merhaba kıslar ben klomen kullandığım ilk ay yani bu ay hamile kaldım allah herkese yardım etsin.bende çok araştırdım burda acaba ilk ay hamile kalabilirmiyim diye ve kaldım moralinizi hep yüksek tutun ne dua edin allah isteyen herkese versin inşallah
:teytey:Tebriklerr.maşaşllahh sübhanallahh.merhaba kıslar ben klomen kullandığım ilk ay yani bu ay hamile kaldım allah herkese yardım etsin.bende çok araştırdım burda acaba ilk ay hamile kalabilirmiyim diye ve kaldım moralinizi hep yüksek tutun ne dua edin allah isteyen herkese versin inşallah
kızlar günaydınnn..
nerelerdesiniz yaaa..kimsecikler yok mu, huuuu:))
seldacımmm sen de girmemişsin şekerim..hani ne olursa olsun uğrardın, o yüzden merak ettim senüüü..iyisindir umarım..
sevgiler herkeseeee...
merhaba kıslar ben klomen kullandığım ilk ay yani bu ay hamile kaldım allah herkese yardım etsin.bende çok araştırdım burda acaba ilk ay hamile kalabilirmiyim diye ve kaldım moralinizi hep yüksek tutun ne dua edin allah isteyen herkese versin inşallah
arkadaşlar ben yeni katılmdım da bu klomrn ne oluyo ya anlamdım çatlatma iğnesimi ben bi ara doktora gittim oda çatlatma ğnesi ypıcaz dedi sonraa devam etmedim 9 aydır korunmuyorum tam biryılı beklicem hiç bi tedavi görmeden eğer ttutmazsa bu sefer başlamayı düşünüyorum ama sizce doğrumu yapıorum bilmiyorum
Selam annecik.a.s Merhaba kizlar..
Cerotumun da dedigi gibi topigimiz pek sessiz kalmis nerelerdesiniz arkadaslar??
benim Allahima sukur iki gun once kesemiz gorundu haftaya carsambada kalp atislarini gormek icin gidecegiz insallah bir sorun cikmaz dualariniza ihtiyacim var..:Saruboceq: :Saruboceq:
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Gönderilerinizi okudum ve çok bilgi sahibi oldum hepinize teşekkür ediyorum.ben 1,5 yıllık evliyim ve 9 aydır korunmadığım halde hamile kalamadım bu ay dr,um klomen verdi adet tarihim 27 sinde sabırla bekliyorm.şunu da unutmamak gerekir ki RABBİM ne zaman nasip ederse o zaman olacak elden fazla birşey gelmiyor.hepinizin dualarını bekliyorm.
a.s Merhaba kizlar..
Cerotumun da dedigi gibi topigimiz pek sessiz kalmis nerelerdesiniz arkadaslar??
benim Allahima sukur iki gun once kesemiz gorundu haftaya carsambada kalp atislarini gormek icin gidecegiz insallah bir sorun cikmaz dualariniza ihtiyacim var..:Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?