ranacım ben bekleemedeyim canım ilaçlardan dolayı yumoş büyümedi bu ay artık ne zaman adet olursam canım sen sil bari beni listeden ha kazara hamiş olursam sölerim yazarsın hamişler arasına tatlım
Herkese günaydın kızlar. Ranacığım beni de silebilirsin listeden. Hala adet olmadım ama dün gebelik testi yaptım herzamanki gibi tek çizgi çıktı. Adet olunca yeni adet tarihimi veririm canım.
ya kaç gündür giderilemedi şu sorun siteye girmek çok zor
ben dün gece regl oldum arkadaşlar
ranacım yeni tarihim 1 haziran okulların tatil olmasını bekliyorum hemen aşılama yaptırcam
kan testi de yaptırdım 327,5 çıktı ...doktora koştum hayırlı olsun dedi....ama tabii daha keseyi filan görmek lazım dimi....çok heyecanlı,mutlu,karışık bi haldeyim..düne kadar ne kadar moralsiz ve üzgündüm...Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...dualarınızı eksik etmeyin...darısı tüm isteyenlerin başına...şoktan çıkınca tekrar yazarımdelikafadulden
arkadaşlar ben sadece bir ay klomen kullandım söylemiştim sağ tarafta üç yumurtadan ikisi aşırı büyümüştü bi tanesiyle deniycez demişti iğnede olmadım ama tutmuş.pazartesi günü ikinci kan tahlilimi verdim bhcg 274 den 1300e çıkmış.hayırlısıyla haftaya cuma ultrasona gircem inşallah herşey normaldir.yeni hamile arkadaşımıda tebrik ediyorum.darısı isteyen herkesin başına...
gelelim bana bu ay klomenle 3. ve son denememizdi..tek tarafta 3 yumurtam oluşmuştu....iğne olduğum gün eşimle küstük ilişki olmadı ertesi gün(34. saatlerde filan)ilişki oldu......veeee az önce test yaptım ve ilk defa iki çizgiyi ve net gördüm...ama çok heyecanlıyım elim ayağım boşaldı...inanamıyorum..test doğrumudur bilmiyorum...hemen buraya koştum bi akıl verin kan testi yaptırmalıyım dimi emin olmak için...hihoyyyt
Herkese günaydın kızlar. ZUZUCUK82 tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, analı babalı büyüsün inşallah...
gelelim bana bu ay klomenle 3. ve son denememizdi..tek tarafta 3 yumurtam oluşmuştu....iğne olduğum gün eşimle küstük ilişki olmadı ertesi gün(34. saatlerde filan)ilişki oldu......veeee az önce test yaptım ve ilk defa iki çizgiyi ve net gördüm...ama çok heyecanlıyım elim ayağım boşaldı...inanamıyorum..test doğrumudur bilmiyorum...hemen buraya koştum bi akıl verin kan testi yaptırmalıyım dimi emin olmak için...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?