Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar iki haftadır internette sorun vardı giremiyordum maşallah bu arada hamişlerimiz çoğalmış hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum RABBİM sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısı tüm bebiş isteyenlerin başına. bende bu ay klomen+ovirelle kullandım şimdi duphaston kullanıyorum ve bekliyorum bakalım sonuç ne olur

Selam canlarım. Herkes iyidir inşallah. Hayırlı haftalar hepinize. Benim adetim hala gelmedi. Ama geçen ay da 38 gün de adet olmuştum. Bu ay da öyle olacak sanırım, hala beklemedeyim yani. Eeee var mı yeni hamişş?

nergis merhaba canım.bende bu ay kullandım.çatlatma iğnesi neden vermedi peki??? ben 5, gün sonunda vuruldun.1 gün bekleyip sonraki 3 gün arka arkaya ilişki dedi dr.ama bazı sitelerde okudum gün aşırı daha iyi yazıyor.ve birde yumurta çatladığında ağrı falan oluyormuş kasıklarda yada lekelenme kanama falan bende hiçbiri olmadı.acaba çatlamadımı yumurta???

nezihemm bana vermedi çünkü doğal yoldan olsun, çatlar dedi. Bide bana gün aşırı ilşki verdi çünkü ne zaman çatlayacağı belli olmadığından.Seninkinde ise zaten çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyo yumurta o yüzden vurulduğun gün ilşkide bulunmanı istememiştir.sonrasında çatlıyacağı için. Peki senin kaç yumurtan oluşmuştu canım bi de kaç mm?

nergiscim ben işyerinden izin alıp gittim dr a.yani ultrasonda baktı yumurtan çok hızlı büyümüş dedi oda ilacı sabah akşam içtiğim içinmiş yeterli büyüklükte dedi hemen iğneni vurun dedi.vurunup işe döndüm o yüzden mm olarak bilemiyorum.açıkcası sormadımda keşke sorsaydım kaç milim falan diye.neyse...senin şimdi durumlar nasıl peki? beklemedemisin???

merhabalar bende aranıza yeni katıldım..bende bekarken hamile kalmayı cok kolay sanırdım ama malesef ööyle degilmiş yada herkes zamanını beklemek zorunda..bende klomeni 3 ay kullandım ama sonuc alamayınca doktorum klomen+ovitrelle yumurta catlatma ignesi verdi..bakalım bu ay uygulanacak.yaklasık 8 aydr deniyoruz ama...

Klomen kullanan arkadaşlar bir kez sormuştum ama yanıt alamadım.. Benim adetim hep düzensizdi doktora gittim pko dedi klomen verdi ilk defa klomen kullandım ben bu ay ve şimdi 35. gün ben hala adet olmadım.. olacakmışım gibi de hiç bir belirti yok..
Bu normal mi sizinde adet döngünüz böyle uzun oluyor mu?
Sözde 14.gün yumurta atmıştım ben çooktan adet olmam gerekmiyor mu yahu?
(Klomenden evvel benim daha uzun olduğu oluyordu bazen 38 bazen 48 ama klomenle düzene giriyor diye duymuştum)..

kızlar ben bugün doktora gittim.çok küçük bir yumurtam olmuş.16.günümdü bugün,onun için yumurtamın daha büyük olması gerekiyormuş.bundan sonraki günlerde büyüme olasılığı varmı siz böyle bişey yaşadınızmı.adet olunca tekrar gidicem klomene başlıcam günde 3 defa kullanırsın dedi.bundan 2 ay öncesine kadar 4 ay üst üste kullandım ama bişey olmadı.yumurtlamamda sorun var,diğer bütün tesleri,tahlilleri yaptırdım hiç bir sorun yok.bana tavsiye edebileceğiniz bişey varmı.

canım polen tozu ve bal karışımı kullanabilirsin.bu karışımdan günde 1 tatlı kaşığı aç karına ye.yumurtaların inanılmaz hızla ve doğal yolla büyüyecektir kaydirigubbakcemile5 16, günden sonra büyüyormu onu bilemiyorum ama sen yinede dene.zaten doğal ve masrafsız bişey kaybetmezsin...yerimseniben

hihoyyythihoyyythihoyyytHerkezee hayırlıı günlerr diliyorumm.inşALLAHH boll hamişlii bir hafta olurr ...
Bedn bu ay 1 ay tatildeyimm zevkle adetimi bekliycem sırnaşık şeyalkisalkisalkis

Canım ben günde bi tane içmiştim.Şimdi beklemedeyim işte bu ay niyeyse umutluyum.İnşallah hamile kalırız biran önce

nezihemmm ben günde bi tane içmiştim.Şimdi beklemedeyim işte bu ay niyeyse umutluyum.İnşallah hamile kalırız biran önce

arkadaşlar lütfen bişey söyleyin meraktan ölecem çok ilginç bir şey oldu cuma günü regl olmam gerekiyodu benim saat gibi tıkır tıkır hep vaktinde olur 28.gün tak diye gelir hiç şaşmaz ama hala olmadım 4 gün gecikti inanabiliyomusunuz. cumartesi kan testi yaptırdım ama negatif dediler. ama regl olmama dair en ufak bir belirti yok ya bu durum hiç normal değil göğüs uçlarımdaki hafif acı dışında ne regl belirtisi ne de hamilelik belirtisi hiç bişey yok ne olur bişey söyleyin bazı bhcg topiklerinde kanda negatif çıkmasına rağmen reglini 20 gün geçtikten sonra hamile olduğunu öğrenenler olmuş olabilirmi
yani şu yaşadığım durum hiç normal değil ve stresten dolayı olmasına imkan yok çok rahat bir ay geçirdim ve çok gergin zamanlar geçirdiğimde bile günüm hiç şaşmadı
bana bişey söyleyin ne olur,

seldam canım sorma 3 günlük tatilin gözüne vurdum geldim ama hiç bozmadım diyeti...hatta bak aklımdayken sööleyim c.tesi konyadaydım ve hepimize dua ettim, patroniçe nazan dahil:))) canım ne yapayım bundan 7 sene önce kendimi işe girip çalılşmaya odakladığımda kızıma hamile kaldığımı öğrenmiştim..hemde eş zamanda yani..kafadan atayım demekle olmuyor canım,meşkale bulmak lazım yani..
canım ya benim dr um da 2. aşılama da olsun tutmazsa tüp bebek dedi..yani kalan ümidimi de öldürmemek için bekleyeyim dedim yaza kadar..nasıl olsa tutmayacak diyor içimdeki bir ses..(yevrüm sanayi tüpü bile az kalacak valla da, serisi lazım bizeee:))))

sen yine de gardını düşürme canım ya, en ummadığın anda geliyor bu sıpa milleti:))

Nesheli canım daha ilk bu ay kullanmaya başlamışsın belki hemen etkisini göstermez. Git gide düzene girer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…