- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
tebrik eden arkadaşlarım güzel dilekleriniz için hepinize çoooooooooooooooookkkk teşekkür ederim...dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla keseyi de göreyim inşallah...ben de sizlere dua ediyorum.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...darısı hepinizin başına inşallah amiiiiinnn:Saruboceq:
beni de listeye ekleyebilir misiniz ltf? adet tarihim 12 mayıs ve 2 aydır klomen kullanmaktayım.
SELAM kızlar ben regl oldum yazmayı unuttum yeni tarihim 16 mayıs
arkadaşlar ben sadece bir ay klomen kullandım söylemiştim sağ tarafta üç yumurtadan ikisi aşırı büyümüştü bi tanesiyle deniycez demişti iğnede olmadım ama tutmuş.pazartesi günü ikinci kan tahlilimi verdim bhcg 274 den 1300e çıkmış.hayırlısıyla haftaya cuma ultrasona gircem inşallah herşey normaldir.yeni hamile arkadaşımıda tebrik ediyorum.darısı isteyen herkesin başına...
günaydın arkadaşlar...
herkese günaydın. ama benim için pekte aydın bir gün olmadı. dün yazmıştım bu ay 3 yumurta oldu diye. sadece iğne vurdurmadım ama 2 si çatlamıştı 18 gün. duphastonda kullandım ama. yarın adet günümdü test yaptım kocaman bi tek çizgi çıktı. gelecek ay rahim filmi isteyecem doktordan ondada bişey çıkmazsa bırakacam artık ilacı falan. 4 yıl olacak.
günaydın arkadaşım henüz adet olmamışsınki neden hemen ümitsizleştin.herkeste hemen çıkıcak diye bişey yokki idrar testi.bence bugün biraz daha rahat ol sabırla bekle.herşey çok güzel olucak ben inanıyorum sende inan...kaydirigubbakcemile5
bende dün adet sancısı gibi sancı çektiğim için doktora gittim ultrasonda iki kese gözüktü birinin arkasında kanama gözüktü ikiz gebelikmi yoksa yanlışmı gördü bilmiyorum ama progestan verdi düşük engelleyici umarım bişey olmaz bende tedirginim.Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin ..
inşallah canım ya.ALLAHIM isteyen herkese içindede sana nasip etsin..
bende dün adet sancısı gibi sancı çektiğim için doktora gittim ultrasonda iki kese gözüktü birinin arkasında kanama gözüktü ikiz gebelikmi yoksa yanlışmı gördü bilmiyorum ama progestan verdi düşük engelleyici umarım bişey olmaz bende tedirginim.Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin ..
amin canım amin amin. herkese isteyen düşünen kafaya takan dua eden. çok isteyen aklından çıkaramayan herkese nasip etsin inşallah
arkadaşlar bide bişey sorucam tüm forumdaki arkadaşlarla aynı anda konuşma şansımız varmı ben sadece klomen kullanan arkadaşların oldugu yerle yazışıyorum.herkesi aynı anda göremiyomuyuz.bide sayfayı bi ileri bi geri yapmadan yeni yazılanları göremiyorum neden öyle acaba
arkadaşlar bide bişey sorucam tüm forumdaki arkadaşlarla aynı anda konuşma şansımız varmı ben sadece klomen kullanan arkadaşların oldugu yerle yazışıyorum.herkesi aynı anda göremiyomuyuz.bide sayfayı bi ileri bi geri yapmadan yeni yazılanları göremiyorum neden öyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?