kan testi de yaptırdım 327,5 çıktı ...doktora koştum hayırlı olsun dedi....ama tabii daha keseyi filan görmek lazım dimi....çok heyecanlı,mutlu,karışık bi haldeyim..düne kadar ne kadar moralsiz ve üzgündüm...Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...dualarınızı eksik etmeyin...darısı tüm isteyenlerin başına...şoktan çıkınca tekrar yazarımdelikafadulden
EMELCİĞİM evitap hakkında bir bilgim yok be canım. Ama klomeni nasıl kullanacksın kendi kendine. Ya çok fazla büyüyüp çatlamazsa yumurtaların? İncir yemiştin dimi sen de geçen ay. Off ben hala adet olmadım. Bugün 41. gün. Test yaptım negatif herzamanki gibi. Ama senin eşine ben de kızacam artıııkk. yaa alt tarafı yarım saatini alacak aslında. Allah yardımcın olsun gülüm ne diyeyim. Ama klomeni bir kez daha düşün derim ben.
ne olcaksa olsun düşünmüycem kendim dr da sormadan içicem bu zaman kadar hep çatladı valla bıktım artık bu ayda böyle olsun canım benim
eşiminde keyfibilir ister gitsin ister gitmesin sinir şey ilk kez bu sefer haklı işi çıktı ama banane işi çıkmasaymış
kızlar sizlerin evicap hakkında bilgisi varsa yazın lütfen
canım merhaba benim eşimdede morfoloji ve hareket sorunu vr üroloji dr klomen ve evicap verdi eşime.evicap bi e vitamini erkeklerde sperm sayısı ve har.için kullanılıyor.günde 1 tane içiyo r cnm bnm eşim bnde glucophage kullanıyorum bu adetim başlasın dr banada klomen verdi ona başlayıp aşılama olucak hayatımmmmgamyoncuiremsu
ya kızlar benim doktor taihim 9 mayıs gibi 14 dü ama dğişti
ya bide hamiş falansam tam anneler günü arefesi harika olurhihoyyyt
gelelim bana bu ay klomenle 3. ve son denememizdi..tek tarafta 3 yumurtam oluşmuştu....iğne olduğum gün eşimle küstük ilişki olmadı ertesi gün(34. saatlerde filan)ilişki oldu......veeee az önce test yaptım ve ilk defa iki çizgiyi ve net gördüm...ama çok heyecanlıyım elim ayağım boşaldı...inanamıyorum..test doğrumudur bilmiyorum...hemen buraya koştum bi akıl verin kan testi yaptırmalıyım dimi emin olmak için...hihoyyyt
kızlar ya adetime 6 gün var. geçen ay çatlamayanlar kist olmuştu. yine sağ tarafımda bi ağrı var. batma. yine kistmi oldu acaba soğan suyu içtim ilk 10 gün.acaba şimdi yine başlasammı varsa kist gitsin diye.çünkübu ay tedaviyi yine iptal etmek istemiyorum .ozaman yine bi ayım gitcek
arkadaşlar ben sadece bir ay klomen kullandım söylemiştim sağ tarafta üç yumurtadan ikisi aşırı büyümüştü bi tanesiyle deniycez demişti iğnede olmadım ama tutmuş.pazartesi günü ikinci kan tahlilimi verdim bhcg 274 den 1300e çıkmış.hayırlısıyla haftaya cuma ultrasona gircem inşallah herşey normaldir.yeni hamile arkadaşımıda tebrik ediyorum.darısı isteyen herkesin başına...
c
umutlu günaydın canım
bak geldim işteyim bu demek oluyorki biz gine gidemedik test yaptırmaya eşimin
gerçekten işle ilgili önemli bir işi çıktı ne kadar şanssızım yaa sinir oldum bende bu ay kendi kafama göre klomen içicem eşimede alıcam evicap mıdır nedir o ilaçtan vercem içsin senin bi bilgin varmı ne zaman başlaması lazım eşimin bu ilaca
selam arkadaşlar az önce sancım var diye doktoruma gittimnormalde 2 hafta sonra ultrasona gircektim ama ultrasona aldı.kese gözüktü çok şükür ama iki tane görüyo yanlız bi kesenin arkasında hafif bi kanama gördü.istirahat verdi.iki hafta sonra tekrar gidicem bakalım ikinci keseyi yanlışmı gördü doğrumu.inşallah kanama gözüken yer bi problem yaratmaz.....
yaren 35 hamile olmana çok sevindim Allahım devamına erdirsin İnşallah. ve inşallah istiyorsan tabi ikizdir. benimde bu ay 3 yumurta olmuştu. cuma adet günüm. belim çok ağrıyor karnımda çok şişti bulantı falanda var. sabahlarıda ateşimi ölçüyorum 37 çıkıyor hep. acaba benimde tutmuşmudur sence
selam arkadaşlar az önce sancım var diye doktoruma gittimnormalde 2 hafta sonra ultrasona gircektim ama ultrasona aldı.kese gözüktü çok şükür ama iki tane görüyo yanlız bi kesenin arkasında hafif bi kanama gördü.istirahat verdi.iki hafta sonra tekrar gidicem bakalım ikinci keseyi yanlışmı gördü doğrumu.inşallah kanama gözüken yer bi problem yaratmaz.....
yaren 35 hamile olmana çok sevindim Allahım devamına erdirsin İnşallah. ve inşallah istiyorsan tabi ikizdir. benimde bu ay 3 yumurta olmuştu. cuma adet günüm. belim çok ağrıyor karnımda çok şişti bulantı falanda var. sabahlarıda ateşimi ölçüyorum 37 çıkıyor hep. acaba benimde tutmuşmudur sence
canıminşallah hamilesindir benimde 3 yumurta olmuştu hatta iki tanesi aşırı büyüdüğü için gözden çıkarmıştık bi tanesiyle deniycektik o yüzden iğnede vurulmamıştım ve tuttu hemde belkide iki tanesi çünkü iki kese gözüküyo.benimde aynen senin elirtilerin vardı halada var adet olcak gibiyim..umarım hamilesindir..haberlerini bekliyorumm...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?