tşkler canım amin.:Saruboceq:hamile olan arakadaşları çok çok tebrik ediyorum.Allah kucağınıza sağlıcakla almanıza nasip etsin inşallah,allah nazarlardan korusun,kendinize çok dikkat edin.bu değerli hediyenin kıymetini bilin ve çok şükredin.sizin adınıza bende çok seviniyorum.Büyük Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah.:ecrin_bebek:
KIZLAR. BOMBA HABERİMİ VERİYORUM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DEĞERİM 328
ÇOK MUTLUYUM. ÖYLE BÜYÜK Bİ SÜPRİZ,ÖYLE BÜYÜK Bİ MUCİZE Kİ ANLATAMAM. :dance::dance::dance:
çok sağol canım . evet gerçekten büyük süpriz oldu bize mucizemiz. darısı bekleyenlerin başına.canım çok tebrik ediyorum.allah sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün.ne güzel hep denir ya beklemedin zaman olur diye.Bak gerçekten öyleymiş.allah hepimize nasip etsin inşallah
çok tebrikler canım. sağlıkla kucağna alırsın inş.
Nergiscim bende iki tane içiyorum bugün son gün akşama sonuncuyu içicem.Pazarteside kontrole çağırdı doktorum iğne yapacakmı ne olacak hiç bilmiyorum.Hayırlısı olur inşallah.O kadar çok istiyorumki artık sabrım kalmadı senağlama
tebrikler swatbaby cok sevindim senin adına canım sen daha önce hiç progesterona baktırmışmıydın adetin 21.günü felan ben bu ay baktırdım ilaç kullandım halde 10 dan düşük çıktı yani kalitesiz yumurta çok moralim bozuk bu yüzden 27 mayısta betahcg yaptırcam ama tabiki bu ay hiç bise çıkmaz
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS ????????
ylmzhatice::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS ????????
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYIS ???????
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MAYIS ???????
maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 MAYIS ???????
aymuel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 MAYIS ???????
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYIS ???????
nilufer_3457::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYIS ???????
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 MAYIS ???????
kızlar nerelerdesiniz.Merakta bırakmayın bizi. Hepinizin iyi haberini alırız inşallah..
KIZLAR. BOMBA HABERİMİ VERİYORUM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DEĞERİM 328
ÇOK MUTLUYUM. ÖYLE BÜYÜK Bİ SÜPRİZ,ÖYLE BÜYÜK Bİ MUCİZE Kİ ANLATAMAM. :dance::dance::dance:
iyiyim canım ya sen nasılsın .daha bugün memleketten geldim.yakın bi aile dostumuz vefat etmişti
yok canım hiç baktırmamıştım. moralini bozma aam hayat mucizelerle doluymuş ben bunu anladım. tam tedaviyi bırakmışken hiç ilaç kullanmadan ve kist varken hamile kaldım ben. hiç bi şey olmaz demiceksin. Allah okadar büyükki.
:teytey::teytey::teytey:
canımmm tebrik ederim seni dee..Allah tamamına erdirsin İnşallah sweetbabyy..
gerçekten moral oldu canım hepimize bu haberin...bize de duaa et...kaydirigubbakcemile3
ay kız ne güzel bir haber kırkbir buçuk kere maşallah.gözün aydın canım
swatbaby çok mutlusun dimi yaa.çok güzel sürpriz olmuş.
Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:
SWEETBABY Canım ikinci silik çizgiden sonra tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ediyorum. Allah sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh
Allahım bütün isteyenlere de bizlere de tattırsın inşallah o güzel duyguyu. Oğlumda hamile kaldığımda pek birşey anlayamamıştım. Sanırım yaşım gereği pek idrak edememiştim hamileliğikafamçokkarıştı Ama şimdi tam anlayacak yaştayım artık ( yaş 32)sırnaşık şey Yaa kızlar ben bundan sonra bir tane daha istiyorum Allahın izniyle.:smiley-cool: Ben yine yeniden klomene başlıyorum. Doktorumu değiştirdim ama bakalım artık neler olacak. Ama hep eski doktoruma kaçasım var vallahi. Gidip doktorcuğum ben ettim sen etme, mutluluğu başkasında aradım ama bulamadım, beni geri kabul diye bağırasım geliyor:1ninca:
kızlar,bugün yumurta kontrolüne gittim 1 tane 20 mm yumurtam olmuş biride çok küçükmüş,çatlatma iğnesi verdi,onuda ara ara zor buldum.bakalım nolucak.adet tarihim 8 haziran.inşallah herşey yolunda gider.klomen kullanmıştım bu ayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?