Hopaaa oleyyyy bir hamişimiz daha çıktıı..hadi hadiiiyin kızlar halay var:teytey: :teytey: :teytey:KIZLAR. BOMBA HABERıMı VERıYORUM
HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DEĞERıM 328
ÇOK MUTLUYUM. ÖYLE BÜYÜK Bı SÜPRıZ,ÖYLE BÜYÜK Bı MUCıZE Kı ANLATAMAM. :dance::dance::dance:
Canımm aminnn inşallahh sağolasınnn:dance::Saruboceq:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak a.sa.s
kızlar ben birşey soracagım benım clomenle yumoşlarım en buyugu 25 mm olmuştu ve doktor iğneile çatlattı iğneden sonra agrı sızı hiç bir şeyı hissetmedım.eminim kı kist olmamış cunku daha once kistim vardı o agrı yapıyordu.şimdi ise hiç bir yerım agrımıyor.kizlar acaba 25mm yumurta dollenırmı*yoksa cok buyuk mu?bilgisi olan varmı?
KIZLAR. BOMBA HABERİMİ VERİYORUM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DEĞERİM 328
ÇOK MUTLUYUM. ÖYLE BÜYÜK Bİ SÜPRİZ,ÖYLE BÜYÜK Bİ MUCİZE Kİ ANLATAMAM. :dance::dance::dance:
kızlar sizlere de çok teşekkür ederim. Allah bu mtluluğu yaşamayı herkese nasip etsinnn.. canlarım. bu arad sorulmuştu listeye yazmak için ben bu ay ilaçsız hamile kaldım. kistim vardı dinlenmedeydim. yani hiç düşünmüyoken ihtimal vermiyoken geldi.
bende aranıza yeni katıldım tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah
:1rolleyes: kızlar bana dua edin yarın yumurta kontrolünü gidicem,inşallah herşey yolunda gitmiştir.bu ay günde 3 klomen içtim.hayırlısıyla inşallah güzel şeyler söyler doktor.bide 15 gün daha bekle tuttumu tutmadımı offfff ölücem sabırsızlıktan meraktan.
nolur arkadaşlar dua edin.çok ama çok istiyorum.senağlama
bende bu ay serophene kullanıyorum.bugün son günü ilacım hayırlısıyla olur inşallah....beklenen adet tarihim 8 haziran.tabi ilaçla ilgili bir değişikliğe uğramazsa...allah hepimizin yardımcısı olsun
hoşbulduk canım .darısı herkesin başına inşallahherkese selam yeni hamişleri çoook ama çooooookkk tebrik ediyorum ve ben girmeyeli baya yeni arkadaş katılmış hoşgeldiniz arkadaşlar merak etmeyin buraya gelen boş gitmez inşallah bizede nasip olacak annelik..
inşallah canım herşey gönlünce olsun:lepi::1rolleyes: kızlar bana dua edin yarın yumurta kontrolünü gidicem,inşallah herşey yolunda gitmiştir.bu ay günde 3 klomen içtim.hayırlısıyla inşallah güzel şeyler söyler doktor.bide 15 gün daha bekle tuttumu tutmadımı offfff ölücem sabırsızlıktan meraktan.
nolur arkadaşlar dua edin.çok ama çok istiyorum.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?