Merseray kandaki sonuş kesin oluyo kesin hamile değilsin bence tabi labaratuarda kanlar karışmamışsa yarın falan gelir adetin çünkü aynısını bende yaşamıştım.
merseray istersen birde idrar testi yaptır güzelim...kanda çıkmaması olası bir durum yalnız çok ümitlenme sonra hayal kırıklığı kötü oluyor :çok üzgünüm: ama idrar için 10 gün geçmesini istiyorlar.biraz daha bekle.stres yapma birde kendini çok dinleme.çünkü her belirtiyi hamilelik gibi yorumlayabiliyoruz o zaman :bbo:
merseray benimde hiç geçikmezdi ama antibiyotik falan içmiştim ondan heralde geçikmişti ama çok yıkılmıştım hatırlıyorumda ve kan testi kesin sonuç veriyo canım.Boşuna ümitlenmeni istemem.
Konu açmak için şöyle gebelik ana sayfasına giriyorsun orada sol üstte yeni mesaj yazan kutu varya girip ordan yeni konu açabilirsin
Klomen kullanan arkadaşlar bir kez sormuştum ama yanıt alamadım.. Benim adetim hep düzensizdi doktora gittim pko dedi klomen verdi ilk defa klomen kullandım ben bu ay ve şimdi 35. gün ben hala adet olmadım.. olacakmışım gibi de hiç bir belirti yok..
Bu normal mi sizinde adet döngünüz böyle uzun oluyor mu?
Sözde 14.gün yumurta atmıştım ben çooktan adet olmam gerekmiyor mu yahu?
(Klomenden evvel benim daha uzun olduğu oluyordu bazen 38 bazen 48 ama klomenle düzene giriyor diye duymuştum)..
merhabalar bende aranıza yeni katıldım..bende bekarken hamile kalmayı cok kolay sanırdım ama malesef ööyle degilmiş yada herkes zamanını beklemek zorunda..bende klomeni 3 ay kullandım ama sonuc alamayınca doktorum klomen+ovitrelle yumurta catlatma ignesi verdi..bakalım bu ay uygulanacak.yaklasık 8 aydr deniyoruz ama...
teşekkür ederim nergiscima.s.
Kızlar nihayet sitemiz düzelmiş iyiki, KK sız hayat 3 gündür çok sıkıcıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?