Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım boşa ümitlenmeni istemem ama kan testi kesin sonuç veriyo. Üstelik adetin 5 gün geçmişken yaptırmışsın,kesin negatif.Kanlar karışmadıysa tabiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hay allah seni gebe etsin emii guldurdun beni bee bu doktor hikayenle yaa.tedavin hayırlı olsun inşallah.

ESRAİREteşekkürler canım. RABBİM kaldıramicamız yük vermesi.vefat eden dünya tatlısı bi insandı ve oda bi yakınının cenaze dönüşünde kaza geçirerek vefat etti

rabbim ailesine sabır versin

oh oh maşallah subhanallah tatlım

arkadaşlar bugun adet gunum ama olmadım ateşimin bugun düşmesi gerekiyor ama dusmedi sabah test yaptım negatif yani beklemedeyim

Canlarım herkese selam. Umarım iyisiniz hoşsunuzdur. Gerçi biz bayanlar her durumda ve her koşulda hoşuzdur amaa sormak adet olmuş işte.yerimseniben E dünden bu yana güzel haber yok hala. Kız AYLİNAM ağzın bal yesin emii...Yemi hamişler durumlarınız nasıl? Bir de BAŞAK35 diye bi arkadaşımız vardı hatırlayanlar vardır mutlaka. Hiç sesi soluğu çıkmadı merak ettim valla. Neredeyse 8 ayı bitmek üzeredir. Gören olursa selamımı deyiversin olur mua.s.

kızlar bişey sorucam ya.ben 13.günümde yani dün doktora gittim ve sağ tarafında 20 mm yumurtan olmuş,soldaki çok küçük dedi.çatlatma iğneside oldum.ama bugün sol tarafımda yumurtanın faaliyetini hissediyorum.sancı oluyor.acaba soldaki yenimi büyümeye başladı,yoksa çatlatma iğnesindenmi kaynaklanıyor.

Canım boşa ümitlenmeni istemem ama kan testi kesin sonuç veriyo. Üstelik adetin 5 gün geçmişken yaptırmışsın,kesin negatif.Kanlar karışmadıysa tabiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gerçektende çıkmadı bugün test yaptırdım.ama neden hamile kalamadıgımla ilgilide birşeyler ögrendim meger benim süt hormonum yüksekmiş yani yüksek çıktı.geçen sene bu zamanlarda hormon tahliline baktım birde yeni tahlile geçen seneki 50 bugün yaptırdıgım ise 90 degeri çıktı doktor şaşırdı yüksek dedi.ve bende araştırdım süt koruma yaptıgı için ben hamile kalamıyabilirmişim.açıkçası sevindim diycem çünkü hiç birşeyim yoken hamile kalamamak beni daha tedirgin ediyordu ama şimdi en azından birsebebi var oda halledilecek bir hastalık şimdi daha ümitliyim anlıyacagınız.

sanırım yumurtan çatlıyo o sancı yapabilir

Canım merak etme bende de prolaktin yüksek çıkmıştı doktorumun verdiği hapı bir ay kullandım şimdi normele döndü tedavisi kolay yani kaydirigubbakcemile2

Günaydın canlarım. Hayırla sabahlar, hayırlı günler inşallahhh.. Ama kızlar nerelerdesiniz. Havalar güzelleşti, pc başında kimseler kalmadı. Ben buradayım ve bekliyorum sizi. Yaa ben dün klomene başlamıştım ama akşamki dozumu almayı unutmuşum. bugün iki doz alsam bir zararı olmaz herhalde dimi. Yani gelirseniz, uğrarsanız bi cevap verin lütfeenn...

hayır bence 2 doz içme.bende bi kere unutmuştum ama içmedim.sen de öyle yap

hayır bence 2 doz içme.bende bi kere unutmuştum ama içmedim.sen de öyle yap

Canım teşekkür ederim cevabın için ama artık çok geççççşakkıdı Çünkü içtim bile... Bazı arkadaşlar günde iki veya üç doz alıyorlarmış ya, onlardan cesaret buldum. Hayırlısı artık.

Canım cep telefonunun alarmını kur 5 gün için, ben böylelikle unutmuyorum sende dene hihoyyyt

arkadaşlar ben bazı sitelerde de araştırdım.çocuk düşünenlerin üç ay önceden folik asite başlamaları faydalı olurmuş.ben iki gündür başladım içmeye keşke daha önceden bilseydimde başlasaydım.doktorlarda insana bişey söyelemiyorki.
folik asit vücuttuki vitamin eksikliğini tamamladığı gibi hücre yenilemeside yapıyormuş,yani bu anne adayları için önemli bişey daha sonra hamile kaldığında düşük riskide yüksek olasılıklada engellenmiş oluyormuş ve çocuğun daha iyi gelişmesini sağlıyormuş.ben klomen tedavisi görüyorum,folik asitede başladım hayırlısı bakalım belki yumurtalıklarımada destek olur.

adetime 14 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum.sabahtan beride yumurtanın olduğu tarfaf öğle bir arıyoki.yürümekte bile zorlanıyorum.çatlatma iğnesi olmuştum heralde yumurtada faaliyet var.bakalım hayırlısı.kocişi yakalabilsem,bu fırsatı değerlendircem ama nerde adama iş güç de başka bişey deme.onada üzülüyorum.ama yapcak bişey yok.

Ben yaklaşık bir yıldır içiyorum yani hamile kalmak istediğimden beri ama hala bişey olmadı :çok üzgünüm: doktorum folik asite devam diyor a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…