meraba arkadaşlar. uzun zmandır yazmıyordum. yeni hamişleirmizi tebrik ediyorum. bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah.
esemos canım bak bu tür tedavi alanlarda yani klomen vs. hormon ilacı alanlarda böyle şeyler olabiliyor. ilk kullandığımda bende de akıntı olmuştu. canını sıkma. eminim önemli bir şey çıkmayacaktır. geçmiş olsun.
beni soracak olursanız bilenler vardır klomenden dolayı kistim oluşmuştu. geçen ay tedaviye ara vermiştim. iyi haber kistim erimiş. klomene devam. kötü haber eşimin spem hızında sorun çıktı. benimki yetmiyomuş gibi bide bu çıktı. sonuç aşılama yapılcak.
öptüm hepinizi.delikafadulden
hihoyyytSelam herkeze hayırlı günler diliyorumm..CUMANIZ mübarek olsun inşallahh.Bursadayım :) neti açtırmış babam buralardayım arada hihoyyyt
:Saruboceq:
ooo canım ya özletme kendini gel arada böyle... dün akşam biraz hüzünlenmiştim bebiş için dua ediyordum bebişim en hayırlı zamanda olsun diye birden sen ve rana abla geldi aklıma üçümüzede bol bol dua ettim inş. hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:
Canım benım allah razı olsun senden.rabbim dualarını kabul etsin inşallahh.AdINI Söylede bana şimdi hemen bırazdan namaz kılıcam sanda dua edeyımm :Saruboceq::Saruboceq:
ooo canım ya özletme kendini gel arada böyle... dün akşam biraz hüzünlenmiştim bebiş için dua ediyordum bebişim en hayırlı zamanda olsun diye birden sen ve rana abla geldi aklıma üçümüzede bol bol dua ettim inş. hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:
canım özelden sana msj attın aldınmı...
hihoyyytAldım şimdi çıkıyorum canım duamızı edem :)allaha emanet ol:Saruboceq:
inşalla alırsın o puanı ve inş. bebek sahjiherkese günaydın arkadaşlar bu ay o kadar az girdimki siteye, kafamı dağıtmak için bana bebek düşündürecek herşeyden uzak durmaya çalıştım (tabi arada bir kaçamak yapıyodumkaydirigubbakcemile3)
yeni hamilelerimiz ve yeni arkadaşlarımız var. hamileleri çok tebrik ediyorum Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. yeni arkadaşlara da selamlar.
mayıs listesinin başında ben varım dün regl olmam gerekiyodu ama henüz olmadım bugün olcam galiba olunca yeni tarihimi haber veririm
arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim (burdaki konumuzla çok alakasız amayerimseniben) yarın kapds sınavı var bana dua edermisiniz o sınavdan en az 50 almam lazım şimdiden teşekkürlera.s.
a.s canim dusunup dualarina ortak etmissin bizleri Allah senden razi olsun bende dua edecegim senin icin.. insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz guzel Allahim hepimizin gonlune gore versin.. :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar dün akşam benim kahverengi lekeler yoğun bi kanamaya dönüştü ne oluyo anlamadım 6 gündür böyleyim daha 16 nisanda adet oldum şimdide bu offf ya bakalım pazartesi doktora gidicem yeni adet tarihimi inanın bende bilmiyorum:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?