Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tşkler canım amin.:Saruboceq:

Canım merhaba bende serophen kullanıyorum.günde iki tane içiyorum sen kaç tane içiyorsun?[/QUOTE]

Nergiscim bende iki tane içiyorum bugün son gün akşama sonuncuyu içicem.Pazarteside kontrole çağırdı doktorum iğne yapacakmı ne olacak hiç bilmiyorum.Hayırlısı olur inşallah.O kadar çok istiyorumki artık sabrım kalmadı senağlama

çok sağol canım . evet gerçekten büyük süpriz oldu bize mucizemiz. darısı bekleyenlerin başına.

çok tebrikler canım. sağlıkla kucağna alırsın inş.

sağol canım benim. dualrım bebiş yolu gözleyenler için.

tebrikler swatbaby cok sevindim senin adına canım sen daha önce hiç progesterona baktırmışmıydın adetin 21.günü felan ben bu ay baktırdım ilaç kullandım halde 10 dan düşük çıktı yani kalitesiz yumurta çok moralim bozuk bu yüzden 27 mayısta betahcg yaptırcam ama tabiki bu ay hiç bise çıkmaz

canım ben bugün başladım cumartesi bitecek benimde salı kontrolüm var.aşağıdaki linkede gelebilirsin canım orda da haberleşiriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/269152-serophene-hamile-kalanlar-tedavi-gorenlerin-paylasim-alani.html

yok canım hiç baktırmamıştım. moralini bozma aam hayat mucizelerle doluymuş ben bunu anladım. tam tedaviyi bırakmışken hiç ilaç kullanmadan ve kist varken hamile kaldım ben. hiç bi şey olmaz demiceksin. Allah okadar büyükki.

benim 21inde adetim 2 gun var daha inşallah guzel haberlerle gelirim ama hic sanmıyorum:çok üzgünüm::1no2:

KIZLAR. BOMBA HABERİMİ VERİYORUM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DEĞERİM 328
ÇOK MUTLUYUM. ÖYLE BÜYÜK Bİ SÜPRİZ,ÖYLE BÜYÜK Bİ MUCİZE Kİ ANLATAMAM. :dance::dance::dance:

:teytey::teytey::teytey:
canımmm tebrik ederim seni dee..Allah tamamına erdirsin İnşallah sweetbabyy..

gerçekten moral oldu canım hepimize bu haberin...bize de duaa et...kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım ya sen nasılsın .daha bugün memleketten geldim.yakın bi aile dostumuz vefat etmişti

canım başınız sağolsun

ay kız ne güzel bir haber kırkbir buçuk kere maşallah.gözün aydın canım

kızlar,bugün yumurta kontrolüne gittim 1 tane 20 mm yumurtam olmuş biride çok küçükmüş,çatlatma iğnesi verdi,onuda ara ara zor buldum.bakalım nolucak.adet tarihim 8 haziran.inşallah herşey yolunda gider.klomen kullanmıştım bu ayda.

SWEETBABY Canım ikinci silik çizgiden sonra tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ediyorum. Allah sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh
Allahım bütün isteyenlere de bizlere de tattırsın inşallah o güzel duyguyu. Oğlumda hamile kaldığımda pek birşey anlayamamıştım. Sanırım yaşım gereği pek idrak edememiştim hamileliğikafamçokkarıştı Ama şimdi tam anlayacak yaştayım artık ( yaş 32)sırnaşık şey Yaa kızlar ben bundan sonra bir tane daha istiyorum Allahın izniyle.:smiley-cool: Ben yine yeniden klomene başlıyorum. Doktorumu değiştirdim ama bakalım artık neler olacak. Ama hep eski doktoruma kaçasım var vallahi. Gidip doktorcuğum ben ettim sen etme, mutluluğu başkasında aradım ama bulamadım, beni geri kabul diye bağırasım geliyor:1ninca:

kızlar beni listeden silin ben bugün 15 gün gecikmeyle kırmızı kartı yedim, bidaki tarih 20 haziran..

ESRAİREteşekkürler canım. RABBİM kaldıramicamız yük vermesi.vefat eden dünya tatlısı bi insandı ve oda bi yakınının cenaze dönüşünde kaza geçirerek vefat etti

:teytey::teytey::teytey:
canımmm tebrik ederim seni dee..Allah tamamına erdirsin İnşallah sweetbabyy..

gerçekten moral oldu canım hepimize bu haberin...bize de duaa et...kaydirigubbakcemile3

canım çok sağol.inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder güzel Yarabbim.sizlere de umut olmak için en ince ayrıntısına kadar anlattım. ben de hep umut arardım demekki hiçbişey imkansız diilmiş.

ay kız ne güzel bir haber kırkbir buçuk kere maşallah.gözün aydın canım

sağol canım ya. gerçekten çok büyük bi süpriz oldu ki sorma.

swatbaby çok mutlusun dimi yaa.çok güzel sürpriz olmuş.
Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

saol canım benim.evet güzel sağlıklı 9 ay geçirip bebişimizi koklamayı da nasip etsin bizler. hepimize.

sağol canım ya. inşallah saan ikinci bir bebişi de nasip eder Yarabbim. yanında rahat ettiğin doktor çok önemli tabigerçi senin bi çocuğun varmış enazımdan daha stressiz geçer bu dönem senin için.zaten stres bittiği an geliveriyo bu bebişler.

İnşallah canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm neeeeeeeeeeee olurrrrrrrrrrrrrr arkadaşlar beni bilgilendirin bilenleriniz varsa. ben klomen ve çatlatma ignesi oldum en sonki adet tarihim 6 nisandı adet olmadım 11 nisanda kan testi yaptırdım negatif çıktı.bugün ayın 20 halen daha adet olmadım doktorum yarın için kan testleri verdi birkaçtane sizce geç döllenmemi olmuştur.bunu yaşayan arkadaşlar bana bilgi verebilirmi.lütfen ikilimde kaldım şimdi acaba hamilemiyim diye içim içimi yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…