Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

herkese günaydın arkadaşlar;
ZUZUCUK82 seni çok tebrik ediyorum darısı isteyen herkese inşallah. umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın.
bende geçen ay ilk defa klomen kullanmaya başlamıştım ama malesef olmadı 2.defa kullanmaya başladım inşallah bu ay olur.

aaa süper bi haberr...:teytey::teytey: tebrik ederim..inşallah keseyi de görürsün ve kucağına da alırsın canım bebeğini...Allah tamamına erdirsin zuzucukk...
darısı bizeee...

nerdesiniz kızlar
umutlu selda yazımı okuyup cevap yazsanız diyorum benim beklenen misafirde geldi
daha sancım falan yok gerçi ama akşama olur kahretsin yaaa bıktım artık
kızlar yazın bana evicap denen ilaca ne zaman başlatayım eşimi internetten baktım biraz ama bi şey bulamadım sayılır

EMELCıĞıM evitap hakkında bir bilgim yok be canım. Ama klomeni nasıl kullanacksın kendi kendine. Ya çok fazla büyüyüp çatlamazsa yumurtaların? ıncir yemiştin dimi sen de geçen ay. Off ben hala adet olmadım. Bugün 41. gün. Test yaptım negatif herzamanki gibi. Ama senin eşine ben de kızacam artıııkk. yaa alt tarafı yarım saatini alacak aslında. Allah yardımcın olsun gülüm ne diyeyim. Ama klomeni bir kez daha düşün derim ben.

ne olcaksa olsun düşünmüycem kendim dr da sormadan içicem bu zaman kadar hep çatladı valla bıktım artık bu ayda böyle olsun canım benim
eşiminde keyfibilir ister gitsin ister gitmesin sinir şey ilk kez bu sefer haklı işi çıktı ama banane işi çıkmasaymış
kızlar sizlerin evicap hakkında bilgisi varsa yazın lütfen

canım merhaba benim eşimdede morfoloji ve hareket sorunu vr üroloji dr klomen ve evicap verdi eşime.evicap bi e vitamini erkeklerde sperm sayısı ve har.için kullanılıyor.günde 1 tane içiyo r cnm bnm eşim bnde glucophage kullanıyorum bu adetim başlasın dr banada klomen verdi ona başlayıp aşılama olucak hayatımmmmgamyoncuiremsu

canım teşekür ederim
benimde bugün kırmızılar geldi 3.günü klomene başlıycam eşime ne zaman içirmeye başlayım evicapı onuda yazarmısın Şeniz

canım herhangibir gün başlayabilrsin sonuçta bir çeşit vitamin e vitamini sarı sarı bi görsen dr bize hani şu günde başlayın demedi.hemenkaydirigubbakcemile5

cerot nbr canım yaa ben azıttım kafayı yiyiyorumdelikafadulden sinirlerim çok bozuk bi beceremedik anam şu işi
elveda rumeli diye bi dizi varya orda nevreste var hamile kalmak istiyor olmuyor yastık koyup duruyor karnına artık bende onun gibi yapıcam -tatlicadiarzu- manyadım ben şekerim
bide mavi denizi hiç görmüyorum bu aralar senin haberin varmı iyimi

selam arkadaşlar az önce sancım var diye doktoruma gittimnormalde 2 hafta sonra ultrasona gircektim ama ultrasona aldı.kese gözüktü çok şükür ama iki tane görüyo yanlız bi kesenin arkasında hafif bi kanama gördü.istirahat verdi.iki hafta sonra tekrar gidicem bakalım ikinci keseyi yanlışmı gördü doğrumu.inşallah kanama gözüken yer bi problem yaratmaz.....

ya kızlar benim doktor taihim 9 mayıs gibi 14 dü ama dğişti
ya bide hamiş falansam tam anneler günü arefesi harika olurhihoyyyt

İnşallah hamilesindir canım ne güzel olur valla

Canım çok çok tebrik ediyorum allah sağlıcakla almayı nasip etsin

canım benimde bazen kasıklarım ara ara ağrıyo ama bende kist yok seninkide öylesine bi ağrıdır belki.Bi de hamileysen soğan suyu iyi gelmeyebilir.

Canım çok çok tebrikler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim eşimde kullanıyo günde bi defa içiliyo inşallah size de iyi gelir.

yaren 35 hamile olmana çok sevindim Allahım devamına erdirsin İnşallah. ve inşallah istiyorsan tabi ikizdir. benimde bu ay 3 yumurta olmuştu. cuma adet günüm. belim çok ağrıyor karnımda çok şişti bulantı falanda var. sabahlarıda ateşimi ölçüyorum 37 çıkıyor hep. acaba benimde tutmuşmudur sence

canım inşallah hamilesindir

tebrikler hayırlı olsun dinlenmene bak kendine dikkat et canım benim darısıbizim başımıza

canıminşallah hamilesindir benimde 3 yumurta olmuştu hatta iki tanesi aşırı büyüdüğü için gözden çıkarmıştık bi tanesiyle deniycektik o yüzden iğnede vurulmamıştım ve tuttu hemde belkide iki tanesi çünkü iki kese gözüküyo.benimde aynen senin elirtilerin vardı halada var adet olcak gibiyim..umarım hamilesindir..haberlerini bekliyorumm...:CüvCüv:

çok teşekkür ederim canımsın yaaa. valla senin yazdıklarından cesaret aldım test alıp yapacam. varsa çıkar en azından. benimde 3 yumurtadan ilki 14. gün çatladı ikincisi 17. gün. 3. bilmiyorum ama doktor çok umutluydu. benim belim çok ağrıyor. özellikle geçen hafta cuma cumartesi falan adet olacakmışım gibi ağrılar oldu. cumartesi yada pazardı ısım 37,1 çıktı. şimdide karnım kocaman. 1 haftadır nerdeyse böyle. inşallah vardır ve çıkar canım yaaaaa.

tebrik eden arkadaşlarım güzel dilekleriniz için hepinize çoooooooooooooooookkkk teşekkür ederim...dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla keseyi de göreyim inşallah...ben de sizlere dua ediyorum.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...darısı hepinizin başına inşallah amiiiiinnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…