slm neeeeeeeeeeee olurrrrrrrrrrrrrr arkadaşlar beni bilgilendirin bilenleriniz varsa. ben klomen ve çatlatma ignesi oldum en sonki adet tarihim 6 nisandı adet olmadım 11 nisanda kan testi yaptırdım negatif çıktı.bugün ayın 20 halen daha adet olmadım doktorum yarın için kan testleri verdi birkaçtane sizce geç döllenmemi olmuştur.bunu yaşayan arkadaşlar bana bilgi verebilirmi.lütfen ikilimde kaldım şimdi acaba hamilemiyim diye içim içimi yiyor.
SWEETBABY Canım ikinci silik çizgiden sonra tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ediyorum. Allah sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh
Allahım bütün isteyenlere de bizlere de tattırsın inşallah o güzel duyguyu. Oğlumda hamile kaldığımda pek birşey anlayamamıştım. Sanırım yaşım gereği pek idrak edememiştim hamileliğikafamçokkarıştı Ama şimdi tam anlayacak yaştayım artık ( yaş 32)sırnaşık şey Yaa kızlar ben bundan sonra bir tane daha istiyorum Allahın izniyle.:smiley-cool: Ben yine yeniden klomene başlıyorum. Doktorumu değiştirdim ama bakalım artık neler olacak. Ama hep eski doktoruma kaçasım var vallahi. Gidip doktorcuğum ben ettim sen etme, mutluluğu başkasında aradım ama bulamadım, beni geri kabul diye bağırasım geliyor:1ninca:
ESRAİREteşekkürler canım. RABBİM kaldıramicamız yük vermesi.vefat eden dünya tatlısı bi insandı ve oda bi yakınının cenaze dönüşünde kaza geçirerek vefat etti
canım çok sağol.inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder güzel Yarabbim.sizlere de umut olmak için en ince ayrıntısına kadar anlattım. ben de hep umut arardım demekki hiçbişey imkansız diilmiş.
sağol canım ya. gerçekten çok büyük bi süpriz oldu ki sorma.
saol canım benim.evet güzel sağlıklı 9 ay geçirip bebişimizi koklamayı da nasip etsin bizler. hepimize.
sağol canım ya. inşallah saan ikinci bir bebişi de nasip eder Yarabbim. yanında rahat ettiğin doktor çok önemli tabigerçi senin bi çocuğun varmış enazımdan daha stressiz geçer bu dönem senin için.zaten stres bittiği an geliveriyo bu bebişler.
Canım boşa ümitlenmeni istemem ama kan testi kesin sonuç veriyo. Üstelik adetin 5 gün geçmişken yaptırmışsın,kesin negatif.Kanlar karışmadıysa tabiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar bişey sorucam ya.ben 13.günümde yani dün doktora gittim ve sağ tarafında 20 mm yumurtan olmuş,soldaki çok küçük dedi.çatlatma iğneside oldum.ama bugün sol tarafımda yumurtanın faaliyetini hissediyorum.sancı oluyor.acaba soldaki yenimi büyümeye başladı,yoksa çatlatma iğnesindenmi kaynaklanıyor.
gerçektende çıkmadı bugün test yaptırdım.ama neden hamile kalamadıgımla ilgilide birşeyler ögrendim meger benim süt hormonum yüksekmiş yani yüksek çıktı.geçen sene bu zamanlarda hormon tahliline baktım birde yeni tahlile geçen seneki 50 bugün yaptırdıgım ise 90 degeri çıktı doktor şaşırdı yüksek dedi.ve bende araştırdım süt koruma yaptıgı için ben hamile kalamıyabilirmişim.açıkçası sevindim diycem çünkü hiç birşeyim yoken hamile kalamamak beni daha tedirgin ediyordu ama şimdi en azından birsebebi var oda halledilecek bir hastalık şimdi daha ümitliyim anlıyacagınız.
Günaydın canlarım. Hayırla sabahlar, hayırlı günler inşallahhh.. Ama kızlar nerelerdesiniz. Havalar güzelleşti, pc başında kimseler kalmadı. Ben buradayım ve bekliyorum sizi. Yaa ben dün klomene başlamıştım ama akşamki dozumu almayı unutmuşum. bugün iki doz alsam bir zararı olmaz herhalde dimi. Yani gelirseniz, uğrarsanız bi cevap verin lütfeenn...
hayır bence 2 doz içme.bende bi kere unutmuştum ama içmedim.sen de öyle yap
inşallah adet olmazsın nilüfer.güzel haberler verirsin bize.
Günaydın canlarım. Hayırla sabahlar, hayırlı günler inşallahhh.. Ama kızlar nerelerdesiniz. Havalar güzelleşti, pc başında kimseler kalmadı. Ben buradayım ve bekliyorum sizi. Yaa ben dün klomene başlamıştım ama akşamki dozumu almayı unutmuşum. bugün iki doz alsam bir zararı olmaz herhalde dimi. Yani gelirseniz, uğrarsanız bi cevap verin lütfeenn...
arkadaşlar ben bazı sitelerde de araştırdım.çocuk düşünenlerin üç ay önceden folik asite başlamaları faydalı olurmuş.ben iki gündür başladım içmeye keşke daha önceden bilseydimde başlasaydım.doktorlarda insana bişey söyelemiyorki.
folik asit vücuttuki vitamin eksikliğini tamamladığı gibi hücre yenilemeside yapıyormuş,yani bu anne adayları için önemli bişey daha sonra hamile kaldığında düşük riskide yüksek olasılıklada engellenmiş oluyormuş ve çocuğun daha iyi gelişmesini sağlıyormuş.ben klomen tedavisi görüyorum,folik asitede başladım hayırlısı bakalım belki yumurtalıklarımada destek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?