore versin.. :Saruboceq: :Saruboceq:

:Saruboceq:amin canım ALLAH isteyen herkese inş.. bebişini verir. mayıs ayı uğurlu gelir bizlere inş:CüvCüv:

merhaba kızlar a.s.
esemos benim 4 aydır falan hep kanamam oluyor nedir bu anlamadım adet olmama 10-12 gün kala ara kanamalar başlıyor sinir oluyorum bide bu dert çıktı başıma doktorumada söyledim ama bi cevap alamadım kaynadı gitti bi daha gidişimde konuşcam gine

arkadaşlar benimde hemen hemen her iki adet arası kanamam oluyodu sinir oluyodum doktoruma soruyodum her gittiğimde oda yumurtalar çatlamaya yakın yada çatladıktan sonra hafif kanama olabilir diyodu.bir ay baya kanamam oldu o zaman ama rahim duvarım kalınlaşmıştı çok korktuk ama bi ay sonra normale döndü.bu arada ikinci kan tahlilimi verdim geldim bakalım ilerleme olmuşmu.çok heyecanlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…